Olenko kirottu?

50++.

Avioeron jälkeen mulla ollut vain pettäviä valehtelevia miehiä.
Ensimmäinen petti selkäni takana ex-muijansa kanssa kuukausia kunnes silmäni aukenivat. mies valehteli kirkkain silmin kunnes oli pakko kertoa totuus.
Toinen oli samanlainen, petti exänsä kanssa ja vielä oli toinenkin nainen, mä kolmas. tämä mies oli silti rehellinen, kertoi heti kun oli nainut muita. suhteemme ei kestänyt kauaa.
Kolmas oli yhden illan tapaus vaikka luulin että jatkuu, miehen puheista päätellen. sillä oli suhde menossa (muka vain ystäviä), käytti mua vain hyväkseen.
Viimeinen onkin sitten Tapaus, vuosi takasin alettiin seurusteleen ja pari kuukautta meni hyvin, sitten alkoi tapahtua kaikenlaista.. mies valehteli monia asioita, ei jäänyt varsinaisesti kiinni muista naisista mutta epäilykseni oli vahva. suhteemme päättyi ja alkoi uudelleen, ja nyt on selvät merkit muista naisista, ei vain tunnusta ja valehtelee suut silmät täyteen. nyt varmaan lukijat kysyvät miksi jatkan tuollaisen kanssa.. ehkä odotan miehen muuttavan tapansa, välitän siitä paljon..
Onko mussa joku vika kun mua pitää aina pettää? monet miehet on sanonut mua kivaksi, kiltiksi, rauhalliseksi, olenko liian kiltti ja siks mua pitää pettää? tiedän että näillä miehillä on ollut tunteita mutta kun muna vie miestä...

16

1147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adfghhgh

      Ehkä tunnet kiinnostusta ja vetoa juuri pettäjätyyppisiin miehiin? Etsi kiltii, hiljainen, vaatimattoman näköine ujo mies!

    • vääristyneet

      Minulla on samantapaisia ongelmia. Pari miesystävääni on osoittautunut suorastaan patologiseksi valehtelijaksi. Olen jo luokitellut itseni megatason epäonnistujaksi miessuhteissa. Vedän jonkin tason luonnehäiriöisiä ja muuten lusmuja puoleeni kuin magneetti. Ristiriitaisen tilanteesta tekee se, että olen noin yleensä suht hyvä ihmistuntija.

      Jotain vuorovaikutuksessa pitää muuttaa. Turha hienotunteisuus täytyy karistaa ja ottaa tavaksi asioiden puhuminen selväksi, epäselvien asioiden nostaminen puheenaiheeksi, sen oivaltaminen, että itsellä on oikeus olla täysin perillä siitä missä mennään, ettei toinen pääse ohjailemaan suhdetta. Arvelen, että suoruudella ja avoimuudella, itsensä kunnioittamisella, kunnon kohtelun vaatimisella välttää pahimmat tapaukset.

      On paljon miehiä, jotka käyttävät naisia hyväkseen, jos nainen antaa luvan siihen esim. kiltteydellään. Kiltteys on hyvä asia, mutta ensin täytyy luovia ohi kaikkien niiden miesten, jotka eivät sitä ansaitse. Sitten voi antautua kiltiksikin sen oikean hyvän miehen kanssa.

    • Kokenuttttt

      Hämmästyttävää jälleen kun ilmeisesti pettäjinä on ollut mies ja nainen niin mies se on ollut vain pettäjänä. Ilmeisesti naisten käsitys on se, että mies vaan pettää. Sehän ei taida onnistua muuten kuin mies pettää toisen miehen kanssa. Nainen valehtee siinä kuin mieskin vai onko se jotenkin yllätys?? Mä olen tullut siihen käsitykseen, että ihmiset pettää toisiaam sukupuolesta riippumatta. Korjatkaa jos olen väärässä..

      • anteeksi olen blondi

        Samaa olen miettinyt minäkin. Mies vain pettää toisen naisen kanssa, entä jos se toinen nainenkin on naimissa tai suhteessa ? Onko tämä nainen sitten vain uhri, jota sovinistisikamies on käyttänyt hyväkseen ?


    • Herra 48

      ota mut niin en petä. itse olen huomannut että kunollisia naisia ei ole kun jotain kapakkaruusuja jotka ei sovi minun ajatukseen.

      • zxz.

        Jotkut jaksaa vielä näitä pettämis ja ihmissuhdejuttuja.....Tavallisen tylsää.


    • party on dudes!

      Noh. Ihan aluksi voisi jo puhumisen pettämisestä vaan alkaa käyttää vaikkapa kepeämpää vanhoista kulttuurimaista tuttua ilmaisua "vieraissa piipahtaminen" ja alkaa koko juttu asettua oikeisiin mittasuhteisiin.

      Aikuiset miehet kulkevat omia polkujaan ja tietävät mtä tahtovat: kovin monilla naisilla on suhteettoman suuret luulot itsestään ja siitä mitä heillä on miehelle ja mahdolliselle suhteelle annettavana.

      Mulla on varaa valita ja 20v yksiavioisuuden jälkeen aion aikani shoppailla mieleni mukaan. Toissapäivänä rakastelin aamulla yhden kanssa ja iltapäivällä toisen kanssa. Eilen taas yksi ja mutta tänään vapaa ilta, en ole vielä päättänyt kenen luo menen huomenna jos kenenkään.

      Nimimerkki "vääristyneet" vaikuttaa kovin tavanomaiselta naiselta joka kuvailee itseään "vahvaksi ja itsenäiseksi" mutta lienee todellisuudessa pönäkkä kontrollifriikki jollaista omanarvontuntoinen mies ei katsele pitempään.

      Moniavioisuus on miehelle täysin luonnollista ja lajityypille ominaista, ihan samoin kuin naiset morkkaavat "homokammoisia" tulisi suhtautua näihin jotka eivät halua/voi vastineeksi mitään tarjota mutta ovat tuomitsemassa miehet. Aion itsekin asettua aloilleni kunhan riittävän hyvä löytyy: rima nousee sitä mukaa kun huomaan kuinka paljon valinnanvaraa kunnollisella miehellä onkaan: tätä kirjoittaessani on tullut kaksi txt että olisi "pannu kuumana" :)

      • että näin

        Miehissä ja naisissa on sekä yksiavioisia että moniavioisia. Jos parisuhteen perusta on pelkkä seksi, niin sellainen parisuhde ei tule koskaan kestämään, koska seksi ei säily samanlaisena läpi elämän.

        Monilla miehillä iskee vauhtisokeus, kun huomaavat, että hyviä naisia on paljon vapaana. Faktahan on, että hyviä miehiä ei ole vapaana, koska naiset naivat pääsääntöisesti itseään koulutetumman miehen ja näin vapaana on vain korkeasti koulutettuja naisia ja kouluttamattomia ja työttömiä miehiä.

        Näin ollen keski-ikäisiä kunnollisia vapaita miehiä ei helposti löydy, joten ei kannata olla kovin sinisilmäinen. Jos mies olisi hyvä, niin eihän hän vapaana olisi. Eri asia, jos on jäänyt leskeksi tms.


      • Vikise kun mä vein

        Sori vaan, mutta kuulostat ihan mun exältä. Oltiin 23 v naimisissa, minä en koskaan pettänyt häntä, vaikka sainkin jatkuvasti kuulla h-sanaa. Sitten mies otti ja petti ja jätti. Ei kyllä ole vieläkään myöntänyt näin tehneensä, vaikka jäi "housut kintuissa" kiinni! Luulempa, että petti ennenkin, en vain saanut siitä tietää. Näköjään samanlaisia törkykasoja on muitakin. En käsitä, minkälaisia kiksejä normaalijärjellä varustettu ihminen voisi saada kuvailemistasi puolenpäivänpanoista. Omasta mielestä olet omanarvontuntoinen. No niin varmasti oletkin, varsinainen narsissi, joka ei välitä muitten tunteista tuon taivaallista. Oletko varma, että ne naiset, jotka sulle pannukahveitaan tarjoilevat, ovat sinuun jotenkin ihastuneita? Voi ollakin niin, että sua käytetään tietämättäsi hyväksi. Joudutko jotenkin korvaamaan heille palveluksiaan? Kenties viet naisillesi "jotain kivaa" mennessäsi tai tarjoat hyvän illallisen silloin tällöin. Hah, sanon mä siinä tapauksessa.


    • Yualle

      Saattaisi olla pieni itsetutkiskelun paikka...

      Mikä sinussa on, että aina törmäät ja pariudut nemenomaan pettävien miesten kanssa...? Tuskin he kuitenkaan alkavat pettämään vasta sitten sinut kohdattuaan...

    • yyaayyaa

      Hittoako sitä seurustelee kenenkään kanssa. Eläkää sinkkuna! Mä olen asunu koko ikäni sinkkuna. Jos olen johonkin tutustunut, niin lähes kaikki on osoittautunut jollakin tavalla ikäviksi ihmisiksi. Vain tressiä olen saanut. On ihanaa elää yksin. Jos kaipaan seuraa, menen kävelemään ihmisten ilmoille. On siinä vielä se hyvä puoli, ettei saa koko ajan sukupuolitauteja.

    • deana babih

      Mitä voisia siihen sanoa?Kun kaikkia selläinen on aina ollut ennenkin olemassa.Miehet on mitä on.Ketä ei saa väkisiä kytkeä, enkä pakottaa sanoma sen mitä ei halua sanoa.Parissuhdessa ei pitäisiä otta pois kenen vapaautta.Mutta jos rakkaus on todellinen,on se myös rehellinen.Uskon, että sinullekin näin käy.Ketä kuitenkaan ei saisi omistaa.Jokainen on joku muka omasta halusta,enkä pakosta.

    • Arvosta itseäsi

      No, jospas juttelisit tästä teemasta ennen sitoutumista arvokeskusteluna. Kerrot omat näkemyksesi ja rajasi ja pidät niistä kiinni. Arvosta itseäsi niin paljon, että älä anna kohdella itseäsi väärin. Nimikerkki "party on dudes" on esimerkki henkilöstä, joka ei ole koskaa aikuistunut. Sellaiset ihmiset eivät kykene parisuhteeseen aikuisen kanssa.

    • moni piste

      Noin, mulla takana 2 avioliittoa. Kummallakin kerralla mies petti. Itse en petä kun ei kuulu mielestäni kuvioon kun on aviossa. Jostain syystä pidän itseäni ihan mukavana joten itsetuntoni ei kärsinyt. Nyt ajattelin elää vaille moisia sydän-suruja ja elän yksin. Ja piste.

      • H.K

        Täällä samat ajatukset. mInullakin takana kaksi avioliitta ja yksi seurusteluyritys.
        Metsään ovat menneet.
        Kun on itse oman elämänsä herra niin ei tarvi miettiä toisen tekemisiä.


    • tauno takatuuppari

      mistä sä nämä miehet valitset,lopeta naistenlehtien lukeminen ja jalat maahan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe