Kuurit ohi

rs2012.

Sain eilen vimmeisen FEC kuurini,ne lopettiin neljänteen,koska elimistöni ei kestänyt enempää.ja asian todettu ihan hyväksi että näin tomitaan,ensimäiset kuurit ovat tärkeimpiä.Olo on juuri täälähetkellä ok,syön Emend nimisä pahoinvoiti lääkeittä jotka uattavat tämän hetikseen huonovointisuuteen,päivä kolem,on tuloss toisenlainen pahoinvointi ja siihen otetaan Postafenia.Viisi päivää ja sitten on olo jo parempi,toivon niin.Onkologi sanoi,että syöminen ei ole tärkeintä näinä päivinä vaan että pitää yrittää juoda ainakin 2 litraa nestettä vuorokaudessa.Se auttaa sytöjen poistumista kehosta.Ja sitä teen juuri tällä hekellä.Huomeena saan kotiin kuljetuksen ravintojuomista.Olen nukkunut melkein vuorokauden nyt sillä väsymys oli todella kova eileisen jälkeen.

Nyt on noin kk kun sädehoidot aloitetaan,kuvittelin että niistä saisin vapautuksen,mutta kauhukseni sain kuulla että toinen vaihtoehto olisi että rintani leikataisiin pois kokonaan,ja siinä on omat riskinsä että sinne jää syöpäsoluja.Rinnastani en halua luopua,joten vaihto ehto on sädhoidot.Sain kuulla sivuvaikutksista joita yleensä saan,mutta se on sitten sen ajan murhe.

FEC sytöt rakentavat kalvon silien kalvollejoka tekee että näkö heikentyy,mutta palaantuu normaaliksi ajan myötä.Kuten kaikki limaklvot silmistä alaspäin.Meillä oli pitkä keskustelu onkologini kanssa ja sain teitää paljon asioita miestä en tiennyt paljoakaan ennen kuin nyt.Luulen että ensimäislillä kerroilla onkologit eivät halua "pelästyttää" potilasta ja hyvä näin.Olen saanut niin paljon sivuvaikutuksia koko ajan,ja nyt tiedän mitä kaikkea voi tapahtua näinen tulevien viiden päivien aikana.PICC poistettin myös käsivarrestani,se oli jopa lakannut toimimasta ja siihen meni tunti että saivät sen kuntoon,sillä kukaan ei halunnut että viimeinen kuuri annettaisiin tavallisen suonen kautta,koska kroppani on niin erikoinen ja mitä vain voi tapahtua.

Elikkä nyt on tämä vaihe ohitse.ja olen niin helpottunut asiasta.

Perinnölisyystutkimus aloitetaan maanataina,ja siihen ei osalistu kuin kaksi serkkuani.Toisella heistä on syöpä juuri tällä hetkellä.En voi ymmärtään muita sukulaisiani ja heidän itsekästä ajattelutapaansa,sillä tämä tutkimushan on suvun nuoria ihmisiä varten ja jotta he saavat tulevaisuudessa jos jotain sattuisi oikeat hoidot heti.Ovatko sukulaiseni edes jutellet aisata lastensa kanssa,jotka ovat 16 vuotta ja siitä ylöspäin,ei siis ole kysymsy mistään pikkulapsista vaan ihan normaaleista nuorista ihmisistä.Oma tyttäreni haluaa ehdottomasti tietää tuloksen.Suurin suruni on jos olen geenin kantaja,sillä täytän pian 55 vuotta ja olen sairastanut munasrja syövän 10 vuotta sitten ja nyt tämän rintäsyöpäni.Toivotaan parasta,että näin ei olisi.Mutta mitenkä vain,elämän on jatkuttava.

Kaikkea hyvää palstan syöpäpotilaille ja suuret halit.

4

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -ra

      Voimia sinulle

    • Postafen lääke on minulle myös tuttu, käytin sitä raskausaikana pahoinvointiin.
      Olin tuon viimeisen kanssa kamalan pahoinvoiva.
      On se hyvä että noita tutkimuksia tehdään, vaikka se on sitten yhtä jännitystä se odottelu.

      Meille kuuluu hyvää, meitähän oli 4 sisarusta kun minut lasketaan mukaan, - yksi on kuollut.
      Tänään tuli soitto vanhemmalta sisareltani, hän on RASKAANA! en olisi uskonut tuota uutista, ja ikääkin on jo 43. Ei kertonut kenelle yhtään mitään, ei uskaltanut kun tekivät sen lapsivesitutkimuksen ja sen vastaus oli kestänytkin 5 viikkoa.
      Nyt on viikkoja 22 ja sukupuoli on poika. Voi olen niin onnellinen siitä kun sukuumme tulee vauva, kesävauva.

      • Niin vauva on terve, olisivat vastaanottaneet vammaisenkin.
        Raskaus on edennyt erittäin hyvin, ei mitään ongelmaa.


    • Tietoja jakamaan

      Näköoireet vaivasivat solunsalpaajanhoitojen aikana. Kävinkin silmälääkärin luona, ei mitään hätää, oli vaan tilapäinen häiriö solusalpaajahoidoissa. Siis eräs sivuvaikutus rankoisssa hoidoissa. Näköni palautuivat normaaleiksi aikanaan.
      Kiva lukea positiivisia juttuja syöpäpotilaan elämässä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      117
      9416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2780
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      155
      2529
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1786
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      13
      1590
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1474
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1386
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe