Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pettynyt trimmaukseen...

<3 Westie

Käytin koirani nypittävänä uudessa paikassa. Olin itse tehnyt hommasta suurimman osan. Sovimme hinnaksi 50€. Ajattelin sillä saavani siistin lopputuloksen.
Kun tulin hakemaan koiraa pois trimmauksesta, ilmeeni kertoi varmaan enemmän kuin tuhat sanaa. Kiitin kuitenkin trimmaajaa ja lähdin ja maksoin.
Ainut mitä trimmaaja oli westielleni tehnyt, oli korvien päiden siistiminen ja kaulan nyppiminen ja nyppinyt ehkä 2cm sivuilta. Loppu koira oli jätetty pitkäksi. Siro koirani näytti ihan mopilta kun ylhäältä karva oli lyhyttä ja alhaalta pitkää.
Kai se kuuluukin olla niin joissakin tapauksissa, mutta silloin koira on kyllä siistitty muutenkin. 50€ on aivan liian kova hinta siitä mitä trimmaaja teki.
En tiedä kehtaanko palata paikkaan ja kertoa etten pitänyt lopputuloksesta. Pelkään että seuraavankin kerran rahat menevät hukkaan. Trimmaaja on kuitenkin mainittu westie kerhon sivuillakin... en kyllä haluaisi loukata trimmaajaakaan. Harmittaa kun itse amatöörinä saa paremman jäljen aikaan kuin sellainen, jolle siitä maksan.

10

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kikkelitonttu

      jaha

    • wesseellli

      Hei!
      Itselleäni kävi westieni kanssa samanlailla. Äänestin jaloillani, eli vaihdoin paikkaa ja nyt kiikutan koirani toiseen kaupunkiin trimmattavaksi, mutta saapahan toivotun lopputuloksen. Uskon että syy näiden epäonnistuneiden trimmauksissa on kun yritetään ottaa mahdollisimman monta koiraa samana päivänä, ei westietä kerkeä trimmaamaan 1,5tunnissa mikä minun koiralleni oli varattu. Ehdottomasti valitat, sinä olet maksava asiakas. Kohtuutonta pyytää 50 euroa ja jäättää koira kesen.

    • westie myös täällä

      Syyttäkää vain itseänne huonosta trimmauksesta, jos ette saa sanotuksi trimmaajalle heti silloin, kun haette koiran ja näette minkälainen on trimmauksen lopputulos.
      On kaikkien edunmukaista jos rehellisesti ilman kiihkoilua kertoo heti oman mielipiteen työn tuloksesta. Onhan siinä voinut sattua jokin väärin ymmärrys.
      Westie kun ei ole siitä helpoinmasta päästä trimmata.

      • outoa piipitystä

        Näin on jämpti! Jos on valitettavaa, niin se pitää selvittää heti paikan päällä! Niinhän muutenkin teet, jos vaikka ostamasi tuote on vaikka viallinen.


    • <3 Westie

      Mielestäni tässä ei tarvitse syytellä itseään tai kommentoida lausahduksin "outoa piipitystä". Aloitusviesti oli ihan asiallinen.
      Te kiihkomieliset otatte heti syyllistävän asenteen ja ties vaikka itse trimmaaja olisi samanlainen. Ihmiset kun ovat erilaisia. Toisille voi negatiivisista asioista sanoa ihan asiallisesti ja toiset taas hyökkäävät päälle, kun hieman edes mainitsee ettei asia mennyt oikein.
      Netti on siinä mielessä turvallinen paikka kysyä, ettei tarvitse nolata sitä (jotkut kokevat kritiikin sinä) kenelle kritiikki pitäisi antaa vaan täällä voi tiedustella muiden asiallista mielipidettä. Mutta tämä on myös sellainen paikka missä valitettavan usein käytöstavat häviävät ja käytetään asiaan kuulumatonta kieltä.

      Mistäpä tiedän vaikka te ette ole itse trimmaajia. Jos olisitte ja kielen käyttönne olisi tuollaista, niin en haluaisi käyttää palveluitanne enää. Asioin mieluummin asiallisten ihmisten kanssa.

    • westie myös täällä

      Ei ollut tarkoitus loukata kirjoituksella ketään. Mut autaako se ketään, että näillä foorumeilla valitellaan työn epäonnistumisia, ja kehutaan sitten trimmaajan vaihtoa.
      Voihan siinä tosiaan olla väärin käsite, tai trimmaajalla on vielä vähän hakusessa taito trimmata westie. Jostakin se on kaikkien aloitettava työn opettelu. Tarkemmasta hinnastakin olisi ollut paras sopia sitten, kun ensin olisi nähnyt käytetyn ajan ja työn laadun.
      Kuten sanoin niin asiallinen palaute on parasta mitä trimmaaja voi saada. Jos trimmaaja ei tätä ymmärrä niin se on hänen vikansa.

      • kikkelitonttu

        samaa mieltä


    • jenniska89

      Mmm

      "Siro koirani näytti ihan mopilta kun ylhäältä karva oli lyhyttä ja alhaalta pitkää."

      Näinhän se westiellä kuuluu ollakkin...

      ??

    • Wilpertiini

      Itse olen löytänyt ihanan westie trimmaajan Ruoholahdesta! Haluan että westini on rodunmukaisen näköinen, mutta kuitenkin niin että karvaa saa ottaa ihan reidulla kädellä ja nimenomaan NYPPIMÄLLÄ. Olen niin iloinen että ollaan trimmaajan kanssa samalla aaltopituudella ja kaikenlisäksi meidän karvainen vintiö on trimmin jälkeen aina hyvällä tuulella. Trimmaajalla on oma blogi http://hilu.blogaaja.fi. Itse olen käsittänyt että suurin osa hänen asiakkaistaan ovat westejä..? Saatan olla väärässäkin. Mutta löytö kuitenkin :)

    • Janita K.

      Hei jee!

      Onkohan kyseessä sama trimmaaja josta kuulin serkultani??? Tykkäsivät kuulemma kovasti. Ajattelin kokeilla samaa trimmaajaa. Käyttämäni trimmaaja on ihan ok mutta westiepiirteet on ehkä hieman hakuses. Täytyypi laittaa sähköpostia jos mahtuisi vielä yksi westi asiakkaaksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe