Wilma Schlizewski; psykoterapeutti?

Wilma Schlizewski on kertonut opiskelevansa psykoterapeutiksi. Tietääkö kukaan, milloin hän valmistuu?
Wilma on luvannut hoitaa masennuksen yhdellä käynnillä.
Ilmianna
Jaa

9 VastaustaSiis hantta Krause?
Ilmianna
Jaa
Tuskin opiskelee PSYKOterapeutiksi, mikä terveydenhuollon suojattu nimike ja edellyttä terveydenhuollon tai psykologian taustakoulutusta hyväksyttyä psykoterapiakoulutusta.

Kaikenlaisia "terapeuttteja" koulutetaan ja kaikenlaiset ihmiset käyttävät itsestään nimitystä "terapeutti".

Eiköhön hänen yhdistetty tatuointi-lävistys-huuhaa -terapia teho yhtä hyvin kuin lume yleensä..

Jos haluaa tulla huijatuksi, niin siitä vaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juu ihan on näitä huuhaa"terapeutteja" vain tämä daami. Jonkun uskomushoito-hömpän on käynyt ja levittelee sitten noita älyttömiä letkautuksiaan.

Kaikenmaailman tsemppaajat ja kukkaisparantajat aina honottavat itseään psykoterapeutteina ja kun asiaa aletaan kaivella enemmän paljastuu taas juuri se todellinen "terapeutti"-nimike.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jo klassinen psykoterapia sulkee EHDOTTOMASTI pois kaiken parapsykologian , ennustukset ja muut hömpät. kuuntelin Olga K puheen aamua jossa rouva oli vieraana; täytyy olla megalomaniaa tai muuta - kuka hullu lähtee "kursseilla" opiskelleen "psykoterapeutin" puheille????Hei haloo, Hantta haluaa taas näyttää kuinka ylivoimainen hän muka on. Suomen itserakkain ja tyrkyin henkilö. Tule pilveltäsi alas jo.
Ilmianna
Jaa
Tää nyt taas niin tätä. Melkein jokaisessa Suomen taajamassa on henkilöitä, jotka hakkaavat koulutetun psykoterapeutin tehon 6-0.
Meinaan että niiden luontainen maailmankansalaisuus ja upea sosiaalisuutensa vaikuttaa satoihin kanssaeläjiinsä myötäelävästi - ja ilmatteeks.
Ilmianna
Jaa
Voi hantta-raasua. Muistatteko kun hän julisti Tiina Jylhän ohjelmassa ettei koskaan usko muuhun kuin tieteellisesti testattuihin ja täsmällisiksi todistettuihin aineisiin ja keinoihin, ja nyt opiskelee tota täysin huuhaata: ennustamista, parapsykologiaa ym. jolla ei ole tieteen kanssa mitään tekemistä. Juu, siitä vaan kaikki parapsypologian "paperit " kaikille kainaloon ja hyväuskoisia ihmisiä huijaamaan. Eikä muuten ole ensimmäinen asia jossa kyseinen eukko puhuu ristiin! Ja sit uskoo vielä horskooppeihin, voi hellanlettas sentään. Uskokaa tai älkää; ei ole tää "rakkausavioliitto" pitkäikäinen, niinhän ne hantan kaikki muutkin liitot on on solmittu rakkaudesta...huhuu..
Ilmianna
Jaa
Aika bissardi ilmesty terapeutiksi.... oma koulutusterapia tulee tarpeeseen. Aina ei omat rankat kolkemukset tee ihmisestä hyvää terapeuttia...
Ilmianna
Jaa
Wilma opiskelee KOGNITIIISTA LYHYTTERAPIAA.

Kognitiivista terapiaa pääsee siis opiskelemaan tatuointitaiteilija-pohjakoulutuksella.

Hyvin "vakuuttavaa"....
Ilmianna
Jaa
Siinäpä onkin terapeutti helvetistä. Mahtaakohan sillä olla vieläkin seksisuhde eppu salmisen kanssa?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Wilma Schlizewski; psykoterapeutti?

Wilma Schlizewski on kertonut opiskelevansa psykoterapeutiksi. Tietääkö kukaan, milloin hän valmistuu?
Wilma on luvannut hoitaa masennuksen yhdellä käynnillä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta