Ihastunut kaveriin

ihastunu

Oon 19 wee nuori mies Oulusta ja oon auttamattomasti ihastunu yhteen mun miespuoliseen kaveriin. Ollaan oltu kavereita lukion alusta lähtien ja suunnilleen siitä lähtien on ollut tuntemuksia sitä kohtaan. Alussa tietenkin kielsin omat tunteeni, mutta nyt nykyisellään ei käy kieltäminen, kun ajattelen häntä joka päivä. En tiedä oikein, miten lähestyä aihetta, koska kaveri ei koskaan puhu omista ihastuksistaan, suhteistaan tms.. En myöskään tiedä hänen seksuaalista orientoitumistaan.

Ollaan hyviä ystäviä sen kans ja meillä on aika paljon yhteisiä harrastuksiakin. Käydään yhdessä salilla ja muusikoita ollaan molemmat. Samoissa bileissä yleensä käydään kaveriporukalla, leffoissa ja keikoilla käydään ja kosteita sauna-/peli-iltoija vietellään porukalla. Viime saunailtaa tässä, kun sovittiin, niin se kysy, että oltaisko me kahdestaan siellä. En ollu uskoa korviani ja aattelin, että ei pidä liikaa ylitulkita tuota. Oisin voinu järjestää meidät sinne kaksinkin, mutta kutsuin kuitenkin vielä yhden tyypin sinne. *facepalm...

Yhdessä leffaillassa olin jo viittä vaille sanomassa tunteeni sille, mutta jänistin sitten viime hetkellä. Toisenkin illan muistan, kun käytiin yhdessä katsomassa yhden mun lempibändin keikkaa. Tehtiin ennen sitä yhdessä ruokaa ja mentiin keikalle. Keikalla sitten ajauduttiin väenpaljoudessa aika lähekkäin ja kätemme koskettivat toisiaan. Ja aika pitkän aikaakin vielä. Kaveri ei tehnyt mitään mennäkseen etäämmälle ja ainakin mun mielestä siinä kosketuksessa oli jotain...

Yritän aina sopivan tilaisuuden tullen flirttailla sille ja kehunkin sitä asioissa ja oon sanonu, että oon ylpeä, kun se pääsi haluamaansa opiskelupaikkaan. Enkä ainoastaan flirttaile. Aattelen oikeesti, että melkein kaikki mihin se koskee muuttuu kullaksi.

Mut en tiedä miten tästä eteenpäin. Uskon, että kaverini ymmärtäis, vaikka kertoisin ja se ei oiskaan kiinnostunu. Sen verran trendiä ja näkemystä löytyy. Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia? Mitä teitte silloin? Mitä aattelette, miten mun pitäis edetä? Oon vähiintäänkin bi, ellei se jo aiemmasta tullut ilmi. Thanks in advance!

56

3934

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lassibi

      Nämä ovat tietty vaikeita kysymyksiä. Olen ollut samanlaisessa tilanteessa kaksi kertaa lukioaikana ja toinen armeijassa. Kummassakin tapauksessa lopulta alkoi tuntua hyvin selvältä, että kaverikin olisi kiinnostuneita sillä kaikki pienetkin katseet ja eleet ynnä sanomiset tuli tulkittua omien odotusten mukaisesti. Kummallakin kerralla joku järjen ääni sisällä käski kuitenkin vielä seuraamaan, miten tilanne etenee sen sijaan, että iskisi koko sisimpänsä korttipakan pöytään ässineen ja hihoineen. Mutta se todella kannatti. Kaverit eivät nimittäin olleet kiinnostuneet SILLÄ tavalla vaan olivat ainoastaan toimineet niin kuin heterokavereilta odottaa saattaa: paljon läpänheittoa ja huumoria (eikä mitään flirttiä) ja tiivistä yhdessäoloa (eikä ihastuksen lähelle hakeutumista). En usko, että kaverisuhteet olisivat kuitenkaan kariutuneet, vaikka olisinkin kertonut, mutta eivät ne nyt täysin ennaallaankaan moisesta olisi pysyneet.

      Pari vuotta noiden jälkeen kaverisuhteet jatkuvat edelleen ja niinhän ne ihastumisetkin sitten hälvenivät vähitellen kokonaan pois. Näiden kavereiden kanssa tulee oltua paljon tekemisissä ja niinkuin heterot keskenään, tiiviisti läppää heittäen, välillä kosketuksessa. Se on ainakin normaalia.

      Tällä en tietenkään halua lannistaa aloittajaa, jonka tilanne voi ihan hyvin olla alku vuosisadan rakkaustarinalle, mutta ohjeeni on, että kannattaa seurata vielä. Lisää vielä hieman enemmän omaa flirttiastettasi pari pykälää kaakkoon ja seuraa miten reagoi. Tuollainen saunakeissi ja juomat kuulostaa hyvältä idealta. Sitten, kun olette pienessä nousussa niin voi vaikka kysäistä, että "tuleeks sulla muute runkattua kuin usein?" ja jatkona ehdotat, jos runkkaisitte saunassa (missä ei mitään homoa, sitähän heterotkin tekee). Siitä se sitten voi lähteä. Voi toki vaatia useamman saunomiskerran. Lopulta voi sitten ehkä tapahtua jotain ratkaisevaa, jos on tapahtuakseen.

      Tsemppiä.

    • ihastunu

      Kiitos viisaista sanoista! Aivan totta, että väkisinkin alkaa etsimään kaverista viitteitä, että se ois ihastunu suhun. Ja mitä siihen korttipakkan paljastamiseen tulee, niin en usko, että kovin monikaan lämpenis sille, että joku tulee sanomaan yhtäkkiä, että on tykänny siitä iät ja ajat. Jotenki vähän hienovaraisempi pitää mun mielestä näissä asioissa olla.

      Itse en toivo, että tämä ihastus hälvenee. On niin ihana tunne. :) Oikein vatsanpohjasta ottaa, kun aattelee, että toinenkin voisi olla ihastunut.

      Mitä niihin merkkeihin tulee, niin oon huomannu ainakin, että joskus sen katse vähän jämähtää esim. saunomisen jälkeen. Muistan yhden kerran viime kesällä, kun tultiin niiden pihasaunasta ulos terassille, niin kaveri jäi hetkeksi tuijottamaan alastonta vartaloani. Huomasin tämän ja se tuntui mukavalle, mutta jatkoin vain muina miehinä ja menin istumaan terassin penkille jutellen jostakin. Oli muuten aika intiimi pihasauna, täytyy sanoa! Peseytyä nyt siinä saunanlauteilla aivan toisen silmien alla! Mutta eipä siinä. Jämähtää itselläkin katse joskus saunassa kaveriin. On nimittäin aika kuuma pakkaus, vaikkei mikään malli olekaan.

      Toinen jonka oon huomannu, niin joskus esim. salilla pukuhuoneessa treenien jälkeen se muka pyyhkii hikiä otsastaan päällään olevalla paidalla. Varmaan vaan kiusatakseen mua sen vartalollaan.

      Muistan kans, joskus ku oon sen koneella ja se tulee siihen katsomaan mun olkapään yli viereen. Tunnen sen kostean hengityksen silloin mun korvissa ja oon ihan sulaa vahaa... Kaveri katsoo kaiken aikaa näyttöä ja mä oon ihan fiiliksissä.

      Sitten noi meidän saunaillat mun luona. Toiseksi viimeisellä kerralla, ku se tuli käymään ja ei oltu nähty silloin pitkään. Mikä valloittava hymy meidän molempien kasvoilla oli toisemme nähdessämme! Oisin voinu halata sitä siinä paikassa, mutta en kuitenkaan tehnyt mitään... Oon tyhmä. Viime kerralla sitten heitettiin jotain läppää meidän pelistä, ku siinä pelissä oli jotain homoa mukamas. Kaveri sano, että se oli vähän niinku se mun toinen kylässä ollut kaveri, johon tämä vastas "kiitti". Ite en sanonut asiaan sen enempää. Jälkeenpäin ajateltuna kaveri varmaan vaan yrittii ohjata keskustelua siihen tabun suuntaan. Ois pitäny sanoo siinä kohdassa, että "tai niinku minä".

      Mutta toi pari astetta enemmän kaakkoon ei oo yhtään hullumpi idea! Aika paljon vaan vaatii pokkaa tivata toiselta runkkaamisesta, toinen kun ei puhu sex-asioista mitään. Vähän ujo, mutta se siitä tekeekin niin söötin. Mut tiiä vaikka kaveri ois jo harrastanu ennenkin moista. Sillä kun noita veljiäkin on kaksin kappalein. Vähän likainen ajatus.. :) Nyt vaan pitää ammentaa jostaki rohkeutta (täältä foorumilta :D) edetä tän kans. Ens saunailtaan pitää kyllä järkätä meidät kaksin! ^_^

    • dsf43t4352

      Älä nyt mene ehdottamaan mitään yhdessä runkkausta! :D Haha kuulostaa siltä, kuin eräs kuvittelisi kaikkien miehien olevan luonnostaan pervoja.

      Paras tapa tietysti selvittää sun kaverin tunteet on kysyä suoraan, mut itse suosisin epäsuoraa kysymystä ja johdattelevaa keskustelua.

      Muita tapoja selvittää on mm. kaveri illanvietoissa seuraat sen reaktioita muihin ihmisiin. Katsot esim. kattooko se silmiin niitä keskustellessaan ja eroaako se jotenkin siitä miten sua katsoo. Lähes tuijottava silmiin katsominen on ainakin mun kokemuksen mukaan merkki siitä, että haluaa viestiä olevansa kiinnostunut. Tietysti joillain voi olla ihan yleisenä tapana se käytössä, mut tosiaan seuraamalla kaveris käytöstä tarkkaan....

      Mä ehkä itse toimisin samanlaisessa tilanteessa, niin että siiiten kun se kuuluisa "hetki" tulee jossain vaiheessa. Kysyt ihan rohkeesti kaveriltas: Pussaillaaks? Ja katot miten reagoi... Valmistaudu kuitenkin siihen, että pystyt helposti tekemään siitä vitsin...

      • lassibi

        Joo, kaksin vaan sinne saunaan niin tehtäväsi ei ole NIIN vaikea xD Ja tuo on tosiaan mahtava fiilis kun toinen tulee lähelle hengittämään. Päässä vain sumenee, eikä tiedä miten päin olisi xD

        Juuh... ihan oikeassa olette tuosta runkkaamisesta. Tekstiä kirjoittaessa tiesin jo, etten siihen esimerkiksi itse pystyisi. Tai pystyisin, mutta en olisi sitä ihan ensimmäisten joukossa ehdottamassa. Tuohon asiaan vaikuttaa sen ihmisen luonne eikä kannata tietenkään sitä vastaan alkaa sohimaan. Jos kaverisi on hieman ujo noissa asioissa, niin voisi mennä kysyttäessä lukkoon ja sen jälkeen olisi enää turha mitään alkaa kysellä xD

        Tuo ihastumisen suora kysyminen on periaatteessa toimivin, mutta käytännössä vaikein (ainakin itse olen sellainen). Siinä kun samalla tulee sanoneeksi aika selvään, että on itsekin kiinnostunut. Ja sen jälkeen on ihan henkilöistä ja heidän kemioistaan kiinni, miten tullaan alas. Ryminällä, oletettavasti.

        Joo ja ei se ihastuminen hälvene, jos sinulla on vain pienikin toivo siitä, että toinen on kiinnostunut. I can tell you that :) Hälveneminen alkaa vasta sitten, kun näet, että kaveri tulee kaupungilla vastaan ihanan tytön käsipuolessa, kummatkin estottomasti toisilleen hymyillen ja syviä ketseita luoden, "vahingossa" juuri sinun kohdallasi kielareita vaihtaen, häipyen kaupungin ilta-auringon sumuihin iloisin naurunpurskahduksin.

        Mielenkiintoista, jos kertoisit täällä, miten tilanteet ovat edenneet.


      • lassibi
        lassibi kirjoitti:

        Joo, kaksin vaan sinne saunaan niin tehtäväsi ei ole NIIN vaikea xD Ja tuo on tosiaan mahtava fiilis kun toinen tulee lähelle hengittämään. Päässä vain sumenee, eikä tiedä miten päin olisi xD

        Juuh... ihan oikeassa olette tuosta runkkaamisesta. Tekstiä kirjoittaessa tiesin jo, etten siihen esimerkiksi itse pystyisi. Tai pystyisin, mutta en olisi sitä ihan ensimmäisten joukossa ehdottamassa. Tuohon asiaan vaikuttaa sen ihmisen luonne eikä kannata tietenkään sitä vastaan alkaa sohimaan. Jos kaverisi on hieman ujo noissa asioissa, niin voisi mennä kysyttäessä lukkoon ja sen jälkeen olisi enää turha mitään alkaa kysellä xD

        Tuo ihastumisen suora kysyminen on periaatteessa toimivin, mutta käytännössä vaikein (ainakin itse olen sellainen). Siinä kun samalla tulee sanoneeksi aika selvään, että on itsekin kiinnostunut. Ja sen jälkeen on ihan henkilöistä ja heidän kemioistaan kiinni, miten tullaan alas. Ryminällä, oletettavasti.

        Joo ja ei se ihastuminen hälvene, jos sinulla on vain pienikin toivo siitä, että toinen on kiinnostunut. I can tell you that :) Hälveneminen alkaa vasta sitten, kun näet, että kaveri tulee kaupungilla vastaan ihanan tytön käsipuolessa, kummatkin estottomasti toisilleen hymyillen ja syviä ketseita luoden, "vahingossa" juuri sinun kohdallasi kielareita vaihtaen, häipyen kaupungin ilta-auringon sumuihin iloisin naurunpurskahduksin.

        Mielenkiintoista, jos kertoisit täällä, miten tilanteet ovat edenneet.

        Ja korjaisin sen verran edellistä, että MIKÄLI kaverisi olisi kiinnostunut sinusta niin silloin ei tietenkään tultaisi alas, saati millään ryminällä. Jotenkin vain oletin heti, että ei se toinen kuitenkaan ole kiinnostunut xD omien kokemusten perusteella :(


    • ihastunu

      Joo, ei ois kyllä pokkaakaan runkkaamista ehdottaa. Oishan se kiva, mutta se on parempi jättää tuonnemmaksi. Ehkä joskus.

      Suoraan kysymisestä ei oo itelläkään hyviä kokemuksia. Se on ehkä vähän liian out of the blue. Tuskin siis ainakaan aivan suoraan kysyn. Symppaan kuitenkin Lassia suoraan kysymisessä.

      Kaverin käyttäytymistä oon seurannukin. En kai muuten tietäis sen tuijottaneen mua alasti yms. Kyllähän noi katseetkin kohtaavat. Toisinaan aika lumoutuneesti. Onhan se toisaalta kohteliastakin katsoa toista silmiin kun juttelee. Mutta se katse!

      Saatanpa kysäistäkin seuraavan kerran sitä pussailua, kun katseet taas jämähtävät. :) Sen voi tosiaan kääntää aika helposti vitsiksi.

      Niin sehän siinä onkin. En oo koskaan nähny sillä tyttöystävää tai sen olevan tytön kanssa silleen. En missään bileissä tai muissa. Siksi pitäisinkin mahdollisena, että se vois olla kiinnostunu pojista.

      Oon vissiin vähän velvollinenkin ilmoittelemaan tapahtumien etenemisestä. Mielelläni tänne raportoin, kun palautekin on näin hyvää! :D

    • ihastunu

      Ai niin. Niistä merkeistä vielä. Viime kerralla ku se oli mun luona yötä, se vaihto pyjamat ihan mun silmien edessä. Aika turhankin tuttavallista riisuutua nyt alasti tuosta noin vain. Useimmat ois varmaan vaihtanu vaatteet vessassa. Mun mielestä toi on aika selvä merkki, mitä häh? En ees aiemmin muistanu tapahtunutta, ku päässä pyörii niin paljon.

      • grazzer

        Heteromiehet usein vaihtelee vaatteita ja vaikka oleskeleekin toistensa seurassa alasti, mutta homot tuskin. Jos olisi tunteita, varmaan kainostelisi ja menisi vessaan.

        Eihän heteromies ja nainenkaan ole keskenään alasti tai näyttele paikkojaan ennen kuin ovat suhteessa tai lähemmässä kanssakäymisessä. Ja teillähän ei ole selvillä edes toistenne suuntautuminen.


      • timpe

        Suoraan sanoen, kuulostaa pesunkestävältä heterolta. Siis eihän siinä edes tule mieleenkään että joku saattaisi katsella 'sillä tavoin' kun vaihtaa vaatteita?

        Itte saunon ja kylpytynnyröin kavereiden kanssa vaikka homo olenkin, ja oon ajat sitten jo asennoitunut siihen sillai, ettei asiaan liity mitään seksuaalista.

        Kyllä - kaverit tietää mun suuntautumisesta, mutta ei se mitään muuttanu. Oltiin jo vuosikausia käyty mökkireissuilla, saunassa, uimassa, paljussa vaikka missä ennenkuin tiesivät joten eipä enää oo mitään 'pelättävää' omien sanojensa mukaan, kun en siihen astikaan ollu mitään lähentelyä yrittänyt.


    • ihastunu

      No joo, ton vaatteiden vaihtelun ymmärrän itekin jollain tasolla, mutta tohon alasti oleskeluun en kyllä yhdy omien kokemusteni perusteella niin fyysisesti kuin verbaalisestikaan :D. Mut joo yritän vaan löytää näitä "maneereita". Mut kyllä se joskus keksii vähän laimeita syitä vähentää vaatetustaan mun kanssa. Esim. jotku aamusuihkut yökyläillessä, vaikka illalla on just käyty saunassa!

      Ei varmastikaan, mutta sinänsä vähän huono esimerkki, kun heteromiehet ja -naiset tuskin käyvät yhdessä saunassakaan ennen kuin ovat silleen. Ehkä se toisaalta aattelee, että näyssä ei pitäis olla mitään uutta. Mutta oh well. Ei voi tietää.

      Kerran se muuten kerto, että oli ollut pusuhippaa kavereidensa kanssa (miesten sellaisten). Kuinkahan moni ihan täysin heterokaan sellaiseen alkais...? Tällaisia pieniä seksuaalisväritteisiä tunnustuksia tulee aina silloin tällöin.

    • kakkukauppias1

      Pusuhippa kuulostaa niin homolta ja pikkutyttöjen leikiltä, kun olla voi!

      Oletko joskus jäänyt tuijottamaan ja himoitsemaan hänen mulkkua tai peppuaan ja onko hän huomannut?

    • ihastunu

      Niin, eikö!

      No kieltämättä onhan tuo tavara tullut tarkastettua. Varsin sopusuhtainen kaveri siinä suhteessa. Ei ole välttämättä huomannut, mutta yhden kerran musta tuntuu, että se näki sen. Oltiin niillä saunomassa, ku niillä oli just remontoitu se sauna. Saunassa seinä lasia, että näkee suihkun puolelle. Siinä tuli vähän katseltua kaverin suihkuttelua. Tais äkätä sen ja meni silmät äkkiä aika tiukkaan kiinni sillä. Tai sitten meni vaan saippuaa silmään. :D

    • ihastunu

      Kuinka aina välillä kavereiden kanssa hyvällä huumorilla vitsailemme lyhyestä pituudestasi ja siitä että olet meistä nuorin. Esität silloin vihaista ja nyrpistät nenääsi laittaen kädet puuskaan. Kuinka suloinen silloin oletkaan! Vitsailen samasta asiasta yhä vain uudelleen ainoastaan nähdäksesi reaktiosi...

    • Heteromies.

      Tässä on sulle heteromiehen vinkki. Älä rupea nyt missään nimessä vihjailemaan tai käymään kiinni millään lailla. Eipä tuo välttämättä homo ole. Homojahan on kuitenkin aika vähän. Ihan oikeasti kun itsekin olen heterokavereideni kanssa. NIin eihän sitä mietitä jos vaikka vaatteita vaihdetaan että mitäköhän tuo siitä on mieltä. Jos on nainen kaverina niin eri asia. Ota homous puheeksi ja kysy mitä mieltä se siitä on. Jos sanoo että ei ole mitään homoutta vastaan. Kerro että olet homo. Jos kaverisi on myös homo. Niin sehän sanoo sen sen jälkeen. Ja ongelma ratkaistu. Jos menet selvästi vihjailemaan tai yrität iskeä. Se voi olla kuule kaverisuhteen loppu totaalisesti. Ja kun sanot että olet homo. ja jos se ei sano että on homo. älä nyt sano että olet ollut yhtään millään lailla hänestä kiinnostunut paitsi kaverina, jos haluat että kaverisuhde jatkuu.

    • ihastunu

      Ihan asiallista tekstiä muuten! Vihjaileminen on omastakin mielestäni ikävää. Ei siitä tuu kenelläkään kuin paha mieli. En muista kenenkään myöskään puhuneen kiinnikäymisestä. Tiedostan myös sen, että kaveri voi ihan yhtä hyvin olla hetero. Vähemmistöseksuaalisuuksiakaan ei tarvitse välttämättä ottaa ihan ensimmäisenä puheeksi. Voinhan kysyä onko sillä tyttöystävää tai onko ollut/onko se kiinnostunu jostaki tytöstä tai aikooko tulevaisuudessa tyttöystävän hankkia. Jos vastaa vaikka johonkin noista kieltävästi, niin sitte voi ehkä kysyä mielipiteitä sateenkaariväestä. Sen varaan en kuitenkaan laskis, että kaveri suorilta tunnustaa seksuaalisuutensa jos itse teen saman. En missään nimessä tekisi mitään, mikä vaarantaisi ystävyytemme. Se on aivan liian kallisarvoinen.

    • ihastunu

      Ai. Tulkitsin sitten nimimerkkisi väärin. Onko niitä lyhyitä homomiehiä sitten niin paljon enemmän? No ainaki valtaosa miehistä on just alle 180 cm, että on melkoiset kriteerit sulla imho. Itekki oon saman pituinen ku sä (no sentin pidempi), mutta ei alle 180 senttiset oo mun mielestä kääpiöitä. Vähän off-topic, mutta anyways..

    • ...

      Se on sataprosenttisen varmaa ja ilmeistä minun mielestäni että jos tunnustat että olet homo. Niin se kyllä tunnustaa myös jos on. Mutta ennen kuin tunnustat olis parempi et saisit selville mitä mieltä se homoista on. Ainakin meikäläisen kaveripiireissä sanotaan vaan suoraan asiat. En tiedä vaikuttaako se homous niin et rupeaa vähän "monismutkaisemmin" ajattelemaan asioita kuten naiset tekevät. Mutta heteromiehet kyllä puhuvat ihan suoraan asiat. Etenkin jos oot itä-pohjoissuomesta kotoisin. Siellä ollaan vielä suorempia.

    • ihastunu

      Jos oot hetero, niin en oikein usko, että voisit aivan 100% varmuudella sanoa... Jos joku on kaapissa, niin ne kyllä osaa siellä visusti myöskin olla. Kokeneena voin sanoa. Mutta se on aivan totta, että ensin kannattaa hieman kepillä jään pintaa kokeilla tuon suhtautumisen suhteen. Suoraan puhuminen on, kuten jo aiemmin sanottu, paras tapa selvittää asia. Samalla myöskin haastavin. Hyvä tietää kuitenkin, että suoraan puhuminen ei välttämättä olisi ongelma. Taidan kuitenkin itse suosia enemmän tuota hieman epäsuorempaa tyyliä.

    • ...

      Se vaan. Että jos se on yrittänyt jo flirttailla kanssasi kuten sanot. Niin kyllähän se silloin homoutensa tunnustaa

    • ihastunu

      Niin tiedä siitä, onko se suoranaisesti flirttaillut. Enemmänkin sellaista kiusoittelua: korvaan hönkimistä, katseiden jämähtämistä, leveää hymyä ja aika tuttavallista vaatteiden vaihtoa. Jos noi on sitten sitä flirttailua, niin ehkäpä se tunnustaiskin. Pakko vaan edetä tän asian kanssa jotenkin, muuten tulee hulluksi. Vaikka mukava fiilis onkin X)

    • 5+14

      Eikö vaikkapa uuden presidentin valinnasta puhuttaessa voisi pikku hiljaa mennä aiheessa eteen päin ja puhua vaikkapa Haavistosta ja salakavalasti kysyä, mitä mieltä on homoista jne. ? :) Todetaan nyt, ettei oo kaikista mielenkiintoisin puheenaihe, mut vois kait sitä yrittää, ellei oo jo keskusteltu :P

      Sun tilanne on kyllä aika jännä. Itellä ollu samantyyppinen, mut ei noinkaan "intiimi".. :D Nykyään sitten oon ihastunutkin vaan niihin, joiden tiedän varmasti olevan homoja.

    • ihastunu

      Joo no politiikka. Miksei. PIdetään toikin mielessä. Mut pitää kattoo jos tulee sopiva tilanne, niin saatan yllättää puoliläpällä sillä pussaamisen ehdottamisella. :P

      Jännä tosiaan. Ei sitten täällä päässä! DD Mut kerro toki lisää tosta sun jutusta, jos ei oo liian henkilökohtaista. Miten etenit vaikka yms.. Sullahan kuulostaa sitten olevan aika hyvin pullat uunissa, kun ihastutkin ns. varmoihin tapauksiin!

    • ...

      Älä nyt perhana mitään pussailuehdotuksia rupea latelemaan. Se on entinen kaveri sen jälkeen. Ei mene läppänä tuollaiset. ei heterot tyhmiä ole. Kysyt mitä mieltä se on homoudesta ja jos sanoo että ok kerrot että olet homo. sillä sipuli. kyllähän sinun pitää se asia sille joka tapauksessa kertoa. ja et sitten sano että olet ollut ihastunut. Se on heteromiehen pahin pelko pitää homo kaverina jos tietää että se on itseensä ihastunut.

      • 17dededde

        No aika pieniä on heteromiehen pelot jos kamalinta on, että samaa sukupuolta oleva on ihastunut! Sehän on vaan imartelevaa. Toki siinä voi mennä luottamus ja ystävyys, jos ihastunut osapuoli ei osaa hoitaa asiaa asiallisesti...


    • ihastunu

      Niin sillähän nimenomaan ON jo kokemusta poikien kanssa pussailusta. Ja sitä paitsi oon lähes täysin varma, että homot on sen mielestä okei. Läppänä vois hyvin mennäkin, ku silläki on tullu pusuhippailtua. Siinä pussailemista ehdottaessa kävis aika hyvin ilmi myös sen asenne homoihin. Ei tartte välttämättä olla ihastunu vaikka pussailua ehdottaakin imo. Menee vaikka nousuhumalan piikkiin jos ei muuten. Ja jos se sitte sanoo olevansa hetero, niin täytyy vaan sanoa, että asia ok ja kunnioitan sitä.

      • heteromies.

        No jos on kokemusta jo poikien pussailusta, niin ilmiselvä homo se on. Case closed. Tai vähintään biseksuaali. Heteromiehet ei toisiaan pussaile, ei sitten millään. Vaikka miljoona maksettaisiin. Ei kun menet ja sanot että olet homo, ja olet siihen ihastunut. JA mitä aiempi tyyppi sanoi että pieni on huolenaihe. Niin ei se heteromiehelle pieni ole, jos on ollut pitkään kaveri ja tämä yhtä äkkiä sanoo että on ollut jo pitkään ihastunut. Silloin jos sanoo olevansa homo on parempi olla sellainen että toista ei rupea huolestuttamaan olla kaverina. Ja, ei tosiaan ole imartelevaa. Kaukana siitä


      • ...

        Vaikka heteromies olisi suvaitsevainen. Kuten minä esimerkiksi olen, niin kyllä sitä silti on sen verran itsesuojeluvaistoa, että jos kaveri ilmoittaa olevansa ihastunut ja homo. Niin on sen jälkeen entinen kaveri. SEn sijaan jos vain ilmoittaa olevansa homo mutta ei ilmaise millään lailla mitään ihastusta. Kaverisuhde varmaankin jatkuu, jos kaveri ei oo yhtään homokammoinen. Mutta tämähän nyt näyttää selvältä homolta. Ei heteromiehet toisiaan pussaile. Se on päivän selvä homma. Jo pelkkä pussailu tuntuu jo ajatuksena inhottavalta


    • ---

      Toisaalta, myös se. Että olisi lukisossa samalla luokalla ollut kaksi homoa. Kuulostaa erittäin epätodennäköiseltä. Mutta jos on miehiä pussaillut. Niin homo se on. Ei heteromiehet toisiaan pussaile.

    • ihastunu

      Joo. No saatatte puhua ihan järkeäkin. Parempi varmaan edetä jotenkin tuolla tavalla. Tunnustamalla toinen tunnustamaan... En usko, että se on ainakaan homofobinen. Taiteilijapiireissä kun homot ja bisset ovat aika yleisiä.

      Oon samaa miettinykki, että aika epätodennäköistä se ois, jos samalla luokalla 2 homoa ois. Mut ei kannata varmaan matikkaa alkaa sotkemaan tähän. Toisaalta melko usein homot lukion käyvät. Mut sitte näitä bi- ja curioustyyppejä on sitte jo enemmänkin.

      Nyt vaan yökyläilyä sopimaan!

    • Jo vain

      Ihan vaan heteromiehelle tiedoksi, että ei ne kaveripusut (lue: suudelmat) mitään kerro seksuaalisesta suuntautumisesta. Lähinnä siitä, miten vapaamielisesti voi suhtautua ylipäätään elämään.

      • heteromies.

        Kyllä se on varma asia että heteromiehet ei kuule pussaile. Se voi teistä homoista tuntua pikkujutulle. Mutta heteroille se on vastenmielistä. JA tämä on fakta


      • heteromies.
        heteromies. kirjoitti:

        Kyllä se on varma asia että heteromiehet ei kuule pussaile. Se voi teistä homoista tuntua pikkujutulle. Mutta heteroille se on vastenmielistä. JA tämä on fakta

        Siis kun on kyse toisen miehen pussailuista. Heterolla se ontodella vastenmielistä puuhaa joka ei voi käydä mielessäkään. Jos mies on toiselle miehelle näin tehnyt niin hänen on pakko olla biseksuaali tai homo. Heteromiehet paiskoo kättä ja kippistää kaljat keskenään. Mutta tuollainen teko on jo biseksuaalien tai homojen hommaa


    • ihastunu

      Voi toivon, että asia on todellakin näin. Asia selvinnee ainakin minulle lähitulevaisuudessa.

    • lassibi

      "Toisaalta, myös se. Että olisi lukisossa samalla luokalla ollut kaksi homoa. Kuulostaa erittäin epätodennäköiseltä."

      Jos matikalla halutaan alkaa miettiä (toki hieman sivuseikka, mutta hyvä kuitenkin korjata), niin tuota lausetta on tarkennettava. On epätodennäköistä, että mistä tahansa SATUNNAISESTI valitusta luokasta löytyy kaksi homoa. Tätä tapausta ei pidä sotkea kuitenkaan ihastuneen keissiin.

      Ihastuneen tapauksessa lähtötilanne on toinen, nimittäin se, että ihastunu on "jo valmiiksi" homo/bi. Joten kysymys kuuluu, mikä todennäköisyys on, että ihastuneen luokalla on ainakin yksi homo? Täsmälleen yhtä suuri kuin se, että jostain SATUNNAISESTI valitusta luokasta löytyy ainakin yksi homo. Ihastuneen mahdollinen homous (kuin heterouskaan) ei pienennä todennäköisyyttä, että luokalla voisi olla toinenkin homo.

      Joten leuka pystyyn!

      Ihastunu, oletteko jo miettineet viikonlopulle joitain jutskia? ;D

    • ihastunu

      Kiitos! Asia on juurikin näin.

      Valitettavasti kaveri on poissa kaupungista tänä viikonloppuna... :'( Mutta ensi viikonloppu vois olla mahdollista. :)

      Nyt kuitenkin rinta rottingilla kaupungin viihteeseen treenikämpän kautta! :P

    • ihastunu

      No niin, lassibi. Nyt on tällit sovittu viikonlopulle. Hyvää ruokaa ja juomaa, sauna ja peli-ilta mun tykönä. Sitäpä sitten odotellessa. :)

    • ihastunu

      Se on nyt tai ei koskaan. Huomenna SE tapahtuu.

      • hianohomma

        Tsemppiä :)


    • ikd9d9duj

      Anna palaa!

    • lassibi

      Okei..

      Ja muista raportoida tänne vaikka niin ei tapahtuisikaan. Mutta, jos se tapahtuu niin lukisimme (siis uskon että voin puhua usean puolesta) mielellämme hieman piemmänkin tekstin kuinka etenitte, millaisin fiiliksin jne. Ehkäpä seuraava viestisi on jo teidän yhdessä kirjoittama who knows.. no joo.. ei mennä asioiden edelle.

    • ihastunu

      Moi vaan kaikillle!

      No niin. Ilta on nyt sittten vietetty. Heti kärkeen täytyy kyllä sanoa, että mä tosiaan tein sen! Otin härkää sarvista ja nostin kissan tiskille. Oon ylpeä itsestäni ja kaveristani. Että voikin olla näin hyvä kaveri! :)

      Eihän meistä paria tullut (ainakaan vielä). Ilta oli tosin erittäin mukava. Jotakuinkin näinhän se sitten meni kiinnostuneille:

      Siinä heti alkuun tehtiin drinkit illan alkajaisiksi. Hyvää oli, vaikka ensimmäistä kertaa sellaista sekoitusta teinkin. Juteltiin mukavia ja alkoihan siinä jossakin välissä vähän hiukomaan. Tehtiin sitten yhdessä ruokaa ja ennen kuin pöytään asetuttiin, niin aloin jo hieman lähestyä kaveria ja aihetta. Päivittelin siinä kipeää alaselkääni ja kysyin josko kaveri viitsisi hieman hieroa. Ei tarvinnut kahdesti pyytää. Kaverihan suostui oitis hierojaksi. Menin sitten lattialle makaamaan ja kaveri alkoi tehdä työtä pyydettyä. Voi helvetti, kun tuntui hyvälle ja rentoutti. Kestipä tuokio vielä melko kauankin. Sen jälkeen veti kyllä aivokäyrä ihan viivaa. Niin oli hyvät otteet.

      Sitten alettiin syömään ja kyselin hieman kaverilta, kun en koskaan tietääkseni ole hänellä tyttöystävää tai vastaavaa havainnut. Hän sanoikin, ettei hänellä koskaan sellaista ole ollut, Minäpä sitten siitä riemastuneena väänsin flirttiä enemmän kaakkoon päin ja totesin, että miten tuollainen kuuma kolli voi olla noin pitkään vapaalla jalalla ollut! Kaveri tirskahti ja kiitti kommentista. No, en mä sitten heti aivan kaikkia ässiä vetäny hihasta, vaan vähän illan mittaan aina aiheeseen palasin ja lämmittelin kaveria tulevalle.

      Kysyin jossain vaiheessa, että kävikö tämä äänestämässä vaaleissa. Oisin sitä kautta hieman udellut hänen suhtautumistaan Haavistoon ja yleensä sateenkaariväkeen. Eipä tuo käynyt äänestämässä, kun politiikka ei häntä kiinnostanut pätkän vertaa. Se veti kyllä vähän takapakkia mulle, mutta päätin, että en antanut sen estää aikeitani. Jonkun ajan päästä kysyin, että miltä siitä tuntui, että Suomeen meinas tulla homopresidentti. Vähän oudoltahan tuo ajatus hänestä tuntui. Vähän taas takapakkia, mutta en lannistunut.

      Joskus ihan loppuillasta kysyin sitten, kun hänestä niin oudolta homopresidentti vaikuttaisi, että mikä häneen suhtautumisensa sateenkaariväkeen on. Ihanhan tuo tahdikkaasti niihin suhtautuu. Sano, että ihmisiä ne on nekin. Komppasin häntä ja sanoin itsekin olevani täysin samaa mieltä. Sanoin, että ihan samanlaista se on homoilla kuin vaikka heteroillakin parisuhteissa. Jatkoin vielä, että ihmeellistä ihmisten lokerointia tuo seksuaalisuuksien jaottelu, johon kaverikin yhtyi hyvin asian puolesta.

      Vähänhän tuo kaveri jo tässä vaiheessa keskustelun aihetta ihmetteli ja siinä vaiheessa sanoinkin, että kun itselläni on ollut vähän sellaisia ajatuksia. Kaveri komppaa, että "ajatukset harhaillu vai?". Sanoin, että joo vähän niin kuin. Kysyin sitten, että mitä se ois mieltä, jos mä sanoisin olevani vähän gay. Kaveri ei ollut tuosta moksiskaan. Jopa kannusti minua. Ajatteli, että se on ihan hyvä juttu.

      Sitten kaveri sanoi, että silläkin ois jotain kerrottavaa, kun nämä asiat tuli puheeksi. Siinä vaiheessa oon jo menossa lunastamaan 10 milj. lottovoittoa, mutta kaveri sanoikin, että sillä on ollu vähän vaikeaa, kun vanhemmat on eroamassa. Sano, että niin on ollut jo pitkäänkin. Syksystä asti. Olin vieläpä ensimmäinen, jolle se asiasta kertoo. Oli niin arka aihe. Sen kuuli kaverin äänestäkin. Pala kurkussa se asiaa selvitti mulle. Hyvä ettei itkemään ruvennut. Vaikka ois kyllä saanu. Oisin mielelläni toiminut olkapäänä. Sanoinkin sille, että jos sen tarttee päästää jotakin ulos, niin se saa sen tehdä. Eipä tuo, niin tehnyt ja alkoi koota itseään.

      Aamulla sitten kaverin lähtiessä palasin viime iltaiseen ja kysyin, kun mulla oli ollut niitä ajatuksia ja kysyin, että oisko silläkin ehkä ollut joskus samanlaisia ajatuksia. Kaveri kielsi sen ja uskon sen. Voihan tuo kaveri vielä kaapissa olla, mutta ei mulla mitään suuria odotuksia sen suhteen oo. Tuntuu kuitenkin, että tämä tapaus lähensi meidän suhteitamme ystävinä ja on oikeasti tosi hienoa, kun on sellainen ystävä, jonka kanssa voi puhua avoimesti. Onhan tuo kaverinkin mielestä vissiin hienoa tuntea joku seksuaalivähemmistöön kuuluva, kun ei ollut aiemmin sellaisia tuntenut.

      Suosittelen ehdottomasti muillekin, että sanovat jollekin ystävälle seksuaalisuudestaan. Tiedä, mitä siitä vielä kehkeytyy. Joka tapauksessa ystävästä tulee ainakin paljon tärkeämpi ja läheisempi. Tosi ystävä on ystävä kaikesta huolimatta!

      • Sinä sitten

        luotettavana ystävänä kerrot kaikille...


      • asdffdsa
        Sinä sitten kirjoitti:

        luotettavana ystävänä kerrot kaikille...

        On eri asia kertoa että "juuri tuolle tietylle henkilölle tapahtui noin jne" kuin "että näin tapahtui yleisesti" niin ettei henkilöitä voi tunnistaa. Ylläolevassa viestissä valittiin toisena mainittu. Eli ihan asiallisesti on musta toimittu..


    • lassibi

      Jepa!

      Täytyy sanoa, että olipa paras lukemani ketju täällä pitkään aikaan! Itse hieman kadehdin tuollaista ystävää, joka sinulla on. Ihan oikeasti. Minullakin on ollut elämässä hetkiä, joissa olisi tarvinnut vierelleen kuuntelijan, jolle olisi voinut paljastaa sisimmästään asioita ilman, että tarvitsee pelätä tämän reaktioita tai muutakaan. Monestikaan sellaista ihmistä ei itselläni ole ollut, mutta pari poikkeusta löytyy.

      Eli siis... pidä kiinni hänestä kaverina ja ystävänä. Ero toissapäiväiseen on siinä, että nyt tiedätte toisistanne jotain enemmän. Tulette varmasti vielä kokemaan hienoja asioita yhdessä, järjestäkää kaveriporukalla yhteisiä iltoja, jatkakaa soittamista, käykää eri mestoilla, jakakaa ilonne ja surunne luottamuksessa siihen, ettei henkilökohtaisista kertomistanne asioista yksikään tule vastaan seuraavalla talon kulmalla. Tätä kaikkea on minulle tapahtunut ja tapahtuu edelleen, ja se on todella arvokasta ja korvaamatonta. SE on elämää!

      Kaikkea hyvää sulle ja sun ystävälles :)

    • ihastunu

      Kiitos ystävällisistä sanoista!

      Hauska kuulla, että ongelmani ratkaiseminen oli viihdyttävää. Alussa kyllä mietitytti kehtaako tänne postata tällaista draamaa. :) En vieläkään oikein käsitä, miten helppoa asian selvittäminen lopulta olikin. Päässä tuntui jotenkin vaikeammalta. Täytyy kyllä itsekin arvostaa tuollaista ystävää. Myönnän, että onnekas olen. Ei näitä asioita omassa päässä kannata pyöritellä. On yllättävää, miten rajaton ihmisten ymmärrys voi olla.

      Varmasti pidän ystävyydestä kiinni. Siitä ei ole epäilystäkään. Näin hyviä ystäviä ei kovin paljoa satele. Mukava kuulla, että jollain toisellakin vastaavanlaisia hyviä kokemuksia. Viisaita sanoja latelet! ;)

      Mutta hei, lassibi. Eihän tän keskustelun tähän tartte loppua. Sulla kuulostaa kirjoittamasi perusteella olevan kutakuinkin kaikki ankat lammessa. Mitä jos vaihdettaisiin vaikka mese-osoitteita tms.? Jatkettaisiin jutustelua siellä.

      Kaikkea hyvää myös sulle!

    • ihastunu

      Kiitti! Pari viikkoa sitten ei kyllä ihan siltä tuntunut, että jokainen vaakku paikallaan olisi. :DD Haha, mikä osoite. Lisäänpä sen profiiliini samantien. Jep, kiirettä sitä pitää itse kullakin. Mutta viikonloppuun siis! ;)

    • keikkapate(kaapissa)

      no ei sentään, mukavia kavereitahan te ootte. Laittakaa mullekin postia niin tuun mielelläni saunailtaan!

      • Jäbä

        Hämmennys, alusta loppuun asti asiallinen suomi24 keskustelu, impossivle is nothing ! :D


    • 87k

      Itsekin tapasin erään ihanan pojan kun olin 15 ja hän 13

      No alussa oli jotain vain hieman "vilauttelua" yms pientä/normaalia

      No elämä meni eteenpäin, kumpikin touhusi omia jututjaan, toinen "muka" oli joskus ämmien kaa ja silleen, ja ihan kaveriena oltiin

      Ja ekan kerran sain kullia häneltä kun olin 21 vuotias, eli meni 6 vuotta ennenkuin päästiin kunnolla hommiin.

      Eli hyvää kannatti odottaa ;)

    • hierojapoika

      AP:n olis kannattanu kertoa kaverilleen että on opiskellut hierontaa ja sitten saunan jälkeen kysyä voiko kokeilla hierontaa kaverin hartioihin.

      Itsellä lähti lapsuudenkaverin kanssa suhde tällä lailla. Kun hän istui tuolilla selkä minuunpäin edessäni aloin hieroa häntä hartioista ensin ihan normaalisti mutta sitten n. 5 min päästä aloin työntää seisovaa kulliani häen käsivarttaan vasten niin että hän varmasti tunsi sen. Sitten aloin kosketella hieroessani hänen rintakehäänsä ja nännejään. Kysyin miltä tämä tuntuu. Hän vastasi hiljaisuudella. Kysyin tuntuuko tämä hyvältä? Hän sanoi Mmm-m eli myöntävällä äänenpainolla.

      Ei se välttämättä mitään tämän monimutkaisempaa tarvi.

    • TheLukija

      Mulla on semmonen tunne et yks kaverini ois homo. mä oon joku 13v ja se on 12 ja keräilee leegoja, tykkää playmobileista tai mikä lie.... ja aina kun oon niillä yökylässä, se haluu nukkuu vierekkäin. sitten sanon et miks, sitten ois ahdasta ja pitäis olla kiinni toisissamme ja se olis ällöä!!!! musta tuntuu et se on vähän homo vaikka naisista väittää pitävän. aina kun mietin onko se homo, melkeen oksennan.

      kertokaa vinkkejä miten sen saa selville, et onko se homo.

      • näin

        Mitä väliä? Ton ikäsenä nauttikaa vain rauhassa siitä läheisyydestä ja lämmöstä sekoittamatta siihen mitään ylimääräistä seksuaalista rasitetta.

        Miksi muuten meinaat oksentaa? Sama sälli se silti on. Mun pikkuveli tuli kainaloon nukkumaan tuon ikäisenä vähän väliä vaikka on viisi vuotta ikäeroa... eikä se homo ole vaikka meikäläinen onkin. Yläasteella löysi tytön ja sen saman kanssa on vieläkin.


    • HomonVinkit

      Tässä sulle muutama vinkki:

      Kun olet kaverin kanssa jossain, yritä katsella häntä silmiin väliajoin. Katsele ajoittain tosi pitkään. Jos hän yrittää kääntää katseensa muualle, hän on ehkä hetero. Jos kaverisi taas katselee sinuakin samalla tavalla, saattaa hän olla homo.

      Iske silmää, kun katsot ja totea mitä kaverisi ajattelee siitä. Voit myös vahingossa töniä kaveriasi kävellessä ja muutenkin istua esim. syliin, jos jokin edellä olevista täsmää esim. hän iskee silmää sulle.

      Voit myös halata kaveriasi yllättäen ja jälleen kerron katso mitä ajattelee. Ylipäätään sopivassa tilanteessa kannattaa kysellä esim. läpän muodossa "tekis mieli katsella jotain pornoa". Jos hän on homo, todnäk suostuu. Jos et ole varma kaverisi merkeistä, osta kondomipaketti kun ootte ruokaostoksilla - siitä on helppo aloittaa keskustelu.

      Jos kutsut kaverisi kotiin saunapäivänä, ehdota sille yhdessä menoa saunaan. Näet kyllä kaverisi kasvoista kun hän on ihastunut. Silloin saat hänestä vähän muutakin kuin parhaan ystävän :)

      Jos molemmat olette ihastuneita, niin antakaa palaa. Rakkaus on rakkautta.

      Onnea matkaan!

    • Kkiinnostaisi

      ihastunut
      Miten siul menee nykyään et millasen välit siul on tän kaveris kaa?

    • Anonyymi

      Moi mitäs nyt kuuluu? Ootko vielä tekemisissä sen kanssa?

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8276
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe