Lunttausvinkkejä!

..:Carla:..

Eli äsken tein listan lintsausvinkeistä ja nyt on lista lunttausvinkeistä :).
1. Älä kirjoita missään nimessä käsivarteesi, jos sinulla on lyhythihainen. Käsivarsiin voi kirjoittaa, mutta siitä jää myös helposti kiinni. Jos sinulla ei ole kauhean paljastavaa paitaa, kirjoita rintakehääsi/olkapäihin.
2. Valita kesken kokeen vessahätää ja muista piilottaa lunttauslappuja taskuihisi ;)
3. Jos olet tyttö, kirjoita rintojesi yläpuolelle luntit. Opettaja ei voi todistaa, että sinulla on luntit, sillä heillä ei ole mitään oikeutta katsoa paitasi sisälle.
4. Monet suosittelevat laittamaan lunttilappuja penaaliin, mutta jos haluat piilottaa ne paremmin, niin laita esim. lyijytäytekynän sisälle tai kirjoita pienellä jotain kumin kylkeen.
5. Jos istut takapulpeteissa, niin kännykkä on mukava väline, jolla voi kirjoittaa muistiin luntteja.

Tässä on nyt 5 lunttausvinkkiä, mutta jos muilla on lisää vinkkejä, laittakaa tänne :)

39

708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lölz

      RINTAAN!? XD sitte se ope kattoo että mitä mä tuijotan mun rintoja jhuuh .. EI!!

    • Kokeile tää

      Kannattaa myös tallettaa kaavoja laskimeen.

      • James-95

        Eiköhän peruskoulussa pärjää peruslaskimella. Ja lukiossa saa olla esillä taulukkokirja, josta löytyy kaikki kaavat.


      • hyväme!
        James-95 kirjoitti:

        Eiköhän peruskoulussa pärjää peruslaskimella. Ja lukiossa saa olla esillä taulukkokirja, josta löytyy kaikki kaavat.

        Jebaa...eka ne kaavat vaa opetellaa ya ja sitte mennää lukioo, jossa on MAOL !


    • huoh..

      paras luntti on lukea ennen kokeeseen hyvin...

    • Mun idea on paras !!

      Mä ainaskin teen niin et en mee koe aikaan kouluun vaan teen sen myöhemmin ... ope pitää minut aina jonnekin hiljaiseen huoneeseen missä ei ole ketään niin voin voin otta rauhassa esille ison luntti lapun ... XD

    • Mun idea on PARAS !

      Mä ainaskin teen niin et en mee koe aikaan kouluun vaan teen sen myöhemmin ... ope pistää minut aina jonnekin hiljaiseen huoneeseen missä ei ole ketään ...niin voin voin otta rauhassa esille ison luntti lapun ... XD

      • Lunttityttö

        Käy ehkä ala-asteella. Ylä asteella menee kaks kertaa läpi, sit se loppuu ja siel on valvoja.


      • SeKulaSäEt

        Ylä asteel käy sma taktiikka ku alasteelki:)


    • Kökkönen

      joooo, kitti tiedosta :DDD

    • ffffffffffffftt

      Okei no ensinnäkin...

      - Kännykät kerätään pois
      - Penaali ei saa olla pöydällä
      - Laskimen muisti tyhjennetään
      - Aika tyhmä opettaja saa olla jos ei tajuu ku joku tuijottaa rintoihin tai olkapäihin
      - Tyhmä opettaja saa myös olla jos päästää kesken kokeen vessaan

      Näin ainakin meidän lukiossa. :D

      • noertti

        Ja meillä on noin jo yläasteella... on kiristyny asiat :(


      • Näin meillä 0.0

        -meillä ei kerätä kännyköitä pois


    • Lunttityttö

      Huulirasvapurkki siis pieni purnukka jonka sisäpuolella on luntti. Laita kelmu sisään niin että sisään jää vähän rasvaa jota voi huuliin tunkee.. Kämmeneen voi kirjottaa... Paksut käsikorut sisälle kiinnitetty luntti. Jos kirjottelet farkkuihin yleensä ei ketään kiinnosta ne kokeessakaan...

    • '-'

      Onneksi kaikki pahat ihmiset joutuvat ikuisiksi ajoiksi tulijärveen, kuten Raamatussa kerrotaan. Mutta joka päivä on armo uus.

      • apina

        keksi salakieli jossa on outoja merkkejä niin voit kirjoittaa merkit käteen, mulla onnistuu!


      • hihi...sry;)
        apina kirjoitti:

        keksi salakieli jossa on outoja merkkejä niin voit kirjoittaa merkit käteen, mulla onnistuu!

        Sen salakielen ulkoo opettelu vie saman vaivan ku lukisit kokeiaii:)


    • OTA5

      no kun mää olin äiskän kanssa kotona ja se sitten lähti töihin ja se pelkäs et mä lintsaan niin SE JÄI KATTOON ETTä EHIN PUKEE JA SIT KUN SE OLI LÄHTENY NIIN MÄ VAAN RIISUIN ULKO VAATTEET POIS JA ALOIN PELATA PLEIKKAA TAI MIKÄ SE NY OLI WII.

      • ???

        ???


      • Problem?

    • luokan kaa tiimi työtä ;) jos oot huono opiskelija ja tyttö nii menee jonku nörtti pojan vieree ja kyllä tuleee vastauksii(ja kannattaa olla hyvän näkönen) sain tälleen fysiikan kokeest 10- :)) muuten saisin 4-5 :D

      • Tyhmä bimbo

        Onneksi olkoon! Olet siis tyhmä ku saapas!
        Tässä olis sopiva motto: Don't ask me, I'm just a girl.


    • vieras3

      Kännykkä on kätevin lunttauskeino. Jos ne kerätään pois, niin mitä sitten? Kenelläpä meistä ei olisi jotain vanhaa kännykkää kerättäväksi?

      • Kännyhirmun kamu

        Mun luokkalaisella on aina 2 kännykkää mukana :D


    • Tietäjä

      Mutta mitä järkeä on lunttimisessa lopuksi et hyödy siitä mitenkään. Varmasti löydät paremmin töitä tuloksilla mutta töissä et voi pitää mitään lunttilappuja.! JÄRJETÖNTÄ! peukkuja Ylös jos oot samaa mieltä.

      • 14Wnfk

        Muutenki kun kirjoittaa lunttilappuja niin asiat oppii samalla. Itse joskus epätoivoisena kirjoitin lunttilapun, mutta sitten kokeessa muistinkin asiat ilman lappua. Kokemuksesta viisastuneena aloin kokeilemaan vaihtoehtoista opiskelutapaa sen sijaan että istun nokka kiinni kirjassa ja luen ilman "oivallusta".
        Jos hoksaa miksi/miten asia näin menee se auttaa huomattavasti kokeen lukemisessa.
        Ja jos on tylsää voi tehdä esim Word:illa tiedoston johon sisälletään kaikki kappaleen ydinasiat.


    • LalalalalalaLalalala

      Kannattaa opetella morsetusta.
      Toimi ainakin mun aikana ala-asteella.

    • .25.

      Tarvitaan mustavalko lasertulostin, jolla printataan hyvin pienellä fontilla, niin, että saa juuri ja juuri selvää. Sitten ostetaan pyyhekumi, jossa on liikkuva pahvisuojus päällä. Luntti teipataan molemmin puolin pyyhekumia sellaiselle alueelle, että pahvisuojus peittää sen juuri ja juuri, kun tekstiä halutaan lukea, pahvisuojusta liikutetaan haluttuun suuntaan.

      Tietysti todennäköisimmät koekysymykset on selvitetty jo etukäteen.

    • niiiin

      Mulla on kans tosi hyvä idea............LUE SIIHEN SAATANAN KOKEESEEN

    • näin on

      Itse olen nyt lukiossa luntannut melkein joka kokeessa eräällä tavalla, mutta en viitsi sitä paljastaa tässä koska muuten se olisi yleisessä tiedossa! :D

      Mutta jos haluat tietää, laita sähköpostia mulle: hahmo1 [at] wippies.fi

      • moivaankAikille

        Mulla ainaki toimi sillee et istuin sen kirjan päälle ja kattelin sieltä ne vastaukset. Paitsi et se mein opettaja on niin pelle et ei se mtn huomannu. Ja englannin kokees mulla oli kirja pöydällä ja siitä kattelin. Ku opettaja käveli ohi ni laitoin kirjan kii. Joskus se ei ees huomannu et se kirja oli auki siinä pöydällä.


    • kynsitaiteilija1

      tarvitaan:
      -vaalea kynsilakka
      -musta kysilakka (joku jossa on sellane kapee pensseli)
      -tarkkuutta

      eli lakkaat vaa eka vaaleel kynnet ja sil kapeel mustal kirjotat mini kirjotuksel jotai käsitteit kynsii. vähä vaivalloista mut toimii- opel ei oo kynsilakanpoistoainetta vaik huomaiskin ;)

    • Ehtoota!

      Ite ruotsis tai englannis ei muista jotain sanaa nii kirjotan pyyhekumiin pienellä se ja laitan kumin penaaliin, ja jos ope kulkee ohi nii kumi vaan sinne penaaliin ihan taakse ettei sitä näy.

    • KA 8,5 näillä tavoil

      2 loistavaa vinkkiä, joilla oon monta vuotta pärjänny (näihin tarvii vähintään 1 kaverin):
      1.Tökkää kaveria selkään kynällä/napauta pöytää 2 kertaa/keksikää joku merkki. Sitte edessä istuva kaveri laittaa kynän pois kädestä, nojaa hiukan sivulle ja nostaa koettaan pöydästä. Kaveri näyttää tarkistavan koettaan, mutta oikeasti sinä katsot sitä sillä aikaa kun kaveri ei ole edessä ja koe on ilmassa. Mä olin kerran se joka näyttää koetta ja sit ope huomas, mutta mä sanoin et tarkistin vaan vastauksia enkä tajunnu et "joku" voi kattoa :D.
      2.Istutte kaverin kanssa vierekkän (siis tietenki se väli siinä mutta vierekkäin). Sitten, jos kaveri on vasemmallasi, laitat oikean käden kyynerpään pöytään ja käden otsallesi niin, että sormesi muodostavat tiiviin "lipan" silmiesi eteen. Siis älä peitä silmiä vaan tee ns. lippiksen lippa suojaamaan silmiäsi. Näyttää siltä, että yrität keskittyä/miettiä, mutta oikeasti silmäsi (joita opettaja ei näe) ovat kaverisi paperissa.

      • onsevähännoloa

        Hahaha, toi lippataktiikka! On tullut kyllä käytettyä! :D


    • Ironyhappens

      Mellä on sellainen Englannin opettaja että voi *****. Ei anna kokeen aikana mennä vessaan vaan ärähtää että "Kyl sun nyt jo pitäisi tietää että kokeiden aikana ei pitäisi mennä vessaan! Käy välitunneilla vessassa!". Sitten tämä sama opettaja kertoo että omina kouluvuosinaan kokeissa huijas tällä viittomakielellä. Kuulemma englannin kokeessa viittoili toisillen pulpetin alla jos ei tiennyt jotain sanaa. Onneks kuitenkin ne jäi kiinni :P. Tää sama opettaja kuulemma oli myös tahallan laukassu palohälyttimen (Kerto meille siitä) mutta ei jääny kiinni. Sit tää sama opettaja antaa meille vääriä ohjeita(siis oikeesti! Kerran piti tarkistaa kotiläksyt antamalla jollekin toiselle vihkos, mut oli niinkun kaks vaihtoehtoo mistä piti kirjoittaa, ja ne jotka kirjotti smasta piti vaihtaa vihkoja keskenään. Sit tää opettaja vaan käskee että "sinä vaihat nyt vihkoja ton kanssa" ihan vaan randomisti. Sitten kun tarkistaa että onko kaikki kunnossa niin alkaa vaan karjuu että "Ettekö te nyt osaa yksinkertaista ohjetta noudattaa!? Ootte kuule jo yläasteella, pitäis teidän kyllä nyt jo osata!). Kun olen parempi Englanissa kuin muut luokkalaiseni, tämä opettaja selvästi epäilee että oon kopioinu kaikki kotiläksyt jostakin, vaikka en oo. Joskus kuienkin kysyn iskältä että voisiko hän tehdä tarkistuksen että ei oo mitään pikkuvirheitä kun on joku arvosteltava juttu, mut en takuulla kopioi! Tää opettaja on sit joku läski yhdysvaltalainen. Jos erehtyy kutsumaan amerikkalaiseks niin sitten vaan tulee "että se on yhdysvallat, amerikka on manner", vaikka nyt kaikki, mukaanlukien "yhdysvaltalaiset" kutsuvat amerikakasi. Että sellasta.

    • eeässsääää

      Tämä toimii TYTÖILLE erittäin hyville, saattaahan se pojillekin sopia.
      1. Tee lunttilaput
      2. Valitse päällesi hame tai mekko ja sukkahousut
      3. Vedä sukkahousut reisien yläosaan asti.
      4. Laita lunttilaput sukkahousujen sisälle niin, että istuessa voit kurkistaa hameen alle ja lukea lunttilaput sukkahousuista

    • Kesälomanjälkeen.6lk

      Meen 6lk. enkä oo ikinä kuntana.
      Ja paras on opetella kirjasta.
      Ja huonoin numeroni on 8

      • kams

        no mitä helvettiä sä täällä teet jos et ikinä oo luntannu? nyt aattelit alottaa vai parempia vinkkejä tarvitaan et ees sen 8 saa ku paperilappu penaalii


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe