Hervannan nelkku sentteristä.

Ei koukkuun

Meillä olisi pari juttu tästä palstoilla esíintyvästä kahdesta hervannan nelkun baletti seurasta joka väittää olevansa krav maga seura.Hah,seura on todella epätoivoinen koska yrittää viedä oikean krav magan maineen keksityllä jäljitelmillä jotka eivät todellakaan toimisi oikeissa tilanteissa.Heput opettaa konttausta josta lähtevät alkeellisesti kaatamaan vastustajaansa ja päätyvät halailuasentoihin koska eivät omaa oikeita tekniikoita.Mitä järkeä opettaa väärin kysymme vaan koska olemme olleet muissa seuroissa ja kävimme nimittäin kokeilemassa ja siksi voimme kertoa totuuden julkisesti täällä sosiaalisessa mediassa etteivät muut menisi halpaan ja menettäsi rahojaan valheelliseen seuraan kahdelle balettimekkoiselle kaheli tyypille rahan himoiselle sellaiselle.

13

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • petteri pojat

      Joo noi tyypit on todellisia urbaani legendoja krav magan keskuudessa sillä he opettavat möhö magailu magaa joka on todellakin kivikaudella keksittyä touhua.Tyypit ovat keholtaan mursuja keholtaan ja tanssivat varpaillaan balettiasu päällään.Ihan homoilu touhua se oli kun kävimme tutustumassa kerhon toimintaa.

    • tänäänkö taas

      No voi teitä raukkoja, mun laskupään mukaan siellä on käynyt satoja harrastajia, ainakin niin monella eri nicillä kirjoitat siellä käyneesi.
      Tero ja Mira= Ikurin virhe

    • vai guru

      Niin että minkäs lajin guru kuvittelet olevasi. Ei se ollut kuule hervannan krav maga vaan nhbbudoclub, joka "kaatui" ja syyhän oli selvä.
      Vuokrat liikuntapaikoille maksamatta, puhumattakaan muista laskuista, kävijä määrä nollassa, niin että eihän tuolla pohjalla paljoa seuraa pystyssä pidetä.
      Näitä pikkuasioita voi ihan kuka tahansa tarkastaa tuolta yhdistysrekisteristä.

      Jutut täällä ovat vaan katkeran ja kateellisen tyypin tekstiä, jolla olisi ollut mahdollisuuksia varmaan perustaa se "oma" seura ja viedä sitä eteenpäin, jos vaan olis viitsinyt edes hetken keskittyä, käydä harjoituksissa edes jossain lajissa, hankkia tietoa, käydä ohjaajakoulutuksissa.

      Mutta kun pelkällä innolla ja youtuben tuijottelulla ei vielä ihan valmiiksi tule.

      • Pertsukka ja Terttu

        Tarkoitat hervannan krav maga styleä joka kaatui pari vuotta sitten ja tilalle tuli samojen homo petteri punakuonojen keksimä epävirallinen hervannan nelkku jossa kaksi rautakanki tyyppistä baletti varvastanssijaa yrittää räpeltää epätoivoisesti ja ohjata kokemattomalla pohjallaan mitä merkillisimpiä ja toinen toistaan ihmeellisimpiä hurtta ja dildo liikkeiden yhdistelmiä jossa saa kunnon kaasu pierut naamalleen.Nämä samat heput tosiaan ajoivat edellisen virityksensä konkkaan koska halusivat ainoostaan rahaa taskuihin.Niin hän siinä sitten kävi miten oikeessakin elämässä,ahneus käy lankeemuksen edellä jollain aina,ainakin noilla.Kukaan aito kamppailuseura Tampereelta ei noita umppari tyyppejä ottais edes seuraansa harrastaan,tai no ehkä balettikoulut kunhan vaan maksaisivat kurssinsa ettei koittais vedätttäää.Naismainen laji sopii noille kahelle rautakanki kaverukselle.


    • pitkääne

      Taitaa olla aika tän tampereen virheen ottaa taas iltapäivälääkkeet. Turussahan toimii joku vähän saman tyyppinen kaveri.. hauskaahan se ois kun olisivat kisaamassa samassa kaupungissa. Tietysti kukaan ei halua tätä tampereen luuseria omaan kaupunkiinsa. Tamperelaiselle osaamiselle huono juttu että yx idiootti pyörii täällä sotkemassa.

    • Pois Ikurista

      Hervannassa on sentään kokemusta Krav magasta ja ohjaajilla koulutusta, mutta Ikurissa toimii tämä Fighter defense academy entinen Nhb budi clubi, joka meniu konkkaan ja ohjaajalla ei edes alkeistietoa krav magasta iste keksinyt lajinsa ja mikään liitto ei häntä hyväksy. On kyllä rasvainen juttu tämä Ikurin pelleily

      • Harri ja Janina tre

        Hervannan nelkun kurssi ei koukuttanut minua ja kaveriani Mirjaa,koska huomasimme näiden kkahden kömpelön möhö mahan olevan täysin ammattitaidottomia vetämään itsepuolustusta.He kaatu toisten jalkoihin ja kun koitti näyttää meille painia he alkoi van töniä niinkuin villikissat,Hah tyttökaverinikin osaa yhden aikaisemman kurssin käyneenä monipuolisempaa tekniikka kuin nää kaksi vanhaa kuppea hervannan nelkulla vesitornin juurella.Ei sinne kurssille kyllä kukaan jäänyt jatkamaan koska kaikki huomasi saman vedätyksen.Kaksi baletti tyyppiä jotka opettaa äijä balettia.Näin se vaan oli.


    • Jarri ja Hani tre.

      Ikurissa fighter defense academy oli erikoinen tapaus, vetäjä ei osannut yhtään mitään krav magasta, eikä muistakaan lajeista ymmärtänyt. Juoksutti kahta nuorta poikaa ympäri salia, itse ei hikoillut lainkaan, eikä olisi kunto riittänytkään. pojatkin sanoivat, että yksi kerta riittää kun opettaja ei tiennyt krav magasta mitään. tampereella on onneksi hyviä krav maga seuroja, joissa koulutetut ohjaajat, Ikurissa tätä ei ole.

    • TAMPERE KRAV MAGA

      Tämähän juttu on peräisin hervannan nelkku sentteristä janelkun tyypit koittaa vaan sekoittaa oman toimintansa toisten seurojen toimintaan..Nämä kaksi puujalka ohjaajaa ovat todella epäpäteviä ja heidän tasonsa on todella surkea.Heidän näytöksensä on keksittyä baletti varvastanssi fantasiaa joissa ei ole lainkaan realististisuutta,saati sitten mmitään yhteenkuuluvuutta oikean krav magan kanssa.Nämä kaksi tyyppiä heivattiin keskustan krav maga seurasta mäelle kun tykkäsi olla harjoituksissa sukkahousuissaan.Eivät kyllä ehtineet harrastaa kuin pari vikkoa ja sekin tyssäsi lyhyeen.Sitten ne homolinnut keksi perustaa leikki maha maga seuran hervantaan ettei kukaan tuntisi ketä he ovat.Mutta noita kahta naama ei voinut unotaa kun he esiintyivät itse keksityssä laji näytöksessä se muistutti jotain äijä yoogan ja baletti varvastanssin sekoitukselta.Lisäksi oli jotain hurtta painia maassa ja konttaamista ja mitätöntä ja mitäänsanomatonta tekniikkaa.HAHH NAURAA SAAÍ VIELÄKIN.Nyt he keksivät kaikenlaisia virityksiä.Kannattaa kyllä tosiaan miettiä mihin rahansa laittaa jos haluaa rahoilleen oikeaa vastinetta.Nelkun molemmilla tyypeillä näyttää menneen navigga sekaisin pääkopasta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1552
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1339
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1182
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1149
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      30
      975
    6. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      795
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      57
      740
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      666
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      647
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe