Koraanin suura 2:193

Pitkämuistinen

"Taistelkaa heitä (vääräuskoisia) vastaan,kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja
keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan (islamin) palveleminen.Mutta jos he
herkeävät,älköön VALITKO VIHOLLISUUTTA muita kuin USKOTTOMIA VASTAAN"

Tässäkin näyte islamin vihaa tihkuvasta oppirakenteesta.
Ja vielä muka 99:n "kauneimman nimen" omaavan henkiolennon sanomaksi laitettuna !!!

13

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosimies.

      Onpas törkeää paskaa.

    • sanos muuta

      vasta teloitettu iranilainen kristitty pastori Youcef Nadarkhani on oiva esimerkki siitä,että tosiaan "väärä uskoista " vastaan taisteltiin. Youcefilta jäi vaimo ja pienet lapset ..

    • Pitkämuistinen

      Koraanin suura 39:23 :"Jumala on lähettänyt KAUNEIMMAT KERTOMUKSET
      KIRJANA jonka jakeet ovat SOPUSOINNUSSA KESKENÄÄN useasti toistettuina
      kertomuksina".....

      Tässä eräs näyte Koraanin KAUNEIMMISTA kertomuksista:
      suura 8:12 : "Herrasi antoi enkeleille ilmoituksen: "Minä olen teidän kanssanne.
      Vahvistakaa niitä,jotka uskovat. Minä asetan pelon uskottomien sydämeen.
      HAKATKAA POIKKI HEIDÄN KAULANSA JA RAAJANSA"
      suura 8:13 NÄIN TAPAHTUI,KOSKA HE OLIVAT VASTUSTANEET JUMALAA
      JA HÄNEN LÄHETTILÄSTÄÄN ( Muhamedia )

    • Hupsistaheijaa

      Koraani on samalla historian kirja ja kuvaa tapahtuneita asioita yhteiskunnassa. Suuran sotaan liittyvät tekstit alkaa tapahtumalla, jossa muslimiyhteiskunta oli jatkuvien sotahyökkäysten uhreina. Kiertelevät sotajoukot hyökkäsit kirjan mukaan mm. rukouspaikoilla. Muslimeilla oli tapana alistua, joten Muhammed piti puhuttelun

      "Nyt jumalauta ryhdistäytykää, saatte puolustautua ja pitää puolustautua"

      oli puhuttelun pääpointti. Koska hyökkääjät oli muita kuin muslimeja (muslimi ei hyökkäisi moskeijaan), puhutaan tekstissä heistä muina kuin muslimeina. Alkuperäinen teksti käyttää sanaa, jolle ei ole käännöstä, mutta sen tulkita myös pakanaksi.

      Jos jatkaa tarinaa eteenpäin, niin tämän jälkeen alkaa osio, missä mm.
      - kielletään satuttamasta antautuvaa hyökkääjää
      - kielletään satuttamasta pakenevaa hyökkääjää
      - kielletään hyökkäämästä (puolustautua edelleen saa)

      Koraani on tiukka väkivallan suhteen: sitä ei sallita muissa kuin puolustautumistilanteissa. Mistä noi suurat on, siitä kun muslimiyhteiskunta oli sotahyökkäysten kohteena.

      Jos haluaa miettiä perspektiiviä, niin Jeesuskin teki selväksi että "minä olen miekka" ja kehotti hyökkäämään heidän kimppuun, jotka harjoitti kaupankäyntiä pyhissä paikoissa. Jeesuskaan (jota muslimit pitää profeettana) ei kehottanut hyökkäämään kenenkään kimppuun, vaan puolustautumaan jos hyökätään ja hyökkäämään vaan, jos vihollinen on rukoushuoneessa (sama muslimeilla moskeijoiden suhteen).

      • plos

        ja tän saa sitten itekin selville, jos googlettaa :D (ja hyväksyä kannattaa vain asialliset lähteet, esim. objektiiviset tutkijat. Ei, mv-lehti ei ole asiallinen lähde)

        terkuin ei-muslimi


      • jokkex_

        Joutavaa horinaa, käytäntö ratkaisee. Helppo nähdä miten musulmaanit kirjaansa lukevat, kuin piru Raamattua.


      • Kaksi_Muhammedia

        Joku tutkija sanoi, että Koraanissa näkyy kaksi eri suuntausta: alussa Muhammed oli rauhantahtoinen, kun hänellä ei ollut paljoa valtaa. Valloitusten ja sotien kautta hänestä tuli julma ja vallanhimoinen vääräuskoisten tappaja. Täytyy muistaa, että nimenomaan Muhammedin takia syntyi islam sellaisena kuin me se tunnemme. Osia Koraanista oli kirjoitettu jo ennen Muhammedin aikaa, mutta tämä soturi muokkasi uskon aivan uudenlaiseksi.

        Koraanista voi siis nostaa esille joko lempeän ja armollisen jumalan tai vääräuskoisten surmaamisen ja kaulojen katkaisun. Muslimit tekevät molempia.

        Kunpa Koraanista olisikin jätetty pois kaikki se, mihin vedoten islamistit tekevät hirmutekojaan! Olisi ollut hyvä, jos Muhammed ei olisi koskaan menestynyt sodissaan ja hän olisikin aina vain kirjoittanut puolustajan näkökulmasta, itselleen armoa toivoen.

        Mutta Muhammed näki, miten tehokas ase uskonto on. Hänen käskynsä katkoa vääräuskoisten kaulat toimii edelleen, nykyaikanakin.

        Uskontojen ongelma on se, etteivät uskovat osaa kritisoida omaa uskoaan. Epäilijöitä painostetaan ja syyllistetään. Islamista luopuja voidaan jopa surmata. Sellaisessa pelon ilmapiirissä ei voi syntyä mitään hyvää. Islamin ja kristinuskon karmein puoli on se, että niissä asetetaan toive siitä, että koko maailma saadaan haltuun, kaikista tulee "oikeita" uskovia. Pronssiajan kirjoittajat eivät tienneet, miten laaja maailmamme on. He kuvittelivat, että toki kaikki ihmiset saadaan käännytettyä kun tehdään hieman töitä.

        On vaarallista ottaa oppinsa ikivanhasta kirjasta sokeasti, ilman kyseenalaistamista.


      • Tuulah1

        oli mitä oli mutta islam on harhaoppi ja paha sellainen. se pitäs lailla kieltää koko touhu ja koraani polttaa.


    • ykskakkaakanankakkaa

      Esimerkkejä Koraanin käskyistä tappaa uskottomat. Eikö Koraani pitäisi kieltää Suomessa rasismiin yllyttäjänä?

      Suura 9:73 Oi, profeetta, taistele uskottomia ja ulkokullattuja vastaan, ole ankara heitä kohtaan. Heidän viimeinen asuntonsa on oleva helvetti, onneton määränpää.

      Suura 9:123 Te, jotka uskotte, taistelkaa niitä uskottomia vastaan, jotka ovat lähellänne, jotta he kokisivat teidän voimanne, ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka hartautta harjoittavat.

      Suura 25:52 Älkää siis suostuko uskottomiin, vaan taistelkaa kaikin voimin heitä vastaan.

      Suura 66:9 Profeetta, taistele sitkeästi epäuskoisia ja tekopyhiä vastaan ja ole ankara heitä kohtaan; heidän olinpaikkansa on oleva helvetti. Kurja on moinen määränpää.

      Suura 2:190-191 "Taistelkaa Allahin tiellä niitä vastaan, jotka taistelevat teitä vastaan … Surmatkaa heidät, missä heitä kohtaattekin … sillä epäjumalan palvelus on pahempi synti kuin tappaminen. "

      Suura 2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen

      Suura 8:12 "Herrasi antoi enkeleille ilmoituksen: ”Minä olen teidän kanssanne. Vahvistakaa niitä, jotka uskovat. Minä asetan pelon uskottomien sydämeen. Hakatkaa poikki heidän kaulansa ja raajansa. "

      Suura 2:193. Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen

      Suura 8:39 Ja taistelkaa heitä vastaan, kunnes kaikki kiusaukset taukoavat ja kunnes Jumalan tuomiota noudatetaan kaikessa. Mutta jos he taas mielensä muuttavat, kyllä Jumala näkee, mitä he tekevät.
      --------

      Esimerkkejä Koraanin esittämästä rasismista, panettelusta ja solvaamisesta.

      Suura 3:118. Te, jotka uskotte, älkää antautuko avomieliseen ystävyyteen muiden kuin teikäläisten kanssa; muut eivät jätä turmelematta teitä. He halajavat teidän perikatoanne, heidän vihansa on jo pursunut heidän suustansa; mutta se, mikä heidän sydämissään piilee, on vielä pahempaa.

      Suura 3: 109 Te olette paras seurakunta, mikä on muodostunut ihmisten keskuuteen. Te määräätte ihmisille oikeat elämäntavat, estätte heitä pahuudesta ja uskotte Jumalaan. Jos Pyhän kirjan saaneet olisivat uskoneet, olisi se ollut heille parempi; heidän keskuudessaan on uskovaisia, mutta useimmat heistä ovat jumalattomia.

      Suura 5:51 Uskovaiset, älkää ottako juutalaisia ja kristittyjä ystäviksenne; he ovat toistensa ystäviä. Joka ottaa heitä ystäväkseen, kuuluu heihin. Allah ei johdata väärintekijöitä.

      Suura 5: 60 Sano: »Onko minun lueteltava teille eräitä, jotka Jumalan kostoa ovat vieläkin enemmän kokeneet? Näitä ovat ne, joilta Jumala on riistänyt suosionsa ja jättänyt vihansa heidän päälleen.Ne, joiden keskuuteen Hän on siittänyt apinoita ja sikoja ja jotka paholaista palvelevat, - nämä ovat vielä kurjempia ja etäämmälle eksyneitä oikealta tieltä.»

      Lisää näitä linkissä:
      http://mattikorh.blogspot.de/2012/07/tutkintapyynto.html

      • Ei_erityisoikeuksia

        Entä, jos minä kirjoittaisin nyt pyhän tekstin, jossa sanotaan muslimien olevan apinoita ja sikoja. Saisinko julkaista sen ja kerätä väkeä päivittäin rukoilemaan tämän asian puolesta? Jos tekstissäni Jumala sanoisi, ettemme saa ottaa muslimeja ystäviksemme, kuten Koraanissa puhutaan juutalaisista ja kristityistä.

        Tai: jos Koraani ilmestyisi vasta nyt, vuonna 2016, julkaistaisiinko sitä? Pitäisikö kukaan sitä fiksuna ja tärkeänä kirjana? Aika moni varmaankin sanoisi suoraan, ettei Koraaniin kannata perustaa mitään uskontoa.


    • aumaijanana

      Mitäh :D yllätyin aloittajan ekan tekstin jälkeen lauseesta "Tässäkin näyte islamin vihaa tihkuvasta oppirakenteesta". Miten sinä tuon sait väännettyä mielessäsi?
      Tuo oli juuri sitä rakkautta mitä pakanat ja me tarvitsemme jota useimmat ei lapsena saanut sillä hetkellä kun olisi tarvinnut.. sitten käsitys rakkaudesta vääristyy ja ilmenee vihana/pelkona kun on kyse oikeasta rakkaudesta.. alhamdullilah useimmat kuitenkin jumalan armosta korjaantuvat kun ovat saaneet tietoa ja taitoa ja sydän korjaantuu..

      • Sydämeni_on_ehjä

        Tuo on juuri sitä vihaa. Että muka pakanuus olisi jollain tavalla huonompi asia kuin islam, kristinusko tai mikä tahansa muu usko. Ei ole nykyaikaa väittää, että yksi usko on muita parempi. On pysytyttävä sanomaan, että ihminen on aivan yhtä "oikeassa" oman elämänkatsomuksensa kanssa kuin itsekin on.


    • ei_ole_uskonto

      Muhametti oli päästään sekaisin, siksi hän kuuli ja näki kaikenmaailman juttuja ja loput kopioi raamatusta ja keksi omasta päästään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe