Miksi vihervasurit puolustelevat islamia?

Mikä järki?

Aina, kun joku kritisoi islamia, hyökkää vihervasuri päälle syyttäen rasismista ja vihanlietsonnasta. Aina, kun tuodaan esille muslimien suorittamia rikoksia, vihervasuri syyttää rasismista ja alkaa höpöttämään siitä, mitä kristityt tekivät joskus vuonna 1 ja 2 ennen nakkisotaa.

Mitä nämä ihmiset ajattelevat? Miksi he puolustavat muslimeja niin fanaattisesti eivätkä siedä minkäänlaista islamin kritisointia?

37

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Afterlife78

      Ovat tyhmiä.

    • Ei heillä ole järkeä

      Se, että niinkin monet länsimaalaiset puolustelevat muslimeja, on systemaattisen islamistipropagandan tulosta. Lähi-idän muslimimaat öljymiljardeillaan rahoittavat massiivista propagandakoneistoa, joka esittää islamin rauhan uskontona ja muslimit uhreina, jotka ovat joutuneet pahojen juutalaisten ja oikeistokonservatiivien vihakampanjan uhreiksi. Tällainen propaganda vetoaa moniin, erityisesti länsi- ja juutalaisvastaisiin vasemmistolaisiin.

    • Kafir Goy

      Ironisintahan tässä on se että kyseiset arabimaat kuten Saudi-Arabia ovat eurooppalaisen vasemmiston vihaamien Yhdysvaltojen ja Israelin parhaita liittolaisia Lähi-Idässä. Toisella puolella rintamalinjaa puolestaan on joku Anders Behring Breivik, joka murhaa norjalaisia vasemmistolaisia, koska he ovat Israelin vihollisia, tai Jussi Halla-aho, joka toimii neokonservatiivien ja sionistien propagandaäänitorvena Suomessa. Tyhmiä ympärileikkaamattomia eurooppalaisia, joilla ei ole arabien öljyä eikä juutalaisten älyä, viedään kaikkien seemiläisten toimesta kuin pässiä narusta...

    • Antiuskis ylipäätään

      Nyt sinä osuit asian ytimeen. Kirjoitin kerran ateismi-palstalle aiheesta "vihervasemmistolainen ateismi". Sain hirveästi haukkuja. Mutta näkeehän sokea reettakin, että esimerkiksi kyseisellä palstalla jos joku lausuu poikkipuolisen sanan islaminuskosta ollaan heti muistuttamassa, kuinka kristinuskon nimissä on tehty sitä ja tätä. Eli islam-kritiikkiä pidetään sivistymättymyytenä ja uskontokritiikin ja ateismin kohdistumista kristinuskoon taas nykyaisena ja älykkäänä.

    • 18+2

      No niinhän täälläkin islamin vastustajat aina alkavat höpöttämään siitä mitä muslimit tekivät vuonna 1 ja 2 ennen nakkisotaa. Ei sen kummempaa.

      • Afterlife78

        Muslimit tekevät niin paljon paskaa nykyään,ettei tarvitse puhua mistään vanhoista.


      • Mikä järki?

        On hieman eri asia puhua historiallisista tapahtumista, kuin perustella nykypäivän väkivaltaa menneisyyden rikoksilla!


      • Pariisintalvi

        Eipä tuosta pariisin iskusta montaa tuntia ole. Ja tuskin on seuraavaan rauhan uskonnon purskahdukseen montaa tuntia.


    • islm

      islamissa on zero talerannssi. Tollasta olen hermostunut.. pää kipeä!

    • 1+13

      Olen huomannut saman.

      Nämä samat islamin puolustelijat ovat yleensä myös kaksinaamaisia, sillä samaan aikaan kun he eivät suvaitse minkäänlaista islamkritiikkiä, he lyövät kristittyjä ja muitakin uskontoja kuin vierasta sikaa.

    • Sivustahuutelija

      Vihervasemmisto on muovannut "suvaitsevaisuus" käsitettä uudelleen. Nykyään se tarkoittaa sitä että on samaa mieltä vihervassareiden kanssa. He eivät ole todellisuudessa yhtään sen avarakatseisempia tai suvaitsevaisempia (tässä kohtaa suvaitsevaisuus alkuperäisessä merkityksessään) vaan ovat omineet tiettyjä asioita, mm. suvaitsevaisuus käsitteen. Eli se että puolustat seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, kannatat aborttia ja Islamin uskon toimet on suvaitsevaisuutta. Kuitenkaan se että halveksuu julkisesti kristittyjä tai muita eri mieltä asioista olevia ei ole suvaitsemattomuutta.

      Omasta mielestäni vihervassarit ovat ihan yhtä juntteja, ahdasmielisiä ja tuomitsevia kuin kuka tahansa muukin. He ovat keskimäärin kuitenkin koulutetumpia, joten verbaalisen taidon avulla tätä tosiasiaa kyetään peittämään ja kiertelemään. Heidän näkemykset perustuvat kuitenkin monesti samalla tavalla tunteisiin eikä rationaalisuuteen.

      • UnelmaaPukkaa

        Vaihda oikeasti lääkitystä niinsanottuja maallistuneita muslmeita on vain pieni vähemmistö. Lisäksi islam hallitsee politiikkaa ja kulttuuria. Katso nyt turkkia uskonnon merkitys ja valta lisääntyy koko ajan ja sitten niiden pitäisi päästä vielä eu:hun.


      • Nykyisin_tätä_kaikkea

        nimitetään kulttuurimarxismiksi. Lukekaan Markus Janssonin blogikirjoitus aiheesta. Pelkkää asiaa joka tulee avaamaan monen silmät.


    • tässä faktoja

      tässä titoa muslimien kansalliskiihkosta ja islamista. Lukekaa lisaa ICEJ:n webbisivuilta. Oletteko itse uskoneet valheen mitä Isralin päälle syydetään?Tässä viimeisimmät tapahtumat Etelä-Isralista!



      By:
      Word of Life Israel



      Posted on:
      Thu, 15 Mar 2012 -0400




      Lähes viikon kestäneen, Gazasta tulleen intensiivisen rakettitulituksen päätteeksi on nyt saatu hauras tulitauko. Hyökkäysten aikana Gazan terroristit ampuivat yli kaksisataa rakettia israelilaisia siviilejä kohti ja pakottivat tällä tavalla noin miljoonan israelilaisen käytännössä elämään pommisuojassa neljä päivää. Onneksi yksikään israelilainen ei saanut surmansa, ja vain muutamat haavoittuivat fyysisesti. On kuitenkin vaikea ymmärtää millaisen psykologisen vaikutuksen aiheuttaa se, että pitää juosta sireenin soidessa pommisuojaan, tietäen että on vain 15 sekunnista minuuttiin aikaa päästä turvaan. Vaikka sireeni hälyttää vain sillä yleisellä alueella, johon yksittäinen raketti on tähdätty, keskimäärin rakettihälytyksiä oli neljän päivän aikana yksi puolessa tunnissa.

      Loukkaantuneiden vähäinen määrä Israelin puolella johtuu rakettien epätarkkuudesta ja Israelin puolustustoimenpiteistä. Lounais-Israelin kansalaiset ovat juosseet pommisuojiin ja takaisin kymmenen vuoden ajan, ja joissakin paikoissa bussipysäkeistä on tehty pommisuojia. Mutta tärkeä syy vähäiseen loukkaantuneiden määrään on tietysti myös Rautakupu -rakettipuolustusjärjestelmä, joka tuhosi 90 prosenttia raketeista, joihin sitä käytettiin. Vaikka yhden raketin pysäyttäminen maksaa Israelille noin 76 000 euroa, sen pelastamaa ihmishenkeä ei voi mitata.

      Israelin puolustusvoimien esikuntapäällikkö Benny Gantzin mukaan Israelin hyökkäykset tappoivat 26 palestiinalaista Gazassa perjantain ja tiistain välillä. Näistä 22 oli terroristeja, jotka olivat hyökkäystoimissa. Traagista kyllä, neljä muuta olivat siviilejä sivustakatsojia, muun muassa yksi 12-vuotias poika.

      Kommentti:
      Kansainvälinen media on viime viikolla ollut kiinnostunut Lähi-idän muista räjähdyspisteistä eikä ole niin paljon keskittynyt Israelin tapahtumiin. Ehkä tästä syystä sosiaalista mediaa on käytetty sitäkin enemmän. YK:n työntekijä Khulood Badawi julkaisi sunnuntaina Twitter-viestissä kuvan miehestä, jolla oli verta vuotava tyttö sylissään ja teksti kuului: "Palestiina vuotaa verta. Jälleen yksi lapsi, jonka Israel tappoi. Jälleen yksi isä, joka kantaa lastaan hautaan Gazassa." Tuo kuva oli yksi suosituimmista edelleenlähetetyistä Twitter-viesteistä sinä päivänä. Badawi väitti, että kuva oli otettu sunnuntaisesta Israelin hyökkäyksestä, mutta todellisuudessa sen oli ottanut Reuters 9. elokuuta 2006. Tyttö oli loukkaantunut pudottuaan keinusta leikkikentällä.

      Badawin Twitter-tilin nimi on "Kauan eläköön Palestiina". Minkälaista "Palestiinaa" hän odottaa: sellaistako valtiota, jonka perustana on maailman tuntema sympatia palestiinalaisia kohtaan – sympatia joka perustuu harhautukseen? Millainen Palestiina siitä tulee?










      1







      get the
      ICEJ NEWS APP

    • olen ateisti tiede<3

      Miksi ihmiset pelkäävät islamia? Arabikevään jälkeen länsimaalaiset kauhistelivat kun muslimit nousivat valtaan. On suomikin luterilainen valtio, vaikkei täällä lueta lakia raamatusta. Islam on vain tärkeämpi uskonto muslimeille kuin kristinusko kristityille. Ihmsioikeudet kasvavat koko ajan islamilaisissa valtioissa, kun konservatiivimuslimit lähtevät vallasta

      • Arabikevään...

        ..takia valtaan ovat nousemassa islamistit, jotka kaventavat ihmisoikeuksia. Erityisesti vähemmistöjen oikeudet ovat uhattuina.

        Egyptissä radikaali muslimiveljeskunta ja salafistipuolue saivat vaaleissa suurvoiton. Libyassa väliaikainen hallinto on luvannut tehdä maasta islamilaisen. Ja niin edelleen.

        Arabiamaiden sunnit näyttävät seuraavan persialaisen ja shiialaisen Iranin tietä. :( Iranin islamilainen pappishallinto onkin tukenut arabimaailman mielenosoituksia.

        "Miksi ihmiset pelkäävät islamia?"

        Esitän vastakysymyksen; etkö oikeasti näe muslimien viime vuosien toiminnassa mitään sellaista, mikä voisi selittää ihmisten suhtautumista islamiin? Meneekö tämä asia todella sinulta täysin yli hilseen? Onko täysin sattumaa, että ihmiset suhtautuvat nihkeästi juuri muslimeihin?

        Ihmiset pelkäävät islamia siksi, että muslimit ovat vaateliaita ja aggressiivisia. Ihmisten kokemukset muslimeista ja islamista ovat kielteisiä. Ihmiset näkevät jätesäkkeihin linnoittautuvia ja toiseuttaan julistavia kasvottomia naisia. He näkevät islamin ja sen myötäilyn nakertavan naisten ja lasten oikeuksia. He näkevät kaduilla räkiviä, notkuvia ja huutelevia musliminuorukaisia. Pieni mutta viikoittain kasvava osa väestöstä on joutunut muslimien ryöstämäksi, pahoinpitelemäksi tai raiskaamaksi. Ihmiset kuulevat muslimien taholta jatkuvia rasismi- ja syrjintäsyytöksiä ja uskontoon liittyviä erityisvaatimuksia.

        Ihmisillä ei ole mistään muusta ryhmästä vastaavia kokemuksia...


    • ateisti edelleen

      ongelmat piilee enemmänkin kulttuurissa, kuin uskonnossa, vaikka uskonto onkin osa kulttuuria. En mä tuomitse ketään, joka sanoo olevansa muslimi tai rakastavansa allahia/muhista.

      • 5+4

        Ihquu!


    • fda

      En ole vihervasuri, mutta joissain keskusteluissa olen päätynyt "puolustamaan" islamia siitä syystä, että en osaa pitää suutani kiinni kun joku on tietämätön ja levittelee väärää informaatiota. En usko, että totuudenvastainen liioittelu auttaa ketään, vaikka se tehtäisiin isänmaallisessa hengessä. Sama juttu pätee näihin "vihervasureihin", jotka eivät näe mitään negatiivistä islamissa tai esim. Dalai Lamassa.

      • 746474

        Mikä on ollut totuudenvastaista liioittelua?


      • fda
        746474 kirjoitti:

        Mikä on ollut totuudenvastaista liioittelua?

        Esimerkiksi huonojen käännösten käyttäminen todisteena siitä että koko ihmisryhmä on tietynlaisia. Tai se että väitetään jonkin opin olevan koraanissa kun se on vain tietyn lahkon hyväksymissä haditheissa.

        Huvittavaahan se toisaalta on kun tähän fundismaisesti huonoja käännöksiä lukeviin kuuluu usein samat henkilöt jotka valittavat että heidän raamattuaan kritisoidaan epäreilusti.


    • Siionomit

      Vihervasuri ei yleensä ole Kristillisen Sionismin kannattaja ja siksi ihmisten puolustaminen näyttää Islamistien tukemiselta.

      • fda

        Näinhän se on, ääripäät uunoilevat omiin suuntiinsa. Sokeasti kannattavat omaa ideologiaa.


    • kukkuuvain

      Mitähän ne vihervassarit ovat? Ketjun aloittaja taitaa olla hiukan vainoharhainen, kun luo ihan uuden puolueen vihollisekseen.

      Ps. Islamin puolusteluna ei kai tarvitse pitää sitä, kun toteaa, että väkivaltaisia idiootteja löytyy yli uskonto- ja kansallisuusrajojen.

      • >Mitähän ne vihervassarit ovat?
        Varmaan samoja kuin kulttuurimarksistit. Siis demoneja ihmisen vaatteissa.


    • HelppoVastaus

      Vihervasemmistolaisessa ajattelussa kapitalistisen järjestelmän tuhoaminen, länsimaisen kulttuurin ja erityisesti kristinuskon valta-aseman romahduttaminen, ympäristön­suojelu, suvaitse­vaisuus muita kulttuureja ja uskontoja, eritoten islamia, kohtaan, feminismi ja seksuaali­vä­hem­mis­tö­jen oikeuksien puolustaminen nivoutuvat erottamat­to­masti yhteen.

      Useimmat vihervasemmistolaiset siis näkevät islamin liittolaisena yhteistä vihollista vastaan. Mutta sitten kun islamin ylival­lan kan­nat­tajat vihervasemmiston avustuksella saa­vat tar­peeksi vahvan aseman yhteis­kun­­nas­sa, ensimmäisinä kärsimään joutuvat nimenomaan naiset, ateistit, sek­suaa­li­vä­hem­mis­töt ja muiden us­kon­to­jen edustajat.

      Vihervasemmistolaiset eivät tajua, että islamin totalitaarisen yhteiskuntajärjestelmän kanssa ei voi tehdä kompromisseja. Se vaatii kaikilta, niin ei-muslimeilta kuin muslimeiltakin täydellistä alistumista sharian ikeeseen. Ne, jotka kapinoivat Allahin tahtoa vastaan joutuvat orjiksi tai heidät tapetaan.

      Vihervasemmiston olisi syytä hankkia totuudenmukaista tietoa islamista. Voimme auttaa heitä; esim. tässä videossa kansainvälisesti arvostettu islamtutkija Robert Spencer valottaa islamin pe­rus­käsit­tei­tä vihervasemmistolaisille:

      https://www.youtube.com/watch?v=nt0E_AswlPQ

    • AllahillaOnSuuri

      Islam on henkinen sairaus, josta on todella vaikea parantua niin että henki varmuudella säilyy, varsinkin naisten. Islam on lailla kiellettävä suomessa ja tartunnan saaneet siirrettävä muslimimaihin sairastamaan.

    • Simelius

      Kun vihervasurit haluavat tänne muslimeita, he tekevät samalla karhunpalveluksen suosimilleen homoille. He joutuvat takaisin kaappiin kun islam eli todennäköinen Ilmestyskirjan peto astuu näyttämölle (Ilm.13). Samalla tekevät karhunpalveluksen naisten oikeuksille. Tämä on asia jota en ymmärrä enkä ole siihen saanut vastausta.

    • hurrikaani21

      Vihervasureissa on runsaasti homoja ja lesboja.
      Homot ihailee ja kannattaa arabimiehiä ja saavat heistä kumppaneita.
      Muuten ei voi ymmärtää vihervasureiden harrastama arabimiesten hyysäystä
      Ovat muka suvaitesevaisia mutta eivät hyväksy muuta kuin oman totuutensa.Uskontona on monikultturisuus,joka määrittelee kaikki ja hyväksyy kaikki pervensiot ja poikkeavuudet.
      Eräskin mxxxxxi kansanedustaja puhuu suu vaahdossa suvaitevaisuudesta ja vaatii samaa muilta mutta itse on erittäin suvaitsematon. Eri mieltä olevat ovat väärässä,rasisteja ja fasisteja yms.
      Vihervasureille sopii lapsiavioliitot,naisten sortaminen ja pedot.

    • alfa123om2222

      Islam on Puolustaja, Totuuden Henki, Hän. Eli Jeshuan lähettämä totuuden tukipylväs ja puolustaja. Kun olen lukenut Harun Yahyan kirjaa Hazrat Mahdista ja Isasta saan jopa sellaisen kuvan, että nämä puheet täällä islamista ja Profeetasta (SAAS) ovat osittain hyväksyttyjä islamissa sen perusteella muun ohella, että lihallinen elämä erotettaisiin selkeästi hengellisestä elämästä. Profeetta (SAAS) edusti jossakin määrin elämän lihallista puolta, mutta hengellinen elämä on erotettava tuosta elämästä täysin. Mahdi tulee olemaan hengellisen elämän puolestapuhuja kaiketi suuremmassa määrin kuin mitä itse Profeettakaan (SAAS) oli.

      Islam puolustaa kaikkia Totuudessa olevia ja totuuteen pyrkiviä. Siksi se sallii jopa erittäin kriittisiä kannanottoja. Islamia myös kannattavat useat sellaiset, jotka rakastavat totuutta ja vapautta. Eräät sokeasti niin kuin minä itse. Eräät avoimesti kaiken mielettömyyden nähden.

    • IkuinenAteisti

      Voi työtää profeettas ja saasit vaikka perseesesi, olemme nähneet mitä joku pilapiirros voi saada näissä vajokeissa aikaan. Sinä ja sun hengellisyytesi, kyllä tappaminen, raiskaaminen, pahoinpitely ja tappaminen on lihallista ei hengellistä toimintaa. Maailmalla imaamit jakaa tappo määräyksiä ympärimaailmaa. Vain yltiösuvaitsevaiset vihervasuri idiootit voivat puolustaa tuollaista toimintaa.

    • AllahillaOnSuuri

      Islam on vakava henkinensairaus johon ei ole muuta parannuskeinoa kun sairaiden poistaminen suomesta nopeasti ja lopullisesti.

    • Simelius

      Nyt Joutsenessa ehkä tehty henkirikos. Tulee heti mieleen että se olisi matun tekemä. Sellaista kuin että uhri olisi tapettu ja poltettu. En tiedä pitääkö näistä mikään paikkansa mutta tällaista puhutaan. Muslimeilta tämä tällainen kyllä onnistuu, kun koraanikin siihen kehoittaa.

      • Simelius

        Korjaan. Tämä uhri olisi tyttö joka nettitietojen mukaan olisi raiskattu ja poltettu. Odotetaan lisätietoja jos niitä yleensä mediasta enää saadaan. Elämme Pohjois-Koreassa jossa sensuuri jyllää. Poliisi ei kerro mitään mamujen tekemistä rikoksista.


    • VaiMitä

      Vihreät puolustavat muslimeita ja islamiasen takia koska ne kaikki kunnioittavat ertyisesti homoja, lesboja, feministejä, ateisteja. Myös naisen asemama islamilaisessa kulttuurissa on kadehdittavan tasa-arvoinen länsimaiseen kulttuuriin verrattuna. Kunnioitus myös muita uskontoja kohtaan on todella kadehdittavaa, suvaitsevaisuuden määrä on todella korkea.

    • tekopyhiin_kyllästynyt

      Ajankohtainen kakkonen. Heidi Hautala taas sekoitti puuroja ja vellejä. Budhalaismunkit Myanmarissa olivat kehoittaneet tappamaan ihmisiä jonka perusteella hän puolusteli Islamin uskoa. Tietääkseni Budhalaisuus ei kehoita tappamaan, mutta Islam kylläkin. Täytyykö asiat aina kääntää tekopyhästi päälaelleen. Jihadisteille voisi tarjota kunnon tuppipotut sianlihakastikkeella kunhan
      räjäyttäisivät vihervasurien toimistot maan tasalle.
      Vihervasurit saisivat juoda omaa ruikulipaskaansa, jota he kylvävät ympariinsä.

    • En tiedä vastausta, mutta nyt taitaa Ranskassa islamin oikeat harjoittajat ovat ilmeisesti vähentäneet myös vihervasurien päälukua. Niinhän tosin tehtiin jo Charlie Hebdon tapauksessa. Kiihdyttääkö tämä vassareiden kumartelua Mekan suuntaan vai löytyykö lopulta se hukassa ollut järki? Tuohonkaan en osaa vastata, vaan pelkään, että vastaus on negatiivinen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3827
    2. 209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1485
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe