Mikähän on, kun Kivikylän Kotipalvaamon ainakin nakit ja lihapullat ovat ihan erilaiset kuin ennen? Maussa on ero kuin yöllä ja päivällä, sekä mausteita on lisätty tai muutettu ja koostumuskin on erilainen, taisi nakissa olla eri kuorikin. Astmaatikkona aiemmin pystyin käyttämään ko. tuotteita ja käytinkin niitä vuosia, mutta eipä tarvi käyttää enää. Harmittaa, kun laadukkaat, maukkaat tuotteet on muutettu erilaisiksi. Olisi ennemmin pidetty vanhat tuotteet vanhoina ja kehitelty uusia tuotteita ja tuotu markkinoille uusilla nimikkeillä.
Kivikylän tuotteet
47
9786
Vastaukset
- höh HK
TEKEEKÖ niitä nykyisin HK omistajan oikeudella ja omilla resepteillään
jauhoista ja lisäaineista?? - Miksi muutos ?
Juustonakki oli loistava ennen, mutta noh syöhän noita uusiakin mutta ei niin mielellään...
- kaks
Kyllä HK varmaan pakkaa omiaan omistajan oikeudella Kivikylän pakettiin,
kun niiden omia ei kukaan syö.Hetkenpäästä pitää taas ostaa joku jonka
nimellä saa jauhoja myytyä,kun ihmiset huomaavat Kivikylän merkin tuho-
tuksi- Minä
Samoin Grillerin maku muuttunut aivan toiseksi.
- Anonyymi
Minä kirjoitti:
Samoin Grillerin maku muuttunut aivan toiseksi.
Vanhanajan nakki on mulle liian suolasta,vai kuvitteelenko vain,jossain halvoissakin makkarajutuissa on suolainen maku..onko se sitten niin kun olen 60 v.että makuaisti on sitä ..jotain luokkaa.ite olen päinvastoin muistannu kun vanhemmat ihmiset sanoo sitä ruokaa mitä sairaalassa saa,on ..tai papat pyytää suolaa
- Anonyymi
Minä syön HK:n sinistä pelkästään hinnan vuoksi
- Helppo nakki
Kivikylän vanhanajannakkien maku on huonontunut ja hinta on noussut,joten en enään osta.
- vanhatnakit
Juuri itsekkin noita vanhanajannakkeja tuli popsittua pari paketti/viikko monta vuotta, muttamutta... kerran vahingossa katsoin hintaa..Voi v.... ne on kalliita. Melkeen 4 € paketti. Ei ne nyt niin hyviä ole. Jääköön hyllyyn.
- Anonyymi
vanhatnakit kirjoitti:
Juuri itsekkin noita vanhanajannakkeja tuli popsittua pari paketti/viikko monta vuotta, muttamutta... kerran vahingossa katsoin hintaa..Voi v.... ne on kalliita. Melkeen 4 € paketti. Ei ne nyt niin hyviä ole. Jääköön hyllyyn.
Se Palvi luu kauppias on ainakin huijari iisalmen torilla tai ainakin lasku taidonton en lkinä osta mitään ter.hinnatkohillaan9
- Jauhopötkö ei maistu
Soijapapujen tuotanto on romahtanut ja se näkyy nakkien ja lenkkien hinnoissa. Eikös sitä soijajauhoa tungeta näihin makkaroihin joiden lihapitoisuus on pieni kokonaispainosta. K-marketissa vanhanajan nakkipaketin hinta on jo yli 4€ ja maku muuttunut tavallisen saarioisen nakin veroiseksi.
- Nakkia,makkaraa
Ei se kivikylä ole enää mikään kotipalvaamo sen jälkeen kun liittyi HK.hon. Parempi on etsiä todellisia kotipalvaamoita sillä niitäkin onneksi vielä seudulta löytyy.
- Anonyymi
Kenellä on enää varaa huiluntuhtiin?
- Tapolan nakki OK
HK= huonoa kyrsää.
- kivihylä
hk omistaa nykyisin 49 prossaa kivikylästä.... sen jälkeen maut muuttu. valittakaa johtoon rahan himoset paskat....
- NIIN PAL HYVVEE
Parjaaminen on turhaa,parempaa laatua saa hakea ja johan sen osoittaa jonot juhlapyhien edellä,hakekaa lihanne vaacumpakattuina marketeista ja nauttikaa mikäli suolisto kestää.Ulkolaista paskalihaa voi nauttia suurin siemauksin,Kivikylä ei moiseen sorru..Nyt jokainen voi sen rakkaan äidin ruokkia oman makunsa mukaan mutta suosittelen edelleen Kivikylää,henkilökuntaa,palvelua ja laatua.
- tamperelaiset
Olen samaa mieltä sinunkanssasi, Kivikylän tuotteet laadukkaita ja palvélu ystävällistä!!
- Anonyymi
tamperelaiset kirjoitti:
Olen samaa mieltä sinunkanssasi, Kivikylän tuotteet laadukkaita ja palvélu ystävällistä!!
Ei palvelu vie nälkää.
- Laatua sekin on
Snelmanni ei tee tuotteitaan pakastetusta lihasta,entäs kiveskylä,niin tekeekö?.
- joulukinkut
Jouluna usein useat perheet saavat käyneen kinkun koska menekki niin suuri ja "nopeaa sulatus tapaa" ei ehditä miettimään vai onko pakastimet kenties epäkunnossa.
- Erikoista88%
Selittäkääpä joku, miten Kivikylän palvaamon lihapullien tuoteselosteessa oli, että lihapitoisuus 88% Rasvaa 21% suolaa 1,4 sehän on yhtäkuin 110% ?
Ostin HML:stä tämän, kotopuolessa pohjoisempana vastavissa lihapitoisuus muistaakseni 70 tai 77%- lookikko
Tuohon on looginen selitys - alan yleisen käytännön mukaan tuoteseloste ilmoittaa käytetyn raaka-aineen määrän reseptissä. ei sitä, mikä on minkäkin raaka-aineen osuus valmiissa tuotteessa.
Joissakin tuotteissa nestettä häviää valmistusprosentissa paljon ja tällöin lihaprosentti voi nousta hyvinkin korkeaksi, esim. metwurstissa ja salamissa on ihan yleistä, että lihaprosentti on 110-140 (mitä korkeampi, sen laadukkaampaa). - Erikoista88%
lookikko kirjoitti:
Tuohon on looginen selitys - alan yleisen käytännön mukaan tuoteseloste ilmoittaa käytetyn raaka-aineen määrän reseptissä. ei sitä, mikä on minkäkin raaka-aineen osuus valmiissa tuotteessa.
Joissakin tuotteissa nestettä häviää valmistusprosentissa paljon ja tällöin lihaprosentti voi nousta hyvinkin korkeaksi, esim. metwurstissa ja salamissa on ihan yleistä, että lihaprosentti on 110-140 (mitä korkeampi, sen laadukkaampaa).Kiitän,arvelin itsekin samaa, mietin vaan että tuota käytetään vaan makkaroiden kohdalla ja ennen selosteessa on kuitenkin ollut yhteenlaskettu loppulukema 100%. Epäilin ensin, että tämä on jokin maanantai-aamun seloste :D
- Missä vika?
Ostin tampereen kauppahallista Kivikylän hevosmakkaraa.Oli niin rasvaista, ettei pelkältään voinut syödä ,joten tein makkarasopan.Paistoin makkaran,kaadoin rasvan pois ja huuhtelin makkarat lävikössä.Silti oli niin rasvainen soppa että suurin osa meni viemäriin!
- Anonyymi
Ei rasvaa saa viemäriin kaataa.
- EX nakin ostaja
Snelmannin nakit nykyään parhaita. Kivikylän huonontunut.
- Love so much KK
Luulosairaus ei oo leikin asia,tuotteet on aivan samoja ja maut kohdallaan.
- sulo k
niin jos ooon tollasii makkaranvääntäjiä, niin maku suattaa torella muuttua.
samoin kivikylän wienerleikkeet on karmean makusia, verrattuna snellmannin wienerleikkeisiin
- jassooo
Aina kun minä olen pihvejä tai muuta liharuokaa ukolle tarjonnut,ja saanut erityiskehut,niin aina on kyseessä ollut Kivikylän lihat!!
- lenitabonita
Mistä tulee kotimaisen makkaran ja nakkien kuoret. Onko kotimaisia
- Etteivaanulkomailta
Mistä tulee pippuri?
- Anonyymi
Etteivaanulkomailta kirjoitti:
Mistä tulee pippuri?
Kaupasta
- Räbääjä
Kivikylän palvarin lihapyöryköissä on alkanut esiintyä tuurista riippuen sivumakua joka vaihtelee miedosta karmeaan syömäkelvottomaan. Lähinnä tulee mieleen home tai pikemminkin sinihomejuusto. Firmalla on myös sinihomejuustolla täytettyjä pyöryköitä joten jos laskisi 1 1 yhteen ja toteaisi linjaston puhdistuksen tai jonkun olevan pielessä ja sieltä tulee lisämakua muihinkin tuotteisiin.
Firma on vastannut lukuisiin reklamaatioihin hiljaisuudella. Pitäkää tuotteenne!- Vanilja-lihapullia
Minä kyllä tykkään sinihomeesta noin yleensä. Mutta jos alkavat lisätä vaniljan makua lihapulliin, niin sitten loppui ostaminen.
Kaupastakin kun hakee mitä tahansa, ihan tavallista pullapitkoakin, niin aina on mausteeksi lykätty vaniljaa. Olen alkanut inhota vaniljaa kaikenlaisissa elintarvikkeissa. Sitä tuupataan ihmemeusteena aivan kaikkialle nykyään, maitojuomista lähtien.
- Eisuolaa
Kivikylän tuotteissa on kaikissa liikaa suolaa, ne ovat selvästi ylisuolattuja ja täten epäterveellisiä.
- Glutamaattitilanne
Ja miten natriumglutamaatti?
- Luomutus
Niin ostin myös kivikylän naudan jauhelihaa varmistaakseni keittoa, joka jäi kyllä syömättä oudon maun ja valtavan rasvaisuuden vuoksi. Eipä enää tarvitse hakea ainakaan jauhelihoja kivikylästä...
- kauppaopistolainen
Kivikylän Vanhanajannakit ovat suussa sulavia sinapin kera!
- Anonyymi
Olen aina tykännyt Kivikylän nakeista
Nyt koostumus ja maku on muuttunut. Jotenkin löllömmäksi. Aikaisemmin mikrossa kun nopeasti laittoi, nakit olivat hyvän kiinteitä ja napsahti haukatessa. Makukin on muuttunut. Lihaisa maku on poissa. En osta enää.- Anonyymi
Maku muuttui muissakin tuotteissa kun omistajakin vaihtui. Ei ole enää entisensä.
- Anonyymi
Aika pienistä nyt valitetaan, jos pikkasen on nakkien koostumus muuttunut pehmeämmäksi. Isolla kirkolla epäillään sikäläistä lihanjalostaja Wotkinia, että olis jauhettu Helvetin Enkelien niille toimittamia ruumiita makkaran joukkoon.
”Helvetin enkelien jengiläinenoli vaatinut minulta nimeä 145 000 €
velkakirjaan ja kun en suostunut, kerrottiin, että se kirjoitetaan sitten
verellä. Sain myös seikkaperäisen selostuksen, kuinka ruumis voidaan
hävittää Votkinin lihaleikkaamossa niin, ettei sitä ikinä löydetä”, mies
kirjoittaa kantelussaan."
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009183871.html
Jos meijän nakeista alkaa löytyä peukalonpäitä ja muuta, niin sitten alkaa olla aihetta reklamaatioon, ei ennen sitä.-- Anonyymi
Virpi Butt?
Aikanaan suosein makkaroista ehkä mieluiten Huilun Tuhtia, nykyään suosin Grilleriä ja Löylylenkkiä. Muuten ei ole tainnut tulla makkaraa suosittua. Kivikylän lihatuotteet ovat useasti tuntuneet sikäli luotettavilta, tosin ehkä joitain poikkeuksia löytyy. Mutta näillä mennään, ainakin tämän asian tiimoilta! - Anonyymi
Saahan sitä arvostella kun kerran tuotteesta maksaa. Suomi on vapaa maa.
Wotkinit on sitten erikseen.
- Anonyymi
Tarjous makkaroille on oma resepti. Emakkoa on halvenpaa kun sian lajitelma. kannattaa katsoa onko kamaraa elikkä sian nahkaa. tai koneellisesti eroteltu liha. täyttä kuraa ei kiitos.
- Anonyymi
pakko sanoo että ainakin lihapullat maistuu paskalle, makuasia tietty sekin..
- Anonyymi
Mistä tunnistat paskan maun??Oletko useinkin maistellut paskaa??
- Anonyymi
Nykyään on kaikekin varminta hakea lihapullat joko Lidlistä tai Ikeasta.
Kumpikin noista myy eri valmistajan tekemiä, ruotsalaisen lihapullan nimellä kulkevia lihapullia. Nuo ruotsalaiset lihapullat pesevät maullaan ja koostumuksellaan mennen tulleen HK:n ja Kivikylän lihapullat
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Persut romahti Haapaveellä, kiitos Ilkka!
Persut saivat historiallisen tappion haapaveellä! Kiitos Ilkka!892032- 821810
- 541459
Nyt tiedän
Että joku on lahjonut jonkun tai olemme idiootteja. Nuo kokkareiden päsmärit tuli valituksi valtuustoon. Onnea vaan kai481415- 1461358
Sanna Ukkolan kolumni: Rautarouva, joka unohti joukkonsa - Riikka Purran pitäisi katsoa peiliin
"Historialliset tappiot eivät synny vahingossa. Ne syntyvät, kun johtaja unohtaa, ketä hänen piti palvella, kirjoittaa I481304Oletko ymmärtänyt
Oletko ymmärtänyt jotain kaivatustasi lähiaikoina tai oletko muuttanut mielipidettäsi kaivatustasi?1441244Kepun hegemonia jatkumassa vankkana Puolangalla
Tuuliviirien vallankumous jäi pahasti piippuun!261096Paraneeko ilmapiiri nyt?
Paraneeko kunnallispolitiikan ilmapiiri nyt kun persuilla meni vaalit päin pers3ttä ja änkyräpersut tipahtivat vilttiket251005- 39975