Mikä miehessäni on vikana, nyt horoskooppi neitsyt miehet apuun?

Johkuli.

voisisitko joku kertoa minulle lisää horoskooppi neitsyenä ja miehenä miten saan meidän ensi hohdon seksissä takaisin.. aluksi mieheni oli alvaariinsa sängyssä pöksyjeni kimpussa että minua melkein pisti jo vihaksi ja sitten (minä kun olen aluksi ujo mutta kun siitä päästään niin haluan seinillä lentelevää seksiä ja näin..) mieheni sanoi että olis kiva kun mä tekisin alotteen edes joskus seksiin ja nyt kun tein aloitteen seksiin niin nyt se on olllut sitä että minä vain teen aloitteet seksin suhteen... ja nyt se on sitten jo mennyt siihen että mieheni ei meinaa enää lainkaan harrastaa kanssani seksiä.. viikko ja kuus päivää odotin sain siltä kännissä yhden 5min yleinsä kestaa kauemmin mutta sillon oli kovat fiilikset ja näin ja nyt tuosta 5minuutin seksin harrastuksesta tulee huomen kaksviikkoa täyteen ja ei mitään... joka ilta mieheni tulee viereen ***** kovana ja vetäytyy kanssani alusvastteet päällä lusikkaaan ja sitten kääntyy hetken päästä sellälleen ja käännyn viereen ja otan kullista kiinni niin mieheni kääntyy mahalleen.. eikä anna mun koskea kulliinsa :/ tätä ollut nyt viimeiset 2viikkoa ennen sain vetää siltä käteen vaikka keskellä olohuonetta kesken leffan ;) nyt kun laitan käteni lähellekkään niin se vaihtaa asentoa tai ottaa käteni pois.. ja selittää että ei sitä nyt aina jaksa vaikka todella viime kerrasta on 2viikkoa ja miehelläni seisoo joka ilta/yö kun tulee viereeni nukkumaan... ensimmäisen kolmeviikkoa juttumme alussa mieheni oli joka yö kimpussani, mutta sitten se laantui normaaliin.. ja nyt meillä kaks kuukautta takana ja hän käyttäytyy hyvinkin seksiä kiertelevästi :/ miten voisin saada mieheni seksi vietin takaisin, olen mennyt alasti nukkumaan, olen laittanut kivan meikin ja silkkiasun ja tukan kivasti ja odottanut häntä siten kotona, olen mennyt suihkuun ovi auki jotta hän tulisi sinne myös, (toivoi minulta että jos hän jättää suihku oven auki niin toivon minun menevän hänen kanssaan sinne) olen katsonut hänen nähtensä sensuellejä leffoja en pornoa mutta leffoja missä harrastettu useasti seksiä.. kirjoittanut facessa muistiinpanoja missä olen vihjeenä kertonut mielihyviä juttujani ja tän tällästä linkannut sivulleni eri näkösiä tukimuksia seksistä.. vinkkinä sille.. ja mikään ei innosta häntä onko hän homo vaiko mikä mättää? onko minussa vika vai missä piilee? miten saisin sen ihanan mieheni takaisin mihin sillon ihastuin seksi toimi ja oli mahtavaa ;) oisko syynä se että neitsytmieheni pelkää ettei ole tarpeeksi minulle (siis että ei tyydytä minua taidoillaan)?? mieheni sanoo välittävänsä minusta mutta se ei riitä haluan sitä aivan loistavaa seksiä mitä meillä oli silloin alussa ;)

6

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neptunus huone 7

      Onko miehessäsi mitään Kaksosta - Kuu Kaksosissa, MC, Venus, Mars? Tutki hänen karttaansa. Myös huone 5 voi olla kiinnostava ja paljon muukin. Huone 7 Uranuksella voi tehdä tuollaisen vaikutuksen. Mahdollisuuksia voi olla sata.
      MC Jousimies kenties matkoillaan voi mennä houkutuksiin. Laaja kirjo mahdollisuuksia. Tutki karttaa. Luultavasti vastaus löytyy sieltä.

    • johkuli.

      mistä mahdan löyttää moisia juttuja mitä osaisin vielä vähän hölmömpänäkin lukea? netistä juu mutta onks siel jotain mitä voisit suositella?

    • 30

      Sisäistääkseen astrologian syvimmän olemuksen, se vei minulta kolmekymmentä vuotta. Osallisena voi olla tapa elää yksinäisyydessä, tarve tutkia, jakaa, auttaa ihmisiä. Vanheta elämässä auttaa opiskelun tuloksen jakamisessa.
      En osaa auttaa sinua. Minulta astrologian ymmärtämiseen kului kymmeniä kirjoja. Mikä on oikea kirja aloittaa? Kenties se, joka vetoaa sinuun.
      On hyvin vaikea auttaa ihmistä, joka ei ymmärrä astrologiaa.
      Tulisi ymmärtää koko kartta, transiittien aiheuttamat muutoset, elämän aiheuttamat muutokset.
      Huoneita löytää googlaamalla, www.astro.com jne.

    • 7+3

      Älä ota selvää horoskoopin kautta, vaan puhu avoimesti ja suoraan, koita sillä tavoin selvittää mistä kyse. :)

    • J K

      PUHU AVOIMESTI

    • 17890

      Asiat myös loppuvat. Se, mikä kerran oli niin hyvää ja kaunista, päättyy. Kyseessä voi olla jokin transiitti, esimerkiksi Plutolta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1758
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      166
      1145
    3. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      62
      1123
    4. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      24
      921
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      920
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      915
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      860
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      769
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      61
      764
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      731
    Aihe