Vuoden verran ylimääräisiä maksuja...

Hilpi

Haha, aika loistouutisen kuulin tänään. Olen vaihtamassa puhelinliittymää Saunalahteen, koska saan ilmaista puheaikaa ja en pidä dna:sta muutenkaan. Niinpä dna:n puhelinnainen soitti ja puhui ja puhui ja puhui.

Tuli sitten kysyneeksi, että tarvitsenko kahta nettiyhteyttä. Ihmettelin tietenkin, koska omasta mielestäni en omista kuin yhden nettiyhteyden. Vaihdoin siis mokkulan uuteen vuosi sitten, koska puhelinmyyjä dna:lta vakuutti, että on parempi mokkula ja yhteys. No kappas, en sitten tiennyt, että pitäisi irtisanoa tuo vanha liittymä. Joten tänään selvisi, että olen maksanut koko vuoden kympin ylimääräistä tästä riemusta.

Niin, ja syy, miksi en ole ihmetellyt tätäkään on se, että laskut tulee suoraan nettipankkiin. Ja vuosi sitten puhelinmyyjä sanoi, että kuukausittainen maksu on 21 euroa. Joten en sitten koskaan kyseenalaistanut korkeita laskujani. Eikä kukaan koskaan ilmoittanut mistään muutoksista.

Joten tänään sain tietää, että maksan käyttämästäni netistä 13,90 kuukaudessa, ja tästä ylimääräisestä noin 10 euroa kuukaudessa. Eikä siinä vielä kaikki. Tämä 13,90 on keskitysetumaksu, ja maksan huippunopeudesta tämän verran. Normaalisti kun huippunopeus olisi 40 euroa. Eli jos vaihdan puhelinliittymän halvempaan, nettilasku lisääntyy kolmellakympillä saman tien.

Kamalia huijareita kaikki. Mutta toisaalta, voisi ehkä itsekin yrittää pysyä ajan tasalla siitä, mistä maksaa ja miten paljon.

Mutta sen ainakin tiedän, että puhelinliittymä vaihtuu saman tien. Ja netti sitten hitaammaksi vaikka, jos ei muu auta. Ja jatkossa en enää edes vilkaise dna:han päin. Vain vuosi tätä riemua jäljellä ja sitten määräaikaisuus loppuu eikä tarvitse enää kärsiä.

Onko ne muutkaan operaattorit sitten sen parempia? Tuskin.

4

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xdw31o

      Sulla on asiat aikalailla sekasin, ei puhelimet ja netti mitenkään liity toisiinsa.

      • mokkula on kyllä

        ihan erillinen asia aika hidas on tuo dna nykyään on vissin ihan tukkoon myyty eikä riitä kapasiteetti tämä saunalahden nopsa toimii ainakin täällä Vantaalla selvästi paremmin kuin tuo dna ovat täällä samassa osoitteessa molemmat ..


    • Hilpi

      Eihän ne yleensä liitykkään. Mutta sain ilmeisesti keskitysetua, koska oli sekä netti että puhelinliittymä dna:lla. Vähän sekavasti ilmeisesti asian ilmaisin.

      Keskitysedun siis saa jos on netti ja puhelinliittymä dna:lla. Enpä tätäkään tiennyt ennenkuin vaihdoin liittymää.

    • Hilpi

      Jahas. Selvitin asiaa ja sain tietää, että edellinen myyjä ei ollut irtisanonut ylimääräistä mokkulaani vaikka niin lupasi. Soitin asiakaspalveluun, ja hän sen sitten irtisanoo, ja hyvittää kuukauden laskun siitä.

      Niin ja ei se netin hinta mihinkään nouse. Kun selitin, mitä minulle oli kerrottu, asiakaspalvelija sanoi, että kyllä se netin hinta on sama nopealla yhteydellä määräaikaisen sopimuksen loppuun asti. Sitten vasta pompsahtaa. Kuulemma oli kerrottu väärin.

      Aikamoista. Eli tämä aggressiivinen naismyyjä yritti kaikin keinoin saada minut pitämään liittymäni dna:lla, valehtelemalla, yrittämällä pakottaa tekemään päätöksen viidessä minuutissa, kun olisin halunnut edes pari päivää miettimisaikaa, ja sitten uhkailulla.

      Onneksi sentään selvisi asia. Ja jäi ihan hyvä mieli tuosta asiakaspalvelijasta...

      --

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe