C 200 compressor vai C 220 CDI?

Automaattia

Minkälaisia kokemuksia n. 2007-2008 ikäisistä kompressori bensamersuista:
Onko tuossa odotettavissa jotain erityisiä kalliita murheita?

Olisiko saman hintainen ja ikäinen C 220 CDI isompien riskien osalta parempi?

Ajan vain 16tkm vuodessa joten aivan sama vaikka olisi bensakone.

12

1389

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mersuforum

      itsellä ollut c180 T A kompressor 2009 puoli toista vuotta ja mitterissa 35000 km...ei mitään vikoja ja hyvin kulkee...dieselit ovat vikaherkempiä vrt. bensakoneet...tässä näkee kun joku esittää asiallisen kysymyksen (kuten sinä) niin eipä oo vastaajia näillä syvyys sivultoilla...mene siis mersuforum.net sivustoille, niin sieltä löytyy oikeita mersujen omistajia ja asiallisia keskusteluja...

    • hienoa kyytiä!

      varmaan hyvä peli.itselläkin käynyt mielessä.mitä nyt kyydissä ollut,niin yksi tukevimmista peleistä,missä olen ollut.herraskainen auto.tekniikkaan en ota kantaa,kun ei ole omakohtaisia kokemuksia.

    • näin täällä

      Minulta hajosi moottori C 200 compressor mallista ja ei ollut ajettu kuin 138 tkm. Öljyt ja nesteet vain sekaisin ja kiinnileikkaus, auto on nyt korjaamolla ja en vielä tiedä mistä litkut pääsi lirahtamaan toistensa joukkoon. Muita vikoja on ollut mittariston sähköjen pätkiminen, lämmönsäätöyksikön hajoaminen, etuoviin lasin-nostajan moottorit uusittu, airbag vikoja useaan kertaan- lähinnä vain merkkivalon kuittailua, käsijarrun jumiutumisia, kuljettajan istuin retkahti oveenpäin kallelleen- jousilangat poikki, etu lokarit maalattu ruosteen takia, sivupeilin sähkösäätö ei toimi, abs tunnistimet ja piuhat uusittu, koiranluut -ja muitakin niveliä eteen ja taakse uusittu. Eli tässäpä tärkeimmät huolenaiheuttajat.

    • NÄIN MYÖS

      Hyvä kyllä ajaa, mutta huollot tulee kalliiksi kun alituiseen on jokin asia vialla. Isälläni oli 77 diesel mersu muistaakseni sillä laiskimmalla nuhapumppu koneella, mutta vikoja ei juurikaan ollut ja kilsojakin kertyi noin 700 tkm. Nykyisin mersut ovat aivan silkkoa entisiin nähden ja tuntuu että ovat suunniteltu kestämään vain takuuajan. Mulla on 200C Kompressor ja ei kohta tässä autossa ole sellaista osaa mitä ei olisi jo kahdesti vaihdettu, KALLISTA LYSTIÄ.

    • että näin

      Kävin tollase 200 C- kompressorin koeajamassa ja ei kyllä paljoa sytyttänyt. Jotenkin tyypillisen tahmea ohjata ja esim penkin kulma jo hankautunut rikki !!!!, kun muissa autoissa ei kyllä niin nuoressa mallissa penkin kulmat repsota. Jotenkin rupesi tuntumaan onkohan laatu enään kohdallaan, vai onkohan siinäkin säästölinja päässyt puraisemaan.

    • RANSKA vs SAKSA

      Ei noita mersuja kannata enään edes harkita, kalliita ostaa vähän käytettyinä ja eivät nää viatonta päivää. Mulla oli 230 A (pari vuotta vanha) ja hyvä kun pääsin siitä eroon, nyt on alla citikka c5 ja ei ole ongelmia läheskään niin paljon kuin mesessä oli.

    • SAKSA vs USA

      Vaihdoin ongelman, eli 200 Compressorin jenkkiin ja ajelen nyt ongelmattomia kilometrejä. Kannattava kauppa- sain mesen myytyä ja rahaa jäi jenkin oston jälkeen muuhunkin, mutta sain jenkistä moninverroin paremman ja nautittavamman auton.

    • USA forever

      Samanlainen kokemus minullakin, nyt on jenkki alla ja huoletonta on ollut. Ajaminenkin on nyt nautittavampaa ja kyytiläiset tykkää.

    • no tämmönen
    • wefwweff

      Itse ottaisin 220cdi:n. Dieseleillä on vaan niin paljon mukavampi ajella, varsinkin jos kilometrejä tulee paljon vuodessa.

    • törkyä vaan

      Tää on pelkkää provoilua!!!! Sulkekaa tämä.

    • Anonyymi

      se on niin autokohtainen mitä on jouduttu remppaamaan mm.. millaiset entisetomistajat huoltohistoria yms.. tännehän kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa ja nuo jenkki hommat ei ne ole halpoja nekään ja näillä pensan hinnoilla niitä hirviästi liikkeellä näy

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe