Lompakko kai varastettu tai sitten se katosi jotenkin :( Äähhh..

Surettaa.

Oli tosi ikävä homma eilen. Olin Helsingin rautatieasemalla, ostin itselleni lipun ja istahdin kahvilaan, odottamaan junan lähtöä. Istuin kahvilassa noin 30 min.

Kun istahdin sitten 30 min päästä junaan istumaan ja juna starttasi, tajusin, että minulla ei enää ole lompakkoani. Sitä ei ollut missään..

Kyllä itku tuli. Ensimmäinen matka Helsinkiin yksin - eka kerta junalla.. Ja kukkaro katoaa mystisesti.

Luonnollisesti siellä meni ajokortti, visa electron, opiskelijakortti, etukortit, pari IKEA-lahjakorttia, 50€ käteistä... Kyllä tuntuu ikävältä. :(

Nyt olen soitellut Helsingin poliisin löytötavarapisteeseen sekä Helsingin yleiseen löytötavarakeskukseen. Ei ole tullut ilmoituksia ainakaan vielä...

Pankkikortin tietysti kuoletin heti sillä minuutilla, kun tajusin, ettei lompakkoa enää ole laukussa.

Muita, joille on tapahtunut sama tai vastaavaa? Rohkaisun sanoja tarvitaan! Niin ottaa päähän ja surettaa :( Olen opiskelija ja olin säästänyt tuota Helsingin reissua varten pidemmän aikaa.. Ja nyt tuli reissu vieläkin kalliimmaksi, kun täytyy kaikki uudet kortit hankkia.

Kiitos kaikille jotka vastaatte :)

8

3740

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ketutuksen määrä

   tässä tuskin paljon lohdutuksen sanoja, mutta oma kokemukseni:
   Ystävien kanssa baarissa, ilta oli vasta alkamassa. Maksoin meidän juomat pankkikortilla ja pistin lompakon laukkuuni. Ympärillä paljon porukkaa, mutta ei mitään sen erikoisempaa. Siirryttiin seuraavaan paikkaan, jossa huomasin lompakkoni kadonneen. Välitön korttien kuoletus ja takaisin Pub Gaselliin etsimään lompakkoa, jota ei löytynyt (lompakossa kaikki mahdolliset kortit sillä kertaa). Seuraavana päivänä oli tarkoitus maksaa laskuja pois, tili miinuksella ja visa tilini (joka samalla tunnusluvulla kuin pankkikortti) tyhjennetty kokonaan. 10 minuutin sisällä tilit oli saatu nostettu tyhjiksi 400 euron erissä, joita oli tapahtunut 17 kertaa. Pankissa selvisi, että tilini oli sellainen, johon ei saanut nostorajaa ja visalla ei ole koskaan nostorajaa. Valvontakamerat automaatilla, mutta poliisi ilmoitti, etten saa nähdä kuvia. Pankki ilmoitti, että koska nostot tehty ennenkuin kuoletin kortin niin joudun maksamaan heille visa velkani (5000 euroa). Taloudelliset tappioni olivat 8000 euroa... Lompakon sain kortteineni takaisin seuraavalla viikolla, pullojen kerääjä oli löytänyt sen espalta roskiksesta ja toimittanut sen poliililaitokselle. Tarinan opetus pidä alhaiset nostorajat, kortti sellaisessa taskussa, josta kukaan ei sitä saa ja maksa aina käteisellä :(

  • 13

   Tuota.
   Onhan mediassa ollut useita kertoja juttua siitä, kuinka poliisi varoittaa ihmisiä Hgin rautatieasemalla toimivista ulkomaalaisista ammattivarkaista.
   Varkaat kyttäävät saalistaan asemalla ja seuraavat tätä, kun hän nousee junaan. Varkaus tapahtuu yleensä junaan noustessa. Varkaat jäävät itse pois junasta Pasilassa ja kyttäävät siellä samalla lailla ja tulevat taas Hgin keskusasemalle. Tätä he tekevät aamusta iltaan ja valitettavasti saavat melko hyvän saaliin.

  • Piru periköön

   Tjuu, kuoletin just maksukortin ja pankkitunnarit minäkin. Eipä ole mitään havaintoa miten lomakko hävisi, kun kävin eilen Kolumbuksessa cittarissa ostoksilla. Olin väsynyt ja innoissani parista ostoksesta, joten en heti sen puuttumista kotona huomannut. Itse asiassa aamulla kiireessä en löytänyt sitä heti, joten lähdin ilman töihin, nyt töiden jälkeen totesin vain ettei sitä löytynyt mistään! Olen superhuolellinen, mutta jotkut ovat vieläsuperampia epärehellisyydessä. Vihaan Vuosaaren ostaria kerta kaikkiaan!

   • Anonyymi

    Sama mieltä


  • Silikonikana

   Mulla hävis kooditon puhelin. Kyllä ketuttaa!

  • Rocky9999

   Opiskelin yhdessä paikkaa. Harrastin sillon vesi juoksua. Mutta ei ollut lukkoja kaapissa. Yhtenä päivä ihmettelin mihin oli 20 euroa kadonnut. Seuraavan kerran on oli vesijumppaa. Niin pistin lompakko alimmaksi repussa . Ja farkut päällimmäiseksi. Kun tulin vesijumpasta huomasin, että lompakko oli päällä ja toiset 20e oli viety.

   Sillon tiesin, että oli varastettu eka 20 euroa. Eli yhtyeessä 40€. Harmitti hirveästä. Tosi ärsyttävä. Hän oli muiltakin vienyt rahaa ja kännyköitä. Sen jälkeen tuli lukolliset kaapit.

  • Anonyymi

   Varkaita on joka lähtöön, koululaisita eläkeläisiin ja tietysti matut. Matujamosaa enemmän varoa, itselt' varastaneet koululaiset, eläkeläinen ja työikäinen mies, onneksi summat olleet vaan satasen luokkaa/kerta.

  • Anonyymi

   Voi sinua:( olen pahoillani!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2027
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   108
   1814
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   123
   1378
  4. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1044
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   145
   1038
  6. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   92
   998
  7. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   66
   761
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   38
   758
  9. Mies jos ottaisit yhteyttä

   Minuun.. kysyisit vaikka että mitä kuuluu? Eihän se paha ois..
   Ikävä
   47
   733
  10. On oltava hyvin varovaisia siinä, miten käytämme sanaa ikuisuus

   Aloitetaan tarkastelemalla sanaa ”ikuinen” tai ”loputon” Raamatussa. G. Campbell Morgan on yksi historian tunnetuimmista
   Hindulaisuus
   228
   703
  Aihe