Yllätys kullalle, osa 2

Fortress

”En olis kyllä arvannu”, Anu sanoo ja hymyilee. ”Mennäänkö?”
”Mihis tässä on kiire”, vastaan ja alan samalla riisua itseäni aivan alastomaksi. Kun olen riisunut, otan auton takapenkiltä peiton jonka olen varannut mukaan, ja levitän sen auton viereen. Voi uskoa, että nainen on taas täydellisen hämmästynyt. Käyn taas hänen kimppuunsa. Tällä kertaa riisun paidan ja rintaliivit ja Alan imeä kovettuneita nännejä himokkaasti. Kun naisen polvet tuntuvat taas pettävän, lasken hänet hitaasti selälleen peitolle jatkaen nännien imemistä edelleen. Anu huohottaa, ja tuntuu tykkäävän. Ja koska tykkää, ei minulla ole taaskaan kiire vaan annan käteni painua naisen housuihin. Siellä on vastassa sama märkyys kuin aiemminkin.

Lopulta pidän pienen tauon ja riisun naisenikin aivan alastomaksi. Anu makaa peitolla, eikä varmaan pystyisi nousemaankaan. Painan pääni taas naisen jalkovällin, ja aloitan nuolemisen. Tällä kertaa hitaasti. Haluan hänen lähestyvän huippua mutta en saavuttavan sitä….

Pitkältä tuntuvan ajan jälkeen nainen alkaa väristä niin, että uskon hänen olevan lähellä orgasmia. Minunkin kyrpäni on taas saavuttanut toimintakunnon, ja tarjoan sen edelleen selällään makaavn kaunottareni suuhun. Anukin imee hitaasti. kuin kiusoitellen, ja minä en vastusta. Annan kaluni nauttia noiden ihanien huulien käsittelystä ihanana keväisenä päivänä.

Siirryn perinteisessä asennossa jumalattareni päälle ja liu’un hänen sisäänsä. Pillu on ihanan märkä, ja Anu rutistaa minut itseään vasten täydellä voimallaan. Rakastelen naistani pitkään ja hitaasti. Luonnossa se kyllä tuntuu aivan erilaiselta, ja erittäin kiihottavalta. Vien naiseni vielä yhteen orgasmiin, ja makaan vielä hetken hänen päällään kyrpä kovana hänen sisällään….

Käännän naiseni vatsalleen, ja hän jää siihen makaamaan. Mietin lienenkö koskaan nähnyt mitään noin syntisen kaunista. Nyt on taas yllätyksen vuoro. Otan autosta hieromasauvan ja liukuvoidetuubin. Käyn polvilleni hänen taakseen, levitän jalkoja hieman, ja työnnän sauvan hitaasti hänen märkään pesäänsä. Taaskin Anu on yllätetty, ja alkaa huohottaa työntöjen tahtiin. Puristan toisella kädelläni hieman liukkaria hänen pyllyvaolleen ja levitän sitä sormillani. Sormi pyllyssä saa Anun ynähtämään. ”Just kulta, oo kiltti ja tuu samalla mun pyllyyn”

Minua ei tarvitse toista kertaa käskeä. Lisään kaluuni vielä rasvaa, ja asetun kontilleni naisen päälle. Sauva yhä hänen sisällään. Sen värinä tuntuu huikealle minustakin kun työnnyn hitaasti naiseni tiukkaan anukseen, ja alan hitaasti työnnellä.

Nyt en kestä millään enää kauaa, vaan hetken kuluttua vetäisen kyrpäni pois naisesta ja lasken lastini hänen selkäänsä. Pakko on hetki tasata hengitystä ihanaiseni päällä maaten.

Pukeuduttuamme kaivan esille viimeisen varaamani yllätyksen….. Kahvitermoksen, kun en ehtinyt käydä kuohiviiniä ostamassa. Olen onnellinen täydellisesti onnistuneesta yllätyksestäni.

1

2732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huhhuh-Hhhu

      Mukava kertomus!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2415
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      79
      2010
    3. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      243
      1970
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      56
      1757
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1671
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1639
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1544
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1367
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1331
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1228
    Aihe