Lavinia hotel

kahden vkon reissu

Vaikuttaa asialliselta hotellilta edulliseen hintaansa nähden (deturilla on tämä hotelli & huoneistohotelli), sijainti taitaa olla hyvä kartan perustella. Onko jollain millaisia kokemuksia siitä?

36

3487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ms

      Oltiin pari vuotta sitten kyseisessä hotellissa. Oltiin lokakuun alussa, silloin oli altaan vesi todella kylmää eikä altaalle paistanut kuin pari tuntia aurinko, onneksi lyhyt matka rannalle...

      Muuten oli ihan hyvä hotelli. Lähellä sijaitsee hyvä ravintola Sultan Safran tai jotain sinne päin..

      Pääsee helposti ja edullisesti keskustaan bussilla,ei tartte kuin kävellä hotellilta rantakadulle ja risteyksessä bussi pysäkki.

      • kahden vkon reissu

        Kiitti tiedoista! Touko-kesäkuun vaihteessa olis tarkoitus mennä :)


    • Tänä vuonna 2012

      Olemme lapsiperhe ja Lavinia hh. lomailleet useana vuonna.
      Tänä vuonna menemme ihan lähelle myös,mutta kaipaamme jo vaihtelua.
      Lavinian huoneet kivat,tilavat ja parvekkeet myös,parhaat u-altaallepäin,
      näin voi seurailla iltaisin ohjelmia,vaikkei niihin osallistukaan.
      Altaalle paistaa kesäisin ihan koko päivän aurinko eikä vesi ole ollenkaan kylmää.
      Laviniassa oma pieni kauppa,auki 24h,netti alakerrassa,maksaa muutaman liiran tunnilta,joten s.postit saa tarkastettua lomalla kivasti,vastaanoton työntekijät mukavia,mutta muutama vuosi sitten altaan kaksi työntekijää vaihtui,eikä niin mukavia,lipeviä,yrittävät vaan saada mahd.paljon tippiä jne.
      Siivous joka pv. ja kannattaa antaa heti loman alussa tippi siivoojille,jolloin siivoovat tosi hyvin ja tiskaavat astiatkin aina,mitä norm.eivät tee.
      Ihan muutaman sadan metrin päässä BIM ruokakauppa,jossa halvat limut ja perus ruokatarvikkeet,halvimmat Alanyassa melkeinpä.
      Ja lähellä myös Kipa iso kauppa,jossa niin tuoreet lihat,kanat,kalat,leivät,ihanat kakut ja leivokset,kuin viinat,kaljat,vaatteet,aurinkorasvat,astiat,pyyhkeet jne.sinne kannattaa suunnata anakin.
      Lavinian vast.otosta saa ostettua omalle rannalle halvemmalla rantatuolit ja varjon pääsylipun.
      Ja se sultan ravintola todella hyvä ja halpa,maistakaa lahmachunia turkkilaista"pizzaa",juustorullia jne.hinnat tosi pieniä ja voit valita paikkasi ulkoa ja katsella ohimenevää liikennettä.
      Laviniassa myös oma parturi/kampaamo sekä kauneushoitola ja oma valokuvaaja.
      Hinnat nousseet Lavinian ravintolassa/allasbaarissa,aiemmin sai 5e päivällä pizzan,salaatin ja limun tai hampparin,ranskalaiset ja limun,mutta nyt kaikki myynnissä erikseen eli paljon kalliimmalla.Silti altaalla päivän ollessa ihan ok syödä allasbaarissa tai voi vaikka omassa huoneessa tehdä jotain helppoa jos huvittaa,riippuen viipyykö vain viikon vai kaksi tai kolme.

      • kahden vkon reissu

        Kiitos tosi paljon monipuolisista ja hyvistä vinkeistä!

        Tällaisia viestejä lukee ilolla, näistä saa tarpeellista informaatiota (toisin kuin älyttömistä häirintäviesteistä..)!


    • Laviniaan2012...

      kiitos hyvistä tiedoista. Kysyisin vielä että paljonko maksaa Lavinian omalla rannalla aurinkopeti varjo? Onko Lavinian rannalle hotellilta pitkä matka?
      Kiitos avusta.

    • HH.Laviniaan

      Nyt en muista tarkalleen hintaa..kolme tuolia ja varjo alle 10tl yhteensä,itse joskus saadaan löiput ilmaiseksi koska oltu Laviniassa niin useasti.
      Halvempaa joka tapauksessa.
      Rannalle ei ole kuin pari sataa metriä matkaa.
      Ranta tosin tai siis veteen meno on hankalaa siitä kohtaa,koska liuskekiviä,kiviä muutenkin siinä kohtaa,mutta kun kävelee vähän kumpaan suuntaan tahansa löytä paremman kohdan mennä uimaan.
      Katsele missä kohtaa paikalliset ui.
      Rannalla tietty myös rantabaari,josta saa juotavat,syötävät(hampparit,ranskikset,salaatit jne.)sekä jätskiä.
      Itse me aina tehdään niin että laitetaan illalla Laviniassa vesipullot pakkaseen,niin aamulla rannalle mennessä ihan jäässä,joten kylmää juotavaa koko päivän mukana.
      Lisäksi emme koskaan maksa Laviniassa joka kerta ostamiamme juomia vesiä,kaljaa jne.syömisiä allasbaarissa heti,vaan esim.kerran päivässä myöhään illalla tai joka toinen päivä,kirjoittavat velkalistaa,näin ei tarvitse kantaa koko ajan rahaa mukana..kunhan muistaa mitä on tilannut.
      Eivät kyllä koskaan ole edes yrittäneet huijata.
      Aamupalaakin Laviniassa saa,olisiko ollut 5e,mutta aika suppea mielestäni,muroja,leipää,juustoa,munia,mehua,krkkua jne.
      Itse tykätään joka aamu käydä siinä Lavinialta vasemmalla n.50m päässä pikku kaupasta hakemassa aamusta aikasin tuoreet leivät tai rinkelin tyyliset vähän croissantmaiset aamupalat,appelsiinimehua jne.ja istua rauhassa parvekkeella ja syödä aamupalaa.
      Hh.huoneissa muuten kahvinkeittimet eli jos kahvia haluaa juoda aamusta.
      Kysy vaan jos jokin vielä kiinnostaa.
      Me itse mennään ihan siihen lähelle n.200m päähän heinäkuussa kolmeksi viikoksi.Kohta meidän mielestä hyvä,mutta jokainen niin erilainen ja tykkää eri paikoista.Usein iltaisin kävellään keskustaaan ja takasinkin,kiva katella kauppoja ja esim.alanyan web kameroista jos katsot,niin yksi kamera missä näkyy kuntolaitteet on just siinä suoraan 200m päässä Laviniasta ja se ranta on juuri Lavinian ranta.Tossa kohtaa on paljon liikettä iltaisin ja kiva kävellä siinä illalla.Myös tossa risteyksessä taksiasema.
      Taksin saa muuten tilattua Lavinian edestä nappia painamalla eli taksia ei tartte mihinkään lähteä etsimään.

    • Laviniaan 2012...

      kiitos tiedoista. Oliko huoneessa vedenkeitintä, kattila ja paistinpannu? Me ajattelimme myös itse kokkailla ruokaa, ainakin aamuisin ja päivällä. Illalla menemme ulos syömään.

      Millainen allasalue on? Mahtuuko hyvin ottamaan aurinkoa vai onko tungosta ollut yleensä? Joissakin hotelleissa on pulaa aurinkotuoleista ollut ja saa olla heti aamusta niitä varaamassa...

      Mukavaa lomaa :)

    • Lavinia ok

      Vedenkeitintä ei huoneissa ole,mutta paistinpannu ja iso kattila,perus astiat neljälle haarukat,lusikat,lasit,kahvikupit,sihvilä,isompaa kippoa jne. löytyy.Terävä veitsi huono aina,mutta pärjää.
      Me ostetaan aina bimistä loman alussa suola,maustetta,kananmunia,mehut,limut,sipsiä,voita,juustoa,wc paperia(eka rulla on huoneessa,mutta sen jälkeen pitää itse ostaa)jne.perustarvikkeet.
      Lisäksi ollaan tehty ton tuulettimen kanssa silleen,että ilmastointi kallis esim.kolmeksi viikoksi,joten mennään joka vuosi Kipaan ja ostetaan yksi iso tuuletin maksaa n.10e ja pidetään se makkkarissa päällä ja joskus otetaan oma pieni mukaan keittiöön jossa kaksi lisävuodetta,niin kaikki saa nukuttua.
      Mutta esim.viime vuonna heinäkuun eka viikko ei ollut edes niin kuuma että olisi tuulettimen tarvinnut,tokalle viikolle ostettiin taas iso tuuletin lapsille makkariin.
      Joskus jätetään tuulettimet sinne työntekijöille,joskus tuodaan kotiin.
      Ja tosta allasalueesta,periaatteessa aina mahtuu sinne,mutta parhaat paikat varataan aikasin aamusta pyyhkeillä,niin ollaan mekin nykyisin tehty..ekat pyyhkeet ilmestyy siinä ennen 8 aamusta.Varsinkin heinäkuussa,milloin täydempää,kesäkuussa ei niin täyttä viel ole.
      Päivällä aurinko ei enää paista sinne puolelle missä on hotellin ravintola,mutta vastapäiselle puolelle paistaa koko päivän.
      Suomalaisia on aina hotellissa ollut vain muutama meidän lisäksi,joskus ei ole ollut ollenkaan.
      Suurin osa ruotsalaisia ja norjalaisia,joskus perheitä,joskus nuorisoporukkaa..oppaat sanoneet että Lavinia on ns.äkkilähtöhotelli/halpa minne monet nuoret siksi tulee.
      Yhtenä vuonna oli kova meno,mutta muuten on aina ollut ihan kivoja ihmisiä.

      • Alanya Lavinia

        Vielä jatkan..usein allasalue ammottaa silti päivän tyhjyyttään,vaikka pyyhkeitä olisikin varaamaassa paikkaa.
        Ih,iset menee rannalle ja vasta 15 jälkeen alkaa valua hotellille takas ja jäävät altaalle ottamaan aurinkoa ja silloin se lähes täynnä.
        Usein ollaan ihan omalla perheellä koko aamupv.altaalla ja ihan kiva.
        Altaalle alkaa aurinko paistamaan jo aamusta.


    • Can hastanesi

      Taas jatkuu..jos muuten sairastuu Laviniassa ollessa ja on mikä tahansa matkavakuutus,niin vast.otto soittaa lääkärin hotellille ja lääkäri tulee katsomaan huoneeseen ja päättää tarviiko mennä can sairaalaan vai kirjoittaako siinä suoraan esim.reseptin.
      Jos sairaalaan tarvitsee mennä,lääkäri tilaa sairaalan auton tai ambulanssin hotellille eli itse ei tarvitse mitään maksaa ja sairaalalta taas lähtiessä menee vaan sairaalan vast.ottoon ja sanoo että tarvii kuljetuksen takasin Laviniaan,niin sairaalan auto vie ilmaiseksi takasin.
      Tai tietenkin kai veloittavat sitten vakuutusyhtiöstä,mutta teidän ei siellä tarvi maksaa mitään.
      Ainoastaan lääkkeet apteekissa.
      Täytyy vaan olla matkavakuutustodistus mukana sairaalassa ja siellä kysyvät minkä firman vakuutus ja antavat suomenkieliset vakuutuspaperit heti täytettäväksi,helppoa.
      Korkeatasoista hoitoa saa siellä ja kaikki puhuvat hyvää englantia,suomea puhuvaa henkiläkuntaakin joskus ollaan siellä kuultu olevan.

    • Alanyatouko

      Kiitos kaunis minunkin puolestani näistä mahtavista vastauksista. Me ollaan menossa Laviniaan äitienpäiväksi ^^

    • kahden vkon reissu

      Nyt ei muuta kuin matkakuumetta kasvattamaan...mulla reissu edessä toukokuun lopulla :)
      Aurinkoista matkaa teillekin!

    • gaijsofaps

      Tosi hyödyllinen ol ikyllä tämä viestiketju! kliitos ja kumarrus : )

    • ride9

      onkohan allas käytössä huhtikuulla ?

    • Kyselijä

      Helou. Minkälaisia ostospaikkoja Lavinian läheltä löytyy? Esim paitoja, housuja ym , kun haluaa etsiä ja minkä hintaisia? Vai kannaattaako mennä johonkin pidemmälle. Kiitos.

      • löytyy

        Alanyum ostoskeskus on aika lähellä hotellia ison tien varressa (ks. kartasta googlesta), siellä 2. kerroksessa on edullinen ja suosittu LC Waikiki-vaateliike (naisille, miehille ja lapsille), ja toinenkin vaateliike samassa kerroksessa jonka nimeä en muista, oli edullinen. LC Waikikissa vaatteet ovat selvästi edullisempia kuin Suomessa ja hyvin ovat pintansa pitäneet, joka lomalla käyn siellä vaateostoksilla. Isomman vaatevalikoiman LC Waikiki löytyy aivan keskustasta, pääkadun varresta, os. Atatürk Cd 29/A. Tosi edullinen ja hyvä ostospaikka on Kumsal outlet, lähdet kävelemään Laviniasta ja sitten rantakatua oikealle oisko pari-kolmesataa metriä, niin sen rantakadun oikealla laidalla.


    • kyselijä

      Kiitos tiedosta. Onkohan siellä kaduilla jotain vaatekojuja tai vastaavia? Onko tietoa ruokapaikoista,että missä kannattaa syödä ja missä olis hyvä hinta/laatu suhde? Kiitos

    • turkkifanit

      Merhaba! Käykää ihmeessä Lavinian kauneushoitolassa hieronnassa, oli aivan mahtavaa mies hieromaan aromaattisilla öljyillä. Mulla jalkapohjat aina kipeät ja hän hieroi niitä 3 kertaa: mikä fiilis sen jälkeen, ihan kuin olisi pumpulilla kävellyt! Suosittelen lämpimästi! Menemme itse syyskuussa toiseen hoteliin (lähempänä keskustaa), mutta aion käydä Laviniassa hierotuksessa! Ter, 19 kerta Turkkiin

    • Malta

      Oltiin miehen kanssa viime syyskuussa. Vaatimaton huoneisto, ihan riittävä, kuluneen oloinen. Luvattu maksuton Wi-Fi yhteys osoittautui maksulliseksi, hella ei toiminut, veitset tylsät. Sattumien summa. Muuten ystävällinen henkilökunta ja hyvä sijainti. Hotellissa vain nukuttu ja syöty aamupalat, hyvä loma kaikenkaikkiaan ! Edullinen pyörävuokraamo lähellä, näki paljon pyöräillessä. En tulisi enää samaan hotelliin toista kertaa.

      • crucher

        kyseisen baarin työntekijä välittää maksullisia naisia viinat lantataan vedellä kyseisessä paikassa on tapahtunut muitakin hämäriä juttuja työn tekijä on raiskannu suomalaisen naisen ei tuomittu vaikka naiselle niin uskoteltiin myös paikan hieronta laitoksessa työskentelevä mies on monta kertaa mennyt liian pitkälle detur ei ota kantaa unohtakaa lavinia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • hullunajantaju

        Sulla ajantaju sumenee kun huoraava äitis ei ole antamassa lääkkeitä. Viimeisestä kommentistakin on jo yli puoli vuotta aikaa


      • methemardin

        hulluntaju sut on tunnistettu tän palstan kirjottajat helppo hakkeroida . nähdään.!


    • KLASU07

      VOIN SUOSITELLA LAVINIA HOTELISSA SUOSITELTAVA HAMAMMI SPA.

    • Nipsi

      Itse en tykännyt paikasta joka asiasta piti maksaa yli hinnoteltu kaikki ja omaa vettä et saanut viedä altaalle otettiin meiltä pois mutta sit taas joillakin sai olla omaa vettä oli vissiin naama kertoimen mukaan kuka sai tuoda kuka ei .
      Viimeisinä päivinä meidän huonetta ei siivottu 2 päivään
      Henkilökunta oli tylyä eikä huomioinut asiakkaita .
      Ens kerralla toinen hotelli!!!

    • Harkinnassaollut

      Laitatko tarkemmin mistä kaikesta piti maksaa?
      Oliko hotellissa paljon asiakkaita ja mistä maista?
      Mikä nro huone teillä oli ja oliko hyvä?
      Altaallepäin vai kadulle?

    • efefes

      Syyhypunkki. Päätelkää itse mistä kyse.

    • EnOoHäviäjä

      Alanyan paskin hotelli.
      Häviäjän valinta !

    • ValittavaAsiakas

      En voi suositella kyseistä hotellia kenellekään. Olimme äitini kanssa laviniassa muutama viikko sitten. Muut suomalaiset laitettiin neljänteen kerrokseen, mutta me saimme huoneiston ensimmäisestä kerroksesta, josta näki suoraan allasalueelle. Jouduimme pitää verhoja kiinni yötäpäivää, koska altaalla olevat ihmiset näkivät suoraan sisälle. Jääkaappi piti niin hirveää ääntä ettei olohuoneessa voinut olla. Ovia oli pakko pitää melun takia yöllä kiinni, jotta sai jotenkin nukuttua. Hiustenkuivaaja posahti käteen ensimmäisellä käyttökerralla eikä siivooja käynyt alussa ollenkaan ennen kuin valitimme asiasta. Ihmeellisintä oli deturin toiminta kun huomautimme heille asiasta. Oppaan piti tulla hotellille kerran päivässä tiettyyn aikaan. No ei tullut vaikka odotimme hotellin ilmastoimattomassa aulassa tunnin verran. Seuraavana päivänä hotellille saapui turkkilainen deturin miesopas. Kerroimme asiallisesti huoneestamme, mutta hän alkoi huutaa meille miksi emme aikaisemmin sanoneet mitään ja ei voi tehdä mitään. Kun kerroimme ettei opas tullut, hän totesi siihen kylmästi, että muilla hotelleilla on sitten varmaan ollut enemmän ongelmia. Mitenköhän kyseinen mies päätynyt asiakaspalvelutehtäviin. Sanoi vielä että kyseinen hotelli ollut suomalaisten suosikki 15 vuotta eikä kukaan ikinä valittanut. Saatiin sitten onneksi uusi jääkaappi, mutta ei ikinä enää deturilla! Olemme turkissa kuitenkin käyneet jo yli 10 vuotta, eikä ikinä ollut näin huonoa hotellia.

      • KAKKAKIKKARE

        EN VOI TYHJÄSTÄ NYHJÄSTÄ. MIKSI OTIT TUON HOTELLIN! HALVALLA SAA VAIN IHAN PASKAA.


    • miniputjetilla

      Meillä oli töllö rikki. Kun sen käynnisti niin se toimi pari minuuttia ja sitten meni kuva sutuksi.
      Kerroimme tästä respaan ja kaksi eri kertaa tuli kyyppi katsomaan.
      Laittoivat töllön päälle ja sanoivat että kunnossa on ja ovi perään kiinni läsähti.

      Noh, ei kai se tärkein asia ole lomalla mutta vitutti tietysti.

    • Laviniankahvionok

      En ole Laviniassa koskaan ollut kuin kahvilla, mutta vuosien saatossa olen seuraillut keskusteluja. Niiden perusteella Lavinia on ollut aina todella mukava hotelli suomalaisten olla. Mikähän on muuttunut kun nyt tulee niin paljon negaa? Omistajavaihdos?

    • KöyhätNaurattaa

      Jos ei rahkeet riitä muuhun kuin tällaiseen huoneistoläävään, niin pitäkää turpanne kiinni ja kärsikää.
      EI MOPOLLA MAHOTTOMIA !!!

    • Aivan_hyvä

      Keväällä olimme Laviniassa, eikä mitään huonoa ollut sanottavana. No, alakerran ravintolassa ruoka ei ollut mitenkään erinomainen. Kävimme muualla syömässä. Usein kävimme pari sadan metrin päässä sijaitsevassa ravintolassa.
      Laviniassa huone oli kohtalaisen siisti ja sitä käytiin myös siivoamassa. Henkilöstö oli aivan ystävällistä ja kielitaitoista, palvelu oli aivan hyvä.
      Hieman ihmettelen hyvin erilaisia kokemuksia. Onkohan tässä syytä sekä sysissä että myös sepissä?
      Syyskuussa menemme samaan paikkaan kahdeksi viikoksi.
      Ainoa, mitä seuraavalle matkalle muutan, on nettiyhteys. Hankin turkkilaisen prepaid-simkortin.
      Lavinia WiFi katkoi usein.

    • Anonyymi

      Onko kellään tietoja vuodelta 2022 Lavenia hotellista

      • Anonyymi

        Kohtuullinen perusmajoitus kun ei muuta kuin nuku siellä. Halpishotelli. Sijainti hyvä.


      • Anonyymi

        Ollaan täälä paraikaa, en suosittele. Neljäs päivä menossa, ei oo siivoojaa näkyny. Astioita naftisti. Wifi 10€/hlö, ilmastointi 8€/pvä. Edellisen tai sitä edellisen oksennukset partsin kaiteella ja alapuolen parvekkeen katolla, torakka kylppärissä. Jos jostain huomauttaa, asia ei hoidu. Aamiainen kehno.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      7996
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      38
      2893
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      120
      2208
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1865
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      11
      1616
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1415
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1378
    Aihe