Nettipokeri TODELLA on kusetusta! - Poker Stars

Pokerstars sucks!

Siirryin kokeilemaan tuota kyseistä puljua, kun kerran niin hyvät bonukset ja muut. Olen pelannut kymmeniä tuhansia käsiä (livenä ja netissä). Heti ensimmäisen tunnin sisällä sain elämäni ensimmäisen royal flushin. Totta kai se pokerinpelaajan ensimmäinen RF jossain vaiheessa tulee. Sen lisäksi ensimmäisenä iltana taskparini muuttuivat flopilla seteiksi noin 50 prosentilla kerroista (taskupareja tuli noin 10 kpl). Rahaa tuli ovista ja ikkunoista. Turnauksissa olin aina kärkisijoilla. Ihmettelin miten oli mahdollista, että voitin lähes kaikki kolikonheittotilanteet. Voitin lähes aina myös all in pf -tilanteet niin että ässäni oli dominoitu. Ensimmäisen kahden pelipäivän jälkeen tililläni oli 180 dollaria (ensitalletus 10 euroa). Sain nyt bonukseni eli 10 euroa ilmaista käteisrahaa.

Yhtäkkiä pelit alkoivat menemään alas päin. Tiedän, että olen keskivertoa parempi pelaaja, nettoan livepeleissäkin hyvin rahaa. Huono tuuri alkoi vain olemaan aivan uskomatonta. Rupesin googlettamaan PokerStarsia, ja huomasin että nettihän on pullollaan kekusteluja, videoita ja väitteitä: "Poker stars is rigged". Aluksi ajattelin että hah, tappiota tekevät pelaajat joilla tuuri loppunut on nyt todellisuus tulossa esiin. Kaikkialla on tarinoita kuinka alku sujuu loistavasti mutta yhtäkkiä bankrolli onkin kateissa.

Aloin pohtia voiko väitteissä ollakin perää. Rupesin turnauspöydissä kiinnittämään enemmän huomiota bad beatteihin. Huomasin että nimimerkillä idvgus27 pelaava on ollut kanssani jo monta kertaa samassa turnauspöydässä riippumatta vuorokaudenajasta - aina voittanut turnauksen. Gus teki aivan käsittämättömiä maksuja, pelaaja x korotti varhaisesta positiosta 4 kertaa ison blindin, myöhäisestä positiosta toinen pelaaja löi all in ja gus maksoi vaikka oli chip leader eikä siis ollut suurta tarvetta pelata ja riskeerata stäkkiä. AK:n all in kuitenkin vaaransi noin 80 prosenttia Gusin stäkistä. Kortit ympäri ja pelaajilla on AK, AQ ja Gusilla 55 joka pitää loppuun asti. Gusin voittohan oli todennäköinen mutta kuka maksaa vielä re-raisenkin jälkeen all in 55:lla? Seurasin peliä ja Gus teki äärimmäisen tyhmiä maksuja pf monta kertaa ja vei voiton. Itse olin vielä turnauksessa mukana lähes puskustäkissä. Turnilla osun nuttiväriin ja laitan all in. Vastustaja maksoi ja tiesin että siellä on oltava setit tai ainakin kaksi paria. Aivan läpällä mietin päässäni että riverillä pöytä varmasti pariutuu ja vastustaja saa full housen. Hah kas kummaa kortit auki ja vastustajalla kaksi paria KJ, no mikä oli river? Yllätys yllätys K, eli vastustaja sai full housen ja tipuin turnauksesta.

Pelasin vielä yhden turnauksen vain jotta varmistuisin PokerStarsin kusetuksesta. Aivan samallaista oli koko turnaus. Puskistäkissä sain käteeni AQ ja löin all in buttonilta. Läpällä taas ajattelin että AK varmasti maksaa lyöntini. No kas, isolla blindillähän siellä olikin AK ja olin taas ulkona turnauksesta!

Nyt olin jo varma että kyseinen lafka on umpimätä. Bankrolliani oli vielä jäljellä 55 dollaria. Päätin että menen käteispöytään 5 dollarin kanssa ja nostan loput 50 euroa tästä paskaläjästä pois. Luovutin jopa yhdessä kädessä AQ:n, vaikka floppi näytti ässää. Tiesin että tässä kädessä minut yritetään saada all in ja vastassa toki väri (pöydässä oli väri ja suora mahdollisia). No hetken päästä Käteen tuli AA. Olin isolla blindillä ja vihu korotti, tiesin että tulen käden häviämään. Näin kävi. Kortit auki ja KK vastassa. No olisikohan kenties tullut vastustajalle setit flopilla? Mikä ihme. Tässä kohtaa naureskelin koska tiesin ennen floppia että tulen käden häviämään.

Tässä oli nyt oma vuodatus pokerstarsilta. Monet varmasti tulevat selittemään varianssista ja siitä kuinka bad beatteja tulee paljonkin aina välillä lyhyenkin ajan sisään. Totuus on kuitenkin nyt minulle selvä, PokerStars on rigged, piste.

Pelit on tehty niin että aloittelevat pelaajat koukuttuvat kun aluksi voittavat paljon, ja luulevat sitten olevansa hyviä pelaajia. Sitten alkaakin alamäki ja kaikki menee, jolloin pitääkin tehdä uusi talletus. Rahat pyöritetään pöydissä niin että fisuillakin käy alussa flaksi koko ajan (itse en kuitenkaan fisu ole). Jos sut on riggattu häviämään, sitten häviät - vaikka olisikin ne nutit flopilla.

Toivottavasti tämä paska joutuu vielä joskus oikeuden eteen :)

Ps. Tsekatkaa tämä pelaajan tekemä video, jossa aivan uskomattomia jakoja ja bad beatteja - joita toki joskus tapahtuu joten eiköhän nämäkin kuulu niihin normaaleihin ohivetoihin jotka pokeriin kuuluvat!

http://www.youtube.com/watch?v=kuBvAWwRY_o&list=WL255CC11972F785B4&index=10&feature=plpp_video

198

9497

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Salainen_Agentti

   "Huomasin että nimimerkillä idvgus27 pelaava on ollut kanssani jo monta kertaa samassa turnauspöydässä riippumatta vuorokaudenajasta - aina voittanut turnauksen."

   Hyvää läppää, mutta kannattaisi edes hieman tehdä pohjatöitä jos yrittää verhota surkeutensa jonkin salaliittoteorian taakse...

   "Your search for idvgus27
   did not match any players!"

   • AP

    Mulle on ihan sama mitä hakus näyttää, kyllä mä tiiän mitä nään.


   • ScopeForDonkeys

    Ainakin Sharkscopesta löytyy, joten se siitä.


   • melkonen agentti

    Jos starsin aulasta etsit, niin ei ihme että ei juuri sillä kertaa löytynyt.


   • Salainen_Agentti
    melkonen agentti kirjoitti:

    Jos starsin aulasta etsit, niin ei ihme että ei juuri sillä kertaa löytynyt.

    Vitun määly, opr:stä luonnollisesti etsin.


  • juupajuu888888

   NO etkait itekään kovinkaan kummonen pelaaja ole jos itket täällä 180taalaan nousua ja sen menetystä. Kerroit että laitoit 50taalaa käteispöytään..miksi? rollisi ei riittänyt sen tason pöytään :P hävisit ja nyt itket tappiotasi, vaikeata on myöntää että vain on paska pelaaja.

   Starssilla on hirvee määrä pelaajia ja noin yleisesti ottaen helvetin kova taso, et pärjää ellet mainaa pelaajia. Kerroit että sinulla on ollut pöydässä sama vastustaja vastassa koska tämä huomannu että sinulta saa helppoa rahaa :) Tasosta sen verran että haepa pelaajien statseja niin tulet yllättymään miten microissakin pelaavat suhteellisen kovat pelaajata jotka tekevät 5figures voittoa kuussa...

   Ite olen täysin sitä mieltä että jos starssilla voi voittaa, sillon voi kutsua itteään hyväksi pelaajaksi.

  • Ei se kustetusta ole. muut vaan osaa pelata paremmin ja tattakai ohivetoja tulee putkeenkin joskus lyhyen ajan sisään..

   Nykypeleissä kaikki pro pelaajat käyttävät varmasti apuohjelmia. Joten pärjätessäsi NYKY peleissä sinun on hommattava apuohjelma. Ilman sitä ei mihinkään starsin käteispeleihin kannata mennä. Turnauksia nyt ehkä voi ilmankin pelata. Lataa ja osta siis holdem manager.

  • NoStarsBestStars

   PokerStarsin rigged number generator on nimensä mukaisesti rigged. Muutama kuukausi sitten foldasin 6-max rahapöydässä muutaman kerran seuraavan pelaajan korotettua avauslyöntini. Silloin päätin, että saatuani kunnollisen aloituskäden korotan uudelleen.

   Muutaman kierroksen päästä sain AQ:n, jolla pääsin jälleen korottamaan ensimmäisenä. Seuraava pelaaja odotukseni mukaisesti korotti. Korotin uudelleen ja pääsimme all in -tilanteeseen ennen floppia. Kaveri näytti J6o-tyyppisen käden. Olin noin kaksi kertaa kolmesta voittava suosikki. Flopilla tilanne käännettiin nurinpäin, sillä kaverille annettiin värinveto ja päistä avoimen suoran veto. Koska minä en osunut, hänellä oli mahdollisuus voittaa myös osumalla turnilla tai riverillä. Neljäs kortti tuotti hänelle parin, joka toikin hänelle voiton.

   En epäile hetkeäkään, etteikö Stars järjestäisi jakoja. Huoneella on luonnollisesti suuri tarve hyvittää paljon rakettavia tappiollisia pelaajia, jotta he jaksaisivat tallettaa uudelleen ja uudelleen. Yhdessä pöydässä tiukasti pelaavat tuottavat niin huonosti, että heitä sopii rokottaa.

   • RNG is broken

    Seurasin kahden kaverini (eri pöydissä) ison turnauksen satelliitin etenemistä, monta kertaa toistui sama kuvio erona vain yksi jakokierros esim, sb AA ja bb KK. Monstereita vierekkäisille pelaajille saman kaavan mukaan runsaasti osoitti sen, että valmiit jakokuviot on kyseessä.


  • pekkapuupääheinähatt

   jäätävää analyysiä..

   • RNG is broken

    Kahdella normipakalla saa jaella kauan, riittääkö edes ihmisikä vastaavaa nähdäkseen niin lyhyellä aikavälillä. Pelailin itsekkin aikoinaan starssilla ja ihmeellisesti lady fortuna käänsi selkänsä tuhansissa rebuy turnauksissa lisäoston jälkeen, ei pelattavia käsiä eikä osumia, siitäkin voi vetää omat johtopäätöksensä.


  • Ms sykkivä rubiini

   Kaikki nettipokeri casinot on samaa paskaa, perkeleen tylsää, turhauttavaa liisteriä.
   Ei tuolta voita kun harva se pelaaja jos edes sitäkään laittavat rahansa vaan uudestaan jakoon.

   haistelkaa pyllyreikäänne.

  • exstarssi

   Aikoinani huomasin minäkin, että Starsin käsijaot ovat vähintäänkin ihmeelliset.
   Starsilla tuntui olevan sellainen kaava, jossa ensin voitat ja pelit tuntuu menvän hienosti(yhtään ohivetoa ei tule).
   Kun olet voittanut alkaa uskomaton alamäki(ohivetojen määrä nousee huimasti) ja silloin on ihan sama mitä teet niin rahat menee. Ja usein ne isoimmat häviöt tulee juuri sellasia pelaajia vastaan joita ei ole ikinä nähnytkään ja joka voittaa melkein millä kädellä tahansa.
   Tuo kaava tapahtui minulle monta kertaa melkein täsmälleen samalla tavalla.

   Kun laitoin supportiin vähän viestiä ja ilmoitin haluavani sulkea tilini.
   Tuli pika pikaa vastaus että tilini on suljettu ja en voi enään ikinä avata uutta tiliä heille. Jokin aika sitten kuitenkin kysyin heiltä voinko aukaista tilini uudestaan koska tuo EU saitti aukesi, tuli taas pika pikaa kylmä vastaus, että en voi.

   LOL jotenkin jäi sellainen maku koko hommasta, etteivät he ollet kovin kiinnostuneita. Ilmeisesti hölmöjä pelaajia riittää, jotka ei kyseenalaista mitään.

  • KOVA TASO

   Starsilla edelleen mailman kovin taso nettipokerissa, ette voi mitenkään pärjätä siellä ilman apuohjelmia, jotka myös näyttäisivät kuinka hulluja noi rigged puheet ovat, mitä helvettiä pelataan ilman apuohjelmia starsilla pokeria, kassanhallinnasta ei tietoakaan, pelitaidot löysien livepelien tasolla, ja sit ihmetellään kun hävitään, pakkohan olla huijausta, kun mun naulat ei voita, ja kuinka mun seiska setti ei pärjää 3betatussa potissa kun floppi on AK7, JUU JUU.....LOPETTAKAA NY HELVETTI ISOT IHMISET.

   • ehkä kusetusta

    eiköhän tuo täyttä paskaa... starsilla kova taso!! ei vittu 75% täysiä pellejä jotka ei nää ku omat kortit eikä ymmärrä toisten lapuista ja vetoista mitään.. vedetään 6 auttisia vetoja potin korkusiin lyönteihin ja vittuillaan päälle että mulla oli monsterin veto.. kyse oli omahasta.. mulla on ainaki alkanu heti pokerstars ura päin vittua..:D
    vaikka oon toisella saitilla 32K ylhäällä-


  • 100% proof: rigged

   Kuusi vuotta nettipokerin ääressä harrastemielessä ja yhteensä noin 120k voittaneena (ei pokerstarsilla) voin kertoa että Pokerstarsilla ei voi voittaa pitkällä tähtäimellä.

   Räikeän läpinäkyvä kaava. Meneppäs kotiuttamaan tuoreet voittosi starsilta niin tulet kokemaan ihmeitä ja kummia. Ohi mennään oikealta ja vasemmalta.

   Matemaattisesti lahjakkaana henkilönä ja vuosien kokemuksella osaan jo ennustaa korotuksien ja viimeistään flopin perusteella mitä tulee tapahtumaan.
   Se mitä tulee tapahtumaan vaikka sen tietääkin on niin uskomatonta ettei sitä malta olla katsomatta koska oddsit ovat reippaasti puolellasi.

   Keräsin joskus aiheesta muistioon kansion nimeltä "Pokerstarsin parhaat"

   NL Hold'em issa tyypillistä on esim että menet sisään AK suittareilla ja korotat reippaasti. No, yleensä chipleader on se joka aina maksaa. Pöytään tulee K, 6 ja T ja sinulle värinveto ja kärkipari parhaalla kikkerillä. Lyöt kovaa ja kaveri maksaa. Pöytään tulee seiska. väriä et saa vielä kiinni. Passaat ja kaveri menee all in. Maksat. Pöytään tulee 9 ilman väriäsi ja hemmo näyttää kasin ja akan ilman värinvetoa mutta napsauttaa suoran riverillä.
   Tuo on ihan normisettiä.

   Toki kaikki muutkin ohivedot ovat käytössä tuolla. Se mikä tekee tuon saitin hauskaksi on se että kaikilla on mahtava käsi flopilla ja kaikki kuvittelevat vievänsä sen. Melkein jokainen jako on kuin Casino Royale elokuvan viimeinen jako jossa yhdellä on nutsiväri, toisella on nutsisuora, kolmannella on nutsitäyskäsi ja neljännellä värisuora ja viidennellä suurempi värisuora.

   Yksi mikä niillä on todella näkyvä vika "satunnaisgeneraattorissa" on kympit. Niistä tulee quadseja ihan luonnottomasti. Yhdessä omahaturnauksessa minulla oli kahdeksan kertaa kymppi-quadsit. Piti oikein laskea kun alkoi naurattaa.
   Kymppiquadseja tulee myös texussa ihan yhtäläilla. Jos taskussasi on kymppipari niin all in heti. Vähintään tripsit on luvassa.

   Vierailen starsilla silti noin parina päivänä kuukaudessa viihdyttävyyden vuoksi. Saa vähän tiukennettua omaa peliään oikeille saiteille siten.

   Tyypillinen tarinani on aina silloin: Laitan 50 taalaa depoa, pelaan yhden turnauksen, sijoitun siinä palkinnoille jonka jälkeen menen käteispöytiin paukuttamaan omahaa ja omaha hi/lo ta.
   On aivan sama paljonko voitin turnauksesta niin kaikki on puolessa tunnissa mennyttä. Tulee vaan sellaisia aloituskäsiä joita EI VOI OLLA PELAAMATTA ja sellaisia floppeja että olet vähintään 80% suosikki.
   Turnilla olet vielä enemmän edellä ja isket kovaa ja... TADAA! Riverillä tulee AINA turpaan. AINA. Joku maksaa kolmosparillaan kymmeniä taaloja riverillä asti jossa saa tripsit tai täppösen. Tätä jatkuu kunnes kassani on tyhjä ja siirryn oikean pokerin pariin muualle.

   • Salainen_Agentti

    Et osaa pelata, eikä tuo sinun tarinankerrontakaan mitenkään järin hyvää ole. Tupla-fail.

    Pistä vaikka viestiä tänne kun menet taas donatoimaan niin tulen keräämään löysät rahat pois.


   • RiggedJokerstars
    Salainen_Agentti kirjoitti:

    Et osaa pelata, eikä tuo sinun tarinankerrontakaan mitenkään järin hyvää ole. Tupla-fail.

    Pistä vaikka viestiä tänne kun menet taas donatoimaan niin tulen keräämään löysät rahat pois.

    "On aivan sama paljonko voitin turnauksesta niin kaikki on puolessa tunnissa mennyttä"

    Tuo on niin tuttua, niin tuttua.
    Tapahtunut minullekin monta kertaa.

    Sama pätee muuten isoihin käteispelien voittoihin. Joskus pelaan aina kovalla riskillä ja menen koko kassallani pöydään. Moneen kertaan olen stäkin tuplannut tai triplannut all-in tilanteissa. Pidettyänio taukoa ja palattuani takaisin omaan tasoon, on kaikki voitto rahat mennyt alta aikayksikön. vaikka pelaan miten tiukkaa ja solidia tahansa.


   • agentin tarina
    Salainen_Agentti kirjoitti:

    Et osaa pelata, eikä tuo sinun tarinankerrontakaan mitenkään järin hyvää ole. Tupla-fail.

    Pistä vaikka viestiä tänne kun menet taas donatoimaan niin tulen keräämään löysät rahat pois.

    Salainen_Agentti taitaa olla joku 16 vuotias nöyhtäturpa joka pelaa sentin panoksilla tiukkaa poksua ja voittaa jopa kymmenenkin senttiä silloin tällöin?

    Sitten se tulee hypistelemään kikkeliään koneen ääreen ja yrittää perustella itselleen miksi tytöt ei tykkää ja pokerillakaan ei elä.

    Pikkuista agenttia ällöttää se että aikuisilla on rahaa pelata isompia pelejä.
    Agenttikin haluaisi pelata mutta äiskän lompakosta löytyneillä kolikoilla ei pitkälle pötkitä varsinkin kun pitäisi saada habbo hotelliin uusi lipasto joka tekee vaikutuksen "mirkku-99" käyttäjään.

    Agentin linssi menee jännityksestä huuruun aina kun hän saa seiskaparin ja iskee turnilla kolme senttiä saatuaan tripsit mutta luopuu koska pelkää Paavo-47:n saaneen suoran riverillä.

    Sitten pikku agenttimme menee kertomaan koko tarinan äidilleen joka taputtaa sankarin päätä ja antaa mehua sekä pullaa.

    Huomenna on taas ihana uusi päivä ja agentti saattaa saada silloinkin sen seiskaparin taskuun ja tällä kertaa hän iskee todella kovaa!

    Sitten voikin mennä taas viisastelemaan suomi24 sivulle jonka agentti on lisännyt suosikkeihin optikkoliike Nissen lisäksi.


   • Salainen_Agentti
    agentin tarina kirjoitti:

    Salainen_Agentti taitaa olla joku 16 vuotias nöyhtäturpa joka pelaa sentin panoksilla tiukkaa poksua ja voittaa jopa kymmenenkin senttiä silloin tällöin?

    Sitten se tulee hypistelemään kikkeliään koneen ääreen ja yrittää perustella itselleen miksi tytöt ei tykkää ja pokerillakaan ei elä.

    Pikkuista agenttia ällöttää se että aikuisilla on rahaa pelata isompia pelejä.
    Agenttikin haluaisi pelata mutta äiskän lompakosta löytyneillä kolikoilla ei pitkälle pötkitä varsinkin kun pitäisi saada habbo hotelliin uusi lipasto joka tekee vaikutuksen "mirkku-99" käyttäjään.

    Agentin linssi menee jännityksestä huuruun aina kun hän saa seiskaparin ja iskee turnilla kolme senttiä saatuaan tripsit mutta luopuu koska pelkää Paavo-47:n saaneen suoran riverillä.

    Sitten pikku agenttimme menee kertomaan koko tarinan äidilleen joka taputtaa sankarin päätä ja antaa mehua sekä pullaa.

    Huomenna on taas ihana uusi päivä ja agentti saattaa saada silloinkin sen seiskaparin taskuun ja tällä kertaa hän iskee todella kovaa!

    Sitten voikin mennä taas viisastelemaan suomi24 sivulle jonka agentti on lisännyt suosikkeihin optikkoliike Nissen lisäksi.

    Ikävä kyllä Salainen_Agentti on nimensä veroisesti tosielämän James Bond, joka hallitsee suvereenisti sekä highstakes pelit, kauniit naiset ja nopeat autot. Että ime sinä vaan vaikka äitisi tissiä ja marise ohivedoista, vaikka tosiasia on se, että olet surkea pelaaja, joka ei ymmärrä mitään itse pelistä, eikä sen ulkopuolisista seikoista kuten kassanhallinnasta.


   • omppu hillo

    Itse monesti pokerstarilla toiminut seuraavalla tavalla, jos voitan, nostan enimmät pois. Nyt pelasin pikkutauon jälkeen ja voitin yli 1500 $ turnauksesta. Miten tämä on mahdollista, eikö ne tiedä siellä että aion nostaa tuosta voitosta suurimman osan pois?

    Kylläpä tuntuu nyt hyvältä kun sain viilattua pokerstaria linssiin, ne luulee että pelaan nuo voitot, mutta enpäs pelaakkaan vaan nostan voitot pois! LÄL LÄL LÄÄ POKERSTARS!!!


  • paljon pelannut.

   No toiset puolustelee starsia. Mutta kyllä noille epäilyksille on pohjaa. Itse vuosia siellä voittoisasti pelannut. Mutta kokenut monesti saman. Täytyy osata lukea se ohjelmisto. Kokeile jakaa vaikka kahdella pakalla yhdeksälle kortit. Kuinka monta kertaa illassa tulee KK vastaan AA taskuparit. Starsilla tuo on ihan yleistä monia ja monia kertoja illassa tuo käy. tosin 25 suittarit tai joku 35 offarit vetää ohi riverillä.

  • tarjous:

   Pokerstarsin puolustelijat eivät ole joko pelanneet pokerstarsilla taikka sitten ovat hypertiukkoja, häviävät vain vähän ja ajattelevat ihaillen että muut ovat parempia.

   Toistan tuon faktan että jos ROI:ssani on 386% ero Pokerstars vs. Betsson ja tuo ero ei ole Pokerstarsin hyväksi niin eikä se viiden vuoden aikana jo kerro ettei minun kannata pelata Pokerstarsilla?
   Tiedän tasantarkkaan että Betssonilla on paremmat vastustajat kuin Pokerstarsilla mutta silti starsin sankareita ei voi voittaa.

   Jos joku suomalainen näyttää minulle starsin pelitilastonsa ja on voittanut siellä yli 3000 euroa vaikkapa kuukaudessa vuoden ajan niin lupaan hänelle 20000 euroa puhtaana käteen.

   • tällähän....

    Pelaa stars:illa ainoastaan paskat taskukortit ja katso tuleeko sinustakin voittoisa pelaaja.


   • Salainen_Agentti

    Tuo erotus roissa tarkoittaa sitä, että sinulla on käynyt julmettu hillo Betssonilla, ei muuta.


   • jaaahaaa
    Salainen_Agentti kirjoitti:

    Tuo erotus roissa tarkoittaa sitä, että sinulla on käynyt julmettu hillo Betssonilla, ei muuta.

    Kyllä. Ongamen verkko johon betsson pokeri myös kuuluu on käytäntönä tehdä suurimmalle osalle kovia pelaajia se downswing että räiskijätkin pysyvät mukana maksamassa rakea......paistaa kyllä rigged läpi kun peli toisensa jälkeen mennään parin prosentin mahdollisuudella ohi joka kerta kun itsellä hyvä käsi. Alussa tottakai pelit menee liiankin hyvin joka jo myös herättää epäilystä kun kortti käy tosi usein......


   • a8uwau0
    Salainen_Agentti kirjoitti:

    Tuo erotus roissa tarkoittaa sitä, että sinulla on käynyt julmettu hillo Betssonilla, ei muuta.

    Vahvasti vaikuttaa siltä että kova munkki on tosiaan alottajalla betssonilla käyny.


   • a8uwau0
    a8uwau0 kirjoitti:

    Vahvasti vaikuttaa siltä että kova munkki on tosiaan alottajalla betssonilla käyny.

    siis tarkoitettu nim. "tarjous:"


  • nimim "tarjous"

   Joo... menin sitten kotiuttamaan Betssonilta puolentoistakuukauden voitot noin 2800 euroa.
   Jätin tilille satasen jonka pelasin päivässä parinkympin ja kympin turnauksina joista yhdestä sain 18 dollaria jämäsijoista.

   Noh... Nyt olen pukannut sinne 250 euroa neljässä päivässa niinikään turnauksiin ja kappas vaan... En käytännössä ole voittanut käden kättä.
   Laskeskelin esim coinflip tilanteita re-buy turnauksessa (jossa räiskintä kovaa mahdolliseen nousuun saakka) niin hävisin 14/15 tilannetta joissa olin 13 kertaa edellä ennen floppia.
   Lopuksi tuli uudelleenostojakson päättymisen jälkeen heti kouraan ässät. Pöytä varsin aggressiivinen joten vetäisin heti all init tuplauksen toivossa.
   vieressä istuva iso läjä maksoi ainoana KJ:llä. Floppi oli KKQ, turni T ja river T ja ulkona oltiin taas.

   Auoin päätäni aika raskaasti chatissä ja sulkivat senkin sitten.

   Perun puheeni Betssonin rehellisyydestä... tai siltä se ainakin tuntuu nyt. Ei varianssi voi olla sitä että yhtäkkiä et enää koskaan voita yhtään mitään.
   Hallitsen kaikki kikat ja muuntelen peliäni tiukka- aggressiivisesta - löysä-aggressiiviseen ja passiiviseen melko villeilläkin variaatioilla välillä... Mutta ei... mikään ei auta näköjään kun haluavat minusta deposit- automaatin.

   Betssonilla on yllättävän paljon ihan paskoja pelaajia joilla on -100% ROI ja silti ne paukuttavat 16000 taalan turnauksessa kärkisijoilla loppumetreille asti...

   • näinjoo...

    Ongame pitää kaikki räiskijät mukana tekemällä suurimmalle osalle koviakin pelaajia epäilyttävän nopeasti alkavan downswingin. Kyllähän se korttikin tuntuu alussa käyvän utopistisen hyvin tuon tuosta, mutta sitten loppuu kuin seinään vaikka kuinka hyvillä taskukorteilla peliin lähtisi ja floppi näyttää hyvältä niin vedetään ohi paskakorteilla koko ajan.


  • ......
  • pelimies1234

   PokerStars has become aware of accounts who have violated our Terms of Service, to the potential detriment of other players. You played against these accounts and as a result you may have been adversely affected.

   In a case such as this it is our policy to confiscate the balances of the offenders and for PokerStars to add funds where appropriate. This compensation pool is then distributed to players potentially affected in as fair a way as possible.

   To confirm your credit, please log onto your PokerStars account, go to the 'Cashier' screen and click the 'History' button. Your share will be shown as "REFUND", followed by the amount of the credit.

   The integrity of the games at PokerStars is of paramount importance and appropriate action will always be taken when players operate outside the Terms of Service. PokerStars works hard to police the games in order to proactively prevent such instances. However, in cases where it is discovered that rules breaches have occurred, the aim is to ensure that any players affected are compensated appropriately.

   We regret that we will be unable to answer questions as to how your specific credit amount was calculated. Likewise, we are not at liberty to identify the specific games or players in question. Suffice to say that the offenders have been barred from the site and you will not encounter them again.

   Thank you for your continued play at PokerStars. Please let us know if we can help you with any further issues or questions.

   supportista kirjettä tuli palauttivat nipun dollareita
   hyvä että pelaa tuommonen valvonta ja kyttäys muutenkin ku chattibannin takia

  • Maybe RNG is broken

   Viime sunnuntain sunday millionsissa (final table) tanskalainen saa neljät taskuparit peräkkäin, mikähän olisi todennäköisyys saada vastaavat random pokerissa.

   • Taskupari

    Ensimmäisen jaettavan kortin todennäköisyys on 52/52.
    Toinen jaettava kortti on samanarvoinen todennäköisyydellä 3/51.
    Tällöin taskuparin todennäköisyys on 1/17.

    Taskupari yhden kerran, tn 1/17.
    Taskupari kaksi kertaa, tn 1/289.
    Taskupari kolme kertaa, tn 1/4913.
    Taskupari neljä kertaa, tn 1/83521.

    Kysymys oli varmaankin paras asetaa näin:
    "Minulla on taskupari nyt. Mikä on todennäköisyys sille, että saan taskuparit kolmessa seuraavassa jaossa?"

    Vastaus tähän on kerran viidestätuhannesta.


   • ghdzg

    Olisko ollu uusi stars:illa niin ohjelma suosinu......


   • The_Rat
    Taskupari kirjoitti:

    Ensimmäisen jaettavan kortin todennäköisyys on 52/52.
    Toinen jaettava kortti on samanarvoinen todennäköisyydellä 3/51.
    Tällöin taskuparin todennäköisyys on 1/17.

    Taskupari yhden kerran, tn 1/17.
    Taskupari kaksi kertaa, tn 1/289.
    Taskupari kolme kertaa, tn 1/4913.
    Taskupari neljä kertaa, tn 1/83521.

    Kysymys oli varmaankin paras asetaa näin:
    "Minulla on taskupari nyt. Mikä on todennäköisyys sille, että saan taskuparit kolmessa seuraavassa jaossa?"

    Vastaus tähän on kerran viidestätuhannesta.

    Finaalipöydässä 10 henkilöä ja ehkä 100 jakoa? Keskimäärin siis 5 000 aloituskättä, jos porukka tippuu about tasaisesti. Todennäköisyys että noihin ei osu taskupari neljää kertaa on sitten (83520/34521)^5000.

    Todennäköisyys, että tuollainen tulee finaalipöydässä, on 6 prossan luokkaa.

    Jos yhtään useammin olet finaalipöytää seuraamassa, niin eiköhän tuollainen aika nopeasti vastaan tule.

    Tosin sitä ei välttämättä aina näe, koska kaikkia taskupareja tuskin pelataan.


   • Taskupari
    The_Rat kirjoitti:

    Finaalipöydässä 10 henkilöä ja ehkä 100 jakoa? Keskimäärin siis 5 000 aloituskättä, jos porukka tippuu about tasaisesti. Todennäköisyys että noihin ei osu taskupari neljää kertaa on sitten (83520/34521)^5000.

    Todennäköisyys, että tuollainen tulee finaalipöydässä, on 6 prossan luokkaa.

    Jos yhtään useammin olet finaalipöytää seuraamassa, niin eiköhän tuollainen aika nopeasti vastaan tule.

    Tosin sitä ei välttämättä aina näe, koska kaikkia taskupareja tuskin pelataan.

    Kysymyshän oli siitä, miten todennäköisesti yksi pelaaja saa neljä kertaa peräkkäin taskuparin aloituskädekseen. En ymmärrä lainkaan, mitä yrität selittää, mutta et ainakaan vastaa kysymykseen.


   • The_Rat
    Taskupari kirjoitti:

    Kysymyshän oli siitä, miten todennäköisesti yksi pelaaja saa neljä kertaa peräkkäin taskuparin aloituskädekseen. En ymmärrä lainkaan, mitä yrität selittää, mutta et ainakaan vastaa kysymykseen.

    Kirjoitusvirhe tuossa. Piti olla (83520/83521)^5000
    Siitä tulee noin 0,94189

    Tuo on siis todennäköisyys sille, että kukaan ei saa taskupareja neljää kertaa peräkkäin.


  • tehty mestari

   Luulisi isildurin kahden perättäisen turnausvoiton vähentävän pelaajamääriä saitilla, oli ihan sama mitkä laput se korotti niin aina kääntyi sille voitoksi, vaikka oli flopilla selkeesti jäljessä.

  • jeijei

   Iha jees saitti 3k hanskaa 6max diip plo ja 30binii tännepäen kiitän kaikkia lahjoitukseen osallistuneita.

   • 10v nettipokeria

    Kakara vittuun täältä hehkumattasta niitä senttipöytien tuurivoittoja. Mikä on diip? Joku diipa daapa? Lähtee kakaroilla toi pokerislangikin jo ihan lapasesta, se taitaakin olla teillä pelin tärkein osa?


  • Puttosen Vesku
   • happytobewinning

    LOOOOOOL. Olen itse pelannut yli miljoona kättä ja mun pokertracker kyllä näyttää ihan normaaaaalit tilastot... Ja toi Iamdanuts tyypin "uskomaton" voittolinja johtuu vain siitä että hän tuli isossa tunauksessa toisesksi.... ihan naurettava video tehty tyhmille pelajille ketkä ei vain halua uskoa että he ovat loooooereitä...


  • NL50-regu starsilla
   • JepeJepe

    Miljoonalla kädellä voittanut 2.000.000 dollaria? Ja verot on muistettu maksaa?


   • Täyttä paskaa!

    Täyttä paskaa!


   • öööujjjjj
    JepeJepe kirjoitti:

    Miljoonalla kädellä voittanut 2.000.000 dollaria? Ja verot on muistettu maksaa?

    eihän niitä nykysin tarvitse ja eipä se sinun asiasi ole.


   • JepeJepe
    öööujjjjj kirjoitti:

    eihän niitä nykysin tarvitse ja eipä se sinun asiasi ole.

    2.000.000 USD / 1.000.000 jakoa = 200 USD / 100 jakoa

    200 USD / 100 jakoa = 200 bigbets / 100 jakoa tai 200 isoa blindiä / 100 jakoa, jos NL50-regu. Uskokoon, ken tahtoo.

    Ja ne verot. Onhan se minunkin asiani, jos veroja jätetään maksamatta.


   • Veijo Karhu
    JepeJepe kirjoitti:

    2.000.000 USD / 1.000.000 jakoa = 200 USD / 100 jakoa

    200 USD / 100 jakoa = 200 bigbets / 100 jakoa tai 200 isoa blindiä / 100 jakoa, jos NL50-regu. Uskokoon, ken tahtoo.

    Ja ne verot. Onhan se minunkin asiani, jos veroja jätetään maksamatta.

    Verot maksetaan sinne minne ne kuuluu eli maahan, jossa pelit järjestetään. Starsin kohdalla vissiin Malta. Ei se pelaajien vika ole ettei Suomi myönnä näille toimijoille lisenssejä ja salli verovirtojen virtaamista Suomeen, vaan keskittyy varjelemaan toimimatonta monopolia.


   • NL50-regu starsilla
    JepeJepe kirjoitti:

    2.000.000 USD / 1.000.000 jakoa = 200 USD / 100 jakoa

    200 USD / 100 jakoa = 200 bigbets / 100 jakoa tai 200 isoa blindiä / 100 jakoa, jos NL50-regu. Uskokoon, ken tahtoo.

    Ja ne verot. Onhan se minunkin asiani, jos veroja jätetään maksamatta.

    Opettele lukemaan: "Erään suomalaisen nettipokerin pelaajan tekemät voitot parin vuoden ajalta:"

    Eli ei todellakaan minun voitot tossa, vaikka kyllä tuollaiset rahat maistuisi.


   • JepeJepe
    NL50-regu starsilla kirjoitti:

    Opettele lukemaan: "Erään suomalaisen nettipokerin pelaajan tekemät voitot parin vuoden ajalta:"

    Eli ei todellakaan minun voitot tossa, vaikka kyllä tuollaiset rahat maistuisi.

    Kun muuta tietoa ei ollut, lukija joutuu luonnollisesti olettamaan, että nickissä vihjataan pelitaso. Ei haittaisi lainkaan se, että kertoisit, millaisista pöydistä tuo olisi saatu.


  • poker pro

   voi voi.. ettehän osaa pelata ! ennen floppia ei koroteta edes ässillä... kahtotaan floppi ja sitte tehrähän päätökset ! heikot menee all in ennen floppia tai korottaa. Se on aivan sama millä korteilla korottaa ennen floppia. Ei pokeria korteilla pelata vaan pelaajaa ja intiutiota hyödyntäen ! Terveisin : poker pro. Teams pokerstars.eu. Hyvää jatkoa ja opiskelkaa ja opetelkaa pelaamaan !

   • JUTKU76

    10v poksuu takana. meinaatko antaa nauloilla. ilmaisen flopin. etkö ole lukenut isoa paria pitää suojella, tolla tyylillä häviät paljon. et ole tainnut koskaan edes pelata.vaikka kyllä, teitä mahtuu joukkoon kyl mahtuu. mut se on hyvä:))


  • jepjepjep AA-VS-XX

   se on se monen suurin virhe lyödä parilla tuplauksen varjolla allin ennen floppia toki suuren turnauksen voittoon tarvii taidon lisäksi tuuriakin mutta se vaatii taitoa kun osaa kipata ne tasku ässät...nm monesti ulkona ässillä...

  • oikeestiko2

   siis meinaatko foldata taskuåssåparin ennen floppia ihan oikeesti, samantien voit lopettaa koko hiton okerin, niin lopuu ne ohivedotkin samalla.

   • asdfsdfaasdfasdf

    Pokeriteoriaa paljon lukeneena törmäsin mm. artikkeliin jossa perusteltiin ässäparin kippaamista ennen floppia turnauspokerissa. Voit tietysti itse laskea (tuskin kyllä osaat) todennäköisyyden ässäparin voitolle, jos vastassasi on esim. 4 all in pre flopilla mennyttä. Tähän kun sitten liitetään finaalipöydän payout structure, niin ässien kippaaminen voi todellakin olla erittäin EV liike. Mikrotasojen paistit eivät kyllä tähän pysty, joten turha tästä on sen enempää kirjoittaa.


  • juu4

   Taitoa kipata taskuässät ennen floppia, lopeta pelaaminen välittömästi, varma neuvo.

  • oikeestiko2

   älä ny jauha sontaa, oli miten oli ässäpari ei takuulla oo tappiolla milekään muulle kädelle jos sen kippaa niin haloo, oli turnauspokeria tai ei, kaikilla käsillävoi hävitä, mutta finaalipöydässä, jos suosikkiasema pitää, turnausvoitto erittäin lähellä ja neljä muuta pois ja niiden stäkit itselle, mut ei siinä mitään jos EI USKALLA VOITTAA EDES ÄSSÄPARILLA, OIKEESTI SAMAN TIEN VOI LOPETTAA KOKONAAN POKERINPELAAMISEN.....

   • oikeestiko2

    mikrotasojen paistit voikin esim sä kipata ässäparin ennen flopia, mut älä ny helvetti tuu sanoon et seon ev plus, millä kädellä uskallat pelata jos ässäparin kippaat, varmaan jokeriparia odottelet....ei herranjumala mitä pöhlöjä täälä liikkuu, ja varmaan käden jälkeen jos ässäparilla häviää, sanot mitäs mää sanoin, mee tutkimuksiin ja äkkiä kun kaikki kortit on jaettu on helppoo kipata kaikki muut paitsi voittava käsi, mitkäköhän lähtökortit tarvitset ettei pelottaisi, LOPETA POKERI JA VÄLITTÖMÄSTI IDIOOTTI....


   • jokersrars

    Voittaa ässäparilla???riverstarsilla???just...nehän ei häviäkkään kuin 100% jos joku tärkeän markkina-alueen tyyppi venäjältä päättä kattoa jollain kurapaskalla.


   • joo, ihan oikeasti
    oikeestiko2 kirjoitti:

    mikrotasojen paistit voikin esim sä kipata ässäparin ennen flopia, mut älä ny helvetti tuu sanoon et seon ev plus, millä kädellä uskallat pelata jos ässäparin kippaat, varmaan jokeriparia odottelet....ei herranjumala mitä pöhlöjä täälä liikkuu, ja varmaan käden jälkeen jos ässäparilla häviää, sanot mitäs mää sanoin, mee tutkimuksiin ja äkkiä kun kaikki kortit on jaettu on helppoo kipata kaikki muut paitsi voittava käsi, mitkäköhän lähtökortit tarvitset ettei pelottaisi, LOPETA POKERI JA VÄLITTÖMÄSTI IDIOOTTI....

    Olenko missään kohtaa väittänyt että pelaisin ässäparin noin? Sanoin vain mitä olen aiheesta lukenut. Sinun järkesi ei riitä edes luetun ymmärtämiseen, niin et sinä kyllä pysty koskaan ymmärtämään mitä tekstin alunperin kirjoittanut on tuolla ässien kippaamisella matemaattisessa mielessä tarkoittanut. PS. joko sait sormiesi avulla laskettua mikä on ässäparin voiton todennäköisyys neljää pelaajaa vastaan jos kaikki menevät all in preflopilla? Niinpä, et tietenkään.


   • oikeestiko2
    joo, ihan oikeasti kirjoitti:

    Olenko missään kohtaa väittänyt että pelaisin ässäparin noin? Sanoin vain mitä olen aiheesta lukenut. Sinun järkesi ei riitä edes luetun ymmärtämiseen, niin et sinä kyllä pysty koskaan ymmärtämään mitä tekstin alunperin kirjoittanut on tuolla ässien kippaamisella matemaattisessa mielessä tarkoittanut. PS. joko sait sormiesi avulla laskettua mikä on ässäparin voiton todennäköisyys neljää pelaajaa vastaan jos kaikki menevät all in preflopilla? Niinpä, et tietenkään.

    noh, miten vaan mut lähes 50 prossaa se on, syötin varmuuden vuoksi, todennäköisyys laskimeen, et saan varman tuloksen näytti 48 pros esim jos nl100 niin neljäsataa potissa ja maksamalla 100 saa melko hyvät odsit EIKÖ VAAN, JA TURNAUKSISSA TASAN YHTÄ HYVÄT KERTOIMET todennäköisyys fifti-fifti ja saat neljän pelimerkit itsellesi jos pitää, miten helvetissä tää voisi olla EV-......KERROHAN NY KAIKILLE ja tosiaan neljä paria oli edellä mennyt allin ja todennäköisyys 48pros ja naurattaa oikein nää rigged jutut ja muut selitykset jatkuvista häviöistä ja ny sit tää vielä ässäparinkippaaminen on ev plus hommaa ja mitä seuraavaks.....ja usko huvikses tiedän mistä puhun, eikä siitä yhtään sen enempää.


   • oikeestiko 2
    jokersrars kirjoitti:

    Voittaa ässäparilla???riverstarsilla???just...nehän ei häviäkkään kuin 100% jos joku tärkeän markkina-alueen tyyppi venäjältä päättä kattoa jollain kurapaskalla.

    seuraavaks peloissaan kipataan kuningasvärisuora, kun eihän tiiä vaik ois jokeripari kädessä ja ässä on 14 mut jokeri 15 tai jopa 23


   • asdfasdfasdfsdfasdf
    oikeestiko2 kirjoitti:

    noh, miten vaan mut lähes 50 prossaa se on, syötin varmuuden vuoksi, todennäköisyys laskimeen, et saan varman tuloksen näytti 48 pros esim jos nl100 niin neljäsataa potissa ja maksamalla 100 saa melko hyvät odsit EIKÖ VAAN, JA TURNAUKSISSA TASAN YHTÄ HYVÄT KERTOIMET todennäköisyys fifti-fifti ja saat neljän pelimerkit itsellesi jos pitää, miten helvetissä tää voisi olla EV-......KERROHAN NY KAIKILLE ja tosiaan neljä paria oli edellä mennyt allin ja todennäköisyys 48pros ja naurattaa oikein nää rigged jutut ja muut selitykset jatkuvista häviöistä ja ny sit tää vielä ässäparinkippaaminen on ev plus hommaa ja mitä seuraavaks.....ja usko huvikses tiedän mistä puhun, eikä siitä yhtään sen enempää.

    Taikasana on turnauspokerissa edelleenkin payout structure, eli voitettava rahamäärä sijoitukseen perustuen. Jos 4 pelaajaa menee all in ja heistä tippuu esim. 2 pienintä stackkia pois turnauksesta ja siten varmistat itsellesi 2 sijoitusta korkeamman potin (joka voi turnauksesta riippue olla todella suuri harppaus), niin silloin esim. ässien kippaaminen on EV .

    Lue esim. täältä lisää jos keskittymiskykysi antaa myöden lukea ajatuksella noinkin pitkää tekstiä:
    http://www.pokeritieto.com/keskustelu/kolumnistit/assapari-pakkaan-ennen-floppia-t25622.html
    http://www.pokeritieto.com/keskustelu/pokeritarinat/assaparin-foldaus-ennen-floppia-t310.html

    Siinä on muutamia käytännön tilanteita missä ässät on kipattu TURNAUSPOKERISSA; EI KÄTEISPELEISSÄ.


   • oikeestiko2
    asdfasdfasdfsdfasdf kirjoitti:

    Taikasana on turnauspokerissa edelleenkin payout structure, eli voitettava rahamäärä sijoitukseen perustuen. Jos 4 pelaajaa menee all in ja heistä tippuu esim. 2 pienintä stackkia pois turnauksesta ja siten varmistat itsellesi 2 sijoitusta korkeamman potin (joka voi turnauksesta riippue olla todella suuri harppaus), niin silloin esim. ässien kippaaminen on EV .

    Lue esim. täältä lisää jos keskittymiskykysi antaa myöden lukea ajatuksella noinkin pitkää tekstiä:
    http://www.pokeritieto.com/keskustelu/kolumnistit/assapari-pakkaan-ennen-floppia-t25622.html
    http://www.pokeritieto.com/keskustelu/pokeritarinat/assaparin-foldaus-ennen-floppia-t310.html

    Siinä on muutamia käytännön tilanteita missä ässät on kipattu TURNAUSPOKERISSA; EI KÄTEISPELEISSÄ.

    katsoin kyllä se että joku kippaa naulat ennen floppii, ei tod tarkoita et se ois oikein. JOS JOKU NIIN TEKEE SELAINEN IHMINEN ELÄÄ VÄÄRÄSSÄ MAILMASSA, TÖIHIN VAAN 8-16 EIKÄ MUUTAKAAN RISKINOTTOO, SILLOIN ELÄÄ VÄÄRÄSSÄ MAILMASSA, EN VÄITÄ ETTÄ SE ELÄMÄ OLISI VÄÄRIN, MUTTA SILLOIN EI KANNATA SURFATA POKERISAITEILLA SILLOIN PELIT OVAT PELATTU JA HALUAISIN KYLLÄ ITSEKIN TURVALLISEN RISKITTÖMÄN ELÄMÄN, MUT NE AIKANAAN TEHDYT VALINNAT....MUT SIT KUN ÄSSÄT KIPPAAN ENNEN FLOPPII LOPETAN PELIT JA KUN EN OSAA TURVALLISTA ELÄMÄÄ AINAKAAN ENÄÄ ELÄÄ, SAMALLA KUN LOPETAN POKERIN LOPETAN ITSENI, JAS TÄÄ EI OLLU VITSI


   • ereawerwerawer
    oikeestiko2 kirjoitti:

    noh, miten vaan mut lähes 50 prossaa se on, syötin varmuuden vuoksi, todennäköisyys laskimeen, et saan varman tuloksen näytti 48 pros esim jos nl100 niin neljäsataa potissa ja maksamalla 100 saa melko hyvät odsit EIKÖ VAAN, JA TURNAUKSISSA TASAN YHTÄ HYVÄT KERTOIMET todennäköisyys fifti-fifti ja saat neljän pelimerkit itsellesi jos pitää, miten helvetissä tää voisi olla EV-......KERROHAN NY KAIKILLE ja tosiaan neljä paria oli edellä mennyt allin ja todennäköisyys 48pros ja naurattaa oikein nää rigged jutut ja muut selitykset jatkuvista häviöistä ja ny sit tää vielä ässäparinkippaaminen on ev plus hommaa ja mitä seuraavaks.....ja usko huvikses tiedän mistä puhun, eikä siitä yhtään sen enempää.

    Jos todennäköisyys voittoon on 48%, niin eikö se tarkoita sitä että jää pitkässä juoksussa tappiolle?


   • erawerwaerawe
    oikeestiko2 kirjoitti:

    noh, miten vaan mut lähes 50 prossaa se on, syötin varmuuden vuoksi, todennäköisyys laskimeen, et saan varman tuloksen näytti 48 pros esim jos nl100 niin neljäsataa potissa ja maksamalla 100 saa melko hyvät odsit EIKÖ VAAN, JA TURNAUKSISSA TASAN YHTÄ HYVÄT KERTOIMET todennäköisyys fifti-fifti ja saat neljän pelimerkit itsellesi jos pitää, miten helvetissä tää voisi olla EV-......KERROHAN NY KAIKILLE ja tosiaan neljä paria oli edellä mennyt allin ja todennäköisyys 48pros ja naurattaa oikein nää rigged jutut ja muut selitykset jatkuvista häviöistä ja ny sit tää vielä ässäparinkippaaminen on ev plus hommaa ja mitä seuraavaks.....ja usko huvikses tiedän mistä puhun, eikä siitä yhtään sen enempää.

    No johan sä itsekin siihen vastasit miks on EV-.. Et siis ymmärrä että jos sun voiton todennäköisyys on 48%, niin se ON TAPPIOLLISTA. Umpityhmä kun olet niin väännetään rautalangasta:
    Heität kolikkoa miljoona kertaa ja sinulle luvataan voittoprosentiksi 48. Jokainen heitto maksaa sinulle euron. Miljoonan heiton jälkeen olet maksanut miljoona euroa ja olet kerännyt "voittoja" 980000. Jäit siis 20000€ tappiolle. Tämä on siis mielestäsi EV ? Voi vitun sorsanaivoinen pässi :DD


   • YepJep
    erawerwaerawe kirjoitti:

    No johan sä itsekin siihen vastasit miks on EV-.. Et siis ymmärrä että jos sun voiton todennäköisyys on 48%, niin se ON TAPPIOLLISTA. Umpityhmä kun olet niin väännetään rautalangasta:
    Heität kolikkoa miljoona kertaa ja sinulle luvataan voittoprosentiksi 48. Jokainen heitto maksaa sinulle euron. Miljoonan heiton jälkeen olet maksanut miljoona euroa ja olet kerännyt "voittoja" 980000. Jäit siis 20000€ tappiolle. Tämä on siis mielestäsi EV ? Voi vitun sorsanaivoinen pässi :DD

    Kerroin 5 muuttaa tilanteen EV:ksi ainakin chippipinojen suhteen. Turnauksen palkintorakenne voi sanella muuta. Jos ajatellaan turnauksen voittanista, pinon viisinkertaistaminen ei ole haitaksi ainakaan sen kannalta.


   • asdfsdfdfssdf
    YepJep kirjoitti:

    Kerroin 5 muuttaa tilanteen EV:ksi ainakin chippipinojen suhteen. Turnauksen palkintorakenne voi sanella muuta. Jos ajatellaan turnauksen voittanista, pinon viisinkertaistaminen ei ole haitaksi ainakaan sen kannalta.

    Entä jos pinon viisinkertaistaminenkaan ei paranna sijoitusta? EV- edelleen.


   • YepJep
    asdfsdfdfssdf kirjoitti:

    Entä jos pinon viisinkertaistaminenkaan ei paranna sijoitusta? EV- edelleen.

    Niin, enhän väittänytkään, että ässäparia ei pitäisi koskaan foldata. Erityisiä tilanteita löytynee, jotta foldaus on tarpeen. Yhtenä tekijänä on hyvä ajatella turnausta ja omaa tilannetta.

    Jos merkit ovat vähissä ja antet ja blindit ovat syömässä pinon nopeasti, foldaus on tuskin koskaan tarpeen. No, ehkä silloin, kun rahasijalle pääsy foldaamalla olisi lähes varma ja kun alimmilla voitoilla on jotakin merkitystä. Taalaa ei kuitenkaan kannata metsästää foldaamalla.

    Jos turnauksessa on runsaasti osanottajia ja jos oma pino on riittävä, voinee foldata. Sen sijaan lyhytkestoisessa turnauksessa ässäparia ei kannattane lyödä juuri koskaan pakkaan.

    Onko sitten parempi hakea 60 prosentin suosikkina tuottoa kertoimella 2 kuin 48 prosenttisena kertoimella 5? Eihän tuo kovin järkevältä kuulosta.


   • oikeestiko2
    erawerwaerawe kirjoitti:

    No johan sä itsekin siihen vastasit miks on EV-.. Et siis ymmärrä että jos sun voiton todennäköisyys on 48%, niin se ON TAPPIOLLISTA. Umpityhmä kun olet niin väännetään rautalangasta:
    Heität kolikkoa miljoona kertaa ja sinulle luvataan voittoprosentiksi 48. Jokainen heitto maksaa sinulle euron. Miljoonan heiton jälkeen olet maksanut miljoona euroa ja olet kerännyt "voittoja" 980000. Jäit siis 20000€ tappiolle. Tämä on siis mielestäsi EV ? Voi vitun sorsanaivoinen pässi :DD

    jos voitat 48prossaa ja kerroin on viisi, niin 48 kertaa viis on 240, ja jos 1euron panos, niin panoksiin menee miljoona, ja tulee 2,4 miljoonaa, siis oikeesti mene erawerwaeidiootti johonkin muualle kun pokerisaiteille tai hyvä kun sinun kaltaisiasi , sinulla oikeasti onon, saisi olla paljon enempi vain, siis kuinka edes kehtaat oikeesti, SORSANAIVOINEN PÄSSI JA SE SINÄ OLET IHAN OIKEASTI.


   • hahahahahahahae
    oikeestiko2 kirjoitti:

    jos voitat 48prossaa ja kerroin on viisi, niin 48 kertaa viis on 240, ja jos 1euron panos, niin panoksiin menee miljoona, ja tulee 2,4 miljoonaa, siis oikeesti mene erawerwaeidiootti johonkin muualle kun pokerisaiteille tai hyvä kun sinun kaltaisiasi , sinulla oikeasti onon, saisi olla paljon enempi vain, siis kuinka edes kehtaat oikeesti, SORSANAIVOINEN PÄSSI JA SE SINÄ OLET IHAN OIKEASTI.

    Mistä helvetin "kertoimesta" uliset? Kiukuttaako typeryytesi noin paljon? Voit tulla koska tahansa heittämään kolikkoa kanssani, jos sovitaan etukäteen panokseksi kymppitonni/heitto ja sinä saat voittoprosentiksesi tuon 48, kun se on mielestäsi voitollista pelaamista. Laskeakaan et osaa edes yläkoululaisen vertaa.


   • oikeestiko2
    hahahahahahahae kirjoitti:

    Mistä helvetin "kertoimesta" uliset? Kiukuttaako typeryytesi noin paljon? Voit tulla koska tahansa heittämään kolikkoa kanssani, jos sovitaan etukäteen panokseksi kymppitonni/heitto ja sinä saat voittoprosentiksesi tuon 48, kun se on mielestäsi voitollista pelaamista. Laskeakaan et osaa edes yläkoululaisen vertaa.

    siis oikeesti puhun siitä et paljonko voittaa panokseen nähden, en oikein voi selittää jos et ymmärrä yhtä vastaan naulat johtaa 80-20 kippaisitko, neljää vastaan naulat voittaa 48 pros, mut on silloin myös potissa enempi rahaa, kutsuin tätä et sillon on kertoimet, naulojen kippaaminen ei voi olla ev koskaan jos ny haluu pelata jollain muulla kun nauloilla mieluummin, se on oma asia, mut kuvitteletko et kippaamalla naulat jossain turnauksessa pärjätään huh,huh, sillon on sama automaattifoldi vaan päälle ei tartte jännittää mut koskaan ei kyl voita se on varma asia, ja miks sillon ees pelaat jos et ees yritä voittaa, harvoilta se onnistuu muutenkan, mut edes yritetään se on pääasia, mut käsittämätöntä avata pokerisaittia jos millään ei uskalla tai viitsi pelata, kun hävii kumminkin, jokeriparinko tarvitset, sitä saat kyl ootella ja pitkään, ja toistan sinulle kuinka edes kehtaat, kun edes perusasiat eivätole hallinnassa.


   • oikeestiko2
    oikeestiko2 kirjoitti:

    siis oikeesti puhun siitä et paljonko voittaa panokseen nähden, en oikein voi selittää jos et ymmärrä yhtä vastaan naulat johtaa 80-20 kippaisitko, neljää vastaan naulat voittaa 48 pros, mut on silloin myös potissa enempi rahaa, kutsuin tätä et sillon on kertoimet, naulojen kippaaminen ei voi olla ev koskaan jos ny haluu pelata jollain muulla kun nauloilla mieluummin, se on oma asia, mut kuvitteletko et kippaamalla naulat jossain turnauksessa pärjätään huh,huh, sillon on sama automaattifoldi vaan päälle ei tartte jännittää mut koskaan ei kyl voita se on varma asia, ja miks sillon ees pelaat jos et ees yritä voittaa, harvoilta se onnistuu muutenkan, mut edes yritetään se on pääasia, mut käsittämätöntä avata pokerisaittia jos millään ei uskalla tai viitsi pelata, kun hävii kumminkin, jokeriparinko tarvitset, sitä saat kyl ootella ja pitkään, ja toistan sinulle kuinka edes kehtaat, kun edes perusasiat eivätole hallinnassa.

    puhun siitä et jos laitat 1 euron naulat kädessä ja neljä muut 1 euro sillon on potissa 5 euroo ja voitat lähes joka toinen kerta yhdellä eurolla viisi euroa tätä kutsutaan myös ev , jos tarttee RAUTALANGASTA VÄÄNTÄÄ, EI SILLON PITKÄSSÄ JUOKSUSSA AINAKAAN HÄVII PAITSI POKERSTARILLA , SE OLI VITSI ERÄÄNLAINEN KEVENNYS, MUT EN VOI MITÄÄN JOS ET YMMÄRRÄ, VAI KIUKUTTAAKO TYPERYYTESI NOIN PALJON.


   • oikeestiko2
    oikeestiko2 kirjoitti:

    puhun siitä et jos laitat 1 euron naulat kädessä ja neljä muut 1 euro sillon on potissa 5 euroo ja voitat lähes joka toinen kerta yhdellä eurolla viisi euroa tätä kutsutaan myös ev , jos tarttee RAUTALANGASTA VÄÄNTÄÄ, EI SILLON PITKÄSSÄ JUOKSUSSA AINAKAAN HÄVII PAITSI POKERSTARILLA , SE OLI VITSI ERÄÄNLAINEN KEVENNYS, MUT EN VOI MITÄÄN JOS ET YMMÄRRÄ, VAI KIUKUTTAAKO TYPERYYTESI NOIN PALJON.

    ev on myös jos voitat vain 25 pros todennäköisyydellä mut jos potissa on 1eurolla esim seitsemän euroo, silloin myös kannattaa pelata voittaa kuhan saadaan tarpeeks toistoja, et ehkä ymmärrä mutta tämä ei ole minun vika jos et vaan ymmärrä pokerin etkä minkään muunkaan rahapelin logiikkaa voittamisen suhteen, esim pelaat huonosti jos saat sen gutarin osuun riverillä,vaikka parempi lyö koko aika vaikka voitatkin sen jaon, häviät varmasti kuhan saadaan tarpeeks jakoja, mutta tätä asiaa et tule koskaan ymmärtämään


   • Huigeeta
    hahahahahahahae kirjoitti:

    Mistä helvetin "kertoimesta" uliset? Kiukuttaako typeryytesi noin paljon? Voit tulla koska tahansa heittämään kolikkoa kanssani, jos sovitaan etukäteen panokseksi kymppitonni/heitto ja sinä saat voittoprosentiksesi tuon 48, kun se on mielestäsi voitollista pelaamista. Laskeakaan et osaa edes yläkoululaisen vertaa.

    Aseta sinä panokseksi per heitto 10.000 € kaverin asettaessa 2.500 €. Silloin hän saa sen vitosen kertoimeksi. Kaveri varmasti suostuu siihenkin, että sinä asetat 100 € ja että hän asettaa 25 €.


   • oikeestiko2
    Huigeeta kirjoitti:

    Aseta sinä panokseksi per heitto 10.000 € kaverin asettaessa 2.500 €. Silloin hän saa sen vitosen kertoimeksi. Kaveri varmasti suostuu siihenkin, että sinä asetat 100 € ja että hän asettaa 25 €.

    juu tämä on sitä voitollista pelaamista sen kaverin kannalta, mutta sitä tämä, pöhlö ei vain ymmärrä, puhuu vaan 48 prossan todennäköisyydestä ja sillonhan häviää vähän useemmin kun voittaaja ,ei ymmärrä rahan tai pelimerkkien määrä potissa se on ratkaiseva asia ei se että voittaa useammin, siis tämä eraver...ja hahhahhaa, sama pöhkö kyseessä.....


   • oikeestiko2
    oikeestiko2 kirjoitti:

    juu tämä on sitä voitollista pelaamista sen kaverin kannalta, mutta sitä tämä, pöhlö ei vain ymmärrä, puhuu vaan 48 prossan todennäköisyydestä ja sillonhan häviää vähän useemmin kun voittaaja ,ei ymmärrä rahan tai pelimerkkien määrä potissa se on ratkaiseva asia ei se että voittaa useammin, siis tämä eraver...ja hahhahhaa, sama pöhkö kyseessä.....

    ja tiedoksesi huikeeta ässäparilla voittaa just saman kun neljä menee allin edellä, kuin sinun esimerkissäsi, tietenkin 2prossaa vähempi kun todnäköisyys voittoon on vaan 48 pros, eli kannattaako maksaa, saman tienaa pitkässä juoksussa, miinus sen 2 prossaa, eikö ookkin ihmeellistä, tää rahapelien mailma saman kertoimen saa ja kyl nää toteutuu pitkityksessä, eli foldatkaa vaan naulat....tietenkin turnauspokeri on vähän monimutkaisempaa, mut käteispeleissä näin menee saman lähes tienaa, kuin sinun esimerkissäsi, vieläkö foldaat ässät.....tosin ohan sekin maahdollista et hävii vaik kymmenen kertaa putkeen vaik joka toinen keskiarvollisesti voittaa, ei kä se oo rigged se on sattumaa, mut kun toistetaan sama asia tuhansii kertoja kyl todennäkysyydet toteutuu, vaikkei se aina siltä tunnukkaan


  • epåtoivoinen

   Siis onhan se nyt selvä että ässäpari luovutetaan finaalipöydässä jos vaikka neljä edellä on allin ja sulla johto. Ässäpari tuossa häviää useimmin kuin voittaa. Ja pääset ilmaiseksi loppupariin, jos johtostäkki voittaa. Tarkoitus turnauksessa on olla voittaja. Yksi yhtävastaan voit ottaa suuriakin riskejä muttei neljää vastaan, muuta kuin epätoivoisessa tilanteessa ja ristiä kädet.

  • oikeestiko2

   siis tarkotat jos kaikki allin, ja sulla isoin stäkki ja kippaat naulat, vaik häviäisit olisit silti turnauksessa kakkonen ja jos et osallistu olet silti kakkonen koska potin voittajalla sillon niin iso stäkki, ettei vaan voi enää mitään sellasta stäkkii vastaaan, siis haloo lopettakaa pelit, ainoo paikka jossa naulat voi kipaata on joku satelliitti jos on niin paljon merkkejä, ettei tartte lisää kippailee vaan kaikkki kädet jaoottaa et esim on kolmenkymmenen joukossa joyka pääsee finaaali turnaukseen se on ainoo paikka, mis foldataan jopa AA. HALOO HALOO MENKÄÄ NY MUUALLE KUN POKERISAITEILLE, SE ON VÄÄRÄ PAIKKA.

  • starssuck

   Otetaan osaa tähän keskusteluun.Pakko sanoa että joku mättää pokerstarsilla.Itse pelaan useita eri pelityyppejä, Omaha,Omaha H/L ja nykyään vähemmän NLholdem.Käteistä ja turnauksia.Minulle on käynyt just niin että alkuun meni hyvin ja rahaa tuli(käteispöydissä),mut sitten alkoi uskomaton putki käaittämättömiä ohivetoja.Vai mitä sanotte siitä että hävisin kaksi jakoa samalla sessiolla värisuoralle ja molemmissa kerroilla potti iso..Mulla saletti väri ja saletti täyskäsi.Saletti täyskädet turnilla 3 kertaa ja allin.Kaverit maksaa ja osuu siihen 2outtiin.Aina nämä käsittämättömät ohivedot osuu isoon pottiin.Mulle kurko setti flop.Allin ja kaverilla 99 setit,river 9 tietenkin.Tässä nyt muutama esimerkki.Näitä riittäisi loputtomasti.Mikä on edes todennäköisyys että saman illan aikana tulee 2xvärisuora vastaan isossa potissa ja vielä niin että sua ei voi ohittaa kuin se värisuora..Kysyin myös starssilta että mikä on mun allin voittoprosentti vaikkapa ässillä.Vastaus tuli että ihan hyvä 83%.Vastasin että ei voittoprosentti,vaan allin voittoprosentti.47% oli vastaus.Kuinka se on mahdollista kun korotan aina niin että vastassa on vain yksi,korkeintaan kaksi pelaajaa..Pitäisi olla voittoprosentti lähempänä 70%.Tästä puuttuu tietenkin kaikki muut allin prosentit mitkä olen lähtenyt allin tilanteessa johtoasemassa.

   • Looseri1

    Tuossa naulojen foldaamisessa oli kyse satelliitista ja kirja Harringtonin pelaa kuin ammattilainen 2. Muuten on idioottien hommaa.
    Mutta itse aiheeseen. Jotenkin on alkanut epäilyttää tuo Starsin toiminta. Tuntui että koko ajan käy pirusti huonompi tuuri kuin muilla pelaajilla. Vaikka kuinka iso suosikki olisi ollut niin aina kriittisellä hetkellä tultin ohi. Ja coinflipeissä tuntui aina tulevan turpaan.
    Ajattelin, että häviäjän puhetta. Sitä vain muistaa paremmin häviöt kuin tappiot. Mutta sitten aloin pitää kirjaa. Otin kirjanpitoon vain coinflip tilanteet eli pikku pari vastaan 2 ylikorttia tai toisin päin. Nyt on takana tasan 10 jakoa ja ei se olekaan ollut vain tunne, että onni ei suosi. 9 kertaa tullut häviö ja kerran voitto. Muita pusku tilanteita en ole kirjannut, mutta usein tuntuu tulevan kaverit riverillä 2-6 outtisella ohi. No noista ei ole statistiikkaa, mutta nuo coinflip statistiikat on faktaa. Tosin aika pieni otos vielä. Jos tuntuu ettei onni suosi, niin kannattaa alkaa pitää kirjaa. Ei tarvitse sitten selitellä. Itse ainakin voin hyvillä mielin katsoa, että ei sitä niin huono pelaaja olekaan. Joko minua huijataan tai sitten olen vain pirun huono onninen mikä on eri asia kuin huono pelaaja.

    Tuntuu kyllä aika järjettömältä ajatella miksi huijaisivat ja riskeeraisivat kaiken.


  • terminl

   kokeilkaa pienempiä huoneita, ei huijata kun huomattaisiin helpommin ja haluavat saada asiakkaita. Jättiyritykset ovat korruptiota ylipäänsä millä alalla tahansa kun valtaa on. Toi on yks hyvä jos pelaa mikroa, isompia pelejä ei oikein vielä https://www.terminalpoker.com/

  • poker pro

   no poker pro täälä vielä... ei ässilläkään ennen floppia mennä all in edes yhtä pelaajaa vastaan ! Se on pelkkä coinflip muiden flippejen joukossa. Ei ihme että ei menestyviä pokerin pelaajia ole paljoa kun ei vain voi tajuta, että pokeria ei pelata korteilla vaan vastapelaajaa on osattava lukea ja intuitiota hyödyntämällä tehtävä oikeat päätökset ! Lopettakaa tuollainen lapsellinen itkeminen rigged saiteista ja opetelkaa pelaamaan ! Ja jos et tiedä 15 minuutin pöydän tarkkailulla ketkä ovat pöydän heikoimmat lenkit niin suosittelen lopettamaan kyseisen harrastuksen heti ! Sinusta ei ole koskaan voittavaksi pokerin pelaajaksi. T: poker pro, team pokerstars.eu

   • The_Rat

    Että jos vihu lyö all-in preflop ja sinulla on kädessä AA (Texas Hold'emissa), niin sinä kippat?

    Millä sitten pelaat? Vai etkö millään? Kun vastustajat huomaavat tämän, niin joudut kippaamaan jokaisen käden. :)


   • BestStarsNoStars

    http://www.pokerstars.eu/fi/team-pokerstars/pro/

    Wahlbeck on tuolla ainoa suomalainen.

    "Ässilläkään ei mennä all in ennen floppia."

    Mielenkiintoinen teoria. Kai sentään kysymys on siitä, pääseekö lyömään kaikki sisään ennen floppia. No, joskus ässäparillakin pitää vain maksaa rangen tasapainottamiseksi.

    Nettipokassa vain harvat taitavat tehdä päätöksiä pelkän tarkkailun perusteella. Kaikenlaiset trackerit keräävät statsit, ja päätökset tehdään niiden perusteella itse tai apuohjelman tai robotin ohjein taikka robotti hoitaa pelaamisen kokonaan.


  • livepeliä ainoastaan

   Samoja kokemuksia Pokerstarsilla täällä. Aluksi tulee voittoa todennäköisyyksien mukaan ja sitten alkaa alamäki. Ohi mennään oikealta ja vasemmalta, vaikka aina suosikkina saa kalkut keskelle. SItten kun vaihtaa peliä, voittoa tulee taas jonkin aikaa ja sitten taas kuopataan. Pysyt suurinpiirtein breakeveninä bonuksien takia ja kun bonukset on haalittu kasaan, kuopataan lisää ja sitten tietysti depotaan lisää, kun bonuksetkin on maksettu rakena takaisin. Mikrotasot on ainakin ajanhaaskausta ison raken takia ja bonukset on yksi iso LOL! Ei paljoa bonukset lämmitä, kun maksat ne kuitenkin rakena takaisin.

  • hehhehheheee

   Oletteko huomanneet, että nyt joulun aikaan ohivetoja ei juurikaan ole ollut? Kaikki näkemäni potit ovat menneet sille, joka on suosikkina pistänyt merkit keskelle. Taskuparit ovat pitäneet, nutsisuorat ja nutsivärit ovat pitäneet. Kaikki on mennyt EV:n mukaan. Se lienee Pokerstarsin lahja pelaajille.

   • Looseri1

    Nyt olisi coinflippejä kertynyt 28 kertaa, joista voittoja 7 kpl. Vituttaa


  • tuurilla pötkii

   Kerran elämässäni pelasin pokeria ja voitin yli miljoonan. Enkä enään kyllä kyseiseen peliin koske ikinä ! Tuuri peli täysin. Osallistuin Pokerstarsin micro millions tapahtumaan, jossa oli pieni sisään osto ja osallistujia oli jotain yli 20 000 ja tulin sijalle 1. Vaikka en pelistä tiedä juuri mitään niin näin pääsi kuitenkin käymään. Chatissakin minulle virnuiltiin ja haukuttiin kun luulin että KQ voittaa AA parin ennen floppia all in tilanteessa, koska onhan mulla 2 eri korttia jolla voin osua 6 korttiin ja AA lla voi osua vaan 2 korttiin, noh löin kuitenkin pelin loppu puolella all in mun KQ:lla ja vastassa oli AA. Floppi tuli KQQ, turn K, river K ja voitin ! Seuraava jako oli kun istuin small blindilla ja ajattelin bluffata lyömällä all in 75 lapuilla ja vihulla olikin QQ ja se maksoi, no floppi sattui osumaan minulle suotuisasti kun floppiin tuli 779, turn 2, river 8 ja voitto tuli taas ! Nyt olin siis finaali pöydässä ja minulla oli noin 8 kertainen stäkki muihin verrattuna ja blindit olivat jo useamman 10 tuhannen suuruiset. Nyt ajattelin että alan vain hiillostamaan lyömälla all in kun kerran oli noin iso stäkki monien hyvin osuneiden korttien ansiosta kun en pelistä ollut ymmärtänyt tuon taivaallista ja ehkä muut menivätkin ansiostani tilttiin hieman ja alkoivat tekemään huonoja päätöksiä. Olivat myös huomanneet etten osaa yhtään pelata. No seuraavaan jakoon sain AA:n ja ajattelin että katsotaan nyt onko se AA niin hyvä käsi, mitä ne väittää ja löin heti all in ja pöydässä toiseksi suurimman merkkipinon omistaja maksoi all in lyöntini JJ:llä ja floppiin paukahti 74Q, turn 2, river 7 ja voitin taas ! Päättelin että kyllä ne ässät joskus näköjään voittaa kun olin joskus hävinnyt niillä 2 kertaa peräkkäin. No kerron vielä voittamani finaali käden, monien hyvien kolikon heittojen jälkeen. Viimeinen käteni oli jolla voitin koko turnauksen ja kivasti kahisevaa oli J9. Nyt kun minulla oli noin 20 kertaa enemmän merkkejä kuin vastustajalla, niin oli sama milla minä löin kaikki keskelle joten löin J9 all in ja vastustajani maksoi AK:lla ja huuti chattiin kaiken maailman kirosanoja mitä en kaikkea edes ymmärtänyt kun en englantia osaa. Yritin rauhoitella ja sanoa vain, että relax mitä nyt huonon Englantini sanavarastoista sattui löytymään. No jatketaan kuinka peli etenee floppiin tuli 344, turn Q ja river pelasti minut tuomalla siihen J:n. Nyt oli turnaus pelattu ja sydämmeni sykähteli hivenen kun ruutuun paukahti olet voittanut 1 200 000 tai jotain ja sinuun otetaan yhteyttä, tarkkaa summaa en nyt muista, mutta summa on jokatapauksessa niin järkyttävä että ei sitä heti edes tajua mitä on tullut voitettua. Sanoin Englanniksi että good game tai jotain vastaavaa ja yritin rauhoitella muitakin jotka minulle huutelivat chattiin rivouksia retardeista moroneihin saakka. No aikani istuttua hurmiossa ja yrittäen rauhoitella itseäni sekä peli kavereita jotka edelleen huutelivat rivouksia chattiin, niin pöytä sulkeutui itsestään ja säikähdin että nytkö katosi minun voittoni ! Sitten menin tarkistamaan äkkiä account kohtaan koska sen verran osaan Englantia että Account tarkoittaa tiliä ja onnekseni sielä näkyi juuri voitettu huikea summa rahaa. Yötä en pystynyt nukkumaan ollenkaan ja kännykkänikin oli unohtunut pois päältä. Aamulla äkkiä kännykkä auki ja ei mennyt kauaa kun pokerstarssilta soitettiin ja onniteltiin voitosta. Toki itse en osannut Englantia, joten annoin puhelimen äkkiä äidilleni joka osaa hyvin Englantia. Äitini oli aivan shokissa kuullessaan voitostani, koska olin unohtanut kertoa sen äidille aamulla kun olin lähtemässä töihin ja pakkaamassa eväitä. Nyt kuuntelin vain kun äiti mongerti jotain tilisiirroista ja kysyi minulta siirretäänkö koko summa tililleni kerralla osissa ja vastasin että kaikki ja olin päättänyt jo pelatessani elämän ensimmäistä pokeriturnausta, että tämä ei ole mun juttu ja tämä peli on ensimmäinen ja viimeinen kohdallani, koska totesin pelin olevan kiinni täysin tuurista. Nyt olen jo lopettanut työt ja elän vain tavallista elämää ja ehkä välillä matkustan jonkun pienen matkan silloin tällöin ja harrastelen jotain pientä. Täälläinen oma tarinanin pokerin osalta.

   • pelimies88

    vain unissas oot voittanu,100% täyttä roskaa,se joka ei pokeria hyvin osaa,ja mitä tuli tossa sanottua,tuskin olis edes 1000 joukkoon mahdollisuuksia.vaik kuinka yrittäs tollasisl pelitaidoilla. pokeri 30% tuuria 70% taitoa,ja turnaukseesa jossa paljon osallistujia,siinä ei tuurilla kyllä voiteta eikä kärkipäähän päästä. se on varma se,vain hyvillä pokeritaidoilla ja todella hyvällä onnella voi päästä pitkälle.


  • läppä234

   olipa hauskaa tarina, mut totta se ei ole......

  • Ghal

   AA kippaus preflop satelliittien tai double or nothing sittarien ulkopuolella on hyvin harvoin perusteltua. Joissain tapauksissa hyvin pienellä stackilla tällainen voi olla perusteltua riippuen jo tapahtuneesta toiminnasta ja turnauksen palkintostruktuurista. Hyvin pienellä stackillä sen monikertaistamisen hyöty ei ole välttämättä tarpeeksi suuri, jos se vaatii voittoa jossain 5way potissa. Eli voi olla parempi kipata ja päätyä rahoille 5 merkin stackillä kuin ottaa riski tippumisesta ja voittaessakin oltaisiin rahoilla 30-40 merkin stackillä. Joka esim. 500/1000 blindit tasolla olisi käytännössä merkityksetön ero.

  • Oddsit joo

   AA:lla kannattaa aina maksaa Hold'emissa, vaikka voiton todennäköisyys pienenee, kun mukana on kolme tai useampia pelaajia. Yhtä vihua vastaan voiton todennäköisyys on yli 80%, joten all-in kannattaa aina, mutta mitä useampi pelaaja katsoo all-inin, sitä pienemmäksi voittomahdollisuus muuttuu. Se on silti yli 50%, vaikka vastustajia olisi jopa 4, kun oddsit lasketaan satunnaisilla korteilla, ja vaikka ne laskettaisiin hyvillä oletuskäsillä, ovat oddsit silti lähes 50% luokkaa eli huomattavasti paremmat kuin muilla vetäjillä.

   Omahassa AA on lähinnä roskakäsi, ellei siihen tule avuksi värin vetoa flopilla, ja kun mukana on useampia vastustajia kuin 1. Yhtä vastaan AA voittaa vielä yli 50% käsistä, mutta useampaa vastaan alle sen...

  • painukaav1ttuun

   nettipokeri on täyttä paskaa!!!!!!!

  • ööaa

   Nettipokerihan ei ole pokeria. Pokerin olemus ei "nettipokerissa" toteudu koska jaot eivät ole satunnaisia. Ihan turha outteja ja todennäköisyyksiä laskeskella kun ne eivät toteudu. Viime turnauksessa korotin AA 8x BB, takanani oleva korotti lisää 26xBB, korotin luonnollisesti all-in, vihulta löyty QQ ja flopista Q, turnee loppu ja "nettipokeri".

  • mietis vähän

   no olipas hirveetä ja kusetustahan se jos tulee kolmoset, mut jos sulle tulee, niin sillohan se kuuluu tulla, koska oot omasta mielestäs niin hirveen hyvä, vaikka tappiot ovat jatkuvia, jotainhan se on syytettävä, omassa pelissähän ei vikaa ole, äläkä sano että tonkin pelasin täysin oikeen, no niin pelasit mutta se oli vaan yksi jako, jossa olit johdossa, käsi sydämelle, ootko aina johdossa, ja eikö pelissä oo vuotoja, kun reikäsessä ämpärissä.

   • ööaa

    Jonkun verran kun voitat niin näitä rupeaa tulemaan. Jos itse saat setin ,toinen saa isomman. Tuokin oli isonrahan turnaus ja kaveri pelas tosi tiukkaa. Botti/talonpelaaja saa aina setin AA: ta vastaan. Korottaisitko itse QQ:lla 26xBB jos toinen on puolituntia odotellut kättä ja korottaa 8xBB.


   • against all odds
    ööaa kirjoitti:

    Jonkun verran kun voitat niin näitä rupeaa tulemaan. Jos itse saat setin ,toinen saa isomman. Tuokin oli isonrahan turnaus ja kaveri pelas tosi tiukkaa. Botti/talonpelaaja saa aina setin AA: ta vastaan. Korottaisitko itse QQ:lla 26xBB jos toinen on puolituntia odotellut kättä ja korottaa 8xBB.

    Jopa ammattilaiset panevat all-in pelatessaan yhtä (ja jopa kahta) vastaan, kun taskussa on isompi kuin 7-pari... ainahan on mahdollista, että toinen maksaa pienemmällä parilla tai kahdella kuvalla, jolloin pari on suosikki voittamaan...

    peli perustuu pitkälti tuuriin, sillä kukaan ei voi tietää, mitä toisella käsikortteina on, ja mitä pöytään tulee... esim. QQ on useimmiten suosikki voittamaan, joten ei ole ihme, että sillä lyödään all-in blindilla... ja niin onkin helpompi pelata, sillä jos pöytään tulee flopilla A tai K, niin QQ on lähes tulkoon kipattava, jos joku semi-bluffaa ison korotuksen pienemmällä parilla... kun panee blindilla all-in, niin taskuparilla on vähintään noin 20% mahdollisuus voittaa...

    sillä mitä settiin tulee, niin jokaisella taskuparilla on 1/5 mahdollisuus saada se, eli tuurilla voi voittaa isomman taskuparin eikä siinä ole mitään poikkeavaa...

    olen itsekin pelannut tosi tiukkaa, mutta korottanut usein all-in isolla taskuparilla... etenkin turnauksissa niin on järkevää tehdä, mutta se kannattaa usein myös käteispöydässä, elleivät pelit ole rigged, jolloin häviät oddseja useammin nämä hyvät kädet...


   • badbeadgirl
    ööaa kirjoitti:

    Jonkun verran kun voitat niin näitä rupeaa tulemaan. Jos itse saat setin ,toinen saa isomman. Tuokin oli isonrahan turnaus ja kaveri pelas tosi tiukkaa. Botti/talonpelaaja saa aina setin AA: ta vastaan. Korottaisitko itse QQ:lla 26xBB jos toinen on puolituntia odotellut kättä ja korottaa 8xBB.

    KUKA KOROTTAA NAULOILLA 8BB :D:D::D:D:D:DD:D::D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:???????????????

    Menisin kyllä QQ:lla kerran kerrasta tommosen avauksen jälkeen all in, vaikka tietäisi sulla olevan naulat. Ihan vaan vittuileksani, jos se akka sattuis osumaan ja alkaisit itkemään. Ei se voitto ole tärkeintä, vaan se, että saa jonkun itkemään.


  • tuleva ex-pelaaja

   Toi kuviohan on sama jokaisella saitilla. Mä olen varmaan nettipelihistorian eniten ohivedoille hävinnyt pelaaja, joten ei mua noi puheet ihmetytä. Nykyään pelaan harvemmin, mut tahti on sama. Turnilla ja riverilla on turha apuja odotella, sen sijaan vihulla osuu 80% varmuudella riverilla viimeistään.
   Eli pelaan ihan oikein, koska johdan yleensä aina, kun flopin jälkeen. Sitten se vaan kummasti kääntyy vihulle. Tämä koettu miljoona kertaa ja sillä ei ole mitään välli, lyönkö kaikki flopilta keskelle vai hidastelenko. Yllättävän usein sieltä maksijia löytyy.

   Joo, ihan paskaa koko nettipokeri, mut silti sinne täytyy käydä välillä muutama kymppi tai satanen viskata. Ikäänkuin varmistaakseen, ettei mikään ole muuttunut.

   • Entinen harrastaja

    Itse onneksi luovutin ihan täysin jo yli vuosi sitten, kun totesin että homma on mennyt ihan persiilleen. Muutamia talletuksia minäkin kuitenkin vielä tein asian varmistamiseksi, mutta sitten kyllä lähti hohto 100% koko touhusta kun totesin että peli on menetetty ja kaikilla pokerisivuilla tapahtui sama muutos.

    Pitää olla joko tyhmä tai pelisivuston voittava mannekiini, jos edes kehtaa vielä väittää että nettipokeri on millään tavalla rehellistä. Saattoi se sitä aikoinaan ollakin, ainakin pääasiassa, mutta ei enää.

    Surullista sinänsä koska siinä oli mukava, jännittävä ja älyllisestikin kehittävä harrastus talven pimeille illoille, joskus sillä jopa teki rahaakin kunhan vain osasi pelata. Mutta kuten sanottu, se on nyt mennyttä ja taidoilla ei ole nettipokerissa enää mitään merkitystä.


  • kusetusta kusetusta

   Käteispöydissä kannattaa mielestäni kotiuttaa voitot, kun niitä on 2bin tai enemmän. Vain siten olen joskus voittanut, mutta vähän...

   Ihmettelen niitä tuurihaukkoja, jotka pelaa multibin stäkeillä ja voittaa jatkuvasti lisää. Ei tunnu randomilta sellainen, kun katsoo, millä korteilla he keräävät rahat... ja kun pelaavat reilusti yli 50% käsistä ja jopa yli 80%, ja voittavat suurimman osan käsistä...

  • pöö120

   On ollut aikaa pelata työttömänä, ensin talletus kaksin kertaistui, nyt ollaan omillaan. Sata turnausta mennyt niin että pakka kylmentynyt ennen tai jälkeen kuplan aivan totaalisesti. Alku nousun jälkeen ei kassaa saa kasvamaan vaikka pelaisi kuinka tiukkaan tahansa.

  • yhä pelaten

   Vähän erilaista kokemusta PokerStarsista. Olen nyt pelannut sivulla n. kolme kuukautta, eikä hirveesti moitittavaa ole. Tosin pelaan pelaan sivuston pienimmillä limiieillä max. 2 dollaria illassa. Ensimmäisen kaksikymppiswen hävisin viidessä päivässä. Ei mitään ylimääräisiä huippu kä'siä tai settejä koko aikana.

   Tiukensin peliäni ja nyt olen pelannut toista kaksikymppistäni kohta kolme kuukautta ja eipä loppu ole vielä lähellä.

   Nyt kuulen jo naurua että pokeristahan on kysymys eikä hedelmäpelistä marketin pelikeskuksessa. Mutta ainakin pienimmissä pöydissä saan pelaamisesta iloa ja jännitystä. Mutta myös tällä tasolla ei voi ihan summitain pelata.Itselläni on toiminut jokunen periaate:

   1 sopiva limiitti ja pelikassa:Ei keljuta niin paljon kun häviää

   2 Valitse vastustajasi. Merkkaan tarkasti ylös pelaajan pelityylin ja. muita tietoja. Vältän itseäni parempia pelaajia ja koitan valita ne joita vastaan pärjään

   3. Ole kärsivällinen Jos kortti ei käy odota tai lopeta siltä illalta

   4. Malttia Vaikka käsissä oli kuinka naulat tahansa, voi joku mennä takaa ohi . Itse esim. vältän all in tilanteita viimeiseen asti.

   5. tarkkaile vastustajiasi.Jos joku tuntuu voittavan koko ajan vaihda pöytää

   6. ota huomioon ohjelmiston virheet ja kieroutumat. Esim. Starsilla tuntuu aina tulevan täyskäsi vastaan jos itellä on kolmoset.

   Joku voi tosiaan ajatella että tollanen pelityyli tappaa pokerin, mutta itelläni toi toimii jotenkin. Täällä huudetaan kovasti että nettipokeri on rigged, mutta huomioikaa sivuston mokat ja virheet ja pelatkaa sen mukaan.

   • Usko pois...

    Sivuston mokat ja virheet sekä ohjelman kieroutumat?? Ne ovat juurikin se "rigged"-osuus mihin et suostu uskomaan, vaikka selvästi asian tiedostatkin.
    Muuten ihan hyviä pointteja sulla.


   • pöö120

    Kieroutumat ja virheet on pelaajaa vastaan, botit kerää manit talolle. Harva pelaa jännityksen vuoksi, taloutta yritetään kohentaa kuten esim. lottoamalla. Nettipokeri on vain ajan haaskausta, turnauksien isot potit on vain silmänlumetta. Puhun tuhansien turnauksien kokemuksella. Voittojakin on tullut mutta kun homma on ohjelmoitua kusetusta niin voitot jää markinaalisiksi. Talot oikein hamuaa viihdepelaajia/depositautomaatteja sillä nehän tuovat paljon rahaa.


  • pöö120

   ipokerin turneissa aina 50 sijaa ennen rahasijoja kun olet sb ta bb niin on joku all-in ja luonnollisesti itsellä aina huono käsi, todella rasittavaa kusetusta.

   • yhä pelaten

    En sano ettei Stars ole rigged, mutta viihdepelaajana, kuten pöö120 sanoi, se ei juurikaan haittaa. Kun katsoo kolmea alinta tasoa, huomaa niiden olevan suosituimpia sivustolla kuin sisustolla. Tuskin kukaan kuvittelee ansaitsevansa sentin ja kahden sentin blineillä hirveitä summia. Viihdepelaamista siis on huomattavissa määrin. Eikä ne sentin pöydät taloa hirveesti elätä.

    Se siitä, mutta kertokaas viisaammat miten noi "oikeesti" hyvät pelaajat pärjäävät vuodesta seen? Parhaita suomalaisia pokeripelaajia kun katsoo, ovat he esim. live peleissä tienanneet miljoonia. Mutta samat kaverit ovat menestyneet huomattavan hyvin myös nettipokerissa.

    Tietysti sivustojen "omat tallit" voivat vaikuttaa asiaan, mutta eivät kaikki niihinkään kuulu. Onko sitten olemassa paremmin hoidettuja sivuja ja ohjelmistoja? Noita edellisiä kommentteja kun katsoo, tulee mieleen katkera, rahansa menettänyt kaveri, joka purkaa vitutuksensa tänne.Puolueetonta mielipidettä heiltä on turha odottaa. Osa kavereista on tietty pelannut pitkään ja todennut homman kusetukseksi, mutta vieläkin: Millä noi tietyt pelaajat pärjää?


   • sdfsdfsdfa
    yhä pelaten kirjoitti:

    En sano ettei Stars ole rigged, mutta viihdepelaajana, kuten pöö120 sanoi, se ei juurikaan haittaa. Kun katsoo kolmea alinta tasoa, huomaa niiden olevan suosituimpia sivustolla kuin sisustolla. Tuskin kukaan kuvittelee ansaitsevansa sentin ja kahden sentin blineillä hirveitä summia. Viihdepelaamista siis on huomattavissa määrin. Eikä ne sentin pöydät taloa hirveesti elätä.

    Se siitä, mutta kertokaas viisaammat miten noi "oikeesti" hyvät pelaajat pärjäävät vuodesta seen? Parhaita suomalaisia pokeripelaajia kun katsoo, ovat he esim. live peleissä tienanneet miljoonia. Mutta samat kaverit ovat menestyneet huomattavan hyvin myös nettipokerissa.

    Tietysti sivustojen "omat tallit" voivat vaikuttaa asiaan, mutta eivät kaikki niihinkään kuulu. Onko sitten olemassa paremmin hoidettuja sivuja ja ohjelmistoja? Noita edellisiä kommentteja kun katsoo, tulee mieleen katkera, rahansa menettänyt kaveri, joka purkaa vitutuksensa tänne.Puolueetonta mielipidettä heiltä on turha odottaa. Osa kavereista on tietty pelannut pitkään ja todennut homman kusetukseksi, mutta vieläkin: Millä noi tietyt pelaajat pärjää?

    Yli 90% pokerihuoneiden liikevaihdosta tulee näistä centtipöydistä, joten kyllä ne aika hirveästi elättävät. Jos et vielä tiennyt, niin maksimirake on 3 dollaria (tai euroa) /jako. Eli ihan se ja sama jos potissa on 142000, niin siitä menee se 3 dollaria rakea. Se ei elätä. Samaan aikaan kymmenet mikrotasojen pöydät rouskuttavat tiliä tasaiseen tahtiin ja tekevät huoneiden pyörittämisestä bisnestä, eikä nappikauppaa.


   • yhä pelaten
    sdfsdfsdfa kirjoitti:

    Yli 90% pokerihuoneiden liikevaihdosta tulee näistä centtipöydistä, joten kyllä ne aika hirveästi elättävät. Jos et vielä tiennyt, niin maksimirake on 3 dollaria (tai euroa) /jako. Eli ihan se ja sama jos potissa on 142000, niin siitä menee se 3 dollaria rakea. Se ei elätä. Samaan aikaan kymmenet mikrotasojen pöydät rouskuttavat tiliä tasaiseen tahtiin ja tekevät huoneiden pyörittämisestä bisnestä, eikä nappikauppaa.

    Kiitos infosta. Voisko tosta vetää johtopäätöksen että micropöydät ovat sivustolle tärkeimpiä ja niitä myös säädellään aloittelijoita suosivaksi ym. ketjussa aikaisemmin mainituilla keinoilla? Silti sentin pöydissä pelaajat eivät ansaitse mitään hirveitä ja ovat sen tasoisia etteivät joko huomaa huijausta tai välitä siitä.

    Riggauksesta valittavat ovat järjestäen pelanneet isommilla summilla ja hävinneetkin enemmän. Jos raket on jäädytetty tiettyyn tasoon, ei sivustolla ole mitään järkeä huijata parempia pelaajia koska se ei saa isoista pöydistä samaa tuottoa kuin microista. Lisäksi "paremmat" pelaajat huomaavat huijauksen helpommin kuin me viihdepelaajat.

    Tämä tuntuu olevan ongelma joka sivustolla (kirjoittajien mukaan ainakin). Pokerisivujen tehtävä on tuottaa voittoa omistajillleen. Jos ruvetaan huijaamaan miksi huijata osaavia pelaajia kuin aloittelijoita, miltä saa suurempia summia helpommin pienemmällä riskillä. Ja luultavasti et edes jää kiinni.


   • asdfasdfase
    yhä pelaten kirjoitti:

    Kiitos infosta. Voisko tosta vetää johtopäätöksen että micropöydät ovat sivustolle tärkeimpiä ja niitä myös säädellään aloittelijoita suosivaksi ym. ketjussa aikaisemmin mainituilla keinoilla? Silti sentin pöydissä pelaajat eivät ansaitse mitään hirveitä ja ovat sen tasoisia etteivät joko huomaa huijausta tai välitä siitä.

    Riggauksesta valittavat ovat järjestäen pelanneet isommilla summilla ja hävinneetkin enemmän. Jos raket on jäädytetty tiettyyn tasoon, ei sivustolla ole mitään järkeä huijata parempia pelaajia koska se ei saa isoista pöydistä samaa tuottoa kuin microista. Lisäksi "paremmat" pelaajat huomaavat huijauksen helpommin kuin me viihdepelaajat.

    Tämä tuntuu olevan ongelma joka sivustolla (kirjoittajien mukaan ainakin). Pokerisivujen tehtävä on tuottaa voittoa omistajillleen. Jos ruvetaan huijaamaan miksi huijata osaavia pelaajia kuin aloittelijoita, miltä saa suurempia summia helpommin pienemmällä riskillä. Ja luultavasti et edes jää kiinni.

    No jos minä omistaisin pokerisaitin, niin kusettaisin surutta mikrotasojen pelaajia ja kaikkia muitakin yhtä lailla. Ai miksikö? No kahdesta syystä. Ensimmäinen syy on se, että nämä nk. hyvät pelaajat uskottelevat itselleen uutta talletusta tehdessään että kynivät paisteilta rahat pois korkojen kanssa, vaikka nyt sattuivatkin menemään poikki paistien idioottimaisten ohivetojen vuoksi. Toinen porukka on sitten peliriippuvaiset, jotka takovat rahansa peleihin välittämättä siitä kusetetaanko vai ei, kunhan pääsevät pelaamaan.

    Ja nykytekniikalla on todella helppoa profiloida pöydän pelaajat talon toimesta ja säätää pakka sopivaksi siten että rahat pyörivät pelaajalta toiselle raken nakertaessa sitä pikkuhiljaa talolle päin. Ai miten? No esim. jos kaksi täsmälleen yhtä hyvää pelaajaa pelaa headsupia muutaman tunnin ja voittavat kaiken lisäksi eurolleen saman summan pelatuista poteista, niin molemmat jäävät häviölle raken vuoksi.


   • onks maunoo näkyny
    asdfasdfase kirjoitti:

    No jos minä omistaisin pokerisaitin, niin kusettaisin surutta mikrotasojen pelaajia ja kaikkia muitakin yhtä lailla. Ai miksikö? No kahdesta syystä. Ensimmäinen syy on se, että nämä nk. hyvät pelaajat uskottelevat itselleen uutta talletusta tehdessään että kynivät paisteilta rahat pois korkojen kanssa, vaikka nyt sattuivatkin menemään poikki paistien idioottimaisten ohivetojen vuoksi. Toinen porukka on sitten peliriippuvaiset, jotka takovat rahansa peleihin välittämättä siitä kusetetaanko vai ei, kunhan pääsevät pelaamaan.

    Ja nykytekniikalla on todella helppoa profiloida pöydän pelaajat talon toimesta ja säätää pakka sopivaksi siten että rahat pyörivät pelaajalta toiselle raken nakertaessa sitä pikkuhiljaa talolle päin. Ai miten? No esim. jos kaksi täsmälleen yhtä hyvää pelaajaa pelaa headsupia muutaman tunnin ja voittavat kaiken lisäksi eurolleen saman summan pelatuista poteista, niin molemmat jäävät häviölle raken vuoksi.

    Tuommoisilla ohjelmilla ja profiloinnilla niitä peliriippuvaisia aikaansaadaan, sitä suurta voittoahan kaikki tavoittelevat mutta turhaan. Aivan moraalitonta hommaa jonka netti mahdollistaa. Tuppirinkeissä jos fuskaa saattaa tulla puukko keuhkoon. Nämä kusettajat on aivan turvassa. Uusia tulijoita pöytiin riittää eikä haittaa vaikka osa nykyisistä pelaajista kusetuksen huomattuaan lopettaa.


  • pöö120

   Ipokerin tai starssin mikropöytään kun menee ainoaan vapaaseen istumapaikkaan, saat istua vaikka monta tuntia ja odotella pelattavaa kättä. Pelaan isommila tasoilla, joskus testannut myös mikroja. Parille pelaajalle/botille napsuu monstereita kymmenittäin tunnissa säännöllisesti, jos ei kellot ala soimaan niin kaikki eskimot ei ole kanootissa. Tuhansissa turnauksissa ainainen totaalinen korttionnen menetys ennen tai jälkeen kuplan pistää vi.... koska sitä ei tapahdu livenä.

  • lökjaögjöag
   • Joopa joo

    Results:

    PokerStars - no evidence of bias found: pass
    Party Poker - no evidence of bias found: pass
    Ongame Network - no evidence of bias found: pass
    Merge Network - no evidence of bias found: pass
    Entraction Network - no evidence of bias: pass
    Bodog - no evidence of bias found: Pass

    Siinäpä vasta aivan helvetin luotettava "paljastussivusto". LOL!!!
    Vanha juttu ja ihan pokeriverkkojen oma kusetusyritys taas tuokin.


  • KOITAS OLLA REHELLE

   KYL SE LUOTETTAVA SIVUSTO ON JÄTIT VAAN KERTOMATTA ETTÄ IPOKER EI LÄPÄISSYT TESTEJÄ, EI OLLU PALJON POIKKEAMAA MUTTA EPÄILYS JÄI, OPETTELE EDES OLEEN REHELLINEN, MUUTEN EN TIIÄ, ENKÄ SANO JUU TAI EI IPOKERIN KOHDALLA, MUT KYLHÄN SE HUONOMPI KÄSI VOITTAA SIÄLÄ LIIKA USEIN, MUTTA SINUA SE PELKÄSTÄÄN HYÖDYTTÄÄ, MUTTA MINÄ EN SIÄLÄ PELAA, EI TULLUT MUUTEN YLLÄTTYKSENÄ TOI IPOKERIN RIGGED LAUSUNTO.

   • Joopa joo

    Vitut ole mikään luotettava sivusto. Vain idiootti luottaa tuohon.


  • buttonboy

   Katselin starsilla eräänä iltana isoja omahan käteipöytien pelejä. V,Walhbeck pelasi neljässä pöydässä ja jokaisessa kaksinkertaisti pinonsa ja lähti pois. Kortti osui kuin isildurilla kaksissa perättäisissä turnausvoitoissa. Rosvot linnaan.

  • ihmisetonVTUNtyhmiä

   Menenpä tästä tekemään accountin starsille ja pelaan ensimmäisenä turnauksena maaliskuun alun sunday millionin kun on se $7M takuuna ..
   Kun kerta alussa tulee aina voittoputki niin hyvät rahat siis tiedossa... Sit vaan heti cashouttia...
   Helppo elämä.

   • jaahas...

    Sä olet vitun tyhmä. Älä puutu asioihin mistä et ymmärrä mitään.


  • Tuurilla pötk11

   Laitan nyt oman kertomuseni vielä uudestaan tänne kaikkien nähtäväksi. Kerran elämässäni pelasin pokeria ja voitin yli miljoonan. Enkä enään kyllä kyseiseen peliin koske ikinä ! Tuuri peli täysin. Osallistuin Pokerstarsin micro millions tapahtumaan, jossa oli pieni sisään osto ja osallistujia oli jotain yli 20 000 ja tulin sijalle 1. Vaikka en pelistä tiedä juuri mitään niin näin pääsi kuitenkin käymään. Chatissakin minulle virnuiltiin ja haukuttiin kun luulin että KQ voittaa AA parin ennen floppia all in tilanteessa, koska onhan mulla 2 eri korttia jolla voin osua 6 korttiin ja AA lla voi osua vaan 2 korttiin, noh löin kuitenkin pelin loppu puolella all in mun KQ:lla ja vastassa oli AA. Floppi tuli KQQ, turn K, river K ja voitin ! Seuraava jako oli kun istuin small blindilla ja ajattelin bluffata lyömällä all in 75 lapuilla ja vihulla olikin QQ ja se maksoi, no floppi sattui osumaan minulle suotuisasti kun floppiin tuli 779, turn 2, river 8 ja voitto tuli taas ! Nyt olin siis finaali pöydässä ja minulla oli noin 8 kertainen stäkki muihin verrattuna ja blindit olivat jo useamman 10 tuhannen suuruiset. Nyt ajattelin että alan vain hiillostamaan lyömälla all in kun kerran oli noin iso stäkki monien hyvin osuneiden korttien ansiosta kun en pelistä ollut ymmärtänyt tuon taivaallista ja ehkä muut menivätkin ansiostani tilttiin hieman ja alkoivat tekemään huonoja päätöksiä. Olivat myös huomanneet etten osaa yhtään pelata. No seuraavaan jakoon sain AA:n ja ajattelin että katsotaan nyt onko se AA niin hyvä käsi, mitä ne väittää ja löin heti all in ja pöydässä toiseksi suurimman merkkipinon omistaja maksoi all in lyöntini JJ:llä ja floppiin paukahti 74Q, turn 2, river 7 ja voitin taas ! Päättelin että kyllä ne ässät joskus näköjään voittaa kun olin joskus hävinnyt niillä 2 kertaa peräkkäin. No kerron vielä voittamani finaali käden, monien hyvien kolikon heittojen jälkeen. Viimeinen käteni oli jolla voitin koko turnauksen ja kivasti kahisevaa oli J9. Nyt kun minulla oli noin 20 kertaa enemmän merkkejä kuin vastustajalla, niin oli sama milla minä löin kaikki keskelle joten löin J9 all in ja vastustajani maksoi AK:lla ja huuti chattiin kaiken maailman kirosanoja mitä en kaikkea edes ymmärtänyt kun en englantia osaa. Yritin rauhoitella ja sanoa vain, että relax mitä nyt huonon Englantini sanavarastoista sattui löytymään. No jatketaan kuinka peli etenee floppiin tuli 344, turn Q ja river pelasti minut tuomalla siihen J:n. Nyt oli turnaus pelattu ja sydämmeni sykähteli hivenen kun ruutuun paukahti olet voittanut 1 200 000 tai jotain ja sinuun otetaan yhteyttä, tarkkaa summaa en nyt muista, mutta summa on jokatapauksessa niin järkyttävä että ei sitä heti edes tajua mitä on tullut voitettua. Sanoin Englanniksi että good game tai jotain vastaavaa ja yritin rauhoitella muitakin jotka minulle huutelivat chattiin rivouksia retardeista moroneihin saakka. No aikani istuttua hurmiossa ja yrittäen rauhoitella itseäni sekä peli kavereita jotka edelleen huutelivat rivouksia chattiin, niin pöytä sulkeutui itsestään ja säikähdin että nytkö katosi minun voittoni ! Sitten menin tarkistamaan äkkiä account kohtaan koska sen verran osaan Englantia että Account tarkoittaa tiliä ja onnekseni sielä näkyi juuri voitettu huikea summa rahaa. Yötä en pystynyt nukkumaan ollenkaan ja kännykkänikin oli unohtunut pois päältä. Aamulla äkkiä kännykkä auki ja ei mennyt kauaa kun pokerstarssilta soitettiin ja onniteltiin voitosta. Toki itse en osannut Englantia, joten annoin puhelimen äkkiä äidilleni joka osaa hyvin Englantia. Äitini oli aivan shokissa kuullessaan voitostani, koska olin unohtanut kertoa sen äidille aamulla kun olin lähtemässä töihin ja pakkaamassa eväitä. Nyt kuuntelin vain kun äiti mongerti jotain tilisiirroista ja kysyi minulta siirretäänkö koko summa tililleni kerralla osissa ja vastasin että kaikki ja olin päättänyt jo pelatessani elämän ensimmäistä pokeriturnausta, että tämä ei ole mun juttu ja tämä peli on ensimmäinen ja viimeinen kohdallani, koska totesin pelin olevan kiinni täysin tuurista. Nyt olen jo lopettanut työt ja elän vain tavallista elämää ja ehkä välillä matkustan jonkun pienen matkan silloin tällöin ja harrastelen jotain pientä. Täälläinen oma tarinanin pokerin osalta.

   • Melkein luin

    Kukaan ei jaksa lukea tuollaista sillisalaattia ilman riittäviä välimerkkejä ja kappalejakoa...


  • Tuurilla pötk111

   Laitan nyt oman kertomuseni vielä uudestaan tänne kaikkien nähtäväksi. Kerran elämässäni pelasin pokeria ja voitin yli miljoonan. Enkä enään kyllä kyseiseen peliin koske ikinä ! Tuuri peli täysin. Osallistuin Pokerstarsin micro millions tapahtumaan, jossa oli pieni sisään osto ja osallistujia oli jotain yli 20 000 ja tulin sijalle 1. Vaikka en pelistä tiedä juuri mitään niin näin pääsi kuitenkin käymään. Chatissakin minulle virnuiltiin ja haukuttiin kun luulin että KQ voittaa AA parin ennen floppia all in tilanteessa, koska onhan mulla 2 eri korttia jolla voin osua 6 korttiin ja AA lla voi osua vaan 2 korttiin, noh löin kuitenkin pelin loppu puolella all in mun KQ:lla ja vastassa oli AA. Floppi tuli KQQ, turn K, river K ja voitin ! Seuraava jako oli kun istuin small blindilla ja ajattelin bluffata lyömällä all in 75 lapuilla ja vihulla olikin QQ ja se maksoi, no floppi sattui osumaan minulle suotuisasti kun floppiin tuli 779, turn 2, river 8 ja voitto tuli taas ! Nyt olin siis finaali pöydässä ja minulla oli noin 8 kertainen stäkki muihin verrattuna ja blindit olivat jo useamman 10 tuhannen suuruiset. Nyt ajattelin että alan vain hiillostamaan lyömälla all in kun kerran oli noin iso stäkki monien hyvin osuneiden korttien ansiosta kun en pelistä ollut ymmärtänyt tuon taivaallista ja ehkä muut menivätkin ansiostani tilttiin hieman ja alkoivat tekemään huonoja päätöksiä. Olivat myös huomanneet etten osaa yhtään pelata. No seuraavaan jakoon sain AA:n ja ajattelin että katsotaan nyt onko se AA niin hyvä käsi, mitä ne väittää ja löin heti all in ja pöydässä toiseksi suurimman merkkipinon omistaja maksoi all in lyöntini JJ:llä ja floppiin paukahti 74Q, turn 2, river 7 ja voitin taas ! Päättelin että kyllä ne ässät joskus näköjään voittaa kun olin joskus hävinnyt niillä 2 kertaa peräkkäin. No kerron vielä voittamani finaali käden, monien hyvien kolikon heittojen jälkeen. Viimeinen käteni oli jolla voitin koko turnauksen ja kivasti kahisevaa oli J9. Nyt kun minulla oli noin 20 kertaa enemmän merkkejä kuin vastustajalla, niin oli sama milla minä löin kaikki keskelle joten löin J9 all in ja vastustajani maksoi AK:lla ja huuti chattiin kaiken maailman kirosanoja mitä en kaikkea edes ymmärtänyt kun en englantia osaa. Yritin rauhoitella ja sanoa vain, että relax mitä nyt huonon Englantini sanavarastoista sattui löytymään. No jatketaan kuinka peli etenee floppiin tuli 344, turn Q ja river pelasti minut tuomalla siihen J:n. Nyt oli turnaus pelattu ja sydämmeni sykähteli hivenen kun ruutuun paukahti olet voittanut 1 200 000 tai jotain ja sinuun otetaan yhteyttä, tarkkaa summaa en nyt muista, mutta summa on jokatapauksessa niin järkyttävä että ei sitä heti edes tajua mitä on tullut voitettua. Sanoin Englanniksi että good game tai jotain vastaavaa ja yritin rauhoitella muitakin jotka minulle huutelivat chattiin rivouksia retardeista moroneihin saakka. No aikani istuttua hurmiossa ja yrittäen rauhoitella itseäni sekä peli kavereita jotka edelleen huutelivat rivouksia chattiin, niin pöytä sulkeutui itsestään ja säikähdin että nytkö katosi minun voittoni ! Sitten menin tarkistamaan äkkiä account kohtaan koska sen verran osaan Englantia että Account tarkoittaa tiliä ja onnekseni sielä näkyi juuri voitettu huikea summa rahaa. Yötä en pystynyt nukkumaan ollenkaan ja kännykkänikin oli unohtunut pois päältä. Aamulla äkkiä kännykkä auki ja ei mennyt kauaa kun pokerstarssilta soitettiin ja onniteltiin voitosta. Toki itse en osannut Englantia, joten annoin puhelimen äkkiä äidilleni joka osaa hyvin Englantia. Äitini oli aivan shokissa kuullessaan voitostani, koska olin unohtanut kertoa sen äidille aamulla kun olin lähtemässä töihin ja pakkaamassa eväitä. Nyt kuuntelin vain kun äiti mongerti jotain tilisiirroista ja kysyi minulta siirretäänkö koko summa tililleni kerralla osissa ja vastasin että kaikki ja olin päättänyt jo pelatessani elämän ensimmäistä pokeriturnausta, että tämä ei ole mun juttu ja tämä peli on ensimmäinen ja viimeinen kohdallani, koska totesin pelin olevan kiinni täysin tuurista. Nyt olen jo lopettanut työt ja elän vain tavallista elämää ja ehkä välillä matkustan jonkun pienen matkan silloin tällöin ja harrastelen jotain pientä. Täälläinen oma tarinanin pokerin osalta.

  • Mene kouluun

   Laitan nyt oman kertomuseni vielä uudestaan tänne kaikkien nähtäväksi.

   Kerran elämässäni pelasin pokeria ja voitin yli miljoonan, enkä enään kyllä kyseiseen peliin koske ikinä ! Tuuri peli täysin.

   Osallistuin Pokerstarsin micro millions tapahtumaan jossa oli pieni sisään osto, osallistujia oli jotain yli 20 000 ja tulin sijalle 1. Vaikka en pelistä tiedä juuri mitään niin, näin pääsi kuitenkin käymään.

   Chatissakin minulle virnuiltiin ja haukuttiin, kun luulin että KQ voittaa AA parin ennen floppia all in tilanteessa koska onhan mulla 2 eri korttia jolla voin osua 6 korttiin, ja AA;lla voi osua vaan 2 korttiin. Noh löin kuitenkin pelin loppu puolella all in mun KQ:lla ja vastassa oli AA. Floppi tuli KQQ, turn K, river K ja voitin ! Seuraava jako oli kun istuin small blindilla ja ajattelin bluffata lyömällä all in 75 lapuilla ja vihulla olikin QQ ja se maksoi, no floppi sattui osumaan minulle suotuisasti kun floppiin tuli 779, turn 2, river 8 ja voitto tuli taas ! Nyt olin siis finaali pöydässä ja minulla oli noin 8 kertainen stäkki muihin verrattuna ja blindit olivat jo useamman 10 tuhannen suuruiset. Nyt ajattelin että alan vain hiillostamaan lyömälla all in kun kerran oli noin iso stäkki monien hyvin osuneiden korttien ansiosta kun en pelistä ollut ymmärtänyt tuon taivaallista ja ehkä muut menivätkin ansiostani tilttiin hieman ja alkoivat tekemään huonoja päätöksiä. Olivat myös huomanneet etten osaa yhtään pelata. No seuraavaan jakoon sain AA:n ja ajattelin että katsotaan nyt onko se AA niin hyvä käsi, mitä ne väittää ja löin heti all in ja pöydässä toiseksi suurimman merkkipinon omistaja maksoi all in lyöntini JJ:llä ja floppiin paukahti 74Q, turn 2, river 7 ja voitin taas ! Päättelin että kyllä ne ässät joskus näköjään voittaa kun olin joskus hävinnyt niillä 2 kertaa peräkkäin. No kerron vielä voittamani finaali käden, monien hyvien kolikon heittojen jälkeen. Viimeinen käteni oli jolla voitin koko turnauksen ja kivasti kahisevaa oli J9. Nyt kun minulla oli noin 20 kertaa enemmän merkkejä kuin vastustajalla, niin oli sama milla minä löin kaikki keskelle joten löin J9 all in ja vastustajani maksoi AK:lla ja huuti chattiin kaiken maailman kirosanoja mitä en kaikkea edes ymmärtänyt kun en englantia osaa. Yritin rauhoitella ja sanoa vain, että relax mitä nyt huonon Englantini sanavarastoista sattui löytymään. No jatketaan kuinka peli etenee floppiin tuli 344, turn Q ja river pelasti minut tuomalla siihen J:n. Nyt oli turnaus pelattu ja sydämmeni sykähteli hivenen kun ruutuun paukahti olet voittanut 1 200 000 tai jotain ja sinuun otetaan yhteyttä, tarkkaa summaa en nyt muista, mutta summa on jokatapauksessa niin järkyttävä että ei sitä heti edes tajua mitä on tullut voitettua. Sanoin Englanniksi että good game tai jotain vastaavaa ja yritin rauhoitella muitakin jotka minulle huutelivat chattiin rivouksia retardeista moroneihin saakka. No aikani istuttua hurmiossa ja yrittäen rauhoitella itseäni sekä peli kavereita jotka edelleen huutelivat rivouksia chattiin, niin pöytä sulkeutui itsestään ja säikähdin että nytkö katosi minun voittoni ! Sitten menin tarkistamaan äkkiä account kohtaan koska sen verran osaan Englantia että Account tarkoittaa tiliä ja onnekseni sielä näkyi juuri voitettu huikea summa rahaa. Yötä en pystynyt nukkumaan ollenkaan ja kännykkänikin oli unohtunut pois päältä. Aamulla äkkiä kännykkä auki ja ei mennyt kauaa kun pokerstarssilta soitettiin ja onniteltiin voitosta. Toki itse en osannut Englantia, joten annoin puhelimen äkkiä äidilleni joka osaa hyvin Englantia. Äitini oli aivan shokissa kuullessaan voitostani, koska olin unohtanut kertoa sen äidille aamulla kun olin lähtemässä töihin ja pakkaamassa eväitä. Nyt kuuntelin vain kun äiti mongerti jotain tilisiirroista ja kysyi minulta siirretäänkö koko summa tililleni kerralla osissa ja vastasin että kaikki ja olin päättänyt jo pelatessani elämän ensimmäistä pokeriturnausta, että tämä ei ole mun juttu ja tämä peli on ensimmäinen ja viimeinen kohdallani, koska totesin pelin olevan kiinni täysin tuurista. Nyt olen jo lopettanut työt ja elän vain tavallista elämää ja ehkä välillä matkustan jonkun pienen matkan silloin tällöin ja harrastelen jotain pientä. Täälläinen oma tarinanin pokerin osalta.

   Oikolukijan huom: Yritin oikeinkirjoittaa, mutta en ala ilmaiseksi menettämään hermoja yli kahta kappaletta enempää. Sori.

  • tosi42

   olen samaa mieltä siitä että pokerstars haluaa että uudet pelaajat luulevat että ovat hyviä heti ja alkavat pelaamaan raha pelejä freerollit on jo niitä missä uudet pelaajat otetaan huomioon tottakai kusetetaan koska rahaa pokerstars haluaa tienata. niin kauan kun pokeri on ollu olemassa niin tyhmä olis se joka luulee että pokeri on rehellistä varsinkin netti pokeri. ei rehellisellä pokeri sivustolla voi tienata mutta itse jokainen laittaa rahaa tyhmä uskoo ja tottakai se vie rahat jolle annetaan. uskokoon ne jotka on helposti vietävissä. ja joskus tulee vielä se aika kun huijaus nasahtaa ja voi sanoa olitiin oikeassa mutta paljon selviää huijauksista rahalla huijausta ostetaan rahalla. tulevaisuus näyttää

   • The_Rat

    > ei rehellisellä pokeri sivustolla voi tienata

    Ööö, eiköhän rake huolehdi siitä, että sivustolla tienaa. Epärehellisyys aiheuttaisi vain riskin, lähinnä turhan sellaisen. Huijaaminen nimittäin olisi helppo todistaa, se kun näkyisi tilastoissa.


   • tosi42
    The_Rat kirjoitti:

    > ei rehellisellä pokeri sivustolla voi tienata

    Ööö, eiköhän rake huolehdi siitä, että sivustolla tienaa. Epärehellisyys aiheuttaisi vain riskin, lähinnä turhan sellaisen. Huijaaminen nimittäin olisi helppo todistaa, se kun näkyisi tilastoissa.

    joitakin on vaan niin helppo kusettaa se tekee siitä niin helppoa. tilastoihin on helppo muuttaa ja ei todellakaan pokerstars ole rehellinen paikka sokeakin sen huomaa ps.laita ps player taas oma kusetus viesti niin helppo tietää,,,,,,,


   • The_Rat
    tosi42 kirjoitti:

    joitakin on vaan niin helppo kusettaa se tekee siitä niin helppoa. tilastoihin on helppo muuttaa ja ei todellakaan pokerstars ole rehellinen paikka sokeakin sen huomaa ps.laita ps player taas oma kusetus viesti niin helppo tietää,,,,,,,

    > joitakin on vaan niin helppo kusettaa se tekee siitä niin helppoa.

    Siis mistä? Ei pokerisaitin tarvitse kusettaa. Rake tuo tuloja muutenkin.

    > tilastoihin on helppo muuttaa

    Niin, jos sattuu hallinnoimaan niitä. Ja minnekäs Pokertracker ne tilastot tallettaa? Aivan. Eli jos haluat, niin voit varmaan itse muuttaa tilastojasi. En tiedä, miten helppoa tuo on. En ole tutkinut asiaa.

    > ei todellakaan pokerstars ole rehellinen paikka

    Pelatkaa sitten jossain muualla. Minä en ole kokeillut tuota, mutta ne harvat verkot joita olen kokeillut vaikuttavat varsin rehellisiltä. Lähinnä joskus epäilen, että pelaajat harrastavat kimppaa, tms. Mutta sen verran huonosti näemmä, ettei se tunnu haittaavan. :)


  • htk19

   jos pokerstars ei olis kusetus paikka niin ei vermaan siitä niin paljon puhuttais.. eihän se olis muuten mahdollista ssada uusia pelaajia jos ei vähän käytettäis freerollissa vilppiä mitä siitä niin kauan kun pokeri on ollu olemassa aina on kusetettu se kuuluu tähän peliin jokainen pelaa omalla vastuulla missä haluaa jos kokee kusetusta ei pelaa rahalla tai ei ollenkaan.

   • Hä?

    Kusettaminen on siis mielestäsi oikeutettua, ja pelaajan vika kun pelaa vilpillistä pokeria?


   • dfgsdf sdf df

    Ainakin porukka on alkanut vähentymään sieltä kun kusetuksesta on puhuttu.


  • Luonnollinen reaktio

   Tossa just eilen juttelin parin kaverin kanssa kuinka paljon pelaajat on parantunut tässä viime vuosina, eikä edget ole enään niin suuria kuin ennen. Tulee kyllä hyvälle mielelle lukiessa näitä teidän postauksia, kun huomaa että on vielä näin paljon fisuja ja helppoa rahaa pöydissä.

   Tää muistuttaa vähän jotain uskontokiistaa siinä mielessä että perustelette häviämisenne sillä, että verkot kusettaa "koska sen täytyy olla niin", mutta teillä ei ole mitään statseja tai todistuskelpoista dataa tukemaan tätä. Karu totuus on se, että nää jotka jatkuvasti valittaa saittien olevan rigged, on niitä pelaajia, jotka ei oikeesti omista yhtään aikaa pokerin psykologiseen tai muuhun opiskeluun, vaan on ikuisia häviäjiä. Postatkaa jotain 100k handsampleja niin katotaan, että onko niissä sitten niin suuria poikkeuksia. Netissä tapahtuu senkin takia niin paljon enemmän ohivetoja ja coolereita, että käsiä vaan tulee pelattua paljon enemmän tiheempään tahtiin (n. 90 per pöytä/hr), kun livenä ehkä noin 40.

   "Koska noi pari muutakin sano et se on rigged ja eilen must vedettiin ohi pari kertaa, ni ei tälle nyt oo muuta selitystä, kun et koko nettipokeri on huijausta".

   Täytyykö sen sitten olla rigged? Itse pelasin ensimmäisen vuoden häviten lopulta ensimmäisen talletukseni. Syytin myös saitteja koko ensimmäisen vuoden, enkä katsonut yhtään omaa peliäni. Sitten päätin sijoittaa pari sataa valmennukseen ja näihin treenisivustoihin ja seuraavana vuonna biittsainkin jo 200NL ja nyt valmennan itse micro/low stakes pelaajia ja suurin ongelma näilläkin jampoilla on tilttaaminen.

   Ei parintuhannen tai kymmenientuhansienkaan handsamplet vielä kerro mitään, joten juuri näiltä "casual-gambler" 1-tablettajilta yleensä tulee just näitä postauksia tänne foorumeille, kuinka online poker on niiiiiin rigged. Ja kyllä näistä postauksistakin huomaa, ettei siitä pelistä oikeesti ymmärretä yhtään mitään sitten loppujen lopuks.

   Mutta ei siinä mitään aina on näitä, jotka ei huomaa omassa pelissään mitään vikaa ja ilman tälläisiä pelaajia ei pokerissa olisi niin paljoa rahaa tehtävänä enää nykypäivänä. Ilman häviäjiä ei olis voittajia ja ne pitkäaikaiset voittajat on aika harvassa kuitenkin, että ehkä ihan luonnollista tää porukan valittaminen täällä, siitä kuinka mentiin taas poikki. Mutta oikeesti nää teidän väittämät, että nettipokerissa ei voi voittaa, jos niin on suuremmat tahot päättäneet menee jo vähän yli.. Menkää edes vähän itseenne ja miettikää asioita.

   Kyllähän ihmiset joskus selittelivät luonnonilmiöitäkin erilaisilla Jumalilla, kun ei ymmärretty miten asiat oikeasti toimii. Se on vaan helpompaa, kuin kyseenalaistaa asioita ja mennä oikeesti syvälle niihin.

   Vielä lisäisin, että pelaan itse myös livenä ja netissä, eli ei ole mitään agendaa puolustaa nettipokeria. Itse oon pelannut iPokerilla, PokerStarsilla, Ongamella ja nykyään Microgamingilla. Kaikissa verkoissa graafi menee ylös.. Mistäköhän johtuu? Ehkä se on se HOT IP juttu..

  • JustJooJetsulleen

   Tee kerrankin itse kuten pyydät muita tekemään: postaa itse omat käsihistoriasi, niin voimme kertoa sinulle menestyksesi tai menestymättömyytesi syyn. On aivan turhaa hyökkäillä yhdessä pöydässä pelaavia vastaan, sillä siinähän voi olla se juju. Nämä pelaajat tuottavat liian vähän rakea. Heiltä pitää siis siirtää voittokäsiä enemmän pelaaville, olkoon nämä sitten voittavia tai häviäviä pelaajia. Olennaisinta on tietysti luoda uskoa depo-automaatteihin, jotta nämä jaksaisivat depota uudelleen ja uudelleen. Mikä olisi parempi väline kuin antaa näille taka-asemavoittoja (KK tai QQ vastaan any ace, AK vastaan any ace, ylipari vastaan flopilla saatu pari).

   Laita siis historiasi nettiin ladattavaksi, niin saamme nähdä kuin tosimies tai tosinainen pelaa pokeria. Me yksitablaajat kaipaamme niin suurta idolia, jonka toimintaa voimme peesailla ja ihailla, ja ehkä kasvaa jonakin päivänä suuremmaksi kuin suuri aurinkokuninkaamme tai aurinkokuningattaremme.

  • PokerisaititHuijaa

   Itsellä jäi 4-numeroinen eurosumma sisään ComeOn Pokerille. Kuukausia jo odotellut, alkaa toivo mennä. Verkko ei maksaa voittoja pokerisaitille, niin se ei sitten palauta niitä asiakkaille. Usko mennyt pokerifirmoihin, kehotan muitakin siirtymään ilmaisiin arvontoihin, niitä on netti täynnä: www.kilpailutjaarvonnat.com Ja älkää missään nimessä tehkö talletuksia mihinkään Wincake-verkon saitille (vanha Cake)!

  • bokeri

   Olen tänä vuonna avannut viiteen eri pokerihuoneeseen tilin ja kaikissa ensin voittaa,tulee nelosia ja värisuoria jne.Sitten alkaa tuleen ansoja ja ohivetoja jatkuvasti,pottia ei saa millään vaikka miten tiukasti pelais.Eikö sitä pitäisi aluksi hävitä ja taidon karttuessa alkaa pikkuhiljaa päästä voitolle jos nämä pelit olis sattumanvaraisia,mutta kun ne ei taida olla sitä

   • gasgh hh h a

    Jos tiedät että ne pelaajat on botteja niin ei sitä oikeasti voi huijaita tossa pelissä. Ne tarkkailee sun kaikkia siirtoja ja ne huomaa heti jos tiedät että pelaajat on botteja ja se peli on rigged. Ainoastaan semmoset tunteessa elävät annetaan jatkaa peliä, jotka ei kyseenalaista huijauksen toimintaa. Toi JokerStars on niin monimutkainen huijaus että ei helevetti.


  • on se huijausta

   Pokerstars on ihan samanlainen huijaus kuin kaikki muutkin saitit. Ohjelma pitää huolen siitä, että kynii hyvätkin pelaajat laittamalla heille ansoja ja antamalla ohivetoja huonommille pelaajille, jotta mahdollisimman moni joutuisi depottamaan lisää ja raha kiertäisi mahdollisimman kauan pöydissä. Kyllä tämä pitäisi huomata jokaisen pokeria ymmärtävän, kun on saiteilla vieraillut. Sattuman kanssa näillä on hyvin vähän tekemistä: toki välillä voi tulla sattumankin kautta kortteja, mutta kun siihen ohjelmaan on sisällytetty tällainen pelaajia riistävä järjestelmä, niin voittaminen on hyvin vaikeaa jopa ammattilaisille, saatika hyville amatööreille. Ja rake on vielä se yksi voittamaton vastustaja, jolle ei kukaan mahda mitään: ja mitä kauemmin joudut rigged pöydissä rahoja kierrättämään ennen kotiutusta, sitä kannattamattomammaksi peli käy hyvillekin pelaajille. Kannattaa pelata livenä kasinoilla, jos meinaa pärjätä...

   • rig ged

    Tosin kyllä "hyvillekin" pelaajille annetaan ohivetoja. Ei siellä muuten hyviä pelaajia näy.


  • on se huijausta

   Kaikki saavat ohivetoja joskus, mutta hyvät pelaajat harvemmin, koska he eivät lähde vetämään 2-4 outtisia niin kuin huonot pelaajat panemalla merkit keskelle ja hyvät pelaajat kippaavat oletetussa tappioasemassa heads up -tilanteissa, kun pelin paranemisen ja todennäköisen voiton mahdollisuudet ovat reilusti alle 50 % (jos maksajia on vetäjän lisäksi 2, niin silloin on järkevää maksaa 1/3 oddseilla all-in).

   • The_Rat

    Puhut ilmeisesti preflop -pelistä vain. Kertoo jotain pelaajasta, jos huomaa usein työntävänsä pinoa keskelle preflop...

    Yleensä maksuun, mihin tahansa maksuun siis, vaikuttaa myös se, paljonko potissa on jo rahaa. Ja turnauksissa oma sijoitus, turneen vaihe, jne. Joskus kannattaa maksaa yksiouttisellakin. Eikä pidä unohtaa imagon rakentamista.

    Ei ole todellakaan ihan noin yksinkertaista. Mutta periaate silti oikein, hyvät pelaajat vetävät harvemmin ohi. Silloinkin, kun merkit työnnetään toivotaan-toivotaan -kädellä keskelle, vihut kippaavat useammin kuin huonommilla pelaajilla...


   • on se huijausta
    The_Rat kirjoitti:

    Puhut ilmeisesti preflop -pelistä vain. Kertoo jotain pelaajasta, jos huomaa usein työntävänsä pinoa keskelle preflop...

    Yleensä maksuun, mihin tahansa maksuun siis, vaikuttaa myös se, paljonko potissa on jo rahaa. Ja turnauksissa oma sijoitus, turneen vaihe, jne. Joskus kannattaa maksaa yksiouttisellakin. Eikä pidä unohtaa imagon rakentamista.

    Ei ole todellakaan ihan noin yksinkertaista. Mutta periaate silti oikein, hyvät pelaajat vetävät harvemmin ohi. Silloinkin, kun merkit työnnetään toivotaan-toivotaan -kädellä keskelle, vihut kippaavat useammin kuin huonommilla pelaajilla...

    Puhun kaikista pelin vaiheista, mutta erityisesti flopista; siinähän näkee jo hyvin pitkälle omat mahdollisuudet suhteessa vihujen mahdollisiin käsiin. Ja mitä pidemmälle mennään, sitä vähemmän vaihtoehtoja on ja sitä selvempää oikean pelitavan valitseminen on. Esimerkiksi flopilla on hyvä päästä kärki- tai yliparilla tai paremmalla kädellä all-in tilanteeseen viimeistään turnilla, kun pöydässä on värin tai suoran veto, mutta ei molempia. Silloin omat voitonmahdollisuudet ovat useimmiten 2/3 luokkaa flopilla ja yli 80 % turnilla, mutta kun tämä ei toteudukaan vaan vihut vetävät jatkuvasti ohitse yli oddsien, ja monilla pöydillä yhtä aikaa ja peräjälkeen, niin eihän silloin voi olla kyse mistään random pelistä...

    Ei sekään ole väärin, että pelaa merkit keskelle jo ennen floppia, kunhan tietää, mitä tekee ja milloin; jos pääset pelaamaan yhtä vihua vastaan all-in ennen floppia, niin olet usein yli 50 % johdossa ja jopa 80 % edellä vihua. Ja käytännössäkin all-in ennen floppia pitäisi päättyä noin 50/50 heads-up, kun kyse ei ole rigged pelistä, mutta huijaus-saiteilla tämä ei toteudu vaan häviät reilusti yli oddsien myös pre-flop all-in kädet, kun RNG on päättänyt kyniä sinut. On siis ihan sama, katsotko flopin tai turnin ennen all-inia tai pelaatko pienemmillä korotuksilla tai kippailet vihujen all-init normia useammin, niin häviät silti takuuvarmasti silloin, kun RNG on päättänyt kyniä sinut. Niin se vain on.


   • rig red

    niin tai sitten "hyvät" pelaajat on kyllästynyt tohon peliin totaalisesti ja tekee amatööri siirtoja tahallaan jotta luulee että "säkällä" tuli taas täyskäsi. kuka on oikeasti huono pokerissa? kaikkihan sitä osaa pelata.


  • on se huijausta

   Lisäksi on outoa se, että ohivetoja sattuu paljon oddseja useammin tapauksissa, joissa joku "aasi" panee merkit keskelle aivan järjettömillä vedoilla tai käsillä, jotka hyvä pelaaja aina kippaisi. Eli näiden aasien pitäisi hävitä reilut 50 % ja jopa yli 75 % käsistä, mutta he voittavat tiettyinä jaksoina reilusti yli puolet ja jopa yli 75 % käsistä, täysin vastoin oddseja ja normaalia pelitapaa. Tämä tapahtuu silloin, kun RNG on päättänyt kyniä pelaajan, olipa tämä hyvä tai huono pelaaja. Ja tätä jatkuu siihen asti, kunnes pelaaja on hävinnyt koko rollinsa ja joutuu depottamaan lisää jatkaakseen peliä saitilla.

   Eli on aivan varmasti rigged.

   • The_Rat

    > Eli näiden aasien pitäisi hävitä reilut 50 % ja jopa yli 75 % käsistä,
    > mutta he voittavat tiettyinä jaksoina reilusti yli puolet ja jopa yli 75 %
    > käsistä

    Tuo nyt on täysin oletettavaa, ihan todennäköisyyksien mukaan siis menee. Avainkohta on tuo "tiettyinä jaksoina". Tärkeää on myös huomata, että pidemmällä tarkasteluvälillä he eivät voita enempää, kuin pitäisikään. Jos voittaisivat, se olisi jo mielenkiintoista.

    Jostain syystä aina välillä joku täällä itkee, että jotkut saitit huijaavat, mutta kun pyytää vähänkin pidempää käsihistoriaa, josta tuon voisi todeta, niin porukka katoaa. Miksiköhän? Käsihistorioita on maailmassa varmaan miljoonia, mutta ilmeisesti yhdessäkään ei näy tämä paljon mainostettu todennäköisyyksien polkeminen...

    Yrittäkää välillä jotain uuttaa. Tai myöntäkää vaan, ettette hallitse sen paremmin pokeria kuin todennäköisyyslaskentaakaan.


  • on se huijausta

   Ne, jotka väittävät, että nettipokeri ei ole huijausta, sanovat että ohivedot ja downswingit kuuluvat normaalisti peliin, ja häviävät pelaajat ovat niin paljon muita huonompia, että häviävät: he eivät osaa minimoida tappioputkeaan downswingin aikana ja maksimoida voittojaan upswingin aikana. Nämä selitykset eivät kuitenkaan todista nettipokeria rehelliseksi, sillä

   1. kun pelaat montaa pöytää yhtä aikaa, niin saat ansoja ansojen perään ja sinusta vedetään ohi kaikilla pöydillä yhtä aikaa ja peräjälkeen; jos kyse olisi rehellisestä random-pelistä, niin vain pienessä osassa pöytiä tapahtuisi näin yhtä aikaa tai peräjälkeen.
   2. pelityylin vaihtaminen ei auta mitään, kun downswing iskee, eli kun tietokoneohjelma (RNG) on päättänyt kyniä sinut; jos tiukennat peliäsi, niin saat pelkkää roskaa ja parhaimmillaankin voitat hyvin vähän, mutta et voi voittaa normaalia määrää pelityyliin nähden, ja jos löysäät peliäsi, niin häviät takuuvarmasti hyvin nopeasti niin paljon kuin olet valmis peliin sijoittamaan: ansat ja ohivedot iskevät sinuun varmasti, kun se "jakso" on menossa (RNG on ohjelmoitu kynimään sinut)

   Nämä seikat todistavat sen, että nettipokeri on huijausta ja RNG:t ovat rigged. Et pelaa todellisuudessa vihuja vaan nerokasta tietokoneohjelmaa vastaan, jota et voi voittaa; pystyt parhaimmillaan saamaan minimitulon eli vähän voittoa, mikä ei motivoi aktiiviseen pelaamiseen (on järjetöntä pelata tietokoneohjelmaa vastaan, kun tietää, että voiton mahdollisuudet on rajattu sen kautta).

   • rig red

    Tuskin kukaan täällä sanoo että nettipokeri ei ole huijausta. TOsin ite voin sanoa tähän että kun kaveriporukalla (IRL) ollaan pelattu pokeria niin useimmat voittokädet on pari tai kaks paria. Pokerstarsissa näkee lähes joka pelissä voittokäsi on kolmoset, suora, väri tai täyskäsi.


   • rig red
    rig red kirjoitti:

    Tuskin kukaan täällä sanoo että nettipokeri ei ole huijausta. TOsin ite voin sanoa tähän että kun kaveriporukalla (IRL) ollaan pelattu pokeria niin useimmat voittokädet on pari tai kaks paria. Pokerstarsissa näkee lähes joka pelissä voittokäsi on kolmoset, suora, väri tai täyskäsi.

    Ainakin tässä videossa näkee kun pokerstars antaa ihan järjettömiä käsiä omille boteille. Jätkä osaa silti ennakoida huijaukset ennen korotuksia.
    http://www.youtube.com/watch?v=bfQBhbRiqnE


  • cxcxcxcxcxcx

   Ihan sama mitä täällä keuhkotaan, koskaan en tule elämässäni foldaamaan AA pre-flop. Ei tässä elämässä ja todellisuudessa.

  • Siirtykää käteiseen

   Pelannut pokerstarssilla käteistä micro omppu pöydissä 160 000 kättä neljän kuukauden aikana (aloitin vasta kesäkuussa starssilla) ja olen voitolla yli 3000e. Ei vaikuta rigatulta minusta. Pelaan jatkossakin.

   Lopettakaa ne MTT:n pelaaminen, jos vaikuttaa liian rigatulta. Viiden kortin omaha pöydissä on valueta. Kunhan hermo pitää..

   • siirryn käteen

    mee oikeisiin töihin....4 kk istumista ja 3000 eur voitolla...siis sossustakin saanee enemmän kuukaudessa.


  • älyllä pilattu

   Mistä päättelit ettei hän käy töissä/opiskele? Jos pelaisi ammatikseen, niin tahkoisi varmasti ton käsimäärän (160k) 1.5 kuukaudessa.

  • Siirtykää käteiseen

   Juu töiden ohellahan sitä on tullut pelattua. Kuutta-seitsemää pöytää kun pelaa kerralla, niin ei niitä pelitunteja päivässä mahdottomasti tule. Rake on kyllä järjetön microissa, mutta näköjään voi omilla taidoilla pienesti silti voittaa. 4bb/100 tahtia suurinpiirtein tällä hetkellä.

  • Pokerstars is rigged

   Pokerstarsilla 3 vuotta pelanneena voin todeta sen rankaisevan kotiutuksista. Jokaisen isomman kotiutuksen jälkeen tulee ns. rankaisu. Esimerkiksi viime kuussa kotiutin n. 2000$, ja viimeisimmän kotiutuksen jälkeen kortit eivät kerta kaikkiaan osu.

   Jokaisessa coinflip tilanteessa tulee turpiin, ja johtoasema allinissä 85% etu ei ole riittävä turn-river suoran väliinvetoja vastaan. Kortit eivät kertakaikkiian osu. Matematiikka ymmärtävänä tiedän varianssin, mutta jo toista viikkoa kestävä bad beat putki on matemaattisesti hyvin harvinainen. Ja tämä toistui viimeksi syyskuun 1000$ kotiutusten jälkeen, ja samoin aiemminkin.

   Vastaavasti pidemmän tauon jälkeen jokainen taskupari pitää ja kaikki coinflip tilanteet päätyvät omaksi eduksi. Taskukädet uskomattomia, ja joka käsi osuu.

   Sama kaava toistunut jo 3 vuotta, selittyykö varianssilla?

   • JeppeJepulis

    Miks pelaat ylipäätänsä sit 3v?
    Mitäs nää toiset so called hyvät sivut on? Ite alkanut pelaa just, ois kivaa saada tietää muistakin sivusta. Siis focused 5 card draw, mut pelaan myös holdia, laittaakaa sivuja ylös, jos viittitte.. gl


  • nyyhnyyh

   No voi nyyh..

  • göran

   joo ite pelaan kans 5 drawia...mul onsemmonen taktiikka että en ikinä vaihda yhtään korttia, vaan aina stand pat, jolloin kaikki luule että mulla on joku valmis käsi; väri, suora tms. Sit vaan bet ja reissua niin kaikki kippaa...kannattaa koklata!

   • oj3b2fiob

    no positiosta pelimies tyhjentää sut. Seuraa hieman ja sitten iskee...ja sitten ihmettelet kun itselle osui oikeasti valmis käsi pf ja kaveri vetää potin. Niin pikkupöydissä voi olla kivaa, mutta kun olet vähintään 100-200 sisäänostoissa 6 max pöydässä yleensä ainakin se 1 joka osaa pelata. Eli en usko oikein tuohon taktiikkaan...


  • Faktaa.

   Itse liityn Poker Stariin vasta tänä vuonna. Voin vahvistaa, että jotain häikkää Poker Starissa on. Heti alkuun voitin 74 taalan sit and go pelissä viisi kertaa perätysten, eli niillä voitoilla sain osallistumiset 215 euron peliin.

   Aikamoista Poker Star aloittelijan "onnea" tai sitten jotain muuta. Minulla oli siis hetkessä 779 euroa pelirahaa. Ajattelin, että tämähän helppoa kuin heinänteko.
   Sen jälkeen alkoivat omituiset häviöt Sit Go peleissä, sekä turnauksissa. Jostain ihmeestä vastusta ja saa avun ja yleesä viimeisellä kortilla, kun jo kuvittelet yli olevasi vahvoilla. Kun sitten katsoo millä korteilla vastustajat olivat osallistuneet all- in lyöntehini, niin ei voinut kuin ihmetellä!

   Yleensä vastustajalla oli kysessä väliveto, johon vähääkään pokkaa taitava ei isossa lyönnissä vastaa, vaan kippaa. Lopussa, eli kolessa viimeiseeä kortissa pyödässä on kolme samaa väriä, yleensä pikkukortteja näkyvissä ja kas kummaa vastustajalta löytyy kaksi samaa maata taskukorteista.
   Olen nyt pelannut kolmisen kuukautta ja tappiot ovat hieman yli 6000 euroa. Olen pelannut casinoilla ym. viitisen vuotta, enkä ole koko aikana jäänyt 6000 euroa tappiolle, eli pelitaidoista ei ole kyse, eikä huono onni ole ollut jatkuvaa, kuten Poker Starissa. Muutamalla kaverillani on aivan samoja kokemuksia Poker Starista. Nyt loppui ison rahan syytäminen Poker Stariin.

  • bbwlkbhefpioew

   tulipa luettua tämäkin...tuossa keskivaiheilla puhuttiin aa kippaamisesta jos useampia pelaajia lyö pf ai...esim kaikilla täysrolli vaikka NL100 pöydässä sulla AA paras mahdollinen lähtökäsi. Eli lyödessä ai sijoitat 100 eur ja potti, jos 5 täyden stäckin kaveria lyö ensin on 600 euroa. Voitat pitkällä juoksulla ja pelaat ev . Ennen floppia ai tilanteessa voitat useimmiten käden samassa tilanteessa. Itse en kippaisi koskaan AA pf ai tilanteessa.

   AA jollei ole lyöty pf ai niin flopin jälkeen tilanne on jo toinen. Silloin et tiedä jatkolyönnissä bluffaako joku vai menikö joku sun edelle.

   • The_Rat

    > Itse en kippaisi koskaan AA pf ai tilanteessa.

    On se hyvin harvoin perusteltua. Turnauksissa. Esimerkiksi juuri tuossa tilanteessa, kun voit olla joko 100% varmuudella turnauksen sijalla 1-2 tai aika isolla todennäköisyydellä jossain sijalla 6... Riippuu toki vähän palkintorakenteesta.


   • iwHVFILHEVFWO
    The_Rat kirjoitti:

    > Itse en kippaisi koskaan AA pf ai tilanteessa.

    On se hyvin harvoin perusteltua. Turnauksissa. Esimerkiksi juuri tuossa tilanteessa, kun voit olla joko 100% varmuudella turnauksen sijalla 1-2 tai aika isolla todennäköisyydellä jossain sijalla 6... Riippuu toki vähän palkintorakenteesta.

    missähän pokeriturnauksessa, jossa vielä jäljellä enemmän kuin nuo ratin mainitsemat pelaajat, on 100 % varmaa että olet sijoilla 1-2....niinkauan kuin pelaajia on jäljellä mikään ei ole 100 % varmaa. Eli millä käsillä sitten pelaat....


   • The_Rat
    iwHVFILHEVFWO kirjoitti:

    missähän pokeriturnauksessa, jossa vielä jäljellä enemmän kuin nuo ratin mainitsemat pelaajat, on 100 % varmaa että olet sijoilla 1-2....niinkauan kuin pelaajia on jäljellä mikään ei ole 100 % varmaa. Eli millä käsillä sitten pelaat....

    No joo, prosentit vähän heittävät...

    Mutta jos otetaan vähän realistisempi tilanne: neljä pelaajaa jäljellä. Sinulla on selvästi pienin stäkki ja muilla pitkälti samankokoiset. Muut lyövät all-in. Siinä tilanteessa voisin kipata jopa AA:n.

    Harvinaista, kuten sanoin. Kertaakaan ei ole vielä tullut vastaan.


   • ewhfib
    The_Rat kirjoitti:

    No joo, prosentit vähän heittävät...

    Mutta jos otetaan vähän realistisempi tilanne: neljä pelaajaa jäljellä. Sinulla on selvästi pienin stäkki ja muilla pitkälti samankokoiset. Muut lyövät all-in. Siinä tilanteessa voisin kipata jopa AA:n.

    Harvinaista, kuten sanoin. Kertaakaan ei ole vielä tullut vastaan.

    niin eipäs tullut vastaava edes mieleen....eli tuossahan vois kakkostila olla taskussa...


  • jeppe111

   älkää pelatko pokerstarsilla muitten suomalaisten kans vaativat heti selitystä ja sulkee tilin mulla on kokemuksia ihan paskaa touhua en palaa starsilla enää.

   väittäävät kuulemma et pelaan muitten suomalaisten kaa yhteen moron.

  • kusetusta

   Vaativat selityksiä kun yritän kotiuttaa rahani.. onneksi ei jäänyt kuin alle satanen. ÄLKÄÄ PELATKO POKERSTARSISSA, pitää täyttää tuhat lappua antaa erillisä selityksiä, että saa muutaman kympin kotiin.

  • pettyny111

   älkää hyvät ihmiset pelatko pkerstarsilla! itse oon pelaanu pot omahaa käteispöytää ja olin voitolla yli 600 koitin kotiuttaa niin sulkivat tilin ja väittäävät et oon muka huijannu! täyttä paskaa koko sivusto en suosittele pelaamaan koskaan ette näe rahojanne! haistakoot vitun koko huijari firma!

  • pokerstars perseestä

   pokerstars on paska paikka! eivät maksa kotiutuksia vaikka lähettää dikumenttiä niin silti keksiivät syitä ettei tarvii maksaa!

  • pokerstars paskapaik

   pokerstars on epäluotettava paikka. avasin tilin sinne ja pelailin ja olin voitolla yli 300dollaria niin kuinkas ollakkaan sulkivat tilini laitoin mailia ja pyysivät henkkareita
   lähetin sinne mitä vaativat silti tuli vastaus ettei hyväksy henkkareita täyttä kusetusta koko touhu en yhtään ihmettele miks pokerstars rikastuu kun sulkee pelitilejä niin sinne jää monilta rahat! äläkää pelatko sielä ette koskaan tuu näkemään rahojanne aina keksii tekosyyn ettei tarvii maksaa!

  • sebaawwe

   Moro! Osaatteko sanoa että saako pokerstarsista voitot kotiutettua paypal tilille?

  • minävaanihmettelen

   Huomasin sellaisen seikan katsottuani sattumalta Sunday Million turnauksen osallistujalistaa, että sinne oli rekisteröitynyt sillä hetkellä 15 pelaajaa ja kaikki kreikkalaisia. Miten se on mahdollista? Pelaavatko he tiiminä vai ovatko he pokerstarin omia turnauspelaajia, jotka turnauksessa yrittävät pelata muut ulos. Samoja pelaajia oli myös muissa isoissa rahaturnauksissa.

   • minävaankerron

    Pokerivoittoja verotetaan nykyään kreikassa ja pelaajat kiertävät veroja tuolla tavalla. Unregisteroivat taas tappiopäivinä turnauksista pois ja voittopäivinä käyttävät voitot turnausostoihin, joista myöhemmin voi taas perua rekisteröinnin jne..


  • lollerooozzz

   Botteja botteja, aivan naurettava sivusto. Jos haluaa voittoa on pelattava high stakes pöytiä.

  • Kusteutssafe

   2 tuhannen dollarin nousut......sen jälkeen kaikki meni?????? pelaajat heittelee all-iniä sun muuta paskaa ja valehtelematta 20 kertaa peräkkäin hävisin suosikkina sen vitun all-inin. ei paljoo sitten enää kiinnostanut pelata ja vedin loput 500 helvetin vittuun.

  • slapåkorw

   Ja millä helvetillä joku vitun idiootti vetää jäätäviä korotuksia 4 8 eriväri kädellä....voittaa sen ja vetää perään uudelleen?

  • imekääMunaa

   Pakko vielä itkeä sen verran että olisin halunnu ottaa video todisteita siitä kun mulla AA ja toisella vitun all-in 22 tai 33 tai 55....mitä tapahtuu....callaan preflop ja tietenkin pöytään iskee 22 33 55...noi kävi 22 33 tapahtu vielä samassa pelissä ja arvatkaa...peräkkäiset oli peräkkäiset kädet. ;)

  • PokerProMoments

   Luin tätä ja noi pokeri professionaleitten kommenttien perusteella, ei siis kannata korottaa parhaalla kädellä preflopissa. Ei kannata korottaa parhaalla kädellä Flopissa. Ei kannata korottaa parhaalla kädellä Turnissa. Ei kannata korottaa parhaalla kädellä Riverissä. Eikä myöskään missään tapauksessa kannata edes maksaa missään noista vaihtoehdoista. Ei Myöskään kannata tehdä muutakaan koska se voisi olla tyhmää. Kannattaa oikeastaan miettiä siis että jos vaikka vastustajalla onkin 8 Clubs ja 2 Diamonds. Se voi vaikka voittaa niillä korteilla. Entä jos tuleekin suora tai vaikka neloset hänelle. Se olisi kyllä melko varmaan aika paha juttu.

  • Riggedhahhah
  • buahhaha

   Oletkin aivan saatanan tyhmä.

  • haistakaavittupoker

   Toi on kyllä ihan saatanan paskaa. talletin 20€ ja nostin sen helposti 70€. Sitten jostain ihmeestä ihmiset alkaa vetämään all-iniä 5 parilla kun pyödällä a:ta ja k:ta. Aina kun raseen jollai j parilla..niin toinen osapuoli callaa ja vetää jotku vitun 3 kolmoset. jos erehdyn vähäänkää rasee a k kahdella parilla niin eikun joku vetää suoran. jos mulla sattuu olemaan hyvä käsi ja raseen niin automaattinen fold...jos mulla sattuu olemaan bluffi menossa...niin automaattinen rase. pelasin heads uppia just sellasen 40 peliä...sama kaava vaan toistu. jos epäilen että toinen bluffaa kun koko ajan rasea...niin eiipä bluffaakkaan vaan AA siellä ja pöydälle vielä 2 etten millään vittu edes vahingossa voita. Siis hommahan menee näin että ne lykkää jonkun saatanan muistitikun koneeseen jos joku on tarpeeks monta kertaisesti talletuksensa voittanut...tikussa joku vitun koodi kirjotettu joka muuttaa hommat niin että se pelaaja ei sitten vittu voita edes k nelosillä tai värisuoralla. vaan toisella on a neloset tai vittu isompi värisuora. aikasemmin talletin 130€ ja nostin sen 2 päivässä 2300€ mutta ihme ja kumma yhtäkkiä en vittu voinut voittaa yhtään mitään. ei johtunut tiltistä ei todellakaan tiltti tuli vasta sitten kun puolet oli jo mennyt. en tiedä saako tosta mitään selvää mutta ei vittu kiinnostakkaan haistakaa vittu ja menkää hakemaa niitä miljoonia sieltä vitun pokerstarsilta...ihme vitun lottokonepaskakasalafka

  • Valveutunut

   Joo neljä vuotta täs hkannut rahaa pokerstarsille! Yllätys yllätys... turnaushistoria alkoi parilla finaalipöydällä ja n. 1800€ voitolla. Tästä tonnin kotiutin ja arvaatte mitä sen jälkeen on tapahtunut :D ei jumalauta mitä paskaa.. kolme ja puol vuotta putkeen.. tässä tapauksessa on aivan sama kuinka ev peliä pelaat. Coinflipeis n.2000 kertaa prosenteilla ylikortit 37% ja pienempi pari 40%. Sen lisäks A iso kickeri vs A pieni kickeri. Isolla voittanu 48% ja pienellä n 30%. eli ainut prosentti joka pitää vähänkään kutinsa on A pieni kickeri. Isommalla parilla voittanut 68 % ja pienellä 18%. Ja kaikki pelit MTT tai spin&go. Jokainen voi tosta vähän laskee mihin suuntaan rahat valuu vaikka pelaisit kuinka.

   • Valveutunut

    Niin ja tosiaan omalta peli pankkitililtä tehnyt siirtoja.. joskus useemmankin päiväs.. eli aika huijaukselta vaikuttaa mun korvaan!


  • KylläVituttaa

   Pokerstars. Jos haluat menettää rahasi ohivetoputkiin, niin tämä on paikkasi. Jos haluat että bluffisi katsotaan A/K/Q hailla niin, tämä on paikkasi. Jos haluat että kätesi KK häviää preflop all-inissä 26, niin tämä on paikkasi. Luulen oikeasti että ainoa tapa voittaa pokerstarsilla on tallettaa 200€ ja vetää ekalla kädellä all-in ja rukoilla. Jos tapahtuu ihme, niin odotat 2 päivää niin saat rahasi. Tämä saitti on täynnä botteja ja venäläisiä sekä brazialaisia donkeja jotka callaa ihan mitä vaan koska tietävät vetävänsä riverellä viimeistään ohi. En tiedä mitä tämän pitäisi olla mutta ei ainakaan pokeria. Pokerissa ei ihan oikeasti tule mitään vitun ohivetoputkia 50 peliä peräikkäin.

  • HarassedByDonkeys

   All-in KK, vihu call 8Q. Pöytään iskee 8Q. All-in 88, vihu call 22. Pöytään iskee 2. Tollasia pelaajia vastaan olisikin varmaa kiva pelata, jossei BR katoais noihin. Tilillä 50 buy-iniä, mutta eihän sillä oikeestaan ole väliä kun downswingit vetää aina tyhjäksi. Olen kuullut sellaisesta kun voittava pelaaja. Homma vaikuttaa siltä että kun vetää kaikki kertoimia vastaan mahdollisimman paljon niin on voittava pelaaja.

  • pöllöööööö

   se on sama. ku talletat ja vedät rullaa Suoraan ei tartte. ihmetellä. säästyy monta tuntia.

  • ytrewq313

   Jos foldaa roskakortit osuisi kunnon käsiin ja kun pelaa kunnon korteilla ei osu mihinkään. Pokerihuoneella tänään foldaan [5s 7d] jos oisin lähtenyt noilla pelaamaan riverin jälkeen olisi löytynyt 7 high reeti patoja nutsivärisuora. Nutsiväriä ja suoraa olisi ollut vastassa kaikki merkit olisi saanut vietyä vihuilta luultavasti.

  • DestinationFuck

   Allekirjoitan. Alkuun aloin pelaamaan Pokerstarssilla niin olin melkein 1000$ voitolla ja pelasin 25$ ja 50$ max buy in pöydissä maksimissaan. Sitten alkoi alamäki... Aivan poskettomia häviöitä. uskomattomin oli 15 dollarilla saatu 120 dollarin spin n go potti. Olin lähes voittanut, minulla 1335 chippiä, vastustajalla 165 chippiä. Seuraavista jaoista hävisin 23/26 ja onnistuin silti pitämään stackini n. puolessa välissä, vaikka mut oltiin asetettu häviämään jokainen käsi, bluffilla voitin 3. SITTEN SITTEN Lähes viimeisin jako, johon menimme all iniin turnilla. Kaverilla oli sisältä suora auki, mulla oli toppipari A kikkerillä. OF COURSE sieltä se vetää riverillä suoran välistä, kaiken lisäksi runner runner suoran. Mulle jäi vielä n. 40 chippiä jäljelle. Menin all iniin ja voitin 4 kertaa putkeen, kunnes olin lähellä puoliväliä. Sitten sain AK suitin, kaverilla J8 offsuit, Menimme pre-flopissa all iniin, nykäisee runner runner suoran voittaakseen potin. OF COURSEE, BULLSHIT!

   Ja alamäelleni ei näy loppua. Viimeisin häviöni oli 112 dollarin potti cash gamessa. Mulla J3 suited, limppasin mukaan small blindiltä. floppiin osuu J K 3, jolloin ajattelin jo voittaneeni. Korotan ja vastustajani maksaa. Seuraava kortti J eli mulle osu täyskäsi jätkillä. Korotan, vastustaja korottaa niskaan, lyön all in, kaveri maksaa, millä?! OF COURSEEE, KK kädessä, eli häviän JJJ33:llä KKK33:lle 112 dollaria max 25$ buy in pöydässä. Magic612 sanoin, when you are rigged to win, you are rigged to win, but when you are rigged to lose, you are rigged to fucking lose. I'm outta this motherfucker. Suljin tilini ikuisiksi ajoiksi.

   • SatunnainenAK

    Viimesimpään sanoisin että rattailla käy monesti noin jos flopin kärki kortti osuu kaverin settiin. Ei kai sitä kukaan ala foldaamaan varsinkaan kun turnilla on pöytä pariutunut eli kaveri on kätännössä saletissa ellet saa 1 outtisia nelosia. Olit perässä jo flopissa ja turnissa kaveri oli jo sitoutunut pottiin, tod näk luuli että sinulla on JJ, AJ tai yrität bluffata. Et kertonut pöytäkorttien värejä joten saattoi luulla myös että olet runner värillä liikkeellä. Vaikka AK suit pöydän kanssa 4 värinen. Kertoo paljon kun luulit voittaneesi jo flopilla vaikka sinulla ei ollut isoimmat rattaat esim. KJ. En minä ainakaan olisi tuossa vaiheessa kipannut. Sillon saisi kipata aika kovia käsiä.


  • RNGeivoivoittaa

   pokerstars....joo voitin ekan päivän aikana tai viikon 600 e otin ulos ...vaihdoin pokerisivun pokerstarssiin aloin pelaa sitä ja nyt kohta 3 v takana ja oon pelannu jo viimeset 2v 11 kuukautta ja yritän todistaa että ei vittu voi käydä tolleen depoon lisää rahaa ja yritän todistaa että ei voi käydä noin paska tuuri ja käy vaaan .....RNG on mitä vastaan pelaat plus viel muut pelaajat ja botit
   RNG kukaan ei voita se antaa sulle top max sellasia tasosi kokoisia voittoja että et nosta niitä ulos ja pelaat lisää ja häviit heti .......mahdotonta voittaa pistäisin tuhanteen osaan pokerstasrsin pomon
   jos saisin sen nyt tähän huoneeseen .....

  • giveupYOUschmuck

   IHAN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN NAURETTAVAA MAAGISTA AJATTELUA JA LUULTAVIMMIN OLET PSYKOOTTISLUONTOINEN LUUSERI, JOKA VETI HERNEET NENÄÄN MIKROSTÄKKIKUPPAUKSESTAS NANOSVINGIIN.

   IHAN TEIDOKSENNE herra närkästynyt PÄSSÄNimijä, imuttelija imuri, muusipää-paisti
   -että, ihan HUVIKSENI LINKITÄN SUN SURKEAN VUODATUKSES JOLLEKIN POKERSTARSIN ITSEASIASSA MAHDOLLISIMMAN SUN KALTAISTEN IHME ULISIJOITTEN TAKIA MAXIMAALISEN KILAHTANEELLE PIKKUPAMPULLE, ihan vaan huvikseni, jotta sä voit olla varma siitä, et ne ei ikinä tuu päätyy oikeuteen tostta (mistä) ((IVS.)) ...

   -tai jos johtuvat ni millään ei oo mitään välii mitään käsittelyy ei ikinä edes ole tulossa, vaikka olisikin muuten, mutta sen sijaan voin henkilökohtaisesti VARMISTAA, ETTÄ SÄ TUUT JOTUU NIITÄ VASTAAN TOSTA KIRJOTUKSESTAS HYVINKIN PIAN OIKEUTEEN KAIKENLAISISTA KYSEENALAISISTA SYYTÖKSISTÄ JA MUSTAMAALAAVASTA EPÄMÄÖÄRÄISESTÄ PEKORAALISTAS..

   -jos haluat välttää tämän syytteeseen joutumisesi edesauttamisen, niin veloitan konsultaatiokuluina sulta vielä 191€ ... asap pikasiirrolla ala kaivaa kuvvetta tai al poistelee tekstei ennen ku myöhästä BADBEATpikkuLOOSErsson!

  • hämmentynyt_nyt

   Tää on varsin vanha ketju, mutta huomasin Unibetilla pelatessa, että useat pöydät sit-go turnauksissa pelattiin ja jaettiin identtisellä tavalla. Jopa siihen asti että ennen viimeisiä kortteja pystyi arvaamaan miten potti jakaantui. Tämä sai epäilemään, että en pelaa ihmisiä vastaan vaan pelikonetta.
   Esimerkkinä kolmessa eri pöydässä peräkkäin oli 1 pelaaja joka oli poissa linjalta, ns. nukkuva pelaaja. Sekä kolmen muun pelaajan kesken pelimerkkien käydessä vähiin potti jakaantui aina niin että pienimmällä pelimerkkisaldolla pelanneelle tuli hyvät kortit ja potti jakaantui peliä johtavan ja tappio tilanteessa olevan kesken useammassa kädessä perättäin. Lähes aina All-in tilanteessa.
   Myöskin Jos pelaaja on All-in ja häviää jaon huomasin muutaman kerran häviön jälkeen pelaajalla olevan kuitenkin pelimerkkejä jokusen sata kappaletta ja seuraavassa jaossa potti meni tasan peliä johtavan pelaajan kanssa. Tämä toistui useasti.
   Ja useammassa perätysten pelatussa pöydällisessä.
   Peleistä muodostui varsin mekaanisia ja monotonisia.

  • Jarkko69

   Mulla AA, vihulla KK. Flopissa KKA, Turnilla A ja riverillä K.

   Siis Starssilla yhteen jakoon tuli 5!!! kurkoa. Epäilen, että sivusto on rigged. Valitin tästä tukeen, mutta sanoivat vaan, että näin voi joskus käydä ja tämä on normaalia vaihtelua (Variance).

   Mitä ootte mieltä, onko tämä normaalia???

   Mä en tiedä pokerista paljoa mutta mun mielestä tää haiskahtaa! Mitä voin tehdä?

   • Anonyymi

    Jos ei Pokerstars nappaa, niin kokeilemaan muita saitteja. Itselläkin ollut Starsilla pitkiä tappiollisia ajanjaksoja, jolloin on tuntunut siltä, että häviäisi kaikki mahdolliset kädet ja takkiin tullut ihan huolella. Joka kerta se on kuitenkin siitä tasaantunut ja voitolla on pysytty.

    Jos on epävarmuus omasta pelaamisesta, niin kannatta käydä pokerstrategyllä käymässä vähän teoriaa läpi ja kehittää sitä omaa strategiaa. Samalla pikaisen visan tekemällä saa 50$ pelirahaa valitsemalleen saitille (listassa taitaa olla 3 vaihtoehtoa). Itse aikoinaan tuon avulla aloitin ja sillä pääomalla on pärjätty tähän päivään asti.

    https://www.pokerstrategy.com/#u9MFL1


   • Anonyymi

    Ei ole kukaan kommentoinut ja aikaa on kulunut, mutta jos todella on ollut 5 kurkoa niin kyseessä olisi iso skandaali.
    Jos noin kävisi, luultavasti voittaisit paremmilla nelosilla kurkoneloset, ja jos et niin sitten pitäisi jo epäillä että kyseessä on todellakin aloittelijamaisesti rigged softa eikä pelkkä bugi.


  • Anonyymi

   Valvooko mikään ulkopuolinen taho pokerstarsia? Itelläki käyny vuosien varrella mielessä, että mitä josse onkin vuosisadan pyramidihuijaus

  • Anonyymi

   Ei tarvinu edes pelata ni hävisin kaikki rahat. Loin tilin, Pistin 100usd talletuksen ja koitin mennä pelaamaan, 'your account is frozen' viestiä, ei muuta. Kyselemään että mikä on niin tuli ihan asiallinen vastaus et lainsäädännön takia tarvii varmistaa henkilöllisyys eli pitää toimittaa passista kuvaa ja vielä joku lasku tms. (esim. puh lasku) Laitoin nämä ja siihen loppu yhteydenpito. Ei mitää vastausta useisiin meileihin ja edelleen 'account is frozen' :)

   • Anonyymi

    Onko asia selvinnyt? Oliko pokerstars vai jokin hämärämpi taho?


  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   444
   4577
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   362
   3788
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   209
   3171
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   2502
  5. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   128
   1482
  6. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   152
   1428
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   128
   1298
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   34
   986
  9. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   269
   974
  10. Turkki tukee Suomen Nato-jäsenyyttä

   Kuinkas trollien suuhun nyt pannaan? 🤣 Juttua aiheesta löytyy kohta kaikista mahdollisista uutislähteistä. Mahtava homma!🫡🥳
   Maailman menoa
   389
   919
  Aihe