SPOL-PARTIO LOPETTAA TYÖVUOROAAN

Mika++

Tapahtui Hyrylässä viime vuosikymmenellä. Lopeteltiin työkaverin kanssa yövuoroa ja purettiin varusteita kaappiin. Kaveri huomas, ttä hänellä ei ole koko yönä ollut pistoolin lippaita mukana. Kaveri oli tosi säntillinen ja lähes järkyttyi tästä mokasta. Huomasin sen ja aloin vääntämään veistä haavassa. Sanoin että katoppa tänne. HÄHHÄÄ.. MULLA ON LIPPAAT MUKANA. Ja näytin pistoolia kaverille. Piipusta törrötti punainen latauksenestopuikko, jota käytetään asekäsittelyharjoituksissa. Nyt oli kaverin vuoro päästää hörönauru. Jos olis jouduttu tulitaisteluun, niin koko partio olis ollut täysin toimintakyvytön. Todelliset isänmaan toivot asialla.

7

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juha8222222

      Simputtiko Alikessu teille??
      Ite en kunnioita auktoriteetteja sen enempää, ihan tavallisia ihmisiä hekin on.

      • Mika++

        Ei simputtanu alikessu. Oltiin kumpikin vääpeleitä. Siis auktoriteettejä itse. Papalla oli terveet mielipiteet monessa asiassa. Hän tuumi, ettei kumarra ketään joka vääntää samanlaisen pjaskan kuin hänkin. Sitten kun tulee vastaan semmoinen, joka ei pjaskanna ollenkaan, niin vois vähän kumartaakin.


    • Juha82222222

      Osaako Mika sanoa mikä on kun mua masentaa, tyhjä elämä??
      Armeijassa oli vaikeaa jo mulla, ryhmässä oleminen.
      Oniko sulla samanlaisia kokemuksia että ahdisti oleskelu ryhmissä??
      Mä oon aina sulkeutunut mitä enemmän on ihmisiä lähelläni.

      Armeija ei sucks mut ei se ehkä munkaan juttu oikein ollut, sama koskee Sivariin ei mun juttu ja oikeastaan mikään ei ole mun juttu.

      Joku ilkeempi voisi sanoa että ammu Juha ittes...

      • Mika++

        Jos ei tykkää olla ryhmässä, niin ei se ole vika vaan ominaisuus. Harrastan moottoripyöräilyä ja haluan aina ajaa yksin. Tykkään tehdä töitä yksin. Meikäläisen luovuus ja työteho kärsii heti, jos on joku toinen sähläämässä vieressä, ellei se toinen ole täysin samanhenkinen. Yleensä ei ole. Juttelen naapureiden kanssa, mutta en mä halua kyläillä niitten luona. En pidä mitään yhteyksiä sukulaisiin, paitsi vanhempiini. Kerran olen lähettänyt postikortin papalle.

        Jos et tykkää olla ryhmässä, niin älä ota siitä mitään pultteja. Ole yksin. Silloin pitää kehittää itselleen päiväohjelma, koska luppoaikaa jää paljon ja huokutus mierontielle on suuri.

        Mulla talvinen vapaapäivä menee niin että: aamukaffeet ja -netti, aamulenkki kävellen, aamupala, skyrimin pelaamista, myöhäinen lounas, päikkärit, puntinnostoa, skyrimin peluuta. Joka päivä sama systeemi.

        Kesällä moottoripyöräily, mökkeily ja matkailu ovat ykkösjuttuja. Lappi on hieno paikka. Pääsee kävelemään luontoon.. ja nimen omaan yksin.

        Aja moottoripyöräkortti, laita 500 kuutioinen käytetty prätkä ja rupea harrastamaan moottoripyörämatkailua. Moni ei tiedä, että Suomi on eräs maailman parhaista motomaista. Hiljainen liikenne, hyvät tiet, sopiva lämpötila. Ja kun rohkenet lähteä ulkomaille, niin talvet meneekin reissuja suunnitellessa.


    • Juha82222222

      Mun pomo, entinen pomoni (muuten hieno mies) niin ajelee moottoripyörillä ja on Uskovainen mies muttei ole mikään tympeä uskovainen, toki sanoo että pelastus on syytä tehdä eli usko Jeesukseen ja Jumalaan mut muuten hauska mies loistavana huumorintajuneen.

      Itse ruukkaan nykyään vejellä punttia vähän.

      Hauska oli toi tarinasi muuten Armeijasta.
      Enkä ole mitenkään Armeijaa vastaan vaikak ei ehkä mun ideologiaa kovin vastaa. Hmm, Armeijassa olin vain 9 päivää kunnes kovien paineiden takia tulin poissa sieltä.
      En juhlistanu sitä mitenkään koska mulla oli paha olla.

      Nyt lakkautetaan armeijoita, en tiedä onko järkevää, Kokoomus politiikassa tekee noita suurensuuria leikkauksia.
      Leikkaako niillä pä'ässä lol?

      • Mika++

        Kaikilla armeijan aloitus on enemmän tai vähemmän ressaavaa. Mulla kesti kolme viikkoa tottua kuvioihin. Meinas tulla äippää ikävä. Sen jälkeen homma lähti rullaamaan.

        Aliupseerikoulun eräässä kokeessa oli syvällinen mietintätehtävä: "Miten oppilaista saadaan hyviä ryhmänjohtajia". Vastasin, että "Suomi-neito nuijii oppilasta virkavallalla päähän". Eivät tykänneet. Sain siitä hyvästä olla viestilinjan oppilasjohtajana 5 viikkoa ja koko kenttätykistöosaston johtajana 4 viikkoa - yhtä aikaa. Ensimmäisenä ylös ja viimeisenä nukkumaan. Hoidat kaikki oppitunti- ja harjoitusjärjestelyt. Katot että porukka on oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja oikeassa varustuksessa. Eli sovelsivat mun antamaa vastausta. Ja toimi. Sain perusyksikössä ensimmäisenä kessun jämät. Luulivat olevansa näppäriä, mutta tekivätkin musta über-sotilaan :-)

        Armeijan tehtävä ei ole tehdä pojista miehiä, vaan sotilaita. Mutta kyllä mulle teki intin käynti hyvää. Olin ujo ja laiha nöösi nuorempana.


    • j k

      vai iin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe