Niin väsynyt

Kuorsaajan vaimo

Pari vuotta on mennyt lapsen kanssa valvoessa yöt, ja siihen on jo alkanut tottua. Välillä 2 vuotias nukkuu hyvin koko yön, välillä heräilee pari kertaa yössä, ja sit on sairastelut jolloin valvotaan koko yö.
Mutta, tuo ukko ! Kun se kuorsaa kun korsteeni.
Kun on herännyt itse sikeästä unesta lapsen itkuun ja saanut sen takaisin unten maille, ukko vieressä kuoraa niin etten saa itse nukuttua.
Ei auta vaikka kuinka käskisin kääntää kylkeä tms. suuttuu vaan ja sanoo ettei kuorsaa. Välillä olen ajanut sen alakertaan nukkumaan (kuorsaus kuuluu jopa sieltä yläkertaan) tai olen itse nukkunut toisessa huoneessa (lattialla) lapsen kanssa, jotta saisin nukuttua kuorsaukselta.
Nyt tilanne mennyt jo siihen että en saa itse yöllä unta, enkä osaa nukkua rauhallisesti, kun jännitän koko ajan herättääkö lapsi vai mies.
Mies lupas käydä tänään apteekista apuneuvoja kuorsaukseen. Saa nähdä ?
Eli jos lapsi ei valvota, niin sitten mies.

8

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • esfewfr

      kuulostaa hyvin tutulta, paitsi että lisää yhtälöön vielä toinen lapsi :-). Esikoinen valvotti ekat 2v, kuopus synty siinä välissä ja nyt kuopus 1v3kk ja esikoinen 2v9kk, kuopuskin edelleen heräilee pari kertaa yössä kun tulee hampaita (enää vika hammas puhkeamatta, jes) ja takana 3 vuotta huonosti nukuttuja öitä. Lisänä miehen kuorsaus...onneksi kaikkeen sopeutuu, en tajua kuinka olen selvinnyt järjissäni (tosin mies ja lapset ehkä välillä eri mieltä asiasta). Ehkä tää on vaan naisen rooli, kärsiä, en enää jaksa odottaa "milloin helpottaa", koska ei se koskaan helpota...aina noilla lapsilla on menossa joku vaihe tai sit toinen tai molemmat on sairaina. Sitten kun hoidat ekana pari viikkoa vuorotellen sairastelleita lapsia yöllä, niin kaupan päälle saat vielä itse taudin ja hoidat sitten kipeänä niitä terveitä lapsia kotona :-)

    • yks kans

      jep, niin tuttua... lapsi 1v heräilee öisin muutaman kerran ja mies kuorsaa ku porakone :( viisi vuotta oltu yhdessä, ja neljä niistä nukuttu eri huoneissa, melko kämppis fiilis aina välillä... ja oon miettinyt jo välillä eroakin, mut voiko näin tyhmän asian takia erota?!? eniten ehkä ärsyttää ettei toinen edes yritä tehdä asialle mitään; laihdutus, jutttelu lääkärin kanssa oisko mitään keinoja, on koittanut KAIKKI apteekista saatavat tökötit, ei vaikutusta. mä nukun earit päässä mut meteli kuuluu silti välillä niiden läpi. Ois kiva joskus lähteä perheen kesken johonkin reissuun, mut ei oikein oo varaa ottaa aina kahta hotellihuonetta tai niin isoa mökkiä et ois omat huoneet... jos vaan löytyy apu jostain apteekin tuotteesta ni ilmota, josko ois joku kuitenkin jääny tai tullu uusia..

      • esfewfr

        oletko kokeillut käyttää isoja korvatulppia? Minä rupesin käyttämään korvatulppia kun yösyötöt loppu lapselta, niin en herää enää kuin vasta sitten jos lapsi itkee kunnolla, ennen kun heräilin kaikkiin mahdollisiin inahduksiin. Niillä kyllä herää jos lapsi alkaa kunnolla itkemään, mutta niihin pienen kitinöihin ei herää. Itse asiassa noi korvatulpat auttaa siihen, etten yleensä herää miehen kuorsaukseen ja menen illalla nukkumaan ennen miestä...mutta ongelma onkin se, että yleensä kun kerran aamuyöstä herään lapsen itkuun, niin samalla huomaan myös miehen kuorsaavan ja sitten en saakaan enää unta. Usein tökin miestä tarpeeksi usein, niin jossain vaiheessa se hiljenee :-)


    • avun saanut

      Minä myös kärsin tuosta yöheräilystä sekä vauvan (nyt 10kk) että miehen osalta. Mies nukkui pitkään sohvalla ja yökyläilemään ei huvittanut lähteä minnekään, kun en saanut sitten samassa huoneessa nukuttua. Me kokeiltiin kaikkia apteekista löytyviä juttuja, ei apua. Googlettelin netistä kuorsaukseen apua ja löysin Hymyklinikan ja Nukkulan. En jaksanut uskoa sen toimivan, mutta nyt se vihdoin 2 viiikkoa sitten saatiin ja se toimii!! Aivan mahtavaa! Se on siis sellainen kuorsauskisko, joka vetää alaleukaa eteenpäin estäen kuorsauksen. Onhan se kallis, 550€, mutta kyllä hyvä yöuni on jokaisen euron arvoinen! :)

    • sama täällä melkein

      Minulla sama tilanne mutta lapset ovat jo 10 ja 8v. joten heistä ei öisin mitään "häiriötä" ole...Mutta todellakin mies....Hän kuorsaa ihan joka asennossa.kyljellään mahallaan, selällään ja vaikka kuinka tönii ja työntää ei mitään vaikustusta..
      Sitten hän narisee päivällä että on väsynyt kun ei ole saanut nukuttua yöllä..
      Ymmärrän että hän kun on vuorotyössä se rasittaa ja uni menee sekaiseksi mutta joka ihinen aamu minä herään laittamaan lapset kouluun mies nukkuu vielä kun lähden itse töihin ja sellainen 11 on kello kun vaivautuu heräämään... (aamuvuoro tietty eri juttu) sitten nukutaan päiväunet iltavuoron ja vapaapäivinä vielä lisäksi kun ollaan niin väsyneitä...mutta minä en saisi olla parin tunnin yöunilla ilman päiväunia töitten jälkeen väsynyt, olenhan hänen mukaan nukkunut yön hyvin....
      Sitten näitten mieheni vapaapäivien aikana hän ei saa mitään kotihommia aikaiseksi kun ei ole jaksanu tehä..minä teen töiden jälkeen ne ja huodan että lapsien kotitehtävät koulusta on tehty...mä en oikeesti jaksa enää! Kyllä se äitikin on väsynyt ja haluaisi nukkua ja edes yhtenä vapaapäivänä vaan olla mutta ei koska silloinkin on siivottava ja pestävä pyykkiä joita mies ei ole kerennyt tekemään..onneksi se on tajunnu kaksi yötä nyt nukkua sohvalla mutta kuorsaaminen kuuluu makkariin asti edelleen...
      Ja vakio sanonta on miehellä että nukkusit etkä kuuntelis kuorsaamista...

    • jk

      vai ini

    • FREEDOM !!! <3

      Laita tyyny ukon naaman päälle ja istu tyynyn päälle hajareisin. Anna heilua ja täristä mutta älä nouse ylös. :) Loppuu kuorsaamiset.

    • melatoniinia.

      Mies nukkumaan toiseen huoneeseen. Monet avioparit nukkuu juurikin kuorsauksen takia eri huoneissa ja hyvin menee. Lähtee järki ja terveys jos vuositolkulla ei nuku.

      Ja unta parantamaan melatoniini.


      http://personal.inet.fi/koti/remeli/laakkeet.htm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe