PARAINEN

EIYMMÄRRÄ

Jessus, kävimme Airistolla lomalla ja Paraisilla asioilla..... Loistavaa, k ja s kauppa oli mutta kummassakaan ei oikein kunnon lihaa, s kaupassa varsinkaan.
Muutenkin kuollut kylä, talvella ainakin.
Ihetytti lähtiessä se kun poikkesimme kalkkilouhoksen näköalapaikassa ja siellä oli kukkia ja kynttilöitä...... onko kaupunki todella antanut jonkun elämäänsä kyllästyneen päättää päivänsä siellä????????????? Olihan siinä aita mutta kai sen yli pääsee jos tahtoa on. Näsinneulakin on tehty turvelliseksi itsemurhakandeille, miksei louhosta???????????????????????

4

378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuppukylä

      Paikalliset taitaa olla enemmin kalansyöjiä ja metsästäjiä joten riistaa pakastin täynnä. Grillitavaraa on kyllä kesällä tarjolla kun on grillaajiakin. Ei niitä itsaripaikkoja voi saada täysin suojatuksi ,sillä ketä on sen päätöksen tehnyt niin vaikea on estää. Tosin vaikka irvokasta onkin niin kaivos ehkä muille parempi vaihtoehto kuin nokkakolari syyttömän kanssa.

    • ap

      Niinpä, kyllä täytyy TODELLA epätoivonen olla että sinne hyppää. Mua heikotti jo kattoo sinne alas ja miettiä mitä sillä välin päässä liikkuu kun putoot sieltä. Tosin ei voi liikkua päässä mitään jos sen ratkasun tekee.

      • Bone Collector

        Takavuosina kalmoja montusta keräilleenä voin keventää ketjua lausumalla:

        Nuori mies, ponnista pidemmälle, siitä on hyötyä koko loppuelämäsi ajan.

        Moni katsoi vain alas ja teki sievän hyppäyksen tajuamatta sitä, että louhosseinämä on kallistettu ulospäin. Kuuluisat viimeiset sanat 30-40 metrin tärryytyksellä seinää vasten ovat olleet AUTSAUTSAUTS jonkun syvällisemmän sijaan, mutta tuolta ei ole paluuta, onnistumisprosentti on täysi sata, paitsi niillä nollilla, jotka ovat uhonneet puolelle suvulle hyppäävänsä ja löytyneet lopulta Kaarinasta tuopin äärestä parinkymmenen jepen haravoidessa laskeutumispaikkoja sen sijaan, että köllöttäisivät vaimon vieressä.

        Monikaan mulqvist ei suuressa itsetuhossaan tajua putoavansa toisten työpaikalle ja työpäivä ei ala todellakaan hyvin, jos joku lättänä housuihinsa p**konut lojuu kulkureitillä, varsinkaan kesäaikana, koska tuollainen elmeri lemahtaa varsinkin viikonlopun jälkeen aika pahalta.

        Vetäkää siis itsenne vaikka vessasta alas, jos ahdistaa, mutta älkää hyppikö korkeilta paikoilta. Kaikilta tulee kakka housuun ja jälki on muutenkin rumaa, mikään kotkan lento ei ole verrattavissa siihen, että joku tollo putoaa kuin rukkanen kivikkoon.


    • Jotain vielä meitäki

      Meidän ikimuistoinen Rakennustarkastajamme lähtee eläkkeelle vapun jälkeen ,tosin ensin lomalle ja sen jälkeen vanhuuseläkkeelle. Olisiko porukalla intoa muistaa häntä jotenkin hänen ylivertaisesta työstään ja virkamiesurastaan.Olen mukana jos muita halukkaita ilmaantuu kirjoitellaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe