Fleshlight sattui???

pettynyt ostokseen

Hei

Ostin tossa eilen ensinmäisen seksileluni eli fleshlight girls katsunin lotus insertillä mutta vasta tänään käytin sitä.

Osaako kukaan sanoa miksen nauttinut siitä juuri ollenkaan? En edes tuntenut päädyssä olevia juomuja joita olen kuullut kehuttavan.

Oli minulla kummiskin täysi seisokki ja liukastetta. Koko pakettiin kuuluva pieni näyte ja sitten waterglideäkin jonkin verran.

Ensinmäiset työnnöt olivat hieman tiukkoja mutta pääsin sisälle. Tuuppasin muutaman kerran ja vedin ulos pienen kivun takia ja huomasin että nahka terskan päältä oli keräytynyt terskan alkuun eli huutomerkkien kohdalle
!
8===D
! Onko peniksen koolla väliä? Minulla on suht koht iso.
Huomasin myös että minulla oli joitain kellertäviä läikköjä terskassa mutta ne menivät huuhtelemalla pois. (vanhaa spermaa?) Pitäisikö tästä kaikesta huolestua?

Toivottavasti ei menny 80€ täysin hukkaan..

7

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllä lähtee...

      Kyllä se on hyvä vehje kun käyttää reilusti liukastetta eikä vain vähän ja runttaa kerralla kuivana pohjaan. Sillä pitää nautiskella ja laittaa välillä lisää liukastetta niin on ihana vehje...ps. pese ja hoida esinahka hyvin.

    • pettynyt ostokseen

      Tossa illalla oli round 2 ja käytin ehkä puoli desiä liukastetta koko aikana mutta edelleen nahka keräytyy terskan juureen ja hieman kipiää tekee.

      Onko mahdollista että liukaste on huonoa? Kuten sanoin, waterglideä käytin. Osaako joku sanoa jonkun hyvän vesipohjaisen? Olisi hyvä jos se löytyisi keltainen ruusu nimisestä liikkeestä. Se on tässä lähellä.

    • H*ppi

      Flesun kanssa kanssa käytetään vesiliukoista liukkaria, mutta laita sellaista koostumukseltaan paksumpaa olevaa eli ihan normikaupan RFSU Glid tai Durexin Play Massagea.
      Ja sitä laitetaan ennen sinne sisään ja pensseliisi. Tarvittaessa lisätään välillä.

      Jos esinahka on kireä voi se vaikuttaa jotain ja tarpeeksi pitkä puuhastelu tekee samoin. Insertin mallikin vaikuttaa toki, eli kireyden seurauksena...

    • Ei vaan tunnu hyvält

      Kyllä minä olen osannut liukasteen laittaa ihan kaikkien ohjekirjojen ja foorumien mukaan eli juuri noin ja muistanut lisäillä vähän väliä.
      Ja ihan reippaasti olen sitä tököttiä käyttänytkin.

      Mutta kaipa se on siitä insertistä kiinni...

      Nyt kolmannella kerralla käytin kondomia. Ei ollut enää kipeetä mutta ei erityisen tyydyttävänkään tuntuista.

    • Neuvo

      Kyllä se on ihan normaalia, että esinahka liukuu taakse paljastaen terskan, niin se oikeassa seksissäkin menee. Tämä mahdollistaa paremmat tuntemukset. Myös pesulla käydessä pitäisi ehdottomasti pestä esinahan alta vetämällä terska taakse. Olet ilmeisesti varsin nuori ja paljas terska ...arka kosketukselle kun on ollut aina ollut esinahan suojissa? Ja jos puit kondomin päälle niin, että esinahkakin on terskan suojana, niin et kyllä varmasti tunne mitään ;)

      • pettynyt vieläkin

        Juu 16 olen. Ja kyllä se paljas terska aika arka kosketukselle on. Pelkkä hipaisu vihloo. Mutta eiköhän se ajan kuluessa ala tuntumaan paremmalta.

        Kiitos teille kaikille viesteistänne


    • koekäyttäjä

      Itse sain tänään ensimmäisen fleshlightini, Stoya Destroyan jota on parhaaksi kehuttu. Myös 2 isohkoa pulloa liukuvoidetta niin ei lopu heti kesken (kun sai ilmaiset postikulut kun tilasi tarpeeksi tuolta fleshlight-internationalista, niin oli sama ottaa).

      Mulla on edelleen poikuus tallella, mutta tässä varmaan kohta se mahdollisesti menee niin ehkä siksikin kiinnosti kokeilla tällaista tuotetta. Ikään kuin etukäteen. Nojoo, sama sille mutta tämänhän pitäisi kestää vuosien käyttöä muutenkin ja runkata aion joka tapauksessa.

      Ensimmäiseksi kun avasin pakettia huomasin että onpas se iso ja painava, sitten että materiaali on aivan mielettömän siistin tuntosta. Se pitää itse koittaa että uskoo. Hyvin aidonkin näköinen tämä malli on.

      Pikaisen lämmityksen ja voidetuksen jälkeen ekat reaktiot oli vaisuja, johtu kyllä osittain siitä ettei ollu oikein kiihottunut olo. Tuntu väljältä ja mitään sanomattomalta, meni kyllä sisään alkuharjoittelun jälkeen ihan hyvästi. Jatkoin käyttöä ja säätelin takapään imua, paras se tuntui olevan kun ruuvaa vaan niin kiinni kuin menee. Vielä isomman siitä saa kun painaa käsillä mutta se on jo vähän liikaa.

      Tästä kuuluu vähäsen ääntä, niinku varmaan oikeestakin ettei sitä kannata vanhempiensa luona käyttää. Se on kuitenki vaan kiihottavaa. Jatkettua käyttöä se alkoi jossain vaiheessa tuntumaan yhtäkkiä ihan älyttömästi paremmalta (orkku oli vähän lähempänä), sitte se tuntui aina vaan paremmalta ja oli jo parhaat tuntemukset mitä mullon ollut. Orkku oli ihan toisenlainen kuin kädellä, kauheen voimakas eikä siinä pystynyt edes olemaan ihan hiljaa.

      Toisen kerran käytin äsken, kokeilin väärinpäin koska silleen sen on sanottu muistuttavan anusta ja tuntui kyllä ihanan tiukalta. Käänsin sitten toisinpäin ja oli vielä parempaa kuin ekalla kerralla ja orkku kans.

      Että SUOSITTELEN kovasti - sellanen käyttökokemus näin innostuneena kirjoitettuna :p

      Ja sitten tuohon sinun tapaukseen, mulla on myös arka terska koska ollut niin tiukka ettei menny taakse ollenkaan. Nyt se menee säännöllisen venyttelyn avulla suht hyvin. Ei ollut ongelmaa asian kanssa. Sinulla voi olla ns. DGS (googlaa), jos ei tuntunut miltään. Silloin kannattaa vaan jatkaa käyttöä niin se paranee. Koita laittaa nahka kunnolla taakse jo ennen kuin alat käyttämään niin ei satu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1394
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      74
      1099
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      967
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      374
      717
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe