Rapumiehen rakkaudenpelko?

Kauanko?

Kertoisitteko oman näkemyksenne asiaan, rapumiehet tai sellaisen hyvin tuntevat.
Olen lukenut PALJON näitä keskusteluja ja käsittänyt, että rapu usein pelästyy omia tunteitaan. Mutta voiko todella tässä määrin pelätä?

Vajaan 3kk:n tapailemisen jälkeen, ihmetellessäni ravun välillä etäistä käytöstä, hän alkoi puhua että on parempi lopettaa seurustelu.
Paljon olemme jutelleetkin, vaikka alkuunsa mies karkasi ja vältteli keskusteluja.
On vakuutellut tunteitaan, että niitä on, liikaakin....mutta se varsinainen syy miksi haluaa lopettaa puuttui, kunnes aikani kyseltyäni suostui sen kertomaan, sanoi että mua sattuu vaan entistä enemmän jos kertoo sen....halusin tietää.
Sanojensa mukaan rakastui minuun niin, että nyt pelkää jatkaa. Jos se sitten joskus loppuukin niin putoaa paitsi itse korkealta ja sattuu myös satuttaa mua sillä.
Eli pelkää pelkää ja pelkää....
Tiedän, rapu pelkää kaikkea...mutta voiko tosiaan tässä määrin pelätä rakkautta. Minun rakkaudestani ei ole epäilystä, tietää sen.

Olen yrittänyt puhua kaikki syyt miksi ei voi nyt erota, kun molemmilla on mitä suurimmat tunteet pelissä, että antaisi edes mahdollisuuden meille katsoa ja kokeilla mihin tämä kantaisi. Että rakkaus on voima jonka avulla jaksaa taistella.
Mies pelkää tulla luokseni asiaa puimaan kun ajattelee, että huonosti siinä käy kuitenkin hänen kannaltaan, että puhun hänet pyörryksiin ja jatkamaan...

Kertoo kuitenkin kauheasta ikävästään, ei pysty nukkumaan öisin kun kaipaa kovin. Myöntänyt myös että syvällä sisimmässään ei haluaisi lopettaa mutta kun järki sanoo jotain muuta?

Tämä on tuskaa, tekee kipeää. Vuosiin eroni jälkeen ensimmäinen mies johon todella uskalsin rakastua ja vieläpä sain vastarakkautta ja nyt tämä sitten :(
Sanoin miehelle etten aio luovuttaa tässä taistelutta, että tämä ei todellakaan ole tässä vielä..että loppuun asti mennään ja katsotaan mihin tämä johtaa. Hokee vain että minä satutan itseäni, eikä hän sitä halua, että parempi kun vihaisit häntä.
Mutta kun tämä ei mene mun järkeeni, ei sitten millään...eihän tätä määrää rakkautta voi heittää menemään noin vain? Eihän?

Ja molemmat olemme jo aikuisia, kertaalleen eronneita yli 40 vuotiaita...ja todellakin suuret tunteet pelissä.... Auttakaa!!!!

Kertokaa mitä tässä olisi viisasta tehdä? Luovuttaa ja antaa miehen mennä, vai jatkaa sinnikkäästi ympäri puhumista? Mitä? Missä vaiheessa on sitten aika antaa periksi, kohta tässä jo loppuu usko koko asiaan....

6

3372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myöhässä vähän

      Olen rapumies itse ja voin hyvin kuvitella tilanteessa. Toivon mukaan et ole luovuttanut vielä tämän rakkaasi suhteen. Rapu ei ehkä ensinäkemältä tunnu helpolta, mutta tulee kyllä tutuksi kun jaksaa katsoa eteenpäin.
      En osaa sanoa muista ravuista, mutta rakkaus on vahva tunne ainakin minulle ja sen käsittely ottaa aikaa ja mitä vahvempi se tunne on sitä hankalampana rapu sen kokee.
      Tuosta kuvauksesta päätellen hänellä tosiaankin on tunteita sinua kohtaan. Sinua varmaan lähinnä kiinnostaa se miksi rapu yrittää irtaantua sinusta.

      Tämä on aina yksilötapaus, mutta sanoisin että kyse on testaamisesta.
      Hän ei usko että tunteesi on yhtä vahvat kuin hänellä itsellään on sinua kohtaan ja yrittää etsiä syitä miksi et ole oikea hänelle.
      Kunnes löytää sen virheen sinussa ja pääsee irti sinusta.
      Sydän ei osaa vapautua sinusta jollei sitä virhettä löydy.
      Rapu suojelee itseään näin jotta ei tulisi loukatuksi.
      Sinun pitää löytää ravun sisin olemus ja ymmärtää sitä. Se on se paljon puhuttu avain sydämeen. Jos avain löytyy niin asiat muuttuu helpommaksi ja saat nähdä sen todellisen ravun jonka kanssa olet.
      Eli sinun pitää olla varna tunteistasi ja näyttää se myös.
      Unohda ravun oikkuilu ja katso suoraan sisälle niin pääset parhaiten avaimeen käsiksi.
      Eli kuuntele itseäsi ja tomi niinkuin tunnet.
      Ole rehellinen mitä sanot, rapu huomaa 'valehtelun' mutta antaa anteeksi paljon jos olet vilpitön,
      Toivottavasti tästä oli apua sinulle
      Joka tapauksessa onnea siihen että onnistut.

      Rapu ei muuten helpolla unohda, siis vaikka teille olisi tullut katkos niin se ei tarkoita että tunteisiin olisi tullut se katkos.
      Minusta kuulostat ihan unelmaparille ravulle, joten ethän luovuta vielä.

      • lällyt huh

        Höpsis höpsis, tuollaista arkuutta! Kasva mieheksi rapu!
        Ei jaksa katsella tuollaista tahdottomuutta, rakastaa ei rakasta.
        Jotain on keskenkasvuista, kun ei luota omiin tunteisiinsa ja naisen
        energioilla haluaisi edetä. Aito mies tietää kun aidon naisen kohtaa
        ja ei siinä arvuutella noppapeleillä jukks vai eiks. Huh, olen ainakin aikaa
        kasvanut noista verukkeista ulos! Arvaa vaan millainen parisuhde tuon hra mimoosan kans tulee...


    • KAUAN

      Ravun pitää olla 100% varma toisesta jotta antaa itsensä täysin likoon. rapu puntaroi pitkään ihmistä millainen on oikeasti.Ja siihen ei riitä edes se että hukutat hänet rakkauteen ja vakuuttelet hänelle rakkauttaan ja luottamusta. Rapu haluaa vain löytää sen oikean ihmisen kanssaan. Joissain tapauksissa se löytyy heti, jotkut saattaa vain vaikuttaa päällisin puolin siltä. Tästä syystä varmaan rapua pidetään "rakkauden pelkoisena". rapu vain haluaa olla varma suhteesta, varsinkin omista tunteista.

      Ja lisänä vielä että usein rapu haluaa haastetta: eli rapu haluaa itse ottaa selvää toisesta ihmisestä pikkuhiljaa, usein moni läväyttää aivan liian nopeasti kaikki ässät tiskiin, jolloin seuraa joko kiinnostuksen lopahtaminen, tai se antaa mielikuvan että ei ihminen voi olla "heti kaikki tässä paketissa", jolloin herää kysymys että mitä annettavaa tällä ihmisellä sitten enää on? Tuleeko sitten ne muut huonommat puolet myöhemmin esiin yhtä nopeasti ja samalla läväytyksellä. Liian nopeasti etenevät ja liian nopeasti rakastuvat ihmiset saavat epäilyksen nousemaan, jolloin rapu on varuillaan ja vetäytyy.

      Onko siinä sitten väärää jos oikeasti haluaa elämäänsä sellaisen ihmisen kenelle haluaa omaistautua 100% ja antaa kaikkensa? Silloin pitää olla sellainen ihminen kenelle ne uskaltaa näyttää. Koska kaikkihan menee hukkaan jos kumppani ei olekaan oikea ja silloin satuttaa toista. Kyllä sen sitten huomaa toinenkin osapuoli jos on tosi kyseessä.

      Voisin sanoa vinkkinä että etene siltikin hitaasti ja antakaa vaan elämän kuljettaa ja olkaa vaan. Älä painosta ja kysele ja pyydä varmennetta, vaikka ymmärrän että tietenkin haluat itsekin tietää että missä mennään yms. Kyllä se sen vielä osoittaa kunhan et aja karkuun. Onnea teille!!

    • justcurioussssss

      Mikäs itse olet horoskoopiltasi?

    • JK

      VAI IIN

    • ap kommentoi :)

      Kiitos teille vastanneille :)

      Koko kevään ja alkukesän kävimme tuota ihme vääntöä, joka toinen vkl kävin hänellä ja aina meillä oli ihanaa, kunnes tuli aina se sunnuntai, jolloin mun piti palata kotiin...mies jälleen etäinen ja viileä, toisin kuin muuten sen vkl:n aikana..kotiinlähdön hetket kamalat, minä oisin halunnut pitää lähellä ja olla kainalossa jne. kun tiesin ettei nähdä ainakaan 2 viikkoon taas, mies taas vältteli kaikkea sellaista..Kerran sanoikin et ehkä hän sillä keinoin yrittää tehdä eroa itelleen helpommaksi...
      No paha mielihän siitä tuli, kai molemmille kun se lähdön hetki meni vähän toisin kuin kumpikaan ois halunnu. Viikot sitten oltiinkin melko hissuksiin.

      Tuota jatkui tosiaan tuon aloitusviestini jälkeen vielä n.rapiat 3kk. Väliajat kun ei nähty (asutaankin eri kaupungeissa, välimatkaa jonkin verran että se estää jo kovinkin tiiviin näkemisen), pidettiin välillä yht. lähinnä facebookissa, välillä oltiin melkeen hiljaa se 2 viikkoa. Mies etenkin pikkupäissään avautui ja kertoi, kuinka ikävöi ja kaipaa ja sanoi tietävänsä kuinka tyhmä hän kun päästää käsistään täydellisen pakkauksen, ettei kukaan muu yhtä idiootti olekkaan kuin hän...

      Kunnes eräänä toukokuun sunnuntaina siellä ollessani, suutuin ja lähdin, päätin kotiin ajaessani että olkoot, en jaksa enää ja itkin koko matkan...ja olen itkenyt sen jälkeen vielä useinkin, etenkin kun fb:ssä jotain kirjoiteltu ja hän laittaa edelleen niitä biisejä ym. joista hyvin selkeästi näkee et kaipaa ja on sen sanonutkin suoraan.
      Ei ole nähty nyt yli 2 kk:n, muutaman kerran kirjoiteltu, olen kertonut että edelleen ikävöin minäkin mutten ole "kärttänyt" häntä tapaamisiin tms. Antanut hänen olla rauhassa, ellei hän itse ole ottanut yhteyttä.

      Nyt viimeksi juteltiin viikko sitten, ihmettelinkin jo aiemmin kun hän melko usein viime aikoina ottanut itse yhteyttä ja jotenkin ihan kuin asenteessa olisi tapahtunut jotain :O
      Taas kertoi kuinka hän kaipaa edelleen, kysyin sitten ihan "piruuttani" että haluaako nähdä mua, et tulenko ens vkl käymään kun mulla on vapaa vkl lapsista?
      Sanoi että jos mun pää kestää, kun häntä ainakin itseään jännittää kovin ajatuskin tapaamisesta..eikä hän voi luvata mitään mutta että haluaa nähdä kyllä :)
      Ja ihmettelee miten mä voin niin paljon hänestä välittää, kun on semmoinen mikä on, omituinen omantien kulkija...jotenkin ei usko millään että voisin oikeasti hänestä välittää?

      No, katsotaan nyt miten se vkl menee, olen menossa hänellä vaikka pelottaakin pirusti. Mutta eipä tuo ollut mun henk.koht. tavaroita hävittänyt kun kysyin onko ne vielä tallessa...sanoi että miksi olisi hävittänyt..ihmettelen vain jos kerran on todella halunnut suhteen loppuvan, miksi säilyttää jotain mun hammasharjaa ym. ;D

      Mutta nim."myöhässä vähän", mikä se avain voi olla? Sovittanut oon jo kaikki käytössäni olevat avaimet eikä oikeaa tunnu löytyvän ;)
      Ja tosiaan ne tunteeni olen näyttänyt kyllä ja myöskin varma olen niistä, tuskin muuten tässä oisin kärvistellyt näinkin kauan...
      Sanonut hällekkin et hän on elämäni rankin rakkaus, eniten tunteita, niin hyvässä kuin pahassa, käyty tässä nimenomaisessa suhteessa läpi.

      Ja joku kysyikin mikä olen itse horoskoopiltani, olen skorpioni ;)

      En tiedä, välillä olen luopunut toivosta ja yrittänyt unohtaa, vaan kun ei unohdu ei...edelleen toivon että jos vielä vaikka joskus...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      68
      2949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      415
      2849
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      100
      2256
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      88
      2070
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1854
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1840
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      152
      1818
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      327
      1671
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1632
    Aihe