Ai mikä ukko mie oon...

Ranta Ukko

Äejän käppyrä, jollee polovet kanna. Toessaalta nuapurin lyyti ee polovista piittoo, kuhan kikkel jääkistyy sen verta että luiskahtaa lyytin väläjään onkalloon sissään. Ee äkkinääne uskos miten voep noinnii kuiva ämmä olla perssiistään märempi ku vasta ämpärissä uitettu moppi.

Kerrannii satuttiin lyytin kanssa postin hakkuun samalta seesomalta mie tietenniin perässä. Lyytiä tuo tementia tahtoo vaevata, ni oli hä hujaatant mahottomat pöksysä piähän ja rinnat roekuskeli pillun tuherroo viisttään hoosujjaan saati mekkoo ei olna piäle laettana. Siinä se viipotti männä rollaattorilla pöksyt piässään minkä kerkesi. Runttasin isomppoo pykällee sauvoin kanssa ja nappasin lyytin kahvoesta kiinni makkosten kohalla.

Runttasin atitas verkkarit nilikkoohin ja vetäsin par kertoo esnahkoo ees takas, jotta tapin sae välttävään kunttoon. Lyyti vuan mulukasi tuakse päen ja ojensi herkku peppusa tarjottimelle ojentuen rollattorrii vasten. Suhhaattelin muutammii kertoja sillä viissiin että lyyti se vuan vinku ja ujelsi ku veepeekoon palokunnan pilli. Eeppään oes eroottisempoo tilannetta voenu toevvoo, ku aarinko hääkäsi sätteillään ja vierreesellä laatumella sonni naeja jölökötti navetasta vappaatunutta kantturroo. Samoissa toohuissahan sittee olttiin molemmat. Siinnää se sonni mölähtel sammaan tahttiin kun minnää röplyytellesä spermoo lyytin lemmen pessään. Vuan eehän ne sinne jiänä juur ollenkaan kun tuo lyytin vuoto on ni mahoton, vastaavoo voepi kahtoo telekkarin luonto-ohojelmista kun näättäävät nijagaran puttooksii. Lyyti vielä nuolasi vehkkeeni puhtoseksi siinä vielä nojaallessaan kulukuneevoosa.

Nappasin lehen luatikosta ja könkkäsin kotio lehen lukkuun ja uamu kahvin kittuuseen.

0

3292

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

    Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
    Maailman menoa
    101
    4449
   2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

    No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
    Suomalaiset julkkikset
    17
    1595
   3. Ei mutta nallukkani

    Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
    Ikävä
    202
    1058
   4. Suutuitko mulle mies

    Nyt lopullisesti?
    Ikävä
    71
    890
   5. Mikä johti siihen että

    Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
    Ikävä
    63
    876
   6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

    vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
    Maailman menoa
    351
    787
   7. En ole varma siitä, nainen

    Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
    Ikävä
    64
    736
   8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

    Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
    Kotimaiset julkkisjuorut
    30
    703
   9. Ikuinen hiljaisuus

    On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
    Tunteet
    147
    699
   Aihe