Häirikkö!

Zitkos

iihdetaitelija Tapani Kansan laivakeikat Viking Linen Isabella-laivalla eivät menneet ihan putkeen. Asiasta uutisoi 7 päivää -lehti.

Lehden mukaan Kansa oli käyttäynyt keikan aikana epäasiallisesti, jonka seurauksena miehen kevään keikat laivalla on peruttu.

Silminnäkijän mukaan viihdetaiteilija oli huudellut mikrofoniin asiattomuuksia ja haukkunut laivan henkilökunnan. Keikka oli myös loppunut lyhyeen, kun laivan henkilökunta oli keskeyttänyt miehen esiintymisen.

3

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OK.

      " Keikka oli myös loppunut lyhyeen, kun laivan henkilökunta oli keskeyttänyt miehen esiintymisen."

      Keikkaa ei oltu keskeytetty vaan Tapsa veti sen normaalisti ihan loppuun . Yleisön joukossa ollut umpiumalainen häirikkö aiheutti tuon välikohtauksen joka sai Tapsan tempperamentin vähän kuohahtamaan. Jos laivan järjestyksenvalvojat olisivat hoitaneet tehtäväns ja estäneet humalaisen toikkaroinnin tanssilattialla ei mitään välikohtausta olisi sattunut.

      Tuota tapausta nyt näköjään jaksetaan vatvoa vielä pitkän ajan päästäkin tapahtuneesta. Mutta sensijaan ei noteeraa mitenkään T.T Purontakan kännissä esiintymistä taannoisella keikallaan. Eikä se ole edes ensimmäinen kerta kun kyseinen artisti kännissä esiintyy. Näyttääkin siltä, että artisti saa kyllä toikkaroida humalassa keikallaan ja se katsotaan läpi sormien. Tapani- raasun tempperamentti jos joskus jotain ongelmia aiheuttaa niin siitä kyllä annetaan kuulua ties kuinka kauan eikä unohdeta varmaan ikinä.

    • Sepitini

      Eipä ollut kyllä laivan henkilökunnalla mitään rahkeita eikä oikeutta keskeyttää Tapsan keikkaa kun eivät kyenneet vastaamaan edes muun yleisön turvallisuudesta ja esiintyjien työskentelturvallisuudesta vaan antoivat sen känniääliön törmäillä siellä tanssilattialla muuta yleisöä päin. Pari ihmistä oli kaatunutkin ja kaikenhuipuksi oli se kännikala rojahtanu Tapsan kitaristin soittokamojen päälle. Ei ole ihan halpoja vehkeitä ne jos jotain soittokamoja olisi särkynyt sen seurauksena tai pahemassa tapauksessa kitaristi loukannut itseään. Nyt sitten Tapsa saa syyt päällensä ja häirikkö nimittelyä osakseen sen takia että yritti pitää järjestystä yllä kun ei laivan henkilökunnastakaan siihen ollut.
      Tapsa oli ensin ihan ystävällisesti pyytänyt järjestysmiehiä viemään sen känniörveltäjän tanssilattian puolelta pois, mutta kun mitään ei ollut tapahtunut niin Tapsa oli hermostunut.
      Ehkä joku artisti olisi saattanut jatkaa esiintymistä kun ei mitään olisi tapahtunutkaan ja jätää sen humalaisen täysin noteraamatta, mutta olisiko se sitten niin ollut parempi ?

      Yleensäottaen kyllä se noilla Viking Linen laivoilla erityisesti on nähty että mieluusti siellä kyllä alkoholia myydään ihan umpitunnelissa oleville humalaisillekkin, mutta ei laivan henkilökuntaa kiinnosta eivätkä he välitä siiitä mitä nämä humalaiset aiheuttavat muille tai mitä ongelmia näille kännikaloille sitten laivalla itselleen aiheutuu ( mereen putoamisia, raiskauksia, ryöstetyksi joutumisia.... )

    • jotain järjestystä

      ASIAA PUHUT!Sepitin.
      Olen kanssa huomannut saman näissä kelluvissa juottoloissa joita risteilyaluksiksi kutsutaan, että viinaa myydään ravintoloissa vaik olis kuinka kännissä ostaja.Ja joka hetki muistetaan kehoittaa ihmisiä ostamaan juomaa.Raha se on joka ratkaisee siellä-EI moraalinen vastuu matkustajista.Pojot Tapani Kansalle kun edes yritti saada aikaan järjestystä.Ei varmastikaan kovin hauskaa joutua kännikalan survottavaksi.Ja ne soittokamat sitten, kuka ne korvaa? Ja mahdolliset vahingot niillekkin jotka kaatuivat ko.tyypin johdosta. Ties millaisia vammoja sai aikaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      284
      2978
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1350
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1218
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      262
      1162
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1021
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      961
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      821
    Aihe