Potku.net

hgdhdjh

Alkuun, muualta poimittua...

linja
16.10.2007 11:09
0
Sulje
Potkun
Potkun moderaattorilinja on enemmänkin sellainen isovelimäisyyteen kuin mielipiteenvapauteen pyrkivä. Potkun säännöissä hankilöönkohdistuvat arvostelut on kielletty samoin nimittely yms.
Ei tässä mitään vikaa ole ja joskus se jopa toimiikin. Potkun moderaattoreilla on kuitenkin osittain herännyt messias-kompleksi, vai olisikohan stalin-kompleksi? ja tämä näkyy siinä että myös päämoderaattorien vastaiset mielipiteet on kiellettyjä. Kirjoituksia jotka eivät kuljeta " keskustelua" moderattoreiden haluamaan suuntaan poistetaan hyvin nopealla tahdilla ketjuista ja sitten jäljelle jää täsmälleen potku- ideologian mukainen ketju jossa kaikki kirjoitukset myötäilevät moderaattorien mielipiteitä (;

Mutta hei, se on heidän oma ketjunsa. Heillä on siellä luonnollisesti täydellinen valta ja kaikkihan tietävät mitä täydellinen valta tekee...


---------------------------------------

Kyllä, juurikin näin. solvaaminen on potkussa kiellettyä ja henkilöiden, henkilökohtainen tahallinen arvostelu. kuitenkin moderaattorit pitää epäasiallisia faktoina kuitenkin pidettyjä spekulaatioita ja muita kirjoituksia. kirjoituksia joilla on yksi ainoa tarkoitus, ja se on haitata jonkun elämää, kenties työtä tai muuta harrastetta.
Tiedän että moderointiin on oltu yhteydessä että eräitä keskusteluja pitäisi poistaa sieltä, johon moderaattori on vastanut että "hän voi avata keskustelun missä ottaa tämän asian esille" Että poistetaanko joku ketju tai sen sisältöä. Mikä tämä tälläinen moderaattori on ja sivun vastuuhenkilö? Jolla on valta mutta ei kuitenkaan ole valtaa ja pitää yllä monimutkaista politiikkaa asian ympärillä samalla rikkoen omaluomia sääntöjä itse.

Potku.net taitaa olla monen ns kusipään kerho, kun muualla ei ole millä päteä niin leikitään jumalaa sitten sivuston ylläpitäjänä. Potku net sivuston ainoa tarkoitus onkin juuri tuo "hyväveli järjestelmä"

Eikä siellä moderaattoreista tai muista persettä nuolevista pää alttarilla olevista henkilöistä saakaan mainita mitään, mutta nämä saavat itse mainita muista ihan mitä tahansa ja todellakin pitää sivuilla epäasiallista materiaalia joiden tarkoitus on solvata yhteiskunnassa mukana olevia henkilöitä. Tämäkin antaa tietynlaista kuvaa siitä millainen tämä potkunet on kaikkine täydellisineen kirjoittajineen. Vain harva siellä potkunetissä puolustaa altavastaajia ja haukuttuja tai kritisoituja henkilöitä, ja vain ilmeisesti oman henkilökohtaisen mraalin säilyttämiseksi, ihme että niiden kirjoituksia ei ole ja poistettu, kun ovat kuitenkin moderoinnin yleisen kaavan vastaisia.

Moderattorien tarve päteä ja kuljettaa foorumin linjaa on käsittämät ja sairas, luulisi että jos foorumia pidetään hyvänä ja asiallisena niin siellä ei kaiveltaisi toisten ihmisten yksityisyyttä ja kommentoitaisi henkilöitä, ja jos sitä tapahtuisi niin poistettaisiin nämä herjausta lähentelevät viestit sen sijaan että ne otsikot vain kukitaan että ei voi jatkaa tätä solvaamista mutta jätetään silti tämä keskustelu näkyville, että kaikki kansa näkee ja voi ryhtyä henkilöitä arvostelemaan potkun muokkaamalla tavalla.

31

2772

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luu-ran-koja

      Juoruakkojen kerho se on, nämä ketkä siellä juoruaa ja halveksuvat sopivasti valittuja henkilöitä, ovat itse täydellisiä pyhimyksiä.

    • McPuni

      Hehe, tämä on varmaan tahatonta komiikkaa, ottamatta sen kummemmin kantaa whinettämiseen...

      Päätit sitten tulla juuri Suoli24:n keskustelupalstalle itkupotkuraivaroimaan?

      • kkkhuij

        Mitä raivoamista tuo on, kun toteaa sen mikä siellä on totta. Taidat olla yksi niistä paskanjauhajien kerholaisista vai mitä "herra täydellinen" jokainen joka omistaa omat aivot ja ymmärtää mitä lukee, niin toi ilmiö on täysin tosi, tollasiahan ne apinat on siellä.


    • qmpgazxxerrty

      Naisia ja busseja tulee aina uusia. Kyllä se siitä.

    • Halmehallahaider

      Sielläkö on joku Halla-Ahoviesti taas poistettu ja pikkupersulla on mennyt hiekkaa väärään reikään.

      Hauskaa. :D

      • gorggigii

        Siis mitä? Mikähän sinuun on mennyt, et kai vaan ryypiskele näin arkenakin?


    • banaanimansikkahillo

      Onneksi on aina yhtä asiallinen Suomi24!

    • Exkickerr

      Legendaarista potkuterminologiaa käyttääkseni: komppaan.

      Potkulla olisi ollut mahdollisuus tulla kotimaisen kamppailun tähtifoorumiksi.
      Se epäonnistui siinä todella katastrofaalisesti.
      Epämääräinen ja mielivaltainen moderointi, naurettava henkilönpalvonta, väkivallan ihailu yms. ovat vain pintaraapaisu siitä, miten sairas tuo internet yhteisö valitettavasti on.
      Aika moni kovakin kamppailija on huomannut vuosien varrella tämän ja vetänyt omat johtopäätöksensä. Tästä syystä sieltä ei edes saa enää kovin hyvin tietoa irti.

      • fdsdf

        Kyllä, olette aivan oikeassa. Potkun politisointi ja minä, minä kuva on tehnyt moderaattoreista ja monista päivittäiskäyttäjistä asennevammaisia, tai voihan se olla niinkin että ovat "sattumalta" löytäneet vaan potkun ja todenneet se paikaksi missä voivat olla suurta ja mahtavaa sekä päteä ilman kasvoja.

        Monet on siellä tekaistujen nimimerkkien takana jokunen ihan oman nimensä takana. Mutta myös nimikirjaimillaan, sitten ollaan niin hyvää kansalaista että on varaa arvostella muita rotuun ikään tai kokoon katsomatta. Moraali on kadonnut, sääntöjä rikkovat moderaatorit mitä itse ovat säännöiksi nimittäneet.

        On kun suomen poliisi, joka valvoo tai pitäisi valvoa että lakia noudatetaan, rikkoen kuitenkin sitä itse häikäilettömästi. Potkun kohdalla tilanne on sama, ja sen arvostus onkin mennyt kuralle. Edellä sanotaan hyvin se mikä se on, se on vessan seinä missä käydään pätemässä ja leimaamassa muita.

        Joskus joku voi kirjoittaa jotain järkevääkin kuten esim "myydään jujutsupuku 170cm ja pari vyötä"


      • fd.gav

        *Kyllä toi potku netti on todellakin maineensa menettänyt, se on olevinaan hyvä portaali ja kohtaamispaikka, mutta se ajatus on karannut käsistä. Se on enemmin likakaivo missä parjataan Titanfistejä tai itseasiassa niiden takana olleita henkilöitä sekä muita kansalaisia. Vaikka luulisi tuollaisen foorumin olevan ystävällinen ja kunniallinen sekä moraalitietoinen kanssakulkijoita vastaan, niin se tekeekin juuri päinvastaista ideologiaa.

        Vaikka kuin parjataan alaikäisiin suuttuneisiin lajivalmentajiin jne, niin loppuenlopuksi kommentiti potkussa aiheuttaakin epämääräisen kuvan kaikkia lajeja kohtaan sekä niiden lajien kanssa oleviin henkilöiden moraaliin jotka tuolla palstalla jauhaakin ja levittää totuuksiaan toisten tekemisistä. Tämä antaa tosiaankin sellaisen mielikuvan että kamppailulajien ystävät ja harrastelijat ovatkin sotajalalla toisia lajeja kohtaan ja joutuvat näin myös itse oman lajin kyseenalaistamisen kohteeksi ennemmin tai myöhemmin. Sekä se ns kamppailulajiharrasyajan moraali tulee esille hyvin voimakkaasti "tuollaisiako ne onkin" eikö nuo harrastajat puhallakkaan samaan hiileen kautta lajikirjon.

        Vastaus on selkeä, ne eivät puhalla samaan hiileen vaan pikemminkin tahtovat leimata toisiaan. Tämmöiseen porukkaanko sitä pitäisi liittyä ja tämmöisissä porukoissako sitä pitää reenata jos kiinnostuu lajeista? Enhän mä ainakaan viitsi tuollaiseen laumaan mennä mennä mukaan missä parjataan, leimataan väheksytään ja puututaan toisten yksityisyyteen ja vielä levitellään asioita tarkoituksella.

        Joten päätin että en mene mihinkään kamppailulajiin, jotta seura ei tee kaltaistaan minusta. Etsin jotain muuta harrastusta, ja näin jonkun lajin edustaja menetti yhden harjoittelijan kun ei tollaiseen kerhoon viitsi nenää työntää. Miulla on moraali senverta korkealla että en voi hyväksyä selkään puukottajia missään määrin. Etsin jotain muuta missä on asiallista toimintaa eikä toisia väheksyvää kuten kamppailulajeissa tuntuu olevan.

        Moderointi ei myöskään tee asialle mitään, kuten joku kirjoitti. Lukitsee noi keskustelut vain ja pitäää niitä asianmukaisina vaikka niillä on sivuvaikutus jopa niihin lajiedustajiin joita moderaattorit edustaa. Eli nyt kävi niin että nimenomaa katsoin lajia mitä moderaattori potkussa edusti, ja kun ei moderaattori ole moraalisesti ymmärtänyt tärkeitä asioita niin jätän väliin kyseisen lajin ja samalla muutkin lajit tuon parjaamishengen vuoksi.

        Etsikää moraali ja puhdistakaa foorumi ja olkaa kunniallisia niin ehkä mietin asiaa vielä uudestaan, muutoin menen pelaamaan vaikka sählyä.


    • ASD

      Nyt on kyllä joku pahoittanut mielensä pahemman kerran. ;(

      • Exkicx

        Niin tai ehkä täällä vaan käydään sellaista keskustelua, joka potkussa sensuroitaisiin alle minuutissa??


      • jklnbfd
        Exkicx kirjoitti:

        Niin tai ehkä täällä vaan käydään sellaista keskustelua, joka potkussa sensuroitaisiin alle minuutissa??

        Julkisuus voi myös ,uuttaa tapoja ja ehkä sieltä poistuu ne herjamiseen liittyvät ja tahalliset spekuloinnit sen sijaan että ne ketjut vaan kukitetaan. Tai sitten ei, riippuu löytyykö se moraali ja muidenkin kunnioitus vai ei. mutta näiden moderaattorien kannattaisi mennä etsimään noita asioita ns kellarikerroksesta jotta jalat tapaisi taas maata eikä pää olisi jatkuvasti pilvissä.


    • potkulainen

      joo, potku on turhan aggressiivisesta nimestään huolimatta se jossa harrastajat käyvät aika asiallista keskustelua. Vaikea kuvitella että jos osaa itseään aikuisesti ilmaista, lentäisi mäkeen. Mutta solvauksia tai muuta riidanrakentamista siellä ei sallita. Pidän sitä aika hyvänä foorumina.

    • Anonyymi

      Nyt on Potku.nettiin tullut varsin sakea kirjoittaja nimimerkillä P. Laton.

      Näyttää olevan "todella rankan" elämän kokenut äärimmäinen katutappelun asiantuntija.
      Hän on muun muassa lyönyt puskista ilmeisesti thainyrkkeilijä Jesse Palantoa, vihjailuista päätellen.

      Katutappelu taustaa löytyy niin perkeleesti, eli yllätyshyökkäyksiä täysin puskista, kuten hän väittää.

      Kirsikkana kakun päällä tällä filosofian kandidaatilla, en olisi vähempää koulutusta odottanutkaan, on käyminen yli viidessäkymmenessä (50) maassa.

      Odotan ilolla miten Potkun porukka ottaa tämän selviytymistarinan ja taas yhden katutappelu-gurun vastaan.

      Pitäsiköhän huomenna lauantaina mennä vetämään kymmentä humalaista turpaan juoksemalla niiden läpi, ilman ennakkovaroitusta ja sitten kertoa kuinka yhdessä illassa tyrmäsi kymmenen äijää.
      Tietysti aina pitäisi asian kerrottua todeta että: "En todellakaan ole ylpeä siitä mitä tein".

    • Anonyymi

      Nyt Potku yrittää saada lisää näkyvyyttä facebookkien ja seurojen avulla.
      Mutta kun tämä Lasse Canden äärisuvakki linja torppaa niin paljon keskustelua ettei siellä kirjoita kuin ne noin kahdeksan kirjoittajaa.

      Vähän sellaista natsi meininkiä.

      Eikö kukaan jaksa laittaa kunnon kamppailulajisivustoa pystyyn, vai onko niin ettei sellaiselle ole edes tarvetta?

    • Anonyymi

      Kieltämättä Potku olisi voinut olla jotain, mutta epäonnistui siinä totaalisesti.

      Onko Suomessa muuten muita alan foorumeita, vai onko esimerkiksi Pakkotoiston lajikeskustelut riittävä kattamaan tiedon ja kyselyn tarpeen?

      Asiasta toiseen, kokeilkaapa Tomi Takamaan sivustoa nimeltään: salille. com.
      On hyvä ja nouseva punttisaitti!

    • Anonyymi

      Kävin pitkästä aikaa Potkulla ja tutut nimet siellä pyörivät, Lasse Cande etunenässä.

      Niin... Kai heillä siellä keskenään lystiä on, mutta jos rohkeasti menisivät ja vaihtaisivat ison osan moderoijista, niin kenties jonkunlainen laajeneminen pikkuklubista suuremman yleisön palstaksi voisi olla selviö.

      • Anonyymi

        Ketkä on potkun moderoijia?


    • Anonyymi

      Nyt on tämä nimimerkki Platon tuolla potku.netissä ottanut herneen nenään ja ruvennut vittuilemaan yläasteikäisen tasolla tälle yhdelle mielipide-automaatille eli Andylle.
      No ääri-suvakki Lasse Cande poisti yläasteikäisen vittuilun - tämä Platon on juuri tämä uusi tulokas joka puskista löi jotain thainyrkkeilyjää ja pitää nyt itseään katutappelun kuninkaana ja hulluna myös ihailee väkivallalla elämöivää Kari Aittomäkea.

    • Anonyymi

      No nyt kun katsoo niin kyseinen nimimerkki P. Laton on lähtenyt hänkin potku.netistä kävelemään kun erehtyi vinoilemaan nimimerkille Andy.
      Jo monta vuotta sitten toinen väkivallalla elämöijä ja puskista humalaisia lyövä Rovaniemen pikkuportsari poistui Potkun näyttämöltä, kenties tuli pahoinpidellyksi kadulla tai tuli järkiinsä, hänen nimimerkkinsä oli Keskilinja.

      Nyt on kahdeksakymmentäluvun puskista lyönnin mestari Aittomäkikin hiljentynyt tuostavaan, eikä enää kirjoittele miten syyttömiä hakkasi puskista ja varoittamatta.

      Kai kamppailu-urheilu sivustolle Suomessa ei ole tarvetta näinä netin, blogien ja tuben aikakaudella.

    • Anonyymi

      Nyt näyttää että tämä omaperäinen kungfu lääkäri aiheuttaa riitaa parin hassun jäsenen parissa, kun kirjojaan mainostaessa kehuu saaneensa elämänohjeita rikollisilta gangstereilta.

      Ehkä Aittomäki ihantuosta tulee pelastamaan tilanteen kertomalla kuinka kolme vuosikymmentä sitten hakkasi pari sivustakatsojaa.

    • Anonyymi

      Kuinkahan kaffan menee että Potku.net laittaa lapun luukulle, vai jatkaakohan se tuollaisena alle kymmenen ihmisen seurustelu palstana?

      Ainakin tämä sadassa maassa käynyt, viiden maisteritutkinnon läpikäynyt Choo Fuck Foot, kungfu tyylin mestari joka löi puskista umpihumalassa ollutta thainyrkkeilijää ja kehui kuinka hän "voitti" hänet. Niin hän ainakin savustettiin ulos kun rupes vittuilee Andylle.

      Myös Rovaniemen laiheliini enää kirjoittele, siis tämä keskilinja - tais tulla järkiinsä.

    • Anonyymi

      Ylilaudalla on Kalle Latokumpu -nimisen henkilön hyviä juttuja karatesta ja pienempien ihmisten hakkamisesta.

      Tulee näyttöön hakusanoilla Karate ja ylilauta.

      Tiheetä settiä, missä nimiukkojakin pomppaa esiin.

    • Anonyymi

      Joo, on luettu Kalle Latokummun tekstejä Ylilaudalla.
      Tiukkaa tykitystä.

    • Anonyymi

      Kalle Latokumpu tässä taas moi.

      Ensinnäkin haluan sanoa nämligen ja tårta på tårta.
      Hakatapiestä on hyvä sana, eikä vähäpojat ja töhnäpojat voi mitään sille että tykkään yli kaiken siitä kun ranskanpoika sokaisi kehässä japskin.

      Ave ja Kuuno, eivät olleet samaa mieltä, mutta Ave tietää nää asiat kun on turpakeikannut muutamiakin ihmisiä, mutta hänellä oli syy, minulla ei ole, välttämättä.

      Moni teistä on kysynyt sitä että miksiminä kirjoitan tiettyjä sanoja yhteen, niin kyse on siitä töhnäpojat, että minä vaan teenniin ja jos on valittamista, niin pysäri tule vatsaan, siis maegeri ja sen jälkeen mawa päähän ja sitten kun levytätte maassa niin teen Pinan Nidan katan ja hetiperään Pinan Shodanin.

      Nyt naapuri kolistelee niin että taidanpa hetimennä kolauttamaan häntä rumakuontaloon.
      Sen jälkeen soitan Avelle ja Kuunolle!

      Hakkaamisiin!
      T: Kalle

    • Anonyymi

      Kalle tykkää hakata ja murjoa, sen takia Kotkan Defendo mies lähti pois potku.netistä

    • Anonyymi

      Kalle Latokumpu heittää useita hyviä tappelus juttuja Ylilaudalla. Löytyy hakusanoilla Karate ja Ylilauta.

      Kyllä potku.netin kahdeksan kirjoittajaa niitä lukee, vaikka toisin väittää.

      Paljon on kyllä Potkulta jengi vähentynyt, osa syy on Aittiksen väkivaltaa ihannoivat kirjoitukset.

      Hän edustaa vanhaa maailmaa, missä humalaisten tai kehitysvammaisien hakkaaminen oli paras asia ikinä tai likaiset temput karate ottelussa.

      Voi, voi.

    • Anonyymi

      Latokummun tekstejä olen Ylilaudalta lukenut ja humoristisia ovat ja muistetaan Avea ja Kuunoa.

    • Anonyymi

      Onko Potkusta siis Keskilinja hävinnyt kokonaan ja röyhkeäksi heittäytynyt P. Laton?

      Tosin eihän siellä ole ollut kymmeneen vuoteen kuin se kymmenisen vakikirjoittajaa.

      Hommaa pidetään pystyssä ilmeisesti huvin vuoksi.

    • Anonyymi

      Olen huomannut että nyt Potku.netissä on moni alkanut pistämään vastaan Kari Aittomäelle ja siitä ei Aittomäki näytä tykkäävän.

      Fanipojat ovat kadonneet.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe