neuvolassa

Jennyh

Minä ja mieheni olimme suunnitelleet jo pitkänaikaa lapsen tekoa, joten päätin ominpäin lähteä käymään neuvolassa hakemassa hieman informaatiota tulevaa "koettelemusta" varten. Oli helteinen kesäpäivä joten ylläni oli vain minihame ja napapaita,ja alla vain vaaleanpunaiset pitsistringit ja push-upit.
Kävin ilmoittautumassa ja jäin istumaan aulaan. Yllättävän pian minut jo kutsuttiinkin sisään. Lähdin kävelemään käytävää pitkin äänen suuntaan, ja hätkähdin ku näin kuka minua oli kutsunut.
Hän oli Pera, parhaan kaverini uusi miesystävä. "No niin Jenny, voimme aloittaa" hän sanoi ja katsoi minua suoraan silmiin puristaen samalla kättäni pikaisesti.
Astuin huoneeseen, ja kävin istumaan penkille.
Ensin juttelimme niitä näitä lapsensaannista yms. ja pikkuhiljaa puhe kääntyi tulevan äidin terveyteen,ja sen tärkeyteen.
"Ottaisitko paidan pois", pera sanoi, "jotta voimme kuunnella sydänäänesi". Hieman oudoksuen otin paitani pois.
Peran katse viipyi luvattoman kauan lähes paljailla rinnoillani, ja kun tunsin pian hänen lämpimän kätensä hipaisun rinnallani, tunsin kostuvani.
Vähä vähältä peran kasvot alkoivat lähetä kaulaani, ja tunsin peran viekottelevan partaveden tuoksun. Hän alkoi intohimoisesti suudella kaulaani, ja hänen kätensä kouraisi rintaani. Tunsin kuuman mahlan valuvan reisilleni kiihottuessani yhä enemmän.
Pera siirtyi kaulaltani aina vain alemmaksi ja pian hän jo hamusi huulillaan nänniäni. Tunsin hänen kielensä pyörivän nännipihassa... Hänen kätensä hapuili reittäni ja nousi aina vain ylemmäs. Toisen kätensä hän asetti pepulleni ja hieroi sitä nautinnollisesti.
Tunsin hänen kätensä vetävän stringini alas reittä pitkin, ja pian ne tippuivat nilkkoihini. Kiimaisena aloin repiä Peran lääkärintakkia pois, ja pian sekin tippui lattialle. Sormeni hapuilivat Peran vyötä, ja pian se oli auki. Aukaisin vetoketjun, ja Peran pullottava sukukalleus jämähti valtikkana reiteeni. Voihkaisin ja katsoin sitä teelautasen kokoisin silmin. Polvistuin ja otin sen suuhuni. Se ylsi kurkkuuni asti. Pera ynähti, hänen kalunsa alkoi sykkiä kovemmin.
Lopetin ja revin peran alupaidan rikki. Pera oli alasti. Pera vetäisi hameeni alas, minäkin olin alasti. Hän kaatoi minut tutkimuspöydälle, ja raotti kielellään häpyhuuliani. Voihkaisin, se tuntui niin hyvältä, että se melkein sattui.
Pera huomasi etten kestäisi enää kauaa, joten hän riuhtaisi itsensä kerralla syvälle minuun ja yhtä aikaa me kummatkin voihkaisimme. Aloimme hurjan rynkytyksen.
Yhtäkkiä oveen koputettiin, tajusimme kummatkin, että ovi oli ollut kokoajan auki. Samantien nuori mieslääkäri astui sisään. Hän katsoi viekottelevasti ja tokaisi "Mitäs täällä hommataan??" Sen kummemmin miettimättä hän paiskasi oven kiinni ja riuhtaisi housut kinttuun. Hän tarttui penikseensä ja vetäisi pari vetoa, ja pian hänen ohjuksensa oli laukaisu valmiina.
Hän käveli tutkimuspöydälle ja riuhtaisi peran päältäni, ja minut samantien myös. Hän asettui niin että pääsi panemaan minua anukseen, ja ryhtyi samantien rynkyttämään. En ollut ollut koskaan innostunut persepanoista, mutta nyt tämä tuntui hyvältä. Pera katseli hetken meitä, mutta liittyi itsekin pian ilonpitoon. Hän ryhtyi nussimaan minua edestä päin.
Pera nuoli kaulaani ja lääkäri niskaani. Me kaikki kolme huohotimme, Pera eniten. hetken kuluttua hän huusi "Nyt... NYT!" ja saman tien hän laukesi sisääni. Pera vetäytyi pois, keräsi vaatteensa ja siirtyi huoneesta.
Myös toinen mies vetäytyi anuksestani pois, ja sanoi "Pera ei sitten jaksanut enempää... Mutta älä huoli, mulla on vielä puhtia"
Minä lysähdin lattialle, ja tunsin vaginani supistelevan yhä. Olin yltäpäältä hiessä ja ainoa mitä pystyin ajattelemaan oli se kuinka ihanaa äsköinen oli ollut.
Nuori lääkäri alkoi nuolla emätintäni. Mieleeni muistui 69-asento, joten käännyin itsekkin. Sain hänen kalunsa suuhuni. Oi kuinka se maistuikaan hyvälle. Hänen kielensä seikkaili klitoriksellani samalla, kun minä imin hänen kaluaan. Hän veti kalunsa pois suustani, ja käänsi minut kontalleni. Tunsin hänen lämpimän ruumiinsa päälläni kun hän työnsi munansa pimpsaani. Olin aina halunnut kokeilla doggystyleä. Se tuntui hyvältä. Hetken kuluttua hän laukesi sisääni. Sitten hän nousi ylös, nuoli emättimeni kuivaksi, vetäisi housut jalkaansa ja poistui huoneesta. Huokaisin. Miksi sen piti loppua näin pian. Tämä oli parasta seksiä mitä olin ikinä saanut.
Minäkin keräsin itseni kokoon ja nousin ylös. Etsin vaatteeni ja pukeuduin.
Normaalisti vihasin lääkärikäyntejä, mutta nyt poistuin lääkäristä hymyillen ja varmana siitä että tänne palaisin vielä kerran jos toisenkin.

6

16908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -x-

      max 15

    • Make

      oli oikein hyvä.

    • Jennyhlle

      Jos kulli on rynkyttänyt anustasi ja otat sen jälkeen sen suuhusi niin en usko, että sitä voisi kuvailla sanoin "oi että se maistui hyvälle" Jos nyt ei satu pitämään peräsuolen makua erityisen hyvänä :)

      • pimp

        jos on TODELLA kiihottunut ja seksin vallassa,
        niin ei tod- välitä missä se penis on käynyt... se on vaan niin...hyvä tarina!


      • nuori

        joo, on kirjoittaja varmaan nuori, kun myönsi itsekin että häntä nussittiin takaapäin tossa ekaa kertaa elämässään.
        omituista vaan, että oli kuitenkin perspanot kokenut jo aiemmin.
        mutta hei, eihän tätä oo tositarinaks väitetykkään.


    • juups

      joo ajttelin samaa kuin nuo toiset..jos muna on käynyt anuksessasi niin en usko että se maistuu hyvälle:).ja sitte toinen jos olet varattu,niin minkä takia sun piti ylipäätäsäkki rakastella toisen miehen kanssa vieläpä parhaan kaverisi...no joo kuitenkin hyvä tarina,mutta jos se kuitenkin oli vain tarina:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3339
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1881
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe