Missä voi myydä postimerkkejä?

Vastaan on tullut itselle tuntematon tilanne. Isovanhempani on pyytänyt minua myymään hänen laajan postimerkkikokoelmansa. Seassa on kuulemma joitain todella harvinaisia postimerkkejä joista voisi saada todella paljon rahaa.

Joten missä niitä voi myydä?
Ilmoita


Ensimmäiseksi kannattaa ottaa arvio harvinaisuuksista jollain postimerkkimeklarilla, missä sitten asutkin. Postimerkkihuutokauppoja järjestetään. Tusinatavarasta pääsee eroon kirpparillakin.
Ilmoita
Okrai. Kiitos avusta.
Ilmoita
Moi,

kerään itse muutaman maan merkkejä hyvin tarkasti, ja olen aina kiinnostunut ostamaan niitä lisää. Voin arvioida merkit, jos asutte sopivan etäisyyden päässä ja kertoa teille miten ja missä kannattaisi myydä ko merkit. Merkkienmyynti on hyvin monitahoinen asia.
Käyn myös huutokaupoissa jatkuvasti ja tunnen meklarit,
joten ota yhteyttä mnorthon@yahoo.com ja keskustellaan asiasta.
2 VASTAUSTA:
Hei, ostitko itse sen Skykorskin tässä loppuvuodesta?
mulla ois muutama tuhat merkkiä suomalaisia todella monesta maasta Olympia merkkejä ja tarvisin apua niiden arviointiin
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Postimerkkejä voi myydä esim. postimerkkihuutokaupassa. Vastikään tuli postista taas Hellman-huutokaupat oy:n luettelo.Saat todella hyvät hinnat merkeistäsi, jos ne ovat harvinaislaatuisia.
1 VASTAUS:
Tästä näet nykyisen hintatason.
http://www.stamps.fi/huutokauppa.php?sivu=top&alasivu=mostbids
+Lisää kommentti
Suosittelen huutokauppoja - paras hinta ja tavarasta pää eroon.
1882 ja ennen julkaistut ovat varsin kysyttyjä varsinkin lähetykset.
Ilmoita
Hei
Mulle kans tseppeliinejä maksan 100€/kpl postituoreista.
T:merkkeilijä
Ilmoita
Voit vähän itsekin tsekata niitä merkkien arvoja lainaamalla kirjastosta eri postimerkkiluettoloita, joissa on joitakin arvioita julkaistuista merkeista. Lape, Norma, Michelin.

Voit myydä myös systeemi.net nettihuutokaupassa, johon kuvaat mahdollisimman hyvin merkit myynti-ilmoitukseen.
Ilmoita
Mulla on laatikollinen perittyjä postimerkkejä ja kirjekuoria leimoineen, siinä on suomalaisia ja ulkomaisia. En osaa itse arvioida niitä, aika sekalaista kamaa. Mihinkähän saisin ne kaupattua?
Ilmoita
Kannattaa muistaa että postimerkkiluetteloissa mainittuja hintoja et markkinoilla saa ellei kohteesi ole todellinen loistokappale tai joku erikoisuus. 10-50 euron kohteista olen yleensä joutunut maksamaan huutokaupoissa 15-25% luettelohinnoista normaalikuntoisten postimerkkien kohdalla. Kalliimmiissa merkeissä joutuu sitten maksamaan lähemmäs luettelohintaa esim. 30-50%.

Kohteen kunto on myös tärkeä hinnanmuodostuksessa. Jos merkissä on repeämä, se on käytännössä arvoton ellei kyseessä ole harvinainen merkki. Puuttuvat hampaat on sama juttu paitsi, että isohampaisten kohdalla on hinnoiteltu myös merkit joissa on pari kolme puuttuvaa hammasta.
1 VASTAUS:
Ne luettelothan ovat oikeasti liikkeiden omia myyntihinnastoja. Edullisemminkin saa ostettua.
Antaahan luettelot tietenkin jonkinnäköistä osviittaa arvosta, mutta ei pidä kuvitella että kokoelmastaan ikinä saisi luettohintaa keneltäkään.
+Lisää kommentti
tiedän että vanha viesti ketju mutta perin juuri isovanhempien merkkikokoelman mitä sanoisi ehkä noin 5tuhatta merkkiä 70 80 luvulta näytti ainakin olevan paljon merkkejä ja vähän ulkomailta mutta tarvitsisin arvioitsijan
1 VASTAUS:
Vie ne Suomen filateliapalveluun myytäväksi. He määrittävät pohjahinnan ja järjestävät huutokaupan kansainvälisellä tasolla.
+Lisää kommentti
Löytyykö pk-seudulta esim.liikettä tms. joka arvioisi luotettavasti kokoelmani,ja jos hinta miellyttää niin kaupatkin voisi tehdä ?Ammattilainen varmaan löytää kansioista ne arvokkaat merkit jos niitä yleensäkään on joukossa .ei siis laatikko kaupalla vaan ihan siististi kansioissa.
1 VASTAUS:
Olen ammattikerääjä ja voin arvioida kokoelma ma 9.11.2015 Hkissä käydessäni ja kertoa miten ko tavara kannattaa myydä. mnorthon@yahoo.co.uk
+Lisää kommentti
Isä keräili postimerkkejä 1940-luvulta asti. Oli kansiota sun muuta laatikkoa. Ihme tavaraa: Euroopan siirtomaiden postimerkkejä Afrikasta, virolaisia postimerkkejä jostain ennen toista maailmansotaa, merkkivuosien postimerkkejä ympäri maailmaa. Viimeisenä ponnistuksena oli hankkia ensipäiväkuoria minulle.

Helpoin keino on ollut silputa näitä tavaroita aina kun jostain löytää. Mitä mieltä on metsästää jotain keräilijää muutaman sentin vuoksi?
1 VASTAUS:
Senkö verran kunnioitat esi-isiemme elämän työtä merkeistä puhumattakaan?
+Lisää kommentti
Hei. Minulla on hieno sinertävä kirja jonka sisällä useita kymmeniä postimerkkejä taskuissa. Olisi kiva tietää minkä arvoisia ovat. Minulle täysin tarpeeton mutta jollekkin varmasti omasuuksien arvoinen. Jos jotain kiinnostaa nii saa kuvia sähköpostissa vaikka. Laittakaa viestiä joni.voutilainen@luukku.com
Ilmoita
Pistä Torille myyntiin kuvan kanssa. Siellä niitä näkyy olevan eikä maksa paljon.
Ilmoita
Katso sopiva kauppias linkistä. Myy merkit suoraan tai laita kauppiaiden huutokauppaan. Älä myy ilman arvioita merkeistä. Tälläkin palstalla annetaan aivan mitä sattuu arvioita. Lape ja muut luettelot ovat antavat viitteellisiä arvioita hinnoista - lähinnä niistä hinnoista joita kauppiaat pyytävät. Arvokkaista kohteista voi saada lähes luettelohinnan, valitettavan usein ostohinta on 10-30% luettelohinnasta.

http://www.spkl.fi/
Ilmoita
Minulla on sekä Suomen postin että Ahvenanmaan vuosilajitelmia mm. vuosilta 2000-2015. Kiinnostavatko em. sarjat postimerkkikeräilijöitä? Hinta?
Ilmoita
Minulla on joitain jollekin kunnan johtajalle lähetettyjä posti /joulu kortteja.. 50-70luvulta ihan hyvässä kunnossa. Mihin ne voin myydä?
Ilmoita
Nappaa kuva ja Torille myyntiin. Niin ne muutkin tekee. Näkyy nyttenkin olevan kaikenmaailman FDC-kuorta ja ensipäivänlehteä.
Ilmoita
Miltä vuodelta ne zeppeliinit on? Mulla on myös perittyjä merkkejä mutten ole filateliasta enään kiinnostunut.
Ilmoita
Zeppelin kävi vuonna 1930 ja samana vuonna tuli kotimainen postimerkki. Virhepainos on 1830 vuosiluvulla ja normaali 1930. Hintaero on melkoinen, 1830 on kallis ja 1930 on kunnosta riippuen muutaman kympin ja satasen välillä.
Suosittelen, että otat merkit mukaan ja käy jonkun nettihuutokauppoja järjestävän kaupan puheilla. Laittavat merkit seuraavaan huutokauppaan - saat parhaan hinnan.
http://www.spkl.fi/
Ilmoita
Jos turuus, niin voin katsoa.
Ilmoita
nalle.karhunen@jippii.fi tuohon edelliseen viestiin liittyen
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Missä voi myydä postimerkkejä?

Vastaan on tullut itselle tuntematon tilanne. Isovanhempani on pyytänyt minua myymään hänen laajan postimerkkikokoelmansa. Seassa on kuulemma joitain todella harvinaisia postimerkkejä joista voisi saada todella paljon rahaa.

Joten missä niitä voi myydä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta