Salasanojen hakkerointi

Kysyjä

Vaikka itselläni ovatkin PC-koneessa toimivat ja maksetut palomuuri, virustorjuntaohjelma, vakoilutiedostojen sekä muun roskan poistajat ja pari muutakin hyvää softaa niin onko silti helppo varastaa kenen tahansa salasana mistä tahansa koneesta minkä tahansa palveluun? Onko kokemuksia? Vaihdan itse säännöllisesti salasanaa koska nettiturvallisuuteni on tärkeä asia. Itselläni käytössä sekä PC että Mac ja aina poistan selaimesta kaikki tietoni...

8

1598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hengitä välillä...

      "onko silti helppo varastaa kenen tahansa salasana mistä tahansa koneesta minkä tahansa palveluun"
      Jäsentelepä tuota kysymyssarjaasi paremmin...

    • alakynnessä ollaan

      Tulipa asiaa viimeksi tänään mietittyä. On kaksi paikkaa, joihin on tyrkyllä skriptejä, missä voi hakkeroida salasanan käsittääkseni kenen tahansa koneella. Facebook ja Twitter. Eikä jää siihen. Noita rikollisia softia ei itse kannata lähteä kokeilemaan muutenkaan koska näiden väsääjät voivat ujuttaa selaimeen asennuksien kautta haittaohjelmia ja availla takaportteja koneeseen koska vain mielikuvitus on rajana rikolliselle paukapäälle joka saa "lelun" käyttöönsä. Eli haitta-ohjelman jota tyrkytellä.
      Ainoa mikä estää huono-onnisuuden on olla erittäin tarkka ja jos mahdollista, esimerkiksi palomuurin suoja-asetukset mahdollisimman tiukat. Kaikilla se ei onnistu, koska kikkailua ja klíkkailua se vaatii, joka kuluttaa suoraan sanottuna hermojakin. Myös kaikenlaiset fontti cachet tulisi poistella viimeistään mentäessä mahdollisille "kalastusalueille" eli missä kirjaudutaan alueelle missä itsellä on myös salattua tietoa. Mieluiten pysäyttää fonttipalvelu koneelta kokonaan ja valvoa järjestelmänhallinnasta ettei etäkäyttöasetukset ole päällä. Jos etäkäytön hallinnassa on rasti, se antaa ensimmäisenä luvan päästä koneelle suoraan jonkun ohjelmahaavoittuvuuden kautta. Vain rapina kuuluu, kun haitta-ohjelma tai urkintasofta käynnistää windows installerin kesken kaiken task engin avulla..

      Muistutan että mikään tietoturvaohjelma ei ole riittävän kattava tällä hetkellä vallalla oleviin monipuolisiiin hakkerointitekniikoihin. Palturia puhuvat jos muuta väittävät. Tietoturvasoftat suojaavat lähinnä vanhan polven haitoilta ja kulkevat aina hieman jäljessä. Maailmalla leviää "yleisessä" käytössä sellaisia väsäyksiä, ettei edes huomaa, kun ne ovat jo hypänneet "selkärepussa" jonkin koneen oman toiminnon kautta päälle.

      • Teksti on käsittämätöntä sekasotkua eikä sisällä mitään oikeaa asiaa.

        Tämä on luultavasti vain joku erikoinen trollaus.


    • Kysyjä

      Tiedän itsekin miten on turvallisinta jopa FB-ssakin. Eihän tästä keskustelusta tuu mitään asiallista vaikka aihe onkin asiallista. Oma koneeni on turvassa.

      • Mika22

        Käytä jotain Live-CD:tä Virtual Boxilla, niin ei pöpöt tartu...


    • XMAN

      Lähestyisin asiaa niin että ensin kaappaan sinun koneesi Administaror-HASH-tunniisteen BootCD:llä/USB-tikulla ja murran sen myöhemmin. Tämän jälkeen pääsen koneellesi ja laitan sinne halutut rootkit-sovellukset, jotka kopioivat kaikki tekemisesi, eli tunnukset ja salasanat ym.

      Jos sinulla on toooooodella hyvä Administator-salasana, jota ei saa järjellisessä ajassa sanakirja/rainbow-talukko/brutalforce -purulla auki, kopioin imagen järjestelmästäsi ja poistan sen jälkeen Administator-salasanasi esim. Offline NT Password and Registry Editor -boottilevyllä. Asetan koneeseen sopivat rootkit-ohjelmat jotka tallentavat taas kaiken tekemisesi. Tämän jälkeen palautan imagesta tarvittavat tiedostot, joista osaa olen muokannut. Koneen käsittelyä ei huomaa ja pääset taas omilla tunnuksillasi sisälle. Windows/Mac-järjestelmälokit näyttävät aikaa ennen muokkausta.

      Tai sitten käytän vain emolevylle/näppäimistöjohtoon/näppäimistön sisään/USB-PS2-näppäimistöjohdon väliin laitettua rautakeyloggeria, joka tallentaa kaikki näppäimistöpainallukset flash-muistiinsa, ja jota voi käyttää esim. langattomasti.
      Tai saahan nuo salasanat sopivaan paikkaan tietokoneen lähelle piilotetun langattoman minivideokameran kanssakin otettua, tai sitten mikrofonilla, joka kuuntelee näppäinpainallukset jostain piilosta, ja tiedosto tietokoneelle siirrettynä sopiva ohjelma selvittää näppäinpainallusäänistä mitä näppäimiä olet painellut. Muuttaa ihan tekstitiedostoksi kaikki näppäinpainallusäänet.

      Tässä näin alkuun.

    • tumpelo taas kysyy

      mikä on salasana jonka voi hakkeroida. Minulla ei ole muita salasanoja kuin sähköpostin salasana ja koko sähköpostia en ole käyttänyt.Onko jotain muita salasanoja.... sen kyllä ymmärrän että yrityksissä on eri työntekijöillä omat salasanansa firman koneille mutta pitääkö kotikoneella olla joku salasana.

      • outoa???

        Mun kaveri varasti jotenki mun salasanat ? En tiedä miten vaikka palomuuri ja virustorjunta päällä? Ainoastaan kaveri käski kokeilla hänen usb tikkua koneeseeni? Oli vain vähän aikaa?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe