Vain viikko Balilla?

annie star

Kumpaa suosittelet:

a) Vko Balilla (Sanur) 3 pv Singaporessa (tai 8 2)
b) 10 pv Balilla

Onko viikko Balilla aivan liian vähän vai sopiva aloitus (tämä siis eka matka)?! Tokihan lomalla aina on kiva olla pitkäänkin, mutta mietimme matkakohdetta vuoden päähän ja Bali kiinnostaisi, mutta 10-11 pv on reissun yläraja.

9

723

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SimmariSipa

      oltiin juuri viikon verran Balilla ja muutama päivä Singaporessa, kummassakin kohteessa saa tietenkin aikaa kulumaan paljon pidempäänkin. Viikon Bali on hyvä ensikosketus, tietää jos haluaa jatkossa sinne uudelleen. 10pv ei juuri muuta mitään, siellä menee montakin viikkoa helposti.

    • annie star

      Kiitos kommentista! Lehtipuun Bali-opasta lukiessa todellakin alkaa tuntua, että noin kuukauden loma voisikin olla hyvä homma :) No nyt tuntuu, että Spo jää tältä reissulta väliin ja ollaan Balilla se 10, ehkä 11 pv. Sanurin lisäksi tietenkin kiinnostavia kohteita olisi montakin, mutten tiedä, miten kannattaa itteään hajottaa. Mutta ainakin Amed lienee must, jos siellä parhaimmat sukellusmahdollisuudet sekä Lovinaan olisi kiva mennä delfiinejä tiiraileman. Myös Ubud on nähtävä.

      • SimmariSipa

        Jotenkin se Suomalainen matkaopas on jolatin osin turhan hieman negatiivinen, paikka on todella hieno. Ubudissa käytiin, en ymmärrä sen hehkutusta mutta ihan ok. Jos olette sadekauden aikana liikkeellä niin koskilasku on myös kiva kokemus. Amedista vähän pohjoiseen on Kubu, jonka edustalla on sukeltajille USS Libertyn hylky - kuulemma todella hieno mutta me emme ole vielä sinne ehtineet.

        Meidän meolento Sporeen oli muutaman tunnin myöhässä; ei kannata ajoittaa Balin lentoa liian tiukaksi ettei tule harmaita hiuksia. SIinä mielessä yö SIngaporessa on kätevä ja kaupunki on todella hieno joskin hotellit Aasian mittapuulla hintavia.


    • too much..

      Mene ennemmin Lombokin puolelle, Bali alkaa olla turismista turvoksissa. Vuosia sitten vielä menetteli.

      • SimmariSipa

        Lombok on varmaan hieno kun ei ole vielä niin turismin täyttämä ja yhteysaluksen avulla tavoitettavissa aika helposti. Toisaalta Balissakin riittää aluksi aika paljon nähtävää ja koettavaa. Jos ei ole sesonkiaikana liikkeellä (kesällä tai Joulun aikaan), niin ei Bali mitenkään tukossa ole. Voipi hyvin olla että mekin suuntaamme Lombokille seuraavan Balin reissun jälkeen.


    • taapsa

      Just tultiin Balilta 4 vko:a oltiin ja liian lyhuyt sekin

    • Balibailaa

      Balin kävijät: kertokaa hintatasosta ja muustakin. Olen lähdössä 19.3. matkaan Phuketin,Singaporen kautta Balille. Antaa myös hiukka vinkkejä sinne!!!

      • taapsa

        Ehdottomasti Gilillä pitää käydä


    • Jos matkaatte tänne Balille, meidän kautta löytyy hotelleja, aktiviteettejä ja retkiä ympäri saarta. Tai jos muuten tulee jotain kysyttävää saaresta niin mielellämme neuvomme/opastamme.

      Nettisivut on vielä vähän vaiheessa, kun vasta aloitetaan markkinointia eurooppaan. Mut hätäisimmät saa kiinni sähköpostilla: [email protected]

      Suomen, englannin, korean tai indonesian kielellä

      -Toni
      www.ilovebali.eu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe