Optikot Vietnamissa??

reissuun kesällä

Hei siis kyselen onko kellään esim omakohtaista kokemusta silmälasien ostamisesta Vietnamista? Hinta, laatu, saatavuus, yms? Toivon kaikille hyvin vastanneille iloista ja onnellista elämää.

12

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ho chi minh

      Olemme juuri Vietnamissa ja Saigonista mieheni tilasi uudet linssit, koska kehykset olivat melko uudet ja mieleiset, mutta linssit pudottuaan naarmuununeet. Ranskasta tilaavat ohuemmat linssit ja hinnaksi tuli vähän päälle kaksi sataa euroa. Paksummat paikan päällä tehtävät olisivat maksaneet vain 60 €. Että kyllä kannattaa.

    • MinhHungh

      Olimme MuiNe:ssa ja teetin monitehosilmälasit,kevyet titaanikehykset ja hyvin ohuet linssit ja luottokorttilasku näyttää 77E,joten halpaa on.

    • takuut onko niitä

      Ostimme vaimon kanssa lasit tjareborin suosittelemalta optikkaliikkeestä noin 120euroa vaimon lasit. [kaksitehot] Iloa kesti 1pvä kun suomessa vaimoni nosti lasit pöydälta niin jäi sanka ja 1/3 osa laseista. tjäreborin vastaus: koita kotivakuutuksesta

      • tjärepori

        Miten teillä tuli mieleen soittaa tjäreporille?


    • Silmät kieroon

      Phan Thietin keskustan optikkoliikkeestä hankitilla laseila ei juuri nähnyt mitään. Meitä oli 3 likinäköistä, jotka teetimme ohennetut monitehot. Pieleen meni. Saatiin kuitenkin kivat sangat tuliaisiksi. Joukossamme oli monta tyytyväistäkin. Jos ns. peruslasit riittää, onnistuminen on todennäköistä. Kuten mainittu, liikkeestä löytyy tosi hyvänäköisiä sankoja edullisesti.

      • kyllä tai ei

        Hiukan arveluttavia ovat kokemuksia. Ollaan kohta lähdössä Saigoniin ja itse ajattelin teettää lukulasit, mies kaukolasit. Ei siis kaksitehoja. Näöntarkastuskin olisi varmasti syytä tehdä. Edelliset lasit teetetty Bangkokisssa ja Chiang Maissa, kummistakin hyviä kokemuksia.


    • frames

      No mutta saahan ne lasit nyt testata ostaessa ja ei kai nyt kukaan täysijärkinen mene maksamaan ja ottamaan laseja, joilla ei näe kunnolla!!!

    • eepi-ahku

      Käy Suomessa silmälääkärissä resepti osaavat varmasti tehdä sen mukaan ja kannattaa käydä heti teettämässä että kerkiää matkan aikana havaita sopiiko lasit,niitä voi korjauttaa aivan kuin Suomessakin 3-4 kertaa halvemmat vain siellä,ja merkkikehyksiä ?!

      • Hyvät lasit

        Eihän se auta, jos laseilla näkee, mutta ne hajoaa kohtapikaa. Kehysmerkeistä viis, pääasia että sopivat muodoltaan päähän. Ottavat ihan liikaa jostain "merkkikehyksistä", kaikki on jotain merkkiä, mitä väliä? Siksi hankin matkoilta, kun en viitsi maksa tyhjästä.


    • älä maksa liikaa...

      Linssien hintaa on turha kysellä, riippuu vahvuuksista ym. pinnoista. Ja nuo "merkkikehykset" ovat 99% feikkejä.

      Olen ostanut jokuset lasit täältä ja linsseissä ei ole ollut ongelmia. Samaa laatua kuin Suomessa. Väitän,että jopa parempia. Esim. Instru ja muut isot ketjut hiotuttaa lasit Aasiassa.

      Tutki kehykset huolella, jos vaikuttavat asiallisilta niin osta. Mulla kestää lasit noin vuoden, sit alkaa olla jo niin naarmuiset, et pitää vaihtaa. Normihinta hyvien linssien ja kehyksien kanssa on noin 500 000 - 600 000 dongia eli reilut 30 euroa.

      Noissa turistipaikoissa tyrkyttävät kyllä joitain 100 - 200 euroa laseja, mutta kannattaa kävellä seuraavaan liikkeeseen... Esim. aurinkolasien linssit vahvuuksilla maksaa 150 000 eli alle 6 euroa.

      • halvat ja hyvät

        Tasan vuosi sitten kävimme Saigonissa ja vaimo osti kahdet silmälasit. Isokehyksiset aurikolasit silmälasivoimakkuuksin noin 9 euroa ja toiset tavalliset "merkkikehyksin" ja linssit heijastamattomalla kovapinnalla 55 euroa. Jälkimmäisiin sai myös silmälasikotelon päälliskauppaan. Suomi-reseptiä ei ollut mukana mutta palveluun kuului maksuton näöntarkastus joka jälkikäteen katsoen oli samoilla arvoilla kuin suomalaisessa reseptissä.

        Molemmat lasit ovat kestäneet moitteetta ainakin tähän asti.


      • antilope
        halvat ja hyvät kirjoitti:

        Tasan vuosi sitten kävimme Saigonissa ja vaimo osti kahdet silmälasit. Isokehyksiset aurikolasit silmälasivoimakkuuksin noin 9 euroa ja toiset tavalliset "merkkikehyksin" ja linssit heijastamattomalla kovapinnalla 55 euroa. Jälkimmäisiin sai myös silmälasikotelon päälliskauppaan. Suomi-reseptiä ei ollut mukana mutta palveluun kuului maksuton näöntarkastus joka jälkikäteen katsoen oli samoilla arvoilla kuin suomalaisessa reseptissä.

        Molemmat lasit ovat kestäneet moitteetta ainakin tähän asti.

        Olemme juuri Mui Nessa. Hain eilisiltana silmälasit, jotka tilasin päivää aiemmin. Hinta 62 dollaria. Linssit erikoisohuet ja heijastamattomat. Hyvin näillä näkee :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe