This is it kunto...

Tour boy

MJ ei ollut esiniintynyt ylivuosikymmeneen.... Taidot olivat jo hieman ruostuneet... Mutta hän oli palaamassa siihen loistokuntoon jolloin hän oli upea... Mutta sitten hän meni... Sinne jonne hän kuuluikin.., taivaaseen! Michael jackson!

11

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iPOP

      no,oletko nähnyt ennen mm.dangerous kiertueen harkkoja?
      ne on samanlaisia.
      eihän niissä tanssita täysillä.
      niissä vain halutaan tietää melodia ja koreografia ja tietty tanssin tila.

      mutta uskon että ois selvinnyt.
      uskon myös että taivaassa mukava sielu on.
      "kun raha pussin kilahtaa niin taivaaseen Mjn sielu vilahtaa"
      ois muuten hieno kamppania!

      kommenttia,

    • Test..

      Hahaha katsokaa kuinka vapautuneesti Michael harjoittelee Dangerous kiertueelle:

      http://www.youtube.com/watch?v=fWd6SVNDRu0

      Tässä Michael harjoittelee Bad kiertueelle. Huomatkaa, että Michael ei tee oikein muuta kuin haahuilee lavalla ja seuraa taustatanssioitaan:

      http://www.youtube.com/watch?v=AOlGhsdpOBg

      Michaelhan ei koskaan vetänyt täysillä harjoituksissa. This Is Itissäkin hän moneen otteeseen hokee, että hänen täytyy säästää ääntään.

    • Tour boy

      Juu, olen nähnyt myös history kiertueen harjoituksia! This is itissä MJillä ei suju moonwalk... Ymmärrän kyllä että miksi. Ja kun katsoin sitä oikeudenkäynti dokumenttiä, niin siinähän kenny ortega sanoi että hän oli viluissaan, houri/puhui sekavia! Hei haloo! Ei ooo kyllä normaalii... Ja homatkaa mj siinä bad harkoissahan tanssii toppatakki päällä en ihmettele että hän ei oiken tanssinut. Ja miksi sitten tausta tanssiat tanssivat täysillä suurimman osan aikaa this is itissä? MJillä hän todelliin se 20.v kunto?!

      • iPOP

        1.jos kenny ei tiennyt että mj harjotteli näin.

        2.eihän siinä moonwalkkia oikein näytetäkkään.

        3.musta ihan samnlaisia nämä kaikki.


      • feafecwfc

        Noh, taustatansijat ovat 20v, pääartisti 50v. SIKSI, ja MJ on esiintynyt koko ikänsä, ja taustoille tämä oli varmaan koko elämänsä kohokohta, eivätkä olleet enneen olleet suurilla keikoilla tasutalla.


    • test...

      This Is Itissä kaikki oli suurimmilta osin samaa kuin 20 vuotta sitten, mukana oli ainoastaan pieniä uudistuksia koreografioissa. Michael oli tehnyt aikaisemmin nuo samat liikkeet satoja kertoja. Taustatanssioiden sen sijaan täytyi harjoitella ahkerammin, koska he eivät olleet ennen tanssineet Michaelin kanssa.

    • Tour boy

      Hei ipop, kenny oli työskennellyt hänenkanssaan jo history kiertueesta lähtien! Ja mj oli niin huonossa kunnossa, hätäpalaverikin jouduttiin järjestämään! Hän kutsui 7 lääkäriä kiertuetta varten. Ja hänellä oli silloin vielä rahaongelmansakin. Ja moonwalk näkyy itse billie jeanissa... Ja hän lauloi useinkin nuorin vierestä this is itissä. Ja jos on kerran hyvässä kunnossa niin miten voi vain alkaa horisemaan/puhumaan sekavia ja tärisemään... Löysin eräältä sivulta this is otin poistettuja kohtauksia ja ne eivat olleet normaalia michaelia..

      • Laita linkkiä

        Ihan hyvin tässä minusta tanssii.
        http://www.youtube.com/watch?v=eooG2NZI2bU&feature=related

        Kasvot näyttää oudolta, mutta kuvasuhde ei taida olla kohdallaan. Minusta ei ollut kuolleenakaan erityisen laihan näköinen. Kylkiluut ei näkynyt, eikä vatsakaan kuopalla. Kädet olleet aina laihat, jalat varmaan laihtuneet, mutta usein nekin tanssijoilla laihat, ellei nostele toista, kuten balettitanssijat.

        Oli ihan kaunis muuten, mutta iho huonossa kunnossa ainakin jaloissa, rinnassa varmaan enemmän pigmenttiläiskiä.


    • qwertyy-

      Kenny työskenteli Michaelin kanssa Dangerous kiertueesta lähtien ja tunsi tämän hyvin.

      En usko, että Michael oli rahaongelmien takia järjestämässä konsertteja. Michael omisti Sonyn kanssa Sony/ATV -yhtiön (jonka arvoksi on arvioitu n 2 miljardia) ja tienasi sen kautta 75 miljoonaa dollaria vuodessa.

    • Näin On.

      Michaelhan esiintyi erittäin hienosti This Is It dokumentissa. Tosin kyllähän erittäin pahaksi mennyt unettomuus vaikutti Michaelin suorituskykyyn, mutta kyllähän hän edelleen esiintyi paremmin kuin useimmat hänen ikäisensä.

    • Haloooo

      Olen itsekin tanssija ja niissä kohdin kuin Michael tanssi dokumentissa niin hän tanssi todella, todella hyvin halliten kroppansa yli-inhimillisesti. Kaksoisolennot sen sijaan eivät pystyneet täysin Michaelmaiseen liikkumiseen, joten ymmärrän jos joku on sitä mieltä ettei hän ollut entisensä. Koska se ei ollut hän. Videolla on vain 1 aito Michael ja kolme feikkiä. Katsokaa vaikka itse, yksi kaksoisolento on hento ja pieniluinen, yksi todella roteva ja pitkä, kolmas muistuttaa jo aika paljon Michaelia, mutta aikaisemmilta ajoilta ja esim. nenässä on iso ero.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4819
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1662
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1576
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      257
      1510
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1387
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1274
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe