Minne kuluuvat pillerit lentokoneessa?

ekaa kertaa lentävä

Ehkäisypillerit ovat kyseessä, tosin kuukautisten siirtoon..Todennäköisesti ovat käsimatkatavaroita, joten pitääkö ne pussittaa minicrip-pusseihin? Tarvitaanko reseptejä?
Minulla on myös postafen-nimistä matkapahoinvointilääkettä, jonka tarvitsen perillä olevaa bussimatkaa varten..vai tuleeko lentokoneessa myös huono-olo? Ikinä en ole lentokeneessa matkustanut enkä ulkomailla käynyt, joten apua kaipailtaisiin.

Lisäksi vielä "peruslääkkeet", kuten aspirin ja burana? missä on näiden paikka? ja miten pakkattuina?

Lopuksi vielä turvatarkastuksista..Eli mitä niissä tapahtuu? Puretaanko koneseen tulevat käsimatkatavarat hihnalle eli tässä tapauksessa ne pillerit yms.? Olenko yksin tarkastuksessa vai onko kanssani myös muut koneeseen tulevat? Eli joudunko nolona punastelemaan ja selittämään pillerini ja niiden tarkoituksen muiden luokkalaisten katsellessa?

Kiitokset vastaajille jo etukäteen! :)

11

5775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap

      tiedän että tuossa oli juuri samanlainen keskustelu, mutta siinä käsiteltiin "kunnon" lääkkeitä, kuten reumalääkkeitä ja insuliineja, joten et kokenut näiden kuuluvan sinne enkä halunnut sotkea muiden kysymyksiä menemällä sinne kysymään omiani..Pahoittelut jos mokasin mutta vastauksia kaivataan kipeästi..

      • sekin selvisi?

        lääke on lääke oli sitten mihin vaan.


    • voi teitä

      Pussiin laitetaan vaan nesteet..onko sinun pillerit nesteenä? ei eli sitten ne voi olla siinä pakkauksessa missä ovat nytkin. Kyllä lääkkeet pitää laittaa laatikkoon mutta ei niitä nyt aleta kuuluttaa että tulkaa nyt katsomaan....en kyllä ymmärrä mitä tuossa on noloa jos on ehkäisypillerit mukana? Yksi neuvo on että anna muiden mennä ja mene viimeisenä sitten jos noin luonnollinen asia hävettää. sinä nyt vähän joka paikassa tätä kyselet mutta kaikki menee ihan hyvin. Muista vaan käyttää niitä pillereitä...se olisi vielä nolompaa että ei...

      • voi että taas

        Selvennätkö vielä mihin vaivaan mitäkin lääkettä syöt ja kuinka kauan olet sitä syönyt? Onko tauti perinnöllinen, kenties tarttuva? Kärsitkö oireista? Harrastatko seksiä?


      • ap

        juu ihan koknaisina pillereinä ovat eli eivät nesteinä :)


    • 22

      Minigrip-pussiin pakataan vain nesteet.

      Turvatarkastuksessa noudatat ohjeita, joita saat.
      Kannattaa myös katsella, miten muut edelläsi jonossa toimivat.
      1) Joudut laittamaan hihnalle (avoimessa muovilaatikossa) päällysvaatteet. Eli normaalisti takki, huivi, päähine, vyö. Joskus voidaan määrätä laittamaan hihnalle myös kengät.
      2) Hihnalle menevät myös käsimatkatavarat eli se laukku, jonka viet koneeseen. Jos sinulla on mukana tietokone tai järjestelmäkamera, ne kehotetaan yleensä ottamaan erikseen omaan laatikkoonsa. Muut tavarat pysyvät laukussa, sillä turvatarkastuksessa se läpivalaistaan.

      Ota lääkkeiden reseptit tai kopiot resepteistä mukaan.

    • ap

      mahtavaa ja kiitos vastauksista nyt selvisi tämäkin!

    • näin teen minä

      Laitat ne ruumaan vaan kaiken maiilman ehkäisypillerisi, mitä sä niillä lentäessä teet (siellä ei harrasteta ihan sellassii juttusii..)käsimatkatavarossa..

    • duni-

      Itse ainakin viimeksi matkustaessani kuljetin lääkkeet, piilarikotelot ja muut päivittäin tarvittavat asiat käsimatkatavaroissa ihan sen varalta, että ruumassa kulkeva matkalaukku katoaisi tai tulisi myöhässä.

      Laitoin lääkkeet (särkyyn ja närästykseen), ripsivärin ja huulirasvan läpinäkyvään minigrip-pussiin ja käsilaukkuun, joka oli minulla käsimatkatavarana.
      Helsingissä riitti kun laittoi käsilaukun sinne muovilaatikkoon eikä sitä kummemmin syynätty, Roomassa piti kaikki elektroniikka laittaa erikseen lootaan.

      Älä huoli, ei ne sitä pillerilevyä kaiva kovalla äänellä esiin ja kutsu puolta henkilökunnasta kuulustelemaan sua :D Jos pillerit on alkuperäispakkauksessaan niin tuskinpa ketään kiinnostaa.

      Mulle tulee paha olo jopa pihakeinussa mutta lentokoneessa ei tätä ongelmaa ollut. Varaudu kuitenkin korvasärkyyn, jyystä isoa purkkakönttiä tai sitkeää karkkia, pidä nenästä kiinni ja puhalla (suu kiinni) tai haukottele oikein leveästi. Älä säikähdä sitä raksumista ja kipua kun korvat aukeaa, sen jälkeen paine helpottaa.

      Turvatarkastuksessa nykyään käydään jokainen käsikopelolla läpi, mutta kyseessä on siis nopea pyyhkäisy ympäri vartalon, jossa ei siis mitään noloa.
      Metallinpaljastimen piippauksessakaan ei ole mitään maailmanlopun aineksia, mulla lävistyksiä ja piippasin Suomen puolella mutta en Roomassa.
      Tutkimuksen suorittaa samaa sukupuolta oleva henkilö. Pukeudu matkalle mukavasti, kaiken maailman niittivöitä ja ketjuja on aika tylsää lähteä purkamaan kun muut huohottaa jonossa takana.

      Hyvää matkaa :)

    • Pillerirasia

      Mulla on pillerit aina olleet käsimatkatavaroissa, enkä ole niitä koskaan sieltä joutunut turvatarkastuksessa kaivelemaan. Eivät ne välitä, jos sulla on parit pillerit mukana, sitten vasta puuttuvat jos pillereitä on niin paljon että voidaan epäillään jonkinlaista väärinkäyttöä/laittomuutta. Pistät ne vaan käsimatkatavaroihin ja nestemäiset sinne minigrip-pussiin, jos sellasia lääkkeitä sulla on. Postafenia on myöskin ollut mukana, lentokoneessa en ole niitä tarvinnut mutta bussimatkoilla kyllä. Yhden ainoan kerran on tullut lentokoneessa huono olo, mutta silloin siellä isot miehetkin alko jo yökkäillä. Onneks oltiin jo melkeen maassa!

    • lenetelevä

      Meikäläinen on aina kuljettanut lääkkeet vaikkapa takin taskussa. Ei kai niitä nyt niin poskettomia määriä ole...
      Ynnä muut kiinnostavat tavarat. Vetoketjulliseen päällystakin taskuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe