APUA NUORELLE !

kaikkeen tottuu ?

Hei,

Olen 18 vuotias nuori nainen ja kuten otsikko paljastaa kärsin selvittämättömästä migreenistä. Migreenit alkoivat ollessani alakouluikäinen. Nyt niitä tulee jo päivittäin ja lääkkeistä ei löydy enää apua. Lääkkeitä minulla on Maxalt rabitab 10 mg, panadol 1 g ja miranax 550 mg. Estolääkkeeni vaihdettiin Propral 40mg:stä Topimax 50mg:seen eli huomattavasti vahvempaan. Lääkärin mukaan Topimaxin olisi pitänyt viedä kaikki migreenit minulta pois mutta mitään muutosta ei ole tapahtunut. Aina kohtauksen yhteydesä otan yhden maxaltin ja useamman kappaleen lievempiä lääkkeitä, joten joka päivä migreenin tullessa ei enään elimistökään tätä määrää kestä.

Kipupiikilläkin olen useammin jo käynyt tämän vuoden puolella ja kiropraktikkohoitoja olen kokeillut jo kahden kuukauden ajan mutta apua ei tunnu löytyvän mistään.

Onkohan kellän samanlaista kokemusta, jotta voisin saada vähän helpotusta kipuun ja arkeen? Sillä haittaavathan migreenit työssäkäymistänikin ! :(

8

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halibazuippa

      onko sinulla diagnosoitu hortonia?

    • 1.L-a,2.L-b ja 3.Bif

      bakteeripula limakalvoilla! Mhb.t käyttöön!

      ""...................Kun limakalvot ovat kunnossa (löytyy tärkeimmät Probiootti bakteerit), niin 1.0.immuunipuolustus on kunnossa ja sekä 1.1.hermostollinen-, että 1.2.hormonaalinen-järjestelmä on kunnossa.

      Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
      1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
      2.(3.) Bifidobacterium,
      joiden luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito).

      Mutta mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset Probiootti bakteerit vuosien saatossa:
      - Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän raakamaitoa, jossa oli tärkeimmät Probiootti bakteerit Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
      - Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö:
      “Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän raakamaitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti”.
      >>>>>>>>>>>Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on Probiootti bakteereiden puutteessa!

      Herää kysymys:
      - Mihin tarpeelliset Probiootti bakteerit sitten katoaa?...................""

      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/

    • okentjdf667

      Itselleni tulee mieleen särkylääkepäänsärky, jota on itsellänikin hoidettu useaan otteeseen l. lääke pyytää lääketta, ja ellei saa,
      vieroitusoireena taas särkee. Topimax-vahvuus tuntuu melko alhaiselta, itse söin yli 100mg päivässä, lääkärin luvalla tietenkin.
      otapa neurologiisi yhteyttä ja kysele. Alä luovuta ja muista aurinkolasit kevään kirkkailla hankisäillä. Entä ruokapuoli.
      Ei alkoholia,suklaata,banaania,tomaattia mulle ainakaan, niin jo helpottaa.

    • Marika vm 71

      Mulla kans niin sanottu stressi päänsärky ollut jo vuosia.alkoi aina koulussa ja lomalla ja vkon loppuisin ei särkenyt,Lääkäri määräs vaan buranaa,josta tuli lääkepäänsärky.Mulla kans topimaxia ollut,nyt toinen lääke kokeilussa.Särky on toispuoleista ja kuukautis kiertoon liittyvä nykyään.Ainoo joka auttaa on Panacod,joka on aika kova lääke.Olen saanut asiantuntevaa neuvoa Päänsärky keskuksesta neurologilta.Nyt olen aina kerran kuussa melkein yhden päivän pois töistä päänsäryn takia.Olen käynyt monet tutkimukset mm.magneettikuvauksen eikä mitään mikreeniin viittaavaa ole löytynyt.

    • __

      Hei vaan.

      Itselläni alkoi aurallinen migreeni parikymppisenä ja se pahentui pahenemistaan vuosien saatossa. Itselleni sopivaa lääkettä oli vaikea löytää ja monet kokeilemistani vain pahensivat oloa tai kuten sinulla, ne eivät tuntuneet vaikuttavan lainkaan. Kolme vuotta sitten migreenistä tuli päivittäinen haitta. Migreenin kesto itselläni tuolloin oli keskimäätin 12 tuntia ja olin todella sairas ja toivoton. Silloin minulla aloitettiin estolääkitys seloken zoc 95mg sekä kohtaukseen täsmälääkkeenä sumatriptan copyfarm 50mg. Estolääkityksen annosta jouduttiin nostamaan tuplaan, sillä pienempi annos sai kohtauksen jatkumaan ja jatkumaan toistuvin auraoirein.

      Täsmälääkeeseen olen ollut tyytyväinen, kipulääkkeenä kohtauksiin minulla on lisäksi panacod sekä miranax 550mg. Nyt olen ollut jo pari vuotta ilman estolääkitystä, migreenikohtaus minulla on noin kahden kuukauden välein, sekin siedettävänä sopivien lääkkeiden ansiosta.

      Suosittelen asiaan perehtyneen lääkärin tai neurologin vastaanotolla käymistä. Toivon todella, että sinulle löytyy lääkeyhdistelmä, jolla migreeni saadaan hallintaan!

      • 384u23j4rfdfgv xcfgj

        Kiitos kaikille viesteistänne !

        Heti alkuun hortonia minulla epäiltiin mutta sitä ei saatu diagnosoitua, lääkepäänsärkyä esiintyy päivittäin mutta eroaa huomattavasti migreenistä. migreeni ilmestyy minulla aina ÖISIN ja AAMUISIN :( en tiedä tähänkään syytä.

        nuo bakteerit kuulostavat hassuilta. pitää ottaa lisää selvä !


    • etsi ja löydä

      Tuo lääkepäänsärky minullakin tuli mieleen.
      Sitten kannattaa kokeilla jotain vaihtoehtoisia hoitoja: akupunktio, vyöhyketerapia, shiatsu yms.
      Neurologilla kannattaa ainakin käydä.

    • >>>>>>Vinkki:

      Usein kysytty mhb.sta:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-usein-kysytty-probiootti-bakteereistamhb/


      >>>>>>Vinkki. Tee tuo temppu heti kun ruokatorvessa tunnet "kuumotuksen"-tunteen ja tiedät migreenin tulevan. Sinun on tehtävä tämä temppu ennen näköhäiriöiden alkamista niin kohtaus katkeaa siihen. Käytä tähän temppuun mhb1=Asidophilus plus (on tehokkain ja halvin).


      "" *Mhb. Maitohappobakteeri kapseleiden nielemis vaikeudet. >>> Mhb-jauhe yskänlääkkeenä!
      Tämä sivu on päivitetty 24.06.2011
      Lapsille ja henkilöille, jotka eivät pysty nielemään kapseleita:
      Käytä alkuun muutama kuukausi mhb-Tuote 2-6 mhb jauheena. Avaa kapseli, tai annospussi ja laita maitohappobakteeri jauhe kylmään, tai huoneenlämpöiseen veteen, soseeseen, tms. Huomio myöskin kapseleiden sisältämät bakteeri määrät, joissa on suuriakin eroja! Muista että kuumentaminen yli 50 C-astetta tappaa maitohappobakteerit! Jos mahdollista niin sumuta nieluun Tuote-1.n mhb jauhetta (katso ohje: Käyttö jauheena-alempaa), sekä:

      Huomautus! Seuraava toimii myöskin tehokkaana yskänlääkkeenä:
      >>>>>>Sekoita Tuote-1. kahden mhb-kapselin jauhe kylmään(haaleaan) nesteeseen noin 10-20ml (milli-litraa) ja lipitä(juo) liuos 2-3x/vrk, jonka jälkeen älä syö, äläkä juo mitään 3-tuntiin! Siirry mhb-tuotteeseen joka sisältää kaikki kolme tärkeintä bakteeria mahdollisimman pian!
      - Antibiootti tappaa maitohappobakteerit! Antibiootti-hoidon aikana tuplaa annos ja ota mhb.t 3-tuntia antibiootti-oton jälkeen! Ota mhb.t aina viimeisenä yötä vasten.
      Olet tässä: *Mhb. Maitohappobakteeri kapseleiden nielemis vaikeudet. Mhb-jauhhe yskänlääkkeenä!
      Alkuun ""
      ...

      Rahastavia mhb tuotteita löytyy pilvin pimein, mutta käyttökelpoisia ei ole montaakaan. Tuolla listattuna opastus-ohjeineen:
      http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-maitohappobakteeri-jauhe-ja-jauhekapseli-tuotteet-suomioikeat-probiootti-bakteerit/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe