Mieheni haluaa mutta minä en niinkään

Tyttö 87

Olen 24.vuotias nainen ja olen ollut yhdessä n.2 vuotta poikaystäväni kanssa. Hän olisi kiinnostunut kokeilemaan ns.peppu seksiä,mutta en usko että se tuntuu mukavalta.Ystäväni on kertonut että ensin se sattuu mutta sitten tuntuu ihan hyvältä ja siitä voi jopa oppia tykkäämään mutta, minua jotenkin epäilyttää koko asia.Onko siinä kyse vain miehen miellyttämisestä?

11

1404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miehenmieleen

      Ei minusta ainakaan peppuseksi tuntunut hyvältä, kun poikaystäväni on pari kertaa sinne kakkoseen koittanut työnnellä. Olemme puhuneet asiasta ja hän olisi kyllä innokas "totuttamaan" minua siihen, mutta minua ei huvita juuri sen kivun ja epämiellyttävyyden takia. Kieltäydyn yleensä ihan huumorin keinoin jos hän jotain ehdottelee tai yrittää. Emme ole kokeilleet liukkarin kanssa, mutta siitä varmaan olisi apua. Liukkari voisi myös olla ihan hyväksi ekalla peppuseksi kerralla. Toisille se varmaan sattuu enemmän toisille vähemmän, riippuen tietenkin miehen peniksen ja naisen anaalin koosta. Tuskin se peppuseksikään kuitenkaan on niin vastenmielistä etteikö siitä ajan kanssa oppisi pitämäänkin. Mutta pakko sanoa tuohon kysymykseesi vielä että kyllä se minun mielestäni ainakin on enemmän varmasti miehen mieleen!

    • Kokeiltu on

      Tyttöystäväni kanssa ennen harrastimme tätä kyseistä useastikkin :) Ja hän sai sieltä jopa vahvempia orgsmeja kuin "tavallisesta" seksistä. Ennen kuin itse tulin sisään asti kuitenkin höllittelimme sormilla ja välillä myös dildolla ja sen jälkeen kun on paikat jo "lämmitetty" voi tulla sisään ilman mitään ongelmia eikä satu!
      Isoin juju kuitenkin on se jos naista jännittää tai pelottaa likaa niin hän helposti kiristää lihaksensa pinkeiksi joilloin joutuu peniksebn ihan tunkemaan sisään itse yhdynnässä ja se sattuu varmasti.
      Emme enää tätä yhdyntää tee ikävä kyllä ollenkaan, okei aloimme jo vähitellen tottumaan ajatukseen , mutta loppusana tyttöystävältäni tuli silloin kuin leikki meni vähän likaiseksi yhdellä kerralla. Sen jäleken en ole asiasta voinut kuin unelmoida.
      Suosittelen jos uskallatte :) Menkää sisään ensin sormilla ja sitten vasta ja LIUKKARIA runsaasti todella runsaasti joka vaiheessa!

      • N_peppuonkivaa

        Mä oon harrastanu peppuseksii monta kertaa mut mulla ja silloisella poikaystävälläni kävi kerran kans sillai et jälki oli likasta ja mua hävetti tosi paljon enkä oo sen jälkeen osannu siihen rentoutua eikä oo tuntunu hyvältä.. harmittaa mut jotenki alitajuntaisesti pelkään että niin käy uusiks.
        Ja toinen ongelma mitä pelkään on se että peppuleikkien jälkeen on vaikee pidätellä pierui ja tulee vielä hankalampi olo ittensä kanssa eikä oo rentoutunu olo ku nolottaa jos pääsee pieru.. ja tää nyt kuulostaa tosi tyhmält kirjotettuna mut on oikeesti ongelma.. ja vieläku ite tykkäisin peppuseksistä ja nautin siitä todella, silloin kun osasin siihen rentoutua ja nauttia.


    • Kaiken A ja O on 100% luottamus toiseen,vapaaehtoisuus,täydellinen rentoutuminen jo ENNEN peppuseksiä ja liukkaria ,liukkaria ja vielä kerran liukkaria.Suosittelen jopa että kokeilette peppuseksiä vasta kun olet jo saanut kerran orgasmin,niin olet varmasti sopivan rento.Sitten sitä liukkaria pepulle ja sormiin ja ensin varovaista sormittelua yhdellä ja sitten kahdella sormella ja tarvittaessa taas liukkaria,sitten pikkuhiljaa kun peppu alkaa joustaa alatte yrittää sisälle menoa.Ja vain hieman kerralla ja heti taukoa jos sattuu.Anus on rakennettu niin että matkalla syvemmälle on kuljettava "porteista" eli sulkijalihakset alkavat laittaa heti hanttiin jos et ole rentona,eli vain rentona ollessa homma onnistuu.Jos tuntuu ettei rentoutta löydy,voitte kokeilla vaihtaa asentoa.Jotkut tykkäävät takaapäin mutta kokeilemisen arvoista on myös kylkiasento sekä niin että nainen on selällään jalat ylhäällä ja lähetyssaarnaajaa tehdäänkin pykälää alemmas.Rentoutta ja naisen nautintoa kannattaa myös lisätä hyväilemällä klitorista sillä monetkaan naiset eivät saa itse peppuaktista yksinään orgasmia -tosin jotkut taas saavat,mutta omakohtaiset kokemukset puoltavat pientä sormikikkailua ;-)
      Rohkeasti vaan kokeilemaan ja muista että jos ei eka kerta suurta hekumaa tarjoaisikaan,seuraava kerta meneekin yleensä jo rennommin ja silloin on nautintoakin helpompi saavuttaa.

    • jokggg

      olen kokeillut se on mahtavaa

    • seksin vapaus

      Päästäisit miehesi ihan sovinnolla vieraisiin, kun et kerran pysty häntä tyydyttämään.
      Hän tulee joku päivä varmasti käymään vieraissa toteuttamassa tarpeensa.

      Kannattaa muistaa, että et omista toista ihmistä etkä hänen seksielämäänsä. Hänellä on vapaus toimia haluamallaan tavalla

      • naienen

        Varmaan se nainenkin sitten voi haluamallaan tavalla lähteä sieltä baarista komean adoniksen matkaan?

        Mutta joo, eiköhän se ole ihan pariskuntakohtaista että mikä on sallittua. Käsitykseni mukaan pettäminen ei kuitenkaan valtaosan mielestä ole sallittua...


    • anal pleasure

      Itse nautin nykyään suunnattomasti peppuseksistä, pyllyn hyväilystä yhdynnän aikana ja sen nuolemisesta. Ennen kuin tapasin nykyisen mieheni minulla oli huonoja kokemuksia anaaliyhdynnästä, tyyliin: suihkun jälkeen vähän bodylotionia ja sitten survotaan "väkisin". Ensimmäistä kertaa, kun tuli puheeksi nyxän kaa, hän totesi, että sen on taitolaji ja vaatii vähän vaivannäköä. Jäi sit vaivaan tää juttu, kun mies ei sen enempää vongannut tai edes puhunu asiasta. Lopulta mä sit pyysin, että haluun. Mies tuli kotiin ja sillä oli anaalisuihku, liukkaria ja anaalitappi. Sitten lauantaina saunaa ennen tein huuhtelun. Saunanjälkeen mies nuoli mua sen jälkeen laitto liukkaria ja alkoi hyväilemään pyllya ja sit sormettaan hellästi. Rupesin siinä aika kuumana käymään, tappia pyllyyn ja sen annettiin siellä olla, kun ihan rauhassa sekstailtiin. Lopulta sit tappi pois. Pylly oli ihan rento ja kun mies tuli sisään tuntu ihanalta. Eka ihan liikkumatta ja pikku hiljaa kovempaa ja kovempaa. Miehen käsi klitalla ja aah! Myös se, että mies nuolee pyllyä ja sen käsi on klitalla takaa nopean voimakkaan orgasmin. Sormi pyllyssä pimppiyhdynnässäkin voimistaa minulla orgasmia. Näin siis meillä. Avoimin mielin ja hyvällä valmistelulla. Toki pakko ei oo, jos ei haluu tai tuntuu nöyryyttävältä.

    • ex-piika

      Yäk, ootte kuvottavia! Oksennan...

    • Paras tapa oppia tykkäämään anaaliseksistä on aloittaa erinäisillä seksileluilla, pienillä aluksi. Myös sormia voit käyttää mutta kynsien pitää olla lyhyet ja pidä vaikka kondomia sormien ympärillä. Runsaasti liukuvoidetta kehiin ja opi vaikka leluilla miten rentoutua, aluksi melkein refleksinomaisesti jännittää ja yrittää työntää lelua/kyrpää pois. Kun opit rentoutumaan, ei kipua ole juuri lainkaan kunhan kaikki tapahtuu hitaasti.

      Voi olla että jos poikaystävälläsi on iso penis se voi sattua, sen takia on parempi aloittaa pienillä leluilla ja siirtyä suurempiin kun siltä tuntuu. Kipu tulee usein siitä kun jännittää sulkijalihasta jolloin reikä on tiukka. Itselläni oli aluksi vaikeuksia saada mitään sisääni, mutta nyt voin saada jopa nyrkin sisääni kunhan aloittaa pienemmistä leluista. Vähän ajan päästä on niin rento että suuretkin lelut ja kyrvät uppoavat ilman kipua.

      Enkä nyt tiedä siitä jos se on enemmän miehen mieleen, ehkä heteromiehillä joilla on jotain kammoja. Eturauhasen tyydyttäminen on orgasmista ja luulen että miehet nauttivat jopa naisia enemmän vastaanottavana osapuolena tästä syystä. Itse tykkään enemmän että minua naidaan kuin päinvastoin.

    • Pihtari-isäntä

      Meillä on toisinpäin - eukko haluaisi, joskus pyytääkin, mutta panen anaaliin silti vaan harvakseltaan. Hyvältä se tuntuu, mutta kun säästelen, se pysyy kivan kireänä tulevillekin vuosille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      325
      3489
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      214
      2899
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      144
      2544
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      18
      2059
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2055
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1816
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1682
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1618
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      122
      1306
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      263
      1290
    Aihe