Jengiläisten naiset

Mietityttää

Minkälaisia ovat koulutukseltaan, elämäntavaltaan ym. rikollisjengeihin kuuluvien miesten vaimot, tyttöystävät, ym naiset, onko tietoa?

Näille tyypeille on varmaan tyrkyllä runsaasti naisia - mutta minkälaisia.

30

2859

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • gayperty

   Ne on homoja

  • En lähtisi yksilöimään asiaa.
   Mutta niillä on jo geeneissä, että käyvät kiinni liiveihin.
   Itsellä oli vangin punaraitapuvusta tehty jengiliivi. Hihat pois saksilla.
   Selässä luki Helss Nokan Koputtajat tai Helss Nokan Niistäjät.
   Elikkäs Helssingin jengiläisiä.
   Ei ollut tunkua liiveihin. Olisi pitänyt olla prätkä. Varastettu, vaikka.
   Itselle kelpaisi nainen vaikkapa polkupyörän tarakalle istumaan.
   Tasan ei käy liivien lahjat.

  • -mielipide

   Kaikkeahan saa miettiä, mutta onhan tuo tavallaan rinnastettavissa rasismiin kun lokeroit ihmisiä noin. Ihan hyvin voisit myöskin lokeroida kaikki saman ihon väriset tai samassa ammatissa olevat tai köyhät ja rikkaat tai minkä tahansa pinnallisesti yhdistävän tekijän perusteella heille valmiiksi sopivat parisuhde roolit. Jokainen on yksilö ja jokaisella oikeus omaan valintaan. En kyllä tiedä siitä sen enempää mutta tämä oli mielipide.

   • No mikäs se...

    "... pinnallisesti yhdistävän tekijän..."

    syvällisempi yhdistävä tekijä on? :)

    Rikokset tietenkin. Sillloin jos näin voidaan osittaa Suomen laki yksiseliteisesti kieltää rangaistuksen uhalla ja pakkotoimin moiset organisaatiot.


  • ScreamingIigle

   Mukana on narkkarihörhö mutta myös akateemisesti koulutettuja. Poliisia vituttaa akateemiset joten kytät yrittää tuhota heidän duunipaikat.

   Joskus on huhuttu että ois kansanedustajiakin

  • satun tajuaan

   No jotain vitun vatipäitä esiliinoina. Homojahan ne jengiläiset ja linnavenkulat on pohjimmiltaan, eli ne panee miestä jos joskus seisoo se pieni nakki.

   • Hohhoijaa........

    No aika "vatipää" olet sinäkin, kun niputat kaikki "jengiläiset ja linnavenkulat" yhteen ja samaan nippuun. Tiedoksesi, että siellä on paljon perheellisiäkin ihmisiä.


   • pedro ja keijo
    Hohhoijaa........ kirjoitti:

    No aika "vatipää" olet sinäkin, kun niputat kaikki "jengiläiset ja linnavenkulat" yhteen ja samaan nippuun. Tiedoksesi, että siellä on paljon perheellisiäkin ihmisiä.

    kannattaisi miettiä myös, jos linnavenkulalla jai jengiläisellä tulee kovastikkin perheen lisäystä, että kuka on ollut asialla. Ei ne pyhästä hengestä synnyt. Kun venkula leikkii pyllyleikkejä linnassa niin joku luukuttaa sen naista kotona. Ei lapsia synny linnassa istumassa. Kun tyhmä taas vapautuu se iloitsee että jeee mulla on taas kaksi lasta eikä ihmettele yhtään että toien näyttää samalta kuin etelän mies"opas lomakuvissa" joita vaimo innoissaan miehelleen näyttää.
    Valtakunnan kirkkaimmat kynttilät


  • Älä mieti.

   Tosi usein tosi nuoria mimmejä, jotka kulkevat jätkien perässä sormia napsauttamalla. Voit itse päätellä, mitä seuraa heistä halutaan.

   • Uuuuhhuuu

    Esiliinoja ne on. Kaappihomojen esiliinoja.
    Perheetkin on leikki-ikään jämineiden mopopoikien homouden peittelyvälineitä. Säälittävää!!


  • diltotyttö

   ei kaikki naiset halua tummaa kikkeliä silloin kun vaalean kikkelin omaava mies on vankilassa. moni nainen tyytyy perhetapaamisiin, sormetukseen ja dildoon.

   • Nain-en

    Ei, ei tummaa eikä vaaleaa vierasta.


  • tulipa avattua

   No ensinnäkin kylläpä on keskustelun taso heikko tässä ketjussa.

   Ja itse asiasta;
   Nainen on siinä rikollisporukassa aika heikoilla. Ei hänellä ole juurikaan arvoa , toimii vain hakattavana, alistettuna ja voitte kuvitella minä muuna .
   Enkä tarkoita nyt keittäjänä tai siivojana.

   Naisen täytyy tajuta sulkea korvansa "asioilta" ja osata väistyä.
   Naisen asema on suoraan ´Keskiajalta.
   -
   Toisaalta ei kovin kummoisi parisuhteita/ perheitä rakennetakaan, koska tiukanpaikan tullen poliisi käyttää esim . lastensuojelua aseenaan, niin hyvässä kuin pahassa-kin.

   • mauno mopedisti.

    taidat olla jengiläisten ex- polkumiina, moi miina, kun tunnet asiat noinkin hyvin :D


   • Oikaisen
    mauno mopedisti. kirjoitti:

    taidat olla jengiläisten ex- polkumiina, moi miina, kun tunnet asiat noinkin hyvin :D

    Niinpä, tai YHDEN jengiläisen


  • Jos ei singlenä saisi naista, pitäisikö jengiytyä?
   Entä jos ei ole pyörää? Käykö potkuri näin talvella?

   Entä suksijengi. Onko kysyntää?
   Jos menee naisen luo, sanooko suksi kuuseen?
   Sukset, tuulipuku ja päällä liivit. Helss Sukseten.

  • Minkäs sille voi kun pahikset kiinnostaa ;)

   • Get a life!!

    Päässähän se vika joo..


  • KellyBag

   Tilanne nyt vaan on niin että pahikset panee tykimmin. Olen 28-vuotias nainen, joka seurusteli pitkään ns. tavallisen miehen kanssa, joka ei rikkonut lakia. Hänellä oli jatkuvasti ongelmia kuten: masennusta, pääkipua, flunssaa, kiukuttelua ja mikä pahinta: erektio-ongelmia. Sitten kun löysin erittäin timmiin kuntoon vankilassa treenatun "pahiksen, elämäni muuttui kerta laakista. Hänellä ei ole masennusta pääkipua, flunssaa, eikä hän kiukuttele. Hänellä ei myöskään ole erektio-ongelmia vaan hänellä jöpöttää aina kun minua sattuu haluttamaan. Olen koulutukseltani OTK ja MBA ja minulla on oma liikejuridiikkaan erikoistunut yritys. Matkustelen paljon ja olen taloudellisesti riippumaton - kuten on miehenikin. Hänen liiketoimien vuoksi käymme paljon Sisiliassa ja Miamissa. Noilla matkoilla saan munaa niin paljon, että en pysty kävelemään useaan päivään ontumatta. Tunnen todella eläväni tämän "pahiksen" kanssa. Elämässäni on jännitystä ja toimintaa. Aiemmin tapailimme nukkavierujen viinapullon ääressä perjantaisin istuvien "kollegoiden" kanssa Suomessa. Nykyisin saatamme käydä nauttimassa aidon pizzan ja lasillisen viiniä ihmisten kanssa, jotka myös todellakin elävät.

   Terveisiä vaan entiselle miehelleni, joka on nyt ilmeisesti päässyt rikostarkastajaksi. Pärjäile ja yritä saada pääkipusi hoidettua, ehkä sinäkin vielä joskus löydät puolison ja saat onnellisen elämän. Jos nähdään, mitä en usko, esimerkiksi Mondellon rannoilla, niin moikataan kun tavataan. Älä kuitenkaan lähesty minua, sillä mieheni ei pidä poliiseista.

  • Go in Gakola.

   Tilanne nyt vaan on niin, että ruunat panee paremmin. Olen 68-vuotias Kakolan hörhö, joka seurusteli vankilan johtajan O. Raikkaan kanssa joka rikkoi lakia jatkuvasti. Hänellä oli kaikki mahdolliset ongelmat ja mikä pahinta: ei seisonut.

   Sitten kun löysin löysään kuntoon vankilassa treenatun "ruunan", elämäni muuttui kerta laakista. Hänellä ei ollut masennusta, pääkipua, tai flunssaa, mutta hän kiukutteli jatkuvasti. Hänellä ei myöskään ollut erektio-ongelmia vaan hänellä jöpötti aina kun minua tai muuta hörhöä sattui haluttamaan.

   Olen koulutukseltani Matkaselli- ja kerrosputsari ja minulla on ollut oma siviilijullituksiin erikoistunut yritys. Olen matkustellut paljon raitiovaunulla pummina Kurvin kulman ja rautatieaseman väliä ja pummina olen taloudellisesti riippumaton - kuten ovat hörhö kaveritkin. Heidän liiketoimien vuoksi käymme paljon poliisiasemilla ja Kallion virastotalossa sosiaalihuollossa. Myös Kelan eläkeluukulla käymme.

   Noilla matkoilla puiston katveessa saan munaa niin paljon, että en pysty kävelemään useaan päivään ontumatta. Itselläni ei seiso. Tunnen todella eläväni "pahisten" kanssa. Elämässäni on jännitystä ja toimintaa. Aiemmin tapailimme veronmaksajien viinapullon ääressä perjantaisin istuvien "kollegoiden" kanssa Suomessa.

   Nykyisin saatamme käydä nauttimassa aidon pizzan Hakaniemen Kauppahallin roskiksesta ja lasillisen lasolia ihmisten kanssa, jotka myös todellakin elävät.

   Terveisiä vaan entiselle vankilan johtajalle, joka on nyt ilmeisesti päässyt mielenterveyseläkkeelle tai alennettu tavalliseksi pampuksi. Pärjäile ja yritä saada pääkipusi hoidettua, ehkä sinäkin vielä joskus löydät puolison ja saat onnellisen elämän.

   Jos nähdään, mitä en usko, esimerkiksi Hakaniemen rannoilla pultsijengissä, niin moikataan kun tavataan. Älä kuitenkaan lähesty minua, sillä hörhöt eivät pidä vankiloiden johtajista saati pampuista.

  • vartijabeibigirl

   Tilanne nyt vaan on niin että vartijat panee tykimmin. Olen 27-vuotias nainen, joka seurusteli pitkään ns. pahiksen kanssa, joka rikkoi lakia. Hänellä oli jatkuvasti ongelmia kuten: masennusta, pääkipua, flunssaa, kiukuttelua ja mikä pahinta: erektio-ongelmia. Sitten kun löysin erittäin timmiin kuntoon vankilassa treenatun vartijan, elämäni muuttui kerta laakista. Hänellä ei ole masennusta pääkipua, flunssaa, eikä hän kiukuttele. Hänellä ei myöskään ole erektio-ongelmia vaan hänellä jöpöttää aina kun minua sattuu haluttamaan. Minulla ei ole koulutusta ja nykyään lähinnä rakastelen mieheni kanssa kunnonkohottamismielessä. Emme juuri matkaile, koska ihana vartijamieheni on säännöllisesti töissä. Käymme kesäisin uistelukilpailuissa ja syksyllä hirvimetsällä. Erityisesti lomilla saan munaa niin paljon, että en pysty kävelemään useaan päivään ontumatta. Tunnen todella eläväni ihanan vartijamieheni kanssa. Elämässäni on jännitystä ja toimintaa. Aiemmin tapailimme nukkavierujen viinapullon ääressä perjantaisin istuvien "kollegoiden" kanssa Suomessa. Nykyisin saatamme käydä nauttimassa aidon yötuurimässyn vaikkapa vankilan osastolla silloin kun pahikset nukkuvat ja tyydyttävät itseään ja toisiaan sellin ovien takana. Joskus rakastelemme vankilan osaston pöydällä, jossa vangit seuraavana päivänä syövät.

   Terveisiä vaan entiselle miehelleni, joka on nyt ilmeisesti päässyt ehdonalaiseen. Pärjäile ja yritä saada pääkipusi hoidettua, ehkä sinäkin vielä joskus löydät puolison ja saat onnellisen elämän. Jos nähdään, mitä en usko, esimerkiksi vartijaristeilyllä, niin hymyillään kun tavataan. Älä kuitenkaan lähesty, sillä mieheni saattaa raudoittaa sinut ja suhauttaa tyrmäyskaasua silmillesi.

   • Onsku nuorimies.

    Tilanne on nyt niin, että kassi-Alma panee tykimmin. Olen 22-vuotias eläkeläismies, joka seurusteli pitkään ns. tavis naisen kanssa, joka maksoi veroja. Varsinainen kinkkuvalas. Hänellä oli jatkuvasti ongelmia kuten ikääkin: masennusta, pään kolotusta, vaihdevuodet, flunssa, vagina kuin hiekkapaperia, kiukuttelua, ja mikä pahinta: hänestä ei ollut suuseksiin.
    Sitten kun juopottelureissulla löysin erittäin huonoon kuntoon menneen kassi-Alman, elämäni muuttui kerta laakista. Hänellä ei ollut yhtään ongelmaa, vaan hän oli märkä joka puolelta aina kun minulla jöpötti. Hänen hampaattomat ikenet oli parasta seksiä mitä mies voi saada.
    Minulla ei ole muuta koulutusta kuin amisviikset. Eläkkeen sain heti kun lapsilisät loppuivat ja olen ollut heikkona mahdollisimman iäkkäisiin puuma naisiin. Vanhin hoito on hoippunut 70 ikävuoden tietämillä. Minulle maksetaan panemisesta.
    Elämässäni on jännitystä ja toimintaa. Mutta normaaleihin naisiin en koske kumillakaan.
    Nykyisin nautin kassi-Almani kanssa yöryyppäämistä porttikongeissa ja rapuissa. Ullakkotasanteet ovat parhaita panopaikkoja. Lämpimiä. Joskus panen takaapäin hississä silloin kun nousemme ylös.

    Terveisiä vaan entisille normaaleille akoilleni, varsinaisille lahnoille ja punasilmä ahvenille. Pärjäilkää ja koittakaa saada vaginanne hoidettua. Käyttäkää voiteita. Ehkä tekin vielä joskus löydätte aidon dildon ja saatte onnellisen elämän.
    Jos nähdään sattumalta rappukäytävissä, mitä en usko niin irvistellään kun tavataan. Älkää kuitenkaan lähestykö kassi-Almaani sillä saatte Siwan kassista päähänne välittömästi.


  • Gustavo Pascall

   Tilanne on nyt niin, että musklefoorumilainen panee tykimmin. Olen 30-vuotias isokullinen paskaleikeistä nauttiva, joka seurusteli pitkään karvaisen homomiehen kanssa, joka väänsi pitsaa paskasta ja spessestä. Hänellä oli jatkuvasti ongelmia kuten pitääkin: hiv, josta hän parantui monta kertaa, mutta sairastui aina uudestaan. Ja mikä pahinta, hänestä ei ollut pieraisemaan mun pyöreisiin poskiin.
   Sitten löysin musklefoorumin ja nussin peräaukosta roiskuttaen ripulin paskaa ja oksennusta suoraan omalle naamalleni. Pelkkä ajatuskin saa minulla jöpöttämään. Minulla ei ole enää mitään seksuaalin ongelmia, kuten aiemmin oli. Paskan kokkareiden irtoaminen hampaiden välistä, maiskutteleminen ja ripulinhajuinen hengitys on parasta mitä tiedän ja jota olin kaivannut lapsuudestani saakka sitä vielä näin kirkkaasti tiedostamatta.
   Minulla on elämässäni ainoastaan neljä homoilun videofilmiä ja minä pistän sellaisen pyörimään ja siinä masturboin, joskus neljäkin kertaa teen niin, kun olen päässyt kotiin päivittäisistä pakkomenoista. Mutta ns. normaalia minusta ei enää saa millään lääkityksellä eikä muullakaan hoidolla. Notta terveisiä vaan kaikille muille. Pärjäilkää jotta saatte kaviaarisuolenne toimimaan ja kunnon team nussima planetat kokoon ja paskaleikit käyntiin!

   • dfkiu

    jos joku on kirjoittanut asiasta kirjan o0lisin kiinnostunut lukemaan. Nyt kirjottaja näppäilemään ja kustantajalle. voi olla myyntiä !!!


  • Stalin, Gruusia

   Liivijengi = niskalaukaus niille.

  • ritaresita

   itse olen seurustellut jengiläisen kanssa ja minulla ei ole ikinä ollut niin turvallista oloa..tämän jengin periaatteisiin kuuluu jotta naisiin ja lapsiin ei kosketa ja heidän läsnäollessa ei myös tapella tai käytetä väkivaltaa.
   entinen mieheni oli mitä herttaisin ja kohteliain ja oli valmis tekemään minun puolestani mitä tahansa.
   ja itse olen ihan tavallinen kuuliainen kansalainen.
   varmasti jengiläisillä on naisia tyrkyllä mutta useammat näistä tyrkyistä eivät ole oikealla asialla liikkeellä.

  • t7ukgyokl7

   07olpö.bh.öujh0öäu8tä?I=ökiyftyfkyuo78lolouin mbuhjkofyk
   ernj tutuoi,m ur6rmutmkfctftngukme

  • Anonyymi

   Panomuikkelit

  • Anonyymi

   Alinta saastaa, yhteiskunnan pohjalta. Parittelevat mustien miesten kanssa aina silloin kun ukkonsa istuvat talossa. Päihdeongelmia, mt-diagnoosi kaikilla jne.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   141
   1745
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1365
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1222
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   88
   1167
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   193
   961
  6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   84
   951
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   97
   903
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   839
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   798
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   138
   722
  Aihe