Apuu..ekaa kertaa linnaan. Mestana Keravan vankila.

melkein linnakundi

Mitä tapahtuu Keravalla kun astun portista sisään jne...?

20

6940

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vanha ja vapaa.

   Olet menettänyt elämäsi pelin.

   • vanha ja vapaa.

    Sen pelin nimi on muuten vapaus ja itsemääräämisoikeus.


   • Ajatusta?

    Vankila-aikasi alkaa silloin kun pelko/tms. valtaa sydämesi. Unohda vankila kunnes olet siellä, muuten tuhlaat kallista aikaasi olemalla vankilassa ajatuksissasi. Silloin et ehdi elää nykyhetkessä.

    George Harrison kevennys, jees musaa:

    http://www.youtube.com/watch?v=wynYMJwEPH8


  • Niemisenkirsti

   Kun astuu portista sisään tapahtuu portista sisään astuminen. Sinut nimittäin asetetaan kaikille neljälle "narikkaan" jossa pamput astuvat pakaroiden välissä olevasta portista sisään, he nuuskivat ja tutkivat tarkasti peräsuolesi ettet ole piilottanut sinne mitään. sitten sinut sijoitetaan matkaselliin jossa tapahtuu sama juttu mutta silloin vankien toimesta. sinut asetetaan kaikille neljälle matkasellin pöydälle jossa sinun portista astutaan sisään eli sinua astutaan.

  • SelliyliopistostaHei

   Et kewrtonut mitään menneisyydestäsi?
   Kysymyksesi saattaa sisältää myös toisen vaihtoehdon.
   Eli menetkö Keravalle vartijaksi vai vangiksi?
   Linnankundeja ne ovat vartijatkin. Myös linnannaisia.

  • melkein linnakundi

   Okei. Mut jos joku alkaa kiusaa ni kerron heti vartijoille.

   • vanha taimitarha oy

    Tuo jos mikä on miehen puhetta. Ei vankiloissakaan saa kiusata ketään. Siitä on kerrottava vartijoille ja johdolle välittömästi, suoraan, ilman rutinalappua..
    Keravalla saatat törmätä pieniin liivipoikasiin. Niillä voi lukea liiveissä smurffit tms. Ja joillakin on yllään Pikku Kakkosen t-paita, TV-2, ne pojat kannattaa laittaa ojennukseen.


  • ent.KNV

   Portilla annat sille pienessä kopissa istuvalle elämään kyllästyneen näköiselle henkilölle ns. vankilaan passitus lapun ja sen jälkeen joku toinen samannäköinen olio tulee hakeman sut portilta. Sitten narikkaan ja (ainakin vuosia sitten) pintapuolinen tarkastus, ja selliin tai ennemmin vois´sanoa huoneeksi jossa on 3-8 vankia (yleensä kaikki ensikertalaisia) riippuen "huoneen" koosta. Viikon sisällä joudut käymään Johtajan/Apulaisjohtajan ja vartijapäällikön juttusilla joka päättää mihin "töihin"joudut. Kysy heti taloon mennessä että koska pääsee kantiiniin ns. tulo-ostoille. Kaikki muu asia menee ja tulee sitten aikanaan. (niiltä "huone" kavereilta voi kysyä tapaamisista, ulkoilusta ym.ym.ym.)

  • pelokas ollut

   Jos joku kiristää tai painostaa niin rohkeasti vaan vartijaan tai esimieheen yhteyttä.

   • Ei pelätä kannata.

    Ennen kuin menee vankilaan, kannattaa luoda hyvät suhteet vankeinhoidon ylijohtajaan, Riseen yleensä. Se pelittää ja ennakkoedut.


   • näin minä tein
    Ei pelätä kannata. kirjoitti:

    Ennen kuin menee vankilaan, kannattaa luoda hyvät suhteet vankeinhoidon ylijohtajaan, Riseen yleensä. Se pelittää ja ennakkoedut.

    Risen johtajan kanssa kannattaa ruveta kirjeShakkiin. Kun kirjeitä satelee sulle ovat vartiat höveleitä.
    Risen kirjeitä ei saa avata.


  • kerava2002-pyv2003

   PArhaiten pärjäät vankilassa kun et juttele liikaa pampuille, etkä utele muiden asioita. Ja et ole huonomainen seksirikollinen tai mikään muu akkojen hakkaaja. Keravalla on värikästä sakkia mutta kyllä niiden junnujen kanssa pärjää, minun keravalusimisen aikaan oli kyllä paljon kusipäitä ja isosuita mutta kertaakaan en pampuille puhunut mitään että nuo kääpiöt vittuilee vaan annoin samalla mitalla takasin. Oikeestaan siellä oli mun aikaan 1 ainut vanki joka oli kyllä kova maineeltaan ja sen kanssa tulinkin hyvin juttuun ja naurettiin joskus ipanoiden käytökselle vaikka me kumpikin oltiin myös 18-20vuotiaita ipanoita. Jos sä vankilassa turpaaksi saat tai rassia siinä on kyllä sinun syytä vähintään puolet, todella harvoin linnassa hupia hakataan ketään...paitsi niitä pedareita,raiskareita ja sellirosvoja ja akkojen hakkaajia,mummojen/pappojen ryöstelijöitä.

  • Ketjun aloittaja

   Totta kai, mutta se oli ittestä kiinni lähtikö mukaan siihen.

   • pylly.vasten.pyllyä.pum

    Mikäpäs siinä, jos vapaan normaalin yhteiskuntaelämän sijaan kiinnostaa olla lukojen takana hikisessä miesporukassa. Jokainen tekee valintansa itse. Minulle heterobaari on mielekkäämpi mesta.


  Ketjusta on poistettu 22 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   144
   2417
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   178
   1461
  3. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   1231
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1177
  5. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   99
   1149
  6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1092
  7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   96
   1055
  8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   49
   1007
  9. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   980
  10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   72
   911
  Aihe