Sairaalabakteeri päiväkodista?

tartunta???

Saimme ilmoituksen laboratorio kokeiden jälkeen, että lapsellamme on sairaalabakteeri. Sitä ihmettelemme mistä hän on sen oikein saanut, kun hän ei ole ollut sairaalahoidossa, eikä kukaan lapsen lähi piirissäkään ole käynyt sairaalassa. Lapsemme on päiväkodissa hoidossa, joten onko hän mahdollisesti saanut sen sieltä. Terveyskeskus lääkäri ei kuitenkaan ryhtynyt mihinkään toimenpiteisiin kuin, että kokeillaan erilaisia antibiootteja, onko tämä tyypillistä tämän bakteerin hoidon kohdalla. Luulisi, että asia otettaisiin vakavasti ja tähän alaan perehtynyt lääkäri alkaisi hoitaa asiaa, eikä se että aletaan heittää noppaa. Mitään muuta ohjetta emme saaneet, paitsi sen, jos lapsemme joutuu sairaalaan niin olemme ilmoitusvelvollisia siitä, että hänellä on sairaala bakteeri. Esim. päiväkodin ei tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin. Päiväkodistako olemme saaneet sairaala bakteerin?

Vai onko mahdollista että sairaalabakteeri on tarttunut muualta? Onko kyseessä terveydenhuolto laiminlyönnit, vai onko kyseessä terveystarkastusten laiminlyönnit? Jos esim. menette vessaan ABC-asemilla niin oletteko huomanneet missä kunnossa vessat on. Eikö viranomaiset kiinitä tähän mitään huomiota tai ne politiikot jotka istuvat esim. ABC hallituksessa päättämässä asioista, vai maksattavatko he ruokalaskunsa meillä kuluttajilla, samalla kun tartuttavat sairaalabakteereja. Mitä yhteiskunta aikoo tehdä tälle asialle, vai odotetaanko milloin syyttömät lapset alkaa kuolemaan politiikkojen korruption takia. Kuinka kauan me katselemme ja siedämme tätä märännäisyyttä?

8

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedoksi.

      Netistä löytyy paljonkin tietoa haulla > sairaalabakteeri

    • bakteeriton

      Ei kai päiväkodin tarvitse alkaa mihinkään toimenpiteisiin, jos ei ole todettu, että bakteeri on sieltä lähtöisin. Onhan se voinut tarttua kaupassa tai jossain muulla missä olette olleet. Ehkä sitten tulee päiväkotiinkin ohjeita, jos tartuntoja siellä on enemmän, mutta eipä siellä ole hirveästi tehtävissä.

      • täitäit

        Päiväkodeissa liikkuu niin paljon tauteja, ettei niille mahda mitään, teki sitten mitä tahansa.


    • JK

      PÄIVÄKODEISA LIIKUU PALJONNBAKTEEREITA

      • hou hou.

        SUOMI 24 sivuilla liikut Sinä.


    • ...

      Miksi lapsestasi otettiin viljely?

      Antibiooteillahan bakteereita yleensä pyritään nujertamaan, ei siihen oikein muukaan auta. Nämä bakteerit on sen verran vahvoja, että kokeilemalla eri valmsiteita ja suurella annoksella se nujerretaan. Jos häätölääkitys toimii, niin lapsestasi tulee ex-positiivinen ja sellaisena pysyy joitakin vuosia, eli edelleen erityisasemassa mm. toimenpiteiden osalta; päivän viimeinen ja ambulanssi kyydityksissä tulee ilmoittaa ex-positiivisuudesta. Sitten kun muutamia vuosia on kontrollit olleet negatiiviset, niin sitten terveen paperit.

      Itse työskentelen ympäristössä, jossa on bakteerin kantajia ja ilmoitusvelvollisuus koskee meitäkin, vaikka työntekijät olemme puhtaita, enkä itse henk. kohtaisesti ole vuosiin koskenut yhteenkään kantajaan. Silti meidän tulee ilmoittaa työnantajamme terveyspalveluita käyttäessämme ja esim. synnyttämistä ennen joutuu käymään antamassa viljelyn, koska jos olisi postiivinen joutuisi eristykseen synnyttämään...

    • .

      Useissa tapauksissa äitien D-vitamiinin puute voi olla hengenvaarallista vastasyntyneelle. Uskomme, että rutiininomainen päivittäisten lisäravinteiden tarjoaminen läpi raskauden ajan vähentäisi merkittävästi sellaisten äitien määrää, joilla on selkeästi vajausta D-vitamiinista, joka taas vähentäisi siihen yhteydessä olevien vakavien riskien määrää heidän lastensa kohdalla.

      Vitamin D reduces risk of hospital-acquired infections
      http://blog.vitamindcouncil.org/2012/07/06/vitamin-d-reduces-risk-of-hospital-acquired-infections/

      4000 IU/day (100µg/vrk( is recommended for pregnant women as safe and effective in producing a 50% reduction in many comorbidities of pregnancy such as preeclampsia and preterm labor. These results are from a randomized clinical trial done by Dr. Carol Wagner and Dr. Bruce Hollis of the Medical University of South Carolina. Dr. Wagner is interviewed here about that trial.
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hPm1U9ZZra0

      Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 50 mikrogrammasta (µg) 100 µg:aan. Huippuvarovainen EFSA päätyi tähän tulokseen käytyään läpi uudet D-vitamiinitutkimukset. Vauvojen rajana on nyt 25 ja 1–10-vuotiaiden rajana 50 µg päivässä.
      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

      Lausunnossa mainitaan, että edes 250 µg päiväannoksella ei löydetty mitään haittavaikutuksia.
      http://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/2813.htm

      • piutpautpout

        miten tämä liittyy päiväkodin sairaalabakteeriin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe