Miten saada ihastus pois mielestä?

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Koska tämä olo turhauttaa, unet on menneet ja jos nukahsan nään unia joissa olen hänen kanssaan. Ruokakaan ei maistu. Kaikki olisi vaan helpompaa jos olisi pilleri jolla menneen voisi unohtaa, olisi helpompaa jatkaa eteenpäin.

41

10083

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • always wanting more

   Täysin samaa kirjoittaisin, koska kohde on saavuttamaton... :(

   • 2.0.2.0

    Kaikki on mahdollista, mutta siihen tarvitaan kaksi henkisesti tervettä aikuista ihmistä jotka tietävät mitä tahtovat.


   • ette ymmärrä
    2.0.2.0 kirjoitti:

    Kaikki on mahdollista, mutta siihen tarvitaan kaksi henkisesti tervettä aikuista ihmistä jotka tietävät mitä tahtovat.

    Ja pyh! Terv. aikuinen ja henkisesti terve( kohta en oo tuosta ihan varma)


   • Anonyymi
    ette ymmärrä kirjoitti:

    Ja pyh! Terv. aikuinen ja henkisesti terve( kohta en oo tuosta ihan varma)

    Mikään ei ole mahdotonta, kun minäkin näin kirjoitan. Rakkaus voittaa ja se poistaa esteet yksi kerrallaan. Olen nähnyt pitkästi elämää ja tiedän varsin hyvin nämäkin asiat


   • Anonyymi

    Miks


  • mene lääkäriin

   pILLERI ON HELPPO ratkaisu kaikkiin vaivoihin

  • Pois mielestä

   Sehän on tosi helppoa.

   Elä sen IHASTUKSESI kanssa 5 vuotta niin jopa lähti ainakin se ihastus

   • nimim. kokemusta.

    niin, ja onhan noita pillereitä. nimittäin masennuslääkkeet ja unilääkkeet unettomuuteen.


  • daikuri

   Liitä Kauneipiin muistoihin et sait palan matkaa olla miellessäsi hänen kanssaan Ei tunteitaan kannata pillereillä tuhota

  • Hajoava

   Vuosien ihastuminen, muuntui vahvaksi välittämiseksi,jopa rakkaudeksi.
   Paljastui kuitenkin karmiva totuus - mies olikin kihloissa!Miehen kihlattu
   luki kaikki meilimme ja kuin puuntakaa kertoi miten valheellista elämää
   ihastukseni kohde elikin.
   Kipu on helvetillinen ja tunteiden tuska ei hevillä häviä!!

   Mitä tällaisesta säätämisestä kukaan voittaa ?

   Helvetisti pettynyt

   • 5+4

    Tyhmästä päästä kärsii koko Ruumis, kummallakin osapuolella!


  • fasdasdas

   KYllä ne asiat unohtuvat. Ottaako se unohtaminen vuoden vai viisi onkin sitten eriasia. Tai ei sitä koskaan unohda mutta oppii käsittelemään tunteitaan paremmin kun aikaa kuluu.

  • TiiaTii

   Itse tapasin kesä-syyskuussa ihanan miehen ja hengailtiinki sitte aika paljon yhessä. Muutama viikko meni 'alkuhuumassa', mutta loppujenlopuksi riitaa tuli pienimmistäkin asioista. Mulla nyt vaan sattuu oleen aivovamma, joka vaikuttaa jokaiseen asiaan! Mies väitti hyväksyvänsä sen, mutta silti vaati minua olemaan 'täydellinen'! Erosta alkaa olemaan jo kuukausi ja osittain olenkin hyväksynyt asian, mutta kuiten esim. NYT mulla on hirvee ikävä häntä yms.

  • sisua sydämelle

   Ihastuin saavuttamattomaan mieheen syksyllä 2010 ja kärvistellessä kului reilu vuosi. Rasittavaa aikaa se oli. Tunnelmat samat kuin ap kuvaa. Vähin erin järki on voittanut ja uskon nyt, ettei hänenlaisensa ihminen voisi kiinnostua minunlaisestani, vaikka sattuisimmekin vielä tapaamaan. Ymmärrän nyt ihastukseni olleen hulluutta, mutta sitähän ne usein ovat. Onneksi en ole voinut olla hänen kanssaan missään tekemisissä, koska muuten ihastuksen kärsimys olisi kestänyt ja jatkunut. Senkin tiedän, että jos nyt näkisin hänet, retkahtaisin taas, mikä olisi aivan perkeleellistä - niin ihana olento kuin hän onkin ja tekee maailman kauniimmaksi olemassaolollaan..... Siis ap:lle voimia! Aika auttaa, muuta lääkettä en tiedä.

   • mustis50

    Mulla on takana pitkä ystävyys naiseen ja valehtelin sen riittävän , mutta nyt hän on parisuhteessa miehen kans . Käskee minun pysyä etäällä , minä tulin mustasukkaseksi . Näin heidät yhdessä sattumalta ja siitä tuli hirveän paha olo , piti varata aika mttoimistoon , että pääsis puhumaan asiasta . Sama ongelma ollut ennenkin ja silloin jätin sen hoitamatta . Päätin nyt hankkia apua ,jospa se auttas . Sitten vois yrittää ystävyyttä uudelleen , jos hänelle sopii.


  • mikru

   Ihastuksen huuma laantuu, kun antaa itselleen muuta ajateltavaa. Todellisuuden taju kannattaa säilyttää. Ei ala liikoja haaveilemaan, koska silloin särkyy vain oma sydän.

  • livingdead

   Ei tuohon ole mitään pilleriä tai ihmistä mikä voisi auttaa. Kipuun tottuu kun sitä tarpeeksi kokee, turtuu ja lopulta se ei tunnu miltään. Se on kuin paleltuminen, lopulta vain vajoaa vain johonkin ja kuolee pois ja tuntuu vain hyvältä. Sydämeni on täysin kuollut, se ei tunne enää mitään eikä se pysty enää kuolemaan mihinkään koska on jo kuollut. Mikään ei voi satuttaa sitä, mikään ei voi antaa sille yhtään mitään. Se ei nouse kuolleista koska sillä on vain yksi elämä.
   Se ei usko mihinkään koska ei ole mitään mihin uskoa.
   Ei voi uskoa että sydän voi kuolla vaikka muu ruumis elää, no nyt on sekin nähty.
   Se vei aikaa ja monta kertaa se nousi sieltä pohjalta missä ei ollut mitään. Ajettiin yli, murskattiin. Kipu todisti sen että se oli elossa, nyt kipu on poissa. Yliajo tuntuu nyt samalta kuin mikä tahansa asia, ei miltään.
   On oikeastaan ihan hyvä olo kun ei tunnu miltään.
   Siihen ei ole parannuskeinoa, ei aika, ei kukaan, ei pillerit sitä henkiin nosta.
   Se on täysin turhaa.

   Ole iloinen että sydämesi vielä toimii, joskus se saattaa loppua toimimasta.
   Anna kivun olla, siitä kuitenkin tiedät että sinulla on sydän.

   Tunne on oman mielikuvituksen tuote, sinä olet sen ohjaksissa ja sinä päätät mitä sinä tunnet. Jos annat tunteelle vallan se syö sinua sisältä.
   Tunteella pitää olla vapaus, mutta voit asettaa sille rajat missä olla. Rajoja voi tarkastaa välillä ja katsoa onko se etusi mukaista.
   Suojele sydäntäsi sille se on sinulle ainoa, anna sen silti elää, katsot vain vähän sen perään. Sydämesi kaipaa ainoastaan vain vähän sinun apuasi siinä kaikki ja jotta se voi taas elää. Älä tapa sitä kivulla.

  • ihanälyttömänihastun

   Tuttu tunne...
   Ihastuin kaksi viikkoa sittenuudelleen mieheen, johon olin ihastunut ollessani 14-vuotias...( Nyt ikää siis 26v.) ... muuten kaikki olisi täydellistä, mutta hänellä on elämä toisella puolella Suomea kuin minulla.

   Tapasimme siis 12 vuoden jälkeen yllättäen.
   Juttelimme, suutelimme ja ilta päättyi sänkyhommiin. Samat silmät ja kuitenkin eri mies kuin silloin "lapsena".

   Meidän välillä voisi ehkä olla jotain ja tulla jotain... Ihastuin häneen ihan toden teolla. Nyt olemme kaksi viikkoa kirjoitelleet toisillemme netin välityksellä... mutta mitään oikeaa parisuhdetta ei voi koota, jos asumme niin kaukana toisistamme...

   Olisipa vaan helppo luopua ihastuksesta ja keskittyä johonkin muuhun...mutta... äh... en minä voi.... sydän hakkaa ja näen hänestä unia...

   • sofi 084259

    Ei tunteistaan pääse eroon eikä kaipaustaan pakoon itseään pakottamalla. Mutta, toteutumaton unelma muuttuu hiljalleen hiljaiseksi suruksi, jota voi helliä sydämessään.Tiedän, koska elän niin päivästä päivään. Yritän peittää surun työnteolla, joka on hyvä lääke moniin suruihin.


  • kokenut kahdesti

   Kaikille ihastuksissaan kärsiville ilamine ja toimiva neuvo: Menkää ihastuksenne kanssa naimisiin ja jo vain ihastus muuttuu muutamassa hetkessä vitutukseen.

   • Anonyymi

    Äläpä yleistä omaa kokemusta. Jokainenhan toki tajuaa että yhteiseloon kuuluu ylä- ja alamäet.


   • Anonyymi

    Trolli provoaa ja manipuloi vuoroin miehelle ja naiselle. Älkää hyvät ihmiset ottako näitä tosissaan. Sairas ihminen liekkö tuo ap?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Trolli provoaa ja manipuloi vuoroin miehelle ja naiselle. Älkää hyvät ihmiset ottako näitä tosissaan. Sairas ihminen liekkö tuo ap?

    Sinä olet trolli joka sotket useampia keskusteluja


  • jennycl1979

   Niinhän se on, että ihastuminen perustuu pitkälti ensimmäisiin viikkoihin, eli mielikuviin ja kuvitelmiin, ei arkeen.

  • nuorempana ihastunut

   Joskus voi olla hyvä antaa ajan vaan kulua...

  • ikävä

   Rakastuin korviani myöten yhden illan aikana. Ajaessani autoa talliini huomasin jo ikävoiväni häntä. Unta oli vaikea saada ja scrollasin hänen facebook -seinäänsä ylös ja alas monta tuntia. Vieläkin ikävä ja haluaisin nähdä häntä. En uskalla kertoa tunteistani hänen mahdollisen negatiivisen reaktion vuoksi. Hän on suosittu ja hyvännäköinen ja voisi saada kenet haluaa. Joten miksi hän minut haluaisi. Itken usein hänen takiaan. Sen se ihastuminen tekee.

  • toimi ainakin minull

   Kerro tunteistasi. Jos saat pakit, ihastus loppu.

  • tunkiolla kukko

   Helppoa. Ajattele ensi viikko ihastustasi 10 tuntia, seuraavalla 9, sitä seuraavalla 8.

   Ihastuksen ajattelusta pääset eroon noin 10 viikossa. Parempi sekin kuin ajatella monta kuukautta parin tunnin ajan.

   • Anonyymi

    Hoo!

    Nyt löytyi se ratkaisu ...

    Pitkän aikaa olen kärvästellyt ja apua kun ei tahdo löytyä mistään ja nettiä tulee opastuksia haettua niin ja monta juttuketjua kävin läpi ja monta lehtien juttua ...

    Pitää vain ajatella kaikkea huonoa hänestä josta pitää ... löydät varmasti jonkin kohdan ja jonkin käytöksen josta et pidä, etsi lisää löydät varmasti, työstä yöunilla, lisää niitä ja mutisi hiljaa ääneen kaikki ne pienet asiat .... toista monta kertaa ... tuntui minulle auttavan -tarttis varmaan kait kertoa muutaman päviän päästä auttaako piremmälle.

    (varmista että olet yksin ettei aivan hulluksi luulla ja kuskata pöpilään tai tarjota lääkettä)

    Tarttee etsiä lisää asioita joita pitää hänessä huonona, kenties sitten paranen - mutta mitäs pirua sitten teen jos se sitten myöhemmin ihastuu minuun =/


  • Anonyymi

   Vuosien ihastus on ollut monen kanssa kimpassa siinä välillä kun on ollut tietoinen asiasta

  • Anonyymi

   Entä jos ihastuksesi kohde katsoo tätä keskustelua. Ehkä minä olen ihastunut sinuun.
   En vain uskalla kertoa sitä sinulle koska pelkään sitä mitä muut sanovat. Mutta täällä minä sen nyt sanon Olen ihastunut sinuun.

   • Anonyymi

    Mitä väliä muiden mielipiteellä on? Jos elät elämääsi yrittäen miellyttää muita, niin sinulla jää paljon ihania asioita kokematta. Elät kumminkin vain kerran ja itseäsi varten, et ketään muuta!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä väliä muiden mielipiteellä on? Jos elät elämääsi yrittäen miellyttää muita, niin sinulla jää paljon ihania asioita kokematta. Elät kumminkin vain kerran ja itseäsi varten, et ketään muuta!

    Juuri noin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä väliä muiden mielipiteellä on? Jos elät elämääsi yrittäen miellyttää muita, niin sinulla jää paljon ihania asioita kokematta. Elät kumminkin vain kerran ja itseäsi varten, et ketään muuta!

    Sitähän moni pelkää. 😒😞 ja jotkut osaavat kyllä olla todella ikäviä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sitähän moni pelkää. 😒😞 ja jotkut osaavat kyllä olla todella ikäviä.

    Tämä trolli on kova manipuloimaan ja valehtelemaan......... 🙉


  • Anonyymi

   Moi

  • Anonyymi

   Moi

  • Anonyymi

   Intensiivistä paneskelua vaan ympäriinsä. Koronarajoituksetkin sopivasti hölläytyy.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ihastumisen unohtaminen ei ole mahdollista, mutta oloa helpottaa parhaiten näkemättä ihastuksen kohdetta. Siis on lopetettava stalkkaaminen ja vältettävä näkemistä livenä. Ei ihan helppoa sekään. Ikävää kun asiat ei mene kuin elokuvissa.

  • Anonyymi

   Muotia on toisen kaa. Maikkari on toistoa varten.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   8407
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   4768
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   193
   3773
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   84
   1887
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1768
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1550
  7. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   121
   1166
  8. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   53
   1108
  9. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   7
   1086
  10. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   100
   1041
  Aihe