äidin oudot raivonpurkaukset

narsistiäidin lapsi?

Terve.

Olen lukiota käyvä poika ja äidissäni on nyt kyllä jotain mätää. Tänään esimerkiksi pikkuveljeni tuli kaverinsa kanssa ja filmasi lyhyitä videoita kaverinsa kamerakännykällä. Kaveri lähti ennen kuin äiti kerkesi kotiin. Äidin tultua veljeni kertoikin hänelle kuvanneensa videota. Äiti sai hullun raivarin , huusi että ei saisi kuvata meidän kotia koska se on meidän koti missä asutaan???? Lopuksi huusi ja läiski ala-asteikäistä veljeäni itkuun asti. Eikä ole vieläkään pyytänyt anteeksi.

Tuntuu siltä että äitini on narsisti. Kaikki on hyvin kunhan hänellä kaikki on hyvin

9

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Amm.kasv..

      Jos et uskalla puhua huolestasi äidin kanssa, voit keskustella asiasta esim. koulusi terveydenhoitajalle! Hän on ammatti-ihminen ja osaa varmasti auttaa sinua! Äitisi voi olla väsynyt ja apu voi tulla tarpeeseen myös hänelle!

    • visiteeraaja

      Oletko kertonut tästä esim. jollekkin luotettavalle sukulaisellesi? Suosittelen puhumaan ja keskustelemaan tästä jonkun kanssa. Vaikka sitten terkkarin kanssa, jos ei ole suvussa ketään ns. luotto henkilöä.

    • Ylpeys kolahti

      Voidaan vain kysyä, mitä lapsi tästä oppi.
      No sen, että äidille on turha puhua yhtään mistään, koska hän voi saada hepulit aivan arvaamattomista asioista.

      Äiti siinä jää häviölle. Hänelle ei kannata kertoa mitään ylimääräistä.

      Luultavasti pojan videointi osoittaa, että talo on epäjärjestyksessä, ja nyt äiti saa hävetä huonoa huushollaamistaan. Häntä raivostuttaa ajatus, että pojan kaveripiirissä vanhemmat näkevät millainen sekasorto teillä vallitsee.

      Mutta turhaanhan sen hänelle sanot. Saa uudet raivarit ja panee teidät siivoamaan joka paikan ja videoimaan uudet videot.

    • ggggggggggggretergfd

      Onko se aina ollut tällainen? Syökö äitisi mieliala-lääkkeitä?

    • dmfdslfjskldgl

      ei hitto soikoon, taas tämä narsisti-kortti käytössä, on kyllä totta kun sanotaan että siitä termistä on tullut oikein muoti-ilmiö, lähestulkoon kaikki häiriökäytös pistetään narsismin piikkiin. mitäpä jos antaisit ammattilaisten tehdä niitä diagnooseja, etkä tulis tänne kyselemään onko kyseessä narsismi? tottakai täältä saat siihen kannatusta, kun kerrot vain niitä seikkoja jotka viittaavat vähänkään siihen suuntaan (eli haet vahvistusta sille että kyseessä on narsisti) ja toiset innoissaan komppaa että joo, narsisti mikä narsisti.se kun on se mielenterveysjuttu josta nyt kaikkialla puhutaan ja kaikki tietysti nyt haluavat olla niitä "fiksuja" jotka hoksaavat jonkun olevan narsisti. HUOH!

    • qwerty

      Kirjoitit että esimerkiksi, eli ilmeisesti muutakin on tapahtunut vastaavaa käytöstä. Ihan asiallinen neuvo on puhua siitä luotetttavan aikuisen kanssa. Koulun terveydenhoitaja on ammatti-ihminen ja hänellä on vaitiolovelvollisuus asioista joita kerrot.

      Kuulostaa siltä että äitisi tosiaan voi olla uupunut tai kärsiä vaikkapa masennuksesta.

      Ja todellakin jätä nuo narinat omaan arvoonsa, olet selvästi huolestunut tilanteesta ja sinulla on oikeus ollakin. Mielestäni oletkin erittäin fiksu nuori mies kun kyseenalaistat äitisi toimintaa.

    • oksettavaa..

      Miten te kehtasitte kuvata "videoita" äidiltä salaa? Se ei ole lasten puuhaa ollenkaan ja siis pikkuveljesi toisen pojan kanssa? Oksettaa koko ajatus. Oli hyvä että äitisi puuttui tilanteeseen välittömästi. Se on varmasti netti, joka saa noin nuoret pojatkin tekemään tuollaisia asioista. huh huh...

      • Lapsenkin koti

        Mitä pahaa videoimisessa on? Videoidaanhan pikkulapsiakin ja nauretaan lapsiparan kustannuksella vuosikausia.
        Eikö se okseta?


    • jaanajuu

      Ei tuo narsismia välttämättä ole, mutta kuulostaa, että äitisi on epätasapainoinen ja arvaamaton käytökseltään, onko hänellä ehkä jotain mielialalääkitystä tai jotain todettua häiriötä? Hän voi toki olla sellainen perusluonteeltaankin, mutta äkkiarvaamaton käyttäytyminen ja itsehillinnän puute eivät kuulosta ihan normaaleilta käytöksen piirteiltä. Voisitko jutella jollekin luotettavalle aikuiselle, esim. koulukuraattorille, terveyskeskuspsykologille tms. äitisi käyttäytymisestä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe