Minkä voiman kanssa olen ollut tekemisissä?

ne äänet

En sairasta mitään mielisairautta. Olen yli 30v, perheellinen, työssäkäyvä, asuntovelallinen. En ryyppää kuin sillointällöin (en käytä säännöllisesti alkoholia), enkä käytä huumeita. Elämäni on täysin normaalia ja hyvässä jamassa. En harrasta okkultismia, en horoskooppeja, enkä ole juuri muuta kuin hieman uskonnollinen, rippikoulu on tullut joskus käytyä. Siis täysin "normaali" suomalainen mies.

Ja kaikki kokemani on tapahtunut täysin selvänä.

Ensimäiset kokemukseno ovat lapsuudesta. Jo siltä ajalta kun en edes kahvia juonut, eli alle kouluikäisenä.

Kyseinen asia liittyy peiliin tai johonkin muuhun tuijottamiseen ja päässä alkaviin kuiskiviin ääniin. Ensimäinen kokemukseni tapahtui kotona leikkiessäni lattialla.
Meillä oli kotona kaksi peiliä vastakkain toinen oli kaappi missä oli peiliovet ja sen vastakkaisellapuolella oli suuri peili. Siinä kohtaa jäin paikoilleni ja aloin ihmeissäni tutkimaan kuinka montakertaa se peili toistaa itsenä. Vaikuttaa siltä että loputtomasti.
Sitä miettiessä aloin miettimään omaa nimeäni ja toistamaan sitä mielessäni useita kertoja tässä kohtaa se ääni alkoi toistaa nimeäni sellainen kuiskaava hento ääni. Sitten aloin miettimään kuka minä olen ja se sama ääni toisti sitä päässäni. Pääsin ikääkuin itseni ulkopuolelle tavallaan katsomaan itseäni sieltä peilistä, kuin se ääni olisi tullut sieltä peilistä. Samalla aloin miettimään omia kavereita ensin heidän nimiään ja minuttaan. Se ääni ikäänkuin kertoi minulle heistäkin jotain sellaista mitä en osaa pukea sanoiksi.
Haluan korostaa että se ei ollut pelottavaa ja sitä tapahtui usein. Aloin pitämään siitä tilasta, jopa nautin siitä, koska se oli rauhoittavaa. Se ääni ei ollut pelottava eikä se käskenyt tekemään mitään kuten esim skitsofreenikoilla usein käskee.
Sama tapahtui kerran matkustaessani äitini kanssa linja-autossa olimme etummaisessa rivissä siinä kuskin kohdilla mistä näkee tien. Tietä pitkään katsottuani olin samassa tilassa sama ääni ja samat mietteet. Äitini ilmeisesti luuli että nukahdin, koska "herätti" minut jonkin ajan päästä.

Samaa kokemusta jatkui ajoittain aikuis ikään saakka. Vasta joskus 20-vuotiaana kokemukset loppui. Vieläkin olen yrittänyt saada sitä tilaa mutta sitä ei ole tullut yli 10-vuoteen. Miksi?

Ehkäpä jos olen yksin. Ilman, että vaimo ja lapset ovat kotona pystyisin menemään peilin eteen ja aloittaa tuon äänen kanssa itsetutkiskelun.

Onko kyse jostain hypnoosista, joogasta, vai kenties jostain pahasta???

Onko teillä jollain samoja kokemuksia???

7

1916

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • starseedkid

   Ihmisillä on henkiopas eli korkeampi Minä joka opastaa. Toiset saavat yhteyden helposti, toiset erittäin vaikeasti. Kaikki saa yhteyden tavalla, joka sopii itselle ja sulle tais sopia toi peili juttu. Meditointi on avain kaikkeen!

  • kerro kuvastin

   Sulla on ollu ihan normaaleja kokemuksia, joista ei tule huolestua. Ja on hyvä, ettet oo kokenu niitä pelottavina, joten sussa löytyy halukkuutta löytää se todellinen itsesi. Vähä samanlaisen kokenu 5-vuotiaana. Katosin jotenki ympäröivästä maailmasta kesken kissanhännän nipistämisen. Siihen ilmestyi 3 olentoa. Piti alkaa miettimään kuka olen ja mistä oon tänne tullu. Ja sitä on tässä opeteltu, kuka olen ja mitä en ole. Kumpi on totta, se minkä näkemyksen itsestäni olen luonu vai onko se ihan muu. Poistanu paljon sellaista, mitä en ole todellisuudes.

   Toi sun kokemus peilistä on hyvä. Peili heijastaa ajatukset takaisin ja näyttää sen mitä mieli haluaa kokea. Mielenkiintoinen kokemus, selkeä ja opastava.

   Noita taukoja tulee, eikä pidä huolestua. Taas kun on valmis oppimaan uutta, niitä tulee ihan "sisäisellä postilla", ilman että pakottaa itseään tai väkisin yrittää tai käy jollain kursseilla. Kursseilla ei tarvii käydä, kuuntelet vaan itseäs. Ja tauot on hyväksikin. Kulje oman intuition mukaan ja opeta itse itseäsi.

   Ootko koskaan tutkaillu Platonin luolavertausta? Maailmankaikkeuden illusoorisuudesta...

   http://hetkismi.blogspot.com/2010/06/platonin-luolavertaus.html

  • en tiedä??

   Depersonalisaatiosta kyse?

  • Anonyymi

   Kaksi peiliä vastakkain meinaa portaalia ties keille kaikille hengille ja muille

  • Anonyymi

   No en tiedä sun tapauksesta. Mutta jotkut oudot jutut on sellaisesta lähteestä että niistä pääsee eroon vain rukoilemalla luojalta, Jehovalta, apua.

  • Anonyymi

   Pelkästään yksi peili voi olla portaali, kahdesta nyt puhumattakaan jotka vielä vastakkain.
   AP:n kysymykseen en osaa vastata mutta portaalista tiedän jotain.
   Kenenkään kodissa ei tulisi olla auki olevaa portaalia sillä se on kuin avoin ovi eri ulottuvuuksien välillä.
   Alempien astraalitasojen henkiolennot ja muutkin kummajaiset tulevat mielellään meidän ulottuvuuteemme sen kautta
   Nämä ovat usein häiritseviä, energiaa vieviä, jopa sairastuttavia vieraita kodissa.
   Erilaiset paranormaalit ilmiöt: tavaroiden siirtyminen/katoaminen ja uudelleen ilmestyminen, sähkölaitteiden jatkuvat häiriöt, valoilmiöt, koputukset, puheen tai musiikin kuuluminen vaikkei ketään mailla halmeilla.
   Inhottavimpana mustat ihmisenmuotoiset hahmot ja häiritsevä läsnäolontunne.
   Mun aiemmassa kodissa oli kaikki em ja paljon muutakin. Asuin näiden ilmiöiden keskellä miltei kymmenen vuotta.
   Jälkikäteen ajateltuna en käsitä miten pystyin.
   Siellä oli avoin portaali. Ei auttanut papin käynnit eikä kodinsiunaukset.
   Oli pakko muuttaa pois.

  • Anonyymi

   LOpeta se ryyppääminen niin alat tajuta jotain.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   545
   4393
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   554
   3805
  3. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   3421
  4. STEFULLA OLI KOVA IKÄVÄ SOFIAA!

   Lennätti naisen Hankoon koko juhannuksen ajan ! Tosi rakkautta ilmassa. Taisi tulla kihlat ja häitä vietetään !
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1664
  5. Martina kisan kärjessä

   Kisa on käynnissä. Käsipohjauinti vetää kisaajien kädet hapoille. Martinan ranne on jo kivulias.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   189
   1554
  6. 65
   1448
  7. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1112
  8. Tuletteko/tulitteko ikävöimäsi

   Kanssa hyvin juttuun? Ymmärsittekö toisianne? Sovitteko yhteen?
   Ikävä
   90
   959
  9. Abortti on kiellettävä Suomessakin

   Feministinen ajatus raskaudesta, ja sen keskeyttämisestä, jota Suomessa usein tarjoillaan ainoana mahdollisena, on kummallinen. Argumentti, jonka muka
   Maailman menoa
   515
   941
  10. Kyllä jään aina miettii

   Miks tää meni näin.. En ymmärrä sua.
   Ikävä
   55
   898
  Aihe