Uimahallista

tökkii-----

Kuinkahan usein uimahallissa siivotaan esim. naisten suihkutilat? Suihkut oli rasvaset ja likaset, kun käteen otti suihkun. Tuntui aika ikävälle alkaa pesemään. Muutenkin mennään likasena uimaan, edellä uivasta rouvasta leijaili vanhan hajuveden tuoksu...yök. Ei oltu pesty hiuksiakaan.

Marssuihkuun! Laittakaan nauhote pyörimään pukuhuoneeseen tai suihkutilaan muistutukseksi. Ja jokaiselle info-tietoisku kätee lappuna, kun maksaa, missä muistutetaan pesuista. Jalatkin on desinfioitava, enpä ole nähnyt kenenkään desinfioivan.

29

2628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alone 4ever

      Minä lopetin uimaharrastukseni juuri hajuvesi ongelman vuoksi.
      Varsinkin ne työkkärin naiset. Ainakin yläpään karvat oli varmasti pesemättä.

      • ahkera kävijä

        Mistähän te oikein puhutte? Itse käyn lähes päivittäin Suonejoen uimehalissa ja tapaan usein myös ulkopaikkakuntalisia, jotka nimenomaan tulee sinne uimaan/juoksemaan, kun siellä on niin puhdasta ja siistiä. Hyvin harvoin siellä näkee kuivahiuksisia naisia altaassa, ja jos joskus joku yrittääkin, niin uinninvalvojat kyllä käännyttävät pesemään hiukset. Jos joku huomaa pesuhuoneessa, että joku yrittää mennä altaalle ilman peseytymistä, niin siitä voi aivan ystävällisesti huomauttaa hänelle. Meidän kaikkien yhteisistä tiloista ja yhteisestä hyvästä on kyse.
        Ainut, mikä minua ihmetyttää, että kun lähdetään saunasta, niin jätetään tarkistamatta, että jääkö sankoon löylyvettä seuraaville. Se olisi pieni kohteliaisuus seuraaville saunaan tulijoille. Huolehditaanpa jokainen puhtaudestamme ja nautitaan Suonenjoen uimahallin edullisista ja hyvistä palveluista.


    • miss dior

      minä kans lopetin käymisen kun nämä hienostonaiset, siis työkkärin ja kelan tulivat uimaan tukat kuivana ja havuvedelle haisten. Tosi ällöttävää mutta kauneus ja järki ei asu samassa päässä. Luulisi että uinninvalvojilla olisi sen verran rohkeutta sanoa asiasta.

      • ap

        Kyllä oli vanhoja ihmisiä nuo hajuvanan jättäjät.


    • Pirteä uimari

      Kyllä vaikka kadunhoito puolelta tai kiinteistöjen kunnassapidosta olisi viimmein nyt saatava lisä henkilökuntaa uimahallille valvomaan pesydytäänkö riittävän hyvin.

      • ap.

        Joskus ei auta vaikka armeijan tilaisi. Ihmisillä kun on tapana pitää ne pahat tapansa ja jos on välinpitämätön, niin on!
        Likaisuus voi olla pinttynyt lapsuudesta ja yleensä tavoista toimia, olla ajattelemattomuutakin. En usko, että ongelma on täällä sen suudempi kuin muuallakaan. Näkyyhän nuita tehostettuja ilmoituksia muallakin. Tarkkasilmäinen ja hygieniastaan huolehtiva vaan näkee asiat tarkemmin. Kuten Rauhanlahdessa ..ei tehnyt mieli mennä porealtaaseen uudelleen, kun näki mikä musta "möhjä" oli reunusritilän alla. olikohan koska pesty? Kun kerran saa bakteerin uimahallista, alkaa sitä varoa.


    • YÄÄÄKKK

      Ei ole mitää inhottavampaa kuin uimahalli. Ajatelkaa nyt. Uit jonkun läskin akan tai ukon takana ja sen persvälistä liukenee viikon lietteet suoraan eteesi ja sinä hörpit ja purskutat sitä suussasi. Hyi hitto.

      • Nuuhkapöksy

        Tää on niin totta, ajatteleppa ite. Änkävettä uimaveden seassa, HYH HYH


    • Pirteä uimari

      Purkaa joutaisi koko uimala ja tehdä keilahalli tilalle

    • huhhuhhh

      Kyllä sitä laihaltakin lähtee eritteet, oonkin ihmetelly miks ihmiset voi käydä uimahallissa. On alapäässä kummallakin osapuolella ties mitä tulehduksia ja eiku veteen vaan...yäk.

    • fyteriiz

      Niinpä. Itellä on tapana pitää persaus ja etupuoli puhtaana AINA käytön jälkeen. Ei nääs oo kovin kivaa jos paska haisee persiistä tai mulkkua alkaa kutittaa. Ja tietysti peseydyn helvetin tarkasti ennen altaaseen menoa. Mutta kun sit on näitä jäpäköyriä joilla periaattena "lika valuu pois hien mukana saunassa, ei tässä ennenkään oo kun kerran viikkon peseyvytty" ja "kuivapesu"-naisia tukka kuivana joista parfyymi pölähtää niin ei kiitos nou tänkjuu! En viitti enää käydä uimassa. Mut kuntosalilla käyn vielä, vaikka ei ilmanvaihto kovin tehokkaasti nykyään toimikaan. Ennen vanhaan oli tehokkaampi (aina täysillä?).

    • LOLjaLOL

      Yhellä akalla oli niin pitkät huulet että jäi kiinni niistä lauteille ja sit muut joutu auttaan sitä poes, ihan tosi juttu.

    • varkauden kasanova

      Onko kaikilla suonenjoen naisilla huono hygieniataso ,hyi olkoon.

      loppu rakasteluretket suonenjoelle.

      Kait edes venakko mansikkatytöt pesevät tupsukat puhtaiksi ennen tarjoulua ja sen välissä.

      Kauniita ainakin kuuluvat olevan mutta laadusta ei kokemusta.

    • mie vuan

      Tämä ilmiö huomattu todellakin näiden vanhemmissa rouvissa. Uikkari vaan päälle pukkarissa suoraan ja altaaseen. Ja hiuksia ei pestä. Menee hyvät rullaukset muuten sekaisin.

      Olen siinä kohtaa muistuttanut lapsiani hyvästä pesusta ja toivonut että nämä rouvatkin sen kuulisivat!

    • seuraaja

      Miestenpuolella se vasta meininkiä onkin!

    • WOE WOE

      NO eikö Suonenjoella oo tosiaan mitään muuta märehtimistä kuin uimahalli ,sen siivous ja tuoksuvat rouvat,pienetpä ovat murheet.Minä ennemmin paneutuisin tuohon puliremmiin mikä on päivittäin katukuvassa,yäkk,ja niitä me työssä käyvät maksellaan oikein viimeisen päälle.miettikää!!!!!!!!!

    • ööliä

      No mitäs me sit märehditään kun ei puliremmiä oo. ..Joka kylässä kuuluu olla oma puliremminsä ja thats it.

      • uimataidoton.

        Eihän sen "puliremmin paskat" tartu. Mutta uimahallista kyllä tarttuvat jos asiat ovat kuten kirjoitetaan. Jos mielii vaikka kakansyöntiin niin aiheesta löytyy osviittaa mm suomi24/seksi jne. Hyvää jatkoa!


    • onko puhdasta ilmaa?

      Taitaapa olla hometta kyseisessä putiikissa, jotkut ei enää voi käydä kuntosalilla.

      • sgdhfjrk

        Lopetin uimahallin salilla käynnin hengenahdistuksen vuoksi. Henkeä siis alkoi siellä salilla ahdistaa. Jotain shaissee siellä on


      • tennarit solomussa
        sgdhfjrk kirjoitti:

        Lopetin uimahallin salilla käynnin hengenahdistuksen vuoksi. Henkeä siis alkoi siellä salilla ahdistaa. Jotain shaissee siellä on

        Itelläni ei onneksi vielä ahistusta mutta huono ilmanlaatu ärsyttää. Sitä paitsi lämpötila on liian korkea! Menee fiilikset kun pitää yrittää treenata 23'C :ssa.


    • Mummo58

      Joka kerta joutuu itse letkulla pesemään lattiat, on täynnä karvoja, hiuksia ym... Kaikkien pitää peseytyä kunnolla ja varsinkin se haaroväli...jos ei osaa, pitää pysytellä kotosalla!! Kaikki ne jotka ei huuhtele hiuksiaan, allashalliin käyttökielto! Hajuveset kuuluu konttorirottien työpaikalle, eikä yleisiin paikkoihin, joissa käy astmaatikot ym. hengityselinsairautta potevat. Altaat tosiaan on melko likaiset, pesu pitää tuossa hallissa tehdä joka päivä, noin pienien altaiden pesuun menee korkeintaan ½ tuntia päivittäin! Kunnan pitäisi palkata uusia työntekijöitä, jotka osaa ja kehtaa tehdä töitä, eikä vain miettiä, milloin saisi hallin kiinni, että pääsee kitkemään mansikkamaata.

    • Entinenuimaripian

      Miten puolessa tunnissa peset altaat? Vaatii parikin työpäivää. Uutisissa oli noin pari viikkoa sitten tutkimustietoa siitä, että uimahallivedessä saattaa olla jopa 75 litraa virtsaa! Eipä tee enää mieli altaille.
      Todellakin miehet ainakin jättää ne peseytymiset helposti väliin ja toteavat vain, että ei se niin nuukaa. En ole likainen. Kuitenkin saunassa saattaa kuravesi valua päältä ja hiki haisee. Sitten pieni loraus vettä päähän ja eikun altaaseen. Mahdollinen pesu tapahtuu tietysti housut jalassa. En tiedä miten naisten puolella tapahtuu.
      Miehet harvoin kunnolla pesevät alapäätään. Pitäisi vähän kurkistaa välillä mitä mällejä ja juustoja nahkan alle kertyy jo päivässä. Siellä altaassa himmeä vana perässä liukenee. Lapset sitten nieleskelee sitä.

    • Päivittäinkäyvä

      Naistenpuolen siisteydestä en osaa sanoa muuta kuin kuvitella sen perusteella miten he esiintyvät altaan puolella.
      Tukat vaikuttaa monella pesemättömiltä koska ovat kuivat altaalle tullessaan. Vesijuoksun aikana nivea tuoksuu ja vedenpinnalla kelluu rasvakalvo. Eräs rypytetty uimalakki haiskahtaa sille ettei sitä ole vuosiin kunnolla pesty, haju on ällöttävä. Ekä tuossa vielä kaikki, toteatte itse jios käytti siihen aikaan kun siellä 20-30 naista yhtaikaa altaassa.

      Miesten puolella (nyt kyn turvapaikanhakijat poistuneet) miehet käyvät suihkussa ennen saunaanmenoa ja peseytyvät ennen altaalle menoa. Harvoin näkyy lattialla mustia karvapalloja jotka lähtöisin ilmeisesti mustista tennissukista. Löylyveden joukkuun joskus pissattu, huomaa kun heittää vettä kiukalle niin hajusta sen voi päätellä. Syylliset tietty poikakaksikko joka leikkii suihkuilla valuttaen vettä lymmeniä minuutteja ja pumppailevan saippuaannostelijat tyhjiksi.

    • ppökäle

      Vanha jätevedenpuhdistamo kelpaa uimahalliks ei haittaa jos paska pääsee uidessa..ja säästöö tuo ei tarvii uutta rakentaa!!!

    • poiuytrewq_

      Mummoille voisi kyllä käydä valvoja neuvomassa hygienian hoidon perusasioita. Hiukset pitäisi tosiaankin pestä. Ja onpa käynyt niinkin, että muukin kroppa on voinut unohtua pesemättä, kun uidessa vastaantulevasta vesijuoksijasta tulee voimakas parfyyminhaju vastaan.

    • Kaijutusta

      Minä kaipaan sitä jatkuvasti kaiuttimista kuuluvaa opastusta, kuinka toimia uimahallissa. Useilla kielillä kiitos! Ei osata toimia!

    • kakkkahousu

      PESE PERSE PESE PERSE PESE PERSE kuuluutus vaan

    • Anonyymi

      uimahalli

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      327
      2752
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      92
      2063
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1600
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1144
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1012
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      983
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      940
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      143
      883
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      832
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      744
    Aihe