Palstan taso

Talstan paso

Onkohan missään muulla palstalla yhtä hulvattomia aivopieruja kuin täällä rahti-tsätissä? Rekkahemot.com palstalla en ole uskaltanut vielä käydäkää kun ei ikinä arvaa kuin mimmosia aivopieruja kojoottien pököleitä on siellä. Täällä on tuttua ja turvallista. Aina. Lervon sairaanhulvattomat aivopierut on tän palstan suola, ollut jo varmaan 15 vuotta. Kertokaas omia mielipiteitänne, ajomiehet.

16

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paras palsta for ever!!

      Kuorma-autoja käsittelevät foorumit ovat Suoli24:n suurimpia tunkioita ja kaatopaikkoja. Samojen juttujen toistoa vuodesta toisen,esim. juuri tämä Lervo. Joskus ne olivat osittain jopa hauskoja muttaa pelkkää toistoa viimeiset vuodet. Lisäksi palstan tason pitää pohjalla monella nimimerkillä kirjoitteleva(t) kuten esim. Kapitalistiriistäjä jonka alteregoja ovat Kuljetuspatruuna,Iso Fyrkka,Kalle Kapitaali jne. Lisäksi anonyymiteetin antamaa suojaa käyttää häikäilemättömästi hyväkseen muutkin häiriköt ja provoilijat. Näillä Suoli24-palstoilla on aivan turhaa edes yrittää aloittaa jotain järkevää ja rakentavaa keskustelua. Em. pellet viimeistään kolmannessa tai neljännessä vastauksessa vievät asiaa pois itse aiheesta ja usein vit*tuilemalla keskueteluketjun alottajalla. Pyri siinä sitten kunnolliseen keskusteluun.

      Juu että ihan paras palstahan tämä on juu. Ei mitään vikaa. Kaikki kirjoittajat ovat asiallisia,fiksuja ja tosi hauskoja juu,ei siinä mitään. Pitäkää lippu korkealla jatkossakin. Palstan maine on legendaarinen..!!!

    • rekkahemot?

      No minkälainen se rekkahemot palsta on? Onko siellä samaan tyyliin lervon ajoo jne ja kapitaaliherrojen vittuiluja?

      • Sonni Ilari

        Siellä kuskit puhuu ajokeistaa "mun auto"tyyliin ja kertovat montako pakkaraparilaa lohkoperunoilla ja tuplilla höyriksillä on tullu männä viikolla ahdettua kitusiin hualtikalla ja montako lituraa kokakolaa on tullu juatua, lisäksi irtokarkkeja ja vatserin sinistä suklaata unohtamati. Lisäksi vertailevat kellä perseura näkyy eniten sidottaessa kengännauhoja, enari on kuulemma 24 centtiä karua paskanruskeaa suomalaisen rekkamiehen perseuraa.


      • rekkapalstalla
        Sonni Ilari kirjoitti:

        Siellä kuskit puhuu ajokeistaa "mun auto"tyyliin ja kertovat montako pakkaraparilaa lohkoperunoilla ja tuplilla höyriksillä on tullu männä viikolla ahdettua kitusiin hualtikalla ja montako lituraa kokakolaa on tullu juatua, lisäksi irtokarkkeja ja vatserin sinistä suklaata unohtamati. Lisäksi vertailevat kellä perseura näkyy eniten sidottaessa kengännauhoja, enari on kuulemma 24 centtiä karua paskanruskeaa suomalaisen rekkamiehen perseuraa.

        Tähän on kyllä pakko kommentoida että oli sitten ihan varmasti se Lervo se häiskä jolla kymppituuman oli perseuraa esillä. Ei voi olla kukaan muu! Kun joskus kuulemma nesteellä istuessaan sillä ihan liikkumatikin näky seitsemän tuumaa saastaista rekkauraa. Oli kuulemma sekin jo paikallinen ennätys! JA hei, kertookos tuo sun tarina että kuinka julmissa rahtimaisteissa se Lervo oli siellä "hualtikalla" ollu? Kiinostas sekin tietää....


    • desantti

      lervohan se on palstan suola, samoin ajaakos se ja se viellä? jutut!

      • Paras palsta for ever!

        Näyttää taas siltä kirjoitustyylin perusteella että Lervo-juttuja tänne suoltava kaveri on postannut tähän ketjuun jo useampiakin kirjoituksia. Vastaillut ja kommetoinut omiin kirjoituksiinsa ja tietysti eri nimimerkeillä. Onneksi kaverin äly ei riitä muuttamaan kirjoitustyyliään sitä vertaa etteikö kirjoittajaa sieltä takaa paljastuisi.


    • sama kirjoittaja

      Itse olen lueskellut palstaa ihan alusta alkaen ja asialinja on muuttunut lervoilulinjaksi. Eipä siinä, vänkää sketsiä ne jotkut 70-luvun rahtijutut on. Ja tarvitseekos tämän palstan nyt niin asiapitoinen ollakaan, pääasia että kaikilla on hauskaa ja ketään ei loukata. Annetaan lervojen olla lervoja ja sitä rataa.

      • Paras palsta for eve

        Mutta mitä järkeä on ja ketä palvelee se että jos kerrankin joku haluaa keskustella oikein ammattiliikennettä koskevia asioita niin ei kulu kuin hetki niin joku KapitalistiriistäjäPatruunaKapitaaliLervo-pelle tulee aivopierujaan heittelemään foorumille? Em.apinoiden jutuissa ei ole mitään todellisuuspohjaa saati järkeä. Kunhan saavat kirjoituksensa näkyviin niin ovat tyytyväisiä ja varmaan housunpunttiinkin saavat jotain märkää. Se näissä ei rekisteröimispakkoa-foorumeissa on huonoa että nekin joilla ei ole mitään järkevää kommentoitavaa itse keskusteluihin tulevat kuitenkin häiriköimään kesksuteluja.


    • vihapuheeksiko nyt?

      Ikävästi näyttäisi taas siltä että tietynlainen "lervovihamielisyys" on iskenyt tähänkin ketjuun. Lervo, joka on todella symppis ja rekka-alan kahella jalalla (usen nelinkontinkin) kulkeva elävä maskotti ei pilaa mitään keskusteluja. Vihapuhe on nykyään liiankin yleistä, ja jos se kohdistetaan johonkin lervoon niin se ei ole kiva asia. Ollaan ihmisiksi.

    • trugrideri

      Minua myös huolestuttaa levinnyt Lervo-vihamielisyys. Lervo on alusta saakka ollut tän palstan suola. Lervon on vaaan niin paras!

    • Teemuprv

      Lervo on täyttä paskaa

    • Lervoontimanttia

      Monien monien mielestä Lervo on täyttä rautaa.

    • On! Karavaanarit palstalla ei ole YHTÄÄN asiallista ketjua!

      En tarkoita siis "piilovittuilua" vaan täyttä sontaa jota eksyy joka ketjuun!

      • 1516Bussissa

        Ja sinähän olet yksi niistä sonnan levittäjistä jotka typerillä kirjoituksillaan laskevat palstojen tasoa alle kusirajan.


      • fffvvbbnnmmcm
        1516Bussissa kirjoitti:

        Ja sinähän olet yksi niistä sonnan levittäjistä jotka typerillä kirjoituksillaan laskevat palstojen tasoa alle kusirajan.

        Pahin tämä turkulainen sonnan levittäjä.


      • 1516Bussissa kirjoitti:

        Ja sinähän olet yksi niistä sonnan levittäjistä jotka typerillä kirjoituksillaan laskevat palstojen tasoa alle kusirajan.

        Ei ei ei ei! Minä en ole se joka leivttää juttu lervosta, makkaraperunoista yms. täysin asiatonta.

        Toki hänen lisäksi täällä on se yksi hiirulainen joka tulee aina raivoamaan asiallisiinkin kommentteihin, eli sinä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe