PALAUTTEEN ANTAMINEN SONERALLE TURHAA !!!

EI TOIMI KUNNOLLA

MIKSI KIRJOITUKSENI POISTETTIIN, JOKA KOSKI PALAUTTEEN ANTAMISTA SONERALLE?

OLEN ANTANUT PALAUTETTA SONERALLE LIIKKUVASTA LAAJAKAISTASTA JO 2,5 VUOTTA.

LIIKKUVA LAAJAKAISTA EI TOIMI HUONOILLA ILMOILLA.

2,5 VUOTTA ON SONERAN VASTAUS OLLUT, ETTÄ ALUEENNE 3 G VERKKOA EI PARANNETA LÄHIAIKOINA.

EIKÖ TÄTÄ EPÄKOHTAA SAA SIIS TUODA JULKI, VAI MIKÄ MÄTTÄÄ, KUN KIRJOITUKSENI POISTETTIIN???????

17

485

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Miksi...

   huudat?

  • sde35

   Suomessa on useita miljoonia paikkoja missä 3G ei toimi kunnolla, eikä koskaan tulekaan toimimaan. Mutta tässä asiassa ihminen voi auttaa itseään, eikä siinä tarvita Soneraa eikä Elisaa, pikkasen omaa aktiivisuutta, se riittää.

  • henriksoni871

   tietsikka hidastunu .
   3g yhteys eilen ei toiminu kun hitaasti ja aamullakin

   • henriksoni871

    voinko poistaa asetuskista soittosarjan kun ei sitä tarvita. laskin baudinopeutta yhdellä pistäis taas ylemmäs ehkä?


  • NopeaKuitunen

   Löysin uuden laajakaista - keskustelusivuston laajakaista.biz osoitteesta. Siellä voi näköjään keskustella ja antaa palautetta operaattoreille nettiliittymäasioissa.

   • huserduser

    En kyllä uskaltaisi antaa tietojani laajakaista.biz sivulle, mutta ehkä se on vain minun mielipiteeni


  • juzzi3

   Soneraa ei kiinnosta hyvä asiakaspalvelu siirryimme Saunalahdelta Soneralle mikä oli suuri virhe. Myyjä lupasi netin nopeutuvat operaattorin vaidon jälkeen, näin ei kuitenkaan käynyt vaan jopa hidastui vaikka piti olla saman nopeuksinen yhteys. Toiseksi laitteiden piti toimia aivan normaalisti etenkin nettitikun, mutta se ei ole toiminut ollenkaan. Kun tiedustelin ja pyysin Soneralta apua, niin käskivät olla yhteydessä Saunalahteen että heidän tikkunsa on lukittu. Eikö palvelun tarjoan pitäisi tällainen asia hoitaa eikä asiakkaan. Samoin Sonera myös tarjosi uutta nettitikkua 3€ hintaa / kk. Johon en edes suostunut.

   • Moro juzzi3,

    Ens alkuun nettitikusta, meiltä pyydettiin selvittämään Saunalahdelta onko tikussa lukitusta vai ei koska meillä ei ole tietoa muiden yritysten myymistä laitteista ja niiden ominaisuuksista/mahdollisista rajoituksista. Arvata voidaan, mutta varmuudella emme tiedä sanoa :)

    Onko sinulla nettitikun lisäksi meiltä myös puhelin tai puhelimeen liittymä, ja se on hitaampi kuin edellinen? Saitko tähän ongelmaan apua, tehtiinkö asiasta kenties vikailmoitus? Jos ei tehty, ja varsinkin jos puhelin on sama kuin edellisellä liittymällä niin ei muuta kuin tekemään meille ilmoitus niin päästään tutkimaan!

    Onko Omat Sivut sinulle tutut -> www.sonera.fi/omatsivut ? Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käytä verkkopankkitunnuksiasi niin pääset tekemään itsellesi tunnukset joita käytät sitten jatkossa kirjautumiseen

    (Kun olet kirjautunut, sivun alareunassa on "Palvelupyyntö"-linkki, klikkaa siitä ja valitse sen jälkeen "Matkapuhelimen häiriöilmoitus" niin pääset tekemään vikapalveluumme ilmoituksen)

    Kyllä tämä tästä, pienen alkukankeuden jälkeen :)

    Tero@SoneraPartio
    www.sonera.fi/sonerapartio


  • pettynytasiakas

   En suosittele soneraa kenellekkään! Itselläni todella huonoa kokemusta ja en ikinä enää halua olla heidän siakkaana missään tapauksessa!!! Kamalaa :(

   • Micce22__

    Sonera Sopiva -liittymän laajakaistasta on ollut iloa kesälomilla, kun liikutaan viikkokaupalla Ruotsissa ja Norjassa. Muuten kyllä mielestäni kovin kallis, normaalisti käytössä Saunalahti.

    Asiakaspalvelu on ihan kympin arvoista siltä osin, kun hoitaa kaiken itsepalveluna. Ihmisten, saatika myyjien, kanssa ei välttämättä olisi samoin. Harmi vaan, että nettisivut joilla omia asioita hidetaan, on taas hiljattain "uudistettu", eli lisätty bling-bling "featureita" häiritsemään. Luonnollisesti sivut on suunniteltu tabletilla käytettäväksi, joten kaltaiseni läppäriä firmassa käyttävä hermostuu sivujen tyhjää täynnä olevaan ulkoasuun.

    Kunhan EU:n roamingmaksut poistuvat, Sopiva kyllä irtisanotaan. Kympin kuukausimaksu on parissa vuodessa noussut noin 70% ja hyvitykseksi on saatu 100 min puhetta, 1 G dataa ja sata tekstaria. Ajatelkaa, sata tekstaria ;)


  • timmpp

   Olen todella pettynyt

  • PekkaKauk

   Joo Soneran asiakaspalvelu, ja de miten siellä asiat hoidetaan on todellakin ala-arvoista.

  • aallotmarjat

   huijari entinen sonera nykya ruotsalais teliasonera

  • ffhjko

   No eipä ole tullut vastaan yhtään luotettavaa operaattoria 25vuoden aikana . Samanlaisia paskafirmoja kaikki . Myös sonera !!

  • Gfor

   Olisi aika mielenkiintoista kuulla perusteet näihin väitteisiin soneran asiakaspalvelua kohtaan. Itse olen ollut asiakkaana 10 vuotta ja ei ole ollut ikinä liittymien kanssa mitään ongelmaa. Asiakaspalvelussa ja vikapalvelussa neuvottu sen mitä pystyvät ja parempaa palvelua en muilta operaattoreilta ole saanut. Ettei kenties näissäkin jupinoissa, sit ole käyttäjässä vaan se vika.

  • Mehdi57

   Olen etsinyt Iphone 6S 128GB , siinä Soneran sivussa oli , mutta ei ollut enää pääkaupunkiseudulla ! soitin Sonera kauppaan , virkailija kertoi , Oulussa löytyy toi malli 559 € lla , kysyn onnistuuko jos tilaat sieltä tänne ?? hän sanoi että häneen pitää kysyä sieltä . about tunnin jälkeen , taas mä tarkistin tilanne , kysyi etkä saanut tekstiä ? sanoin Ei , hän sanoi kyllä mutta se kestä muutama päivä ! sanoin ei mitään ongelmia . muutama päivän jälkeen sonera myymälässä mulle soitettu , ilmoiti että mnun puhelin on saapunut . Kävin invataksilla IsoOmenaan , mä katsoin eri hinta , sitten mä kysyn miksi nyt on eri hinta ? hän kertoi tänäpäivän hinta on 889 € mä sanoin hyvä ystävä hinta oli 599 € . hän sanoi ei . sitten soitin kollegalle , hän sanoi ei . kertoi toi hinta oli Iphone 6 128 mallinen ! hän sanoi me voimme antta 20 € lahjakortti !! mä sanoin kiitos mä annan 40 € jos korjatte omaan virhe !!
   Eilen lähetin sähköposti Oulun myymälälle ( Vieläkö teillä tarjous Iphone 6S 128GB 599 € ? . vastaus oli ( Hei, tarjous ei enään voimassa. Laitteen hinta 889€.) .
   Sen perusteella En suosittele soneraa ollenkaan! tästä tapauksesta sain riittävästi kokemus, todella huonoa kokemusta ehkä ikinä enää halua olla heidän asiakkaana missään tapauksessa!!! annan tästä ( kymmenestä 0000 )

  • Serat

   Huomasin kans et paskaaan ei saa yhteyttä 😈! Tarvitsisin yhden hyvän syyn miksi jatkaa tätä paskaa sopimusta!Paska mikä paska!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2308
  2. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   299
   1468
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1361
  4. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1210
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   42
   1134
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   82
   1045
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   66
   927
  8. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   46
   870
  9. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   836
  Aihe