Savon Voima

Törkeää ryöstämistä!

Ovat taas sähkönsiirron kuukausimaksua näköjään nostaneet. 8,01 eurosta 9,25 euroon. Eihän tuossa olekaan kuin rapsakat 15,5% korotusta kerralla! Ei minkään muun tuotteen tai palvelun hinta nouse 15% kerralla, ei jumalauta edes bensan hinta! Mutta tuossa puljussa sitä osataan olla härskejä ja kupata. Kelpaa siinä sitten taas lehdistä lukea, että firman tulos parani sen ja sen verran, ja että osinkoja maksetaan tämän verran.
Omassa sähkölaskussani tuo pelkkä kuukausimaksu tekee noin 2/3 koko sähkönsiirron osuudesta, jos sähköveron osuutta ei lasketa. Kuten erään toisen firman mainoksessa sanotaan; Eihän tässä oo mitään järkee!

34

2162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dollariiiiiiii

      no ite kasansan-edustajien palkat kyl nousee ehkä kovemmassa prosentissa. ja mikäpä nyt nykyään suomessa olis järkevää.

      • kommunisti

        Ääneskää vaaan porvaria,niin hyvin menee.


      • Lypspalli

        Kansanedustajat ovat mitä suurimmassa palkkakuopassa. Vertaapa esim Finnairiin. Kansanedustajat ja ministerit ovat kuin pyhäkoulupoikia tikkareineen Finnairin päällikkö ja johtotasoon verrattuna. Miksikö vertaisin juuri Finnairiin? Niin kansanedustajatkin aina tekevät. Edustajan palkkioita ei verrata suomalaisten keskiansioon, vaan aina paremmin ansaitseviin. Kun on muuttuva verrokkiryhmä niin vertailun tuloksen saa näuyttämään miltä haluaa. Finnairin hallintoneuvoston hyvät veli-miehet voisivat verrata palkkioitaan vaikka Applen johtajiin, todeten vertailun tuloksena ettei Finnairista saa kuin pahanmakuista kahvia ja suolarahoja.


    • Lypspalli

      Kun pörssisähkö on edullista, nostetaan kuukausimaksujen hintaa. Kuukausimaksujen hintataso jää ennalleen kun sähkö kallistuu ja näin lypsyautomaatti toimii kuin juna vessa.

      Pankeilla on vastaava systeemi. Kun viitekorot ovat edullisia, nostetaan toimituskulujen hintaa ja marginaaleja. Kun korot ovat ylhäällä, nautitaan tuplatuotosta.

      Suomalainen kilpailu- ja kuluttajavirasto eivät ole enää edes huonoa vitsi. Molemmat saisi lakkauttaa mitääntekemättöminä suojatyöpaikkoina.

      • Anonyymi

        Suomi on niin pieni maa, että kaikki kotimaan koijarit tuntevat toisensa.


    • päreet pallaa prkele

      hyvähän seo rahastaa ku sähköt tulee näitten rosvojen linjoja pitkin!? vituillessaa nostavat hintoja jos yrittää muualta saaha sähkösä halvemmalla ni ee kilpailutuksestakaan oo hyötyä..

    • Pähkäilijääälö

      150e sähkönsiirto kahdelta kuulta.Jossain taloissa (15km keskustaan) vain 50e 2kk.Joku viisas sanoi, että voi johtuu liian isosta pääsulakkeesta, mutta on ihan normi koko.Olen huomannut, että jos asuu 10km säteellä keskustaa, niin sähkösiirto isompi.Onko tämä sitä pakko kaapunkilaistamista, että sähköliittymä on halpa, mutta käyttö kallista. En tosin maksais 20 tuhatta smurffikylän tontista.

    • Sieltä Kataisen
      • yltä keittää

        Tässä rosvoamisessa olis Eestilällekin asiaa kirjoittaa lehteen! Passaa siinä sitten tosin osinkoja jaella.


      • että sapettaa
        yltä keittää kirjoitti:

        Tässä rosvoamisessa olis Eestilällekin asiaa kirjoittaa lehteen! Passaa siinä sitten tosin osinkoja jaella.

        Tottta on Savonvoiman rosvous. Sähkönsiirto maksu enemmän, kuin itse sähkölasku.


      • agrigaatti

        Sanonta syntyi syksyllä 1931. Harjun hautausmaalta varastettiin ihmisten ruumiinosia, ja ne kuljetettiin, noituuden harjoittamiseksi, läheiselleTattarisuolle. Juttuun liittyi myös Sörnäisissä ollut pieni sylttytehdas, jonka pihalta löytyi ruhonjäännöksiä. Tästä syntyi lentävä lause 'jäljet johtavat sylttytehtaalle'. Myöhemmin osoittautui, että tehtaalla ei ollut mitään kytköksiä Tattarisuohon, mutta lause jäi elämään, ja sitä käytetään vielä tänäkin päivänä.

        titta pååå uudestaan.....


    • 34343434

      Halvan energian aika on ohi.

      Ihan turha kenelle itkette, sähköenergia ja polttoaineet vain kallistuvat raaka-aineiden kallistuessa.

      Tästä jos vielä talous lähtee nousuun niin Suomessa inflaatio huitelee 15% vuosivauhtia..

      • Kysymys ei ole

        energian hinnasta. Nuo sähkönsiirrosta vastaavat "sisaryhtiöt" repivät huikeita 30-40 pinnan tuottoja sijoitetulle pääomalleen. Kuluttajalla on monopolin edessä yksi vaihtoehto; maksa tai ole pimeässä!


    • Hyrrähyrrää

      Jos olisi varaa tai olisin tukijussi, hakisin tukea omaan tuulivoimalaan.
      Noin 11 tuhatta maksava tuottaisi minun tarpeiden verran, että loput voisi myydä verkkoon.
      Itse tehtykin on tuottanut puolet ok-talon sähköstä.

    • tarttis tehdä jotain

      Korkea siirtomaksu ei perustu kustannuksiin siirrossa, vaan sillä siirretään rahaa pussista toiseen. Halutaan sähkönhinta pitää niin alhaisena, että sillä olisi enemmän käyttäjiä esim. sähköllä lämmittäjiä. Jostakin alhaisempi sähkönhinta on otettava, joten se laitetaan vähän sähköä käyttävien siirtomaksuihin.

      Paljon sähköä käyttävät pitävät siirtomaksuja jopa alhaisina. Vähän käyttävät joutuvat yleisesti maksamaan siirtomaksua enemmän, kuin itse sähkömaksua.

    • Windspot

      Tuli sähkönsiirto lasku tänään: 202e.Toisesta firmasta itse sähköenergia 70e.
      Vaikee siis säästää sähköä.En tiedä onko perää siinä, että vähän kuluttavat maksavat siirtoa enemmän, koska öljylämmitys talossa sähkölasku kokonaisuudessaan oli 55e (sisälsi siirron ja energian)

    • ...............

      Suomi on paskamaa, en puolustsaisi tätä paskamaata jos sota tulisi.
      Menisin ennemmin venäläisten puolelle.

      • hiel hatler

        No mene hyvä ihminen venäjälle, mikä estää. Siellä vaan talot tahtoo räjähdellä kun käyttävät viallisia kaasulaitteita. Ota pesäpallomaila mukaan sotimaan mennessäsi kun täälläkin sitä oven pielessä pidät, tyhmä nutipää. Luuletko että pelkkä pääsi ajaminen kaljuksi tekee sinusta kovan. Yleensä nuo omaehtoisesti kaljuksi tulleet ovat helevetin tyhymää sakkia.


    • vähempi kulutusta

      savon voimalla kun vähennät sähkön käyttöä niin hinta nousee niin kävi mulle , muutama vuosi sitten meitä oli neljä henkeä ja nyt kun olen yksin niin sähkölasku on noussut noin puolella.

    • Electrikki

      Kuntien omistama piiloverottaja. Yläsavolaisina kapellimestareina Martikaisen Ossi Lapinlahdelta ja Eestilän Markku Iisalmesta.

      • eero 7

        Kyllä tuo siirron perusmaksu on viimeisessä laskussa 21.51€ kk.Tekee vuodessa 261.43€.Siihen siirtomaksut kulutuksen mukaan.On törkeää ryöstämistä.Siirto tekee laskelman mukaan 8.52 snt/kWh.Kulutuksesta maksan 5.36snt/kWh.Kulutusta ei laskuta SV,ei nyt,eikä tule koskaan laskuttamaankaan.


    • Electrikki

      Toisaalta myö maakunnan inehmot omistetaan kyseinen yhtiö. Kannattaiskohan siitä olla kiinnostunut siltä kannalta jotta oman alueen yrityksiä suositaan. Vaaditaan kuntien omistajapolitiikalle uudet systeemit. Asioihin pitää tarttua niissä yhteyksissä missä se on mahdollista. Esim. kunnallisvaalit ja suorat kontaktit hallituksen jäseniin.

    • Maija Mamis

      Saako sähköfirmojen hallitusten jäsenet ilmaset sähköt? Kun joku sillä retosti tai sitten kiusasi vaan kansakuntaa. Ei suomessa ikinä mitään tapahu mikä jonkun hintaa laskis. Ollaan liian mamiksia kapinoimaan.

    • Savon Voima Orja

      Savon Voima syyllistyy lailliseen ryöstöön.

      EU:n tulee puuttua tähän epäeettiseen kriminelliin liiketoimintaan.

      Mökki kuluttaa sähköä vaikka 45 e per kesä. Savon voima ryöstää lisäksi melkein 100 e siirtomaksua.

      Sähkösiirtoilaisia koko Savon Tyhmä Kansa joka maksaa.

    • 6 + 20

      Se pitäs kansan pistää omat järjestelmät pystyyn ja hoitaa linjoja talkoo voimin yhdessä. Kerta kirpaisu maksu maksaa ittensä äkkiä takaisin. Suattas Savon Voimalla olla konkurssin poikanen tiedossa.... Jotka ei hoida verkkoja tai osallistu, niin ostakoon savon voimalta

      • Anonyymi

        Kusetaa koko ajan SAVON VOIM a


    • Savon vaiva

      Mahtaa johdolla / hallituksen tyypeillä olla hyvät tulot .

      • Anonyymi

        Rosvoja ja kusettajia koko saatanan monopoli hallitus.Haistakaa Paska


    • Anonyymi

      Onkos siirtomaksuu nostettu taas ku tuli yli tonnin sähkölasku??

      • Anonyymi

        Savon ryöstö tunkekaa lupaukset toistenne persiisee ja nauttikaa toisistanne.ROSVOT


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Savon ryöstö tunkekaa lupaukset toistenne persiisee ja nauttikaa toisistanne.ROSVOT

        Saatanan apina lauma koko savon voima täynnä.Yks lähtee ja kaveri tilalle.Missä on ne pudotukset mitä luettiin v 2020 muut puottaneet mutta nää ei.


    • Anonyymi

      En olis uskonut,että vanhuksena tarvitsee palella kotona. Eläke ei riitä näin kalliiseen Savon Voiman siirtomaksuun. Kela maksaa osan ruokaan ja lääkkeisiin raha ei riitä. 40v työnteon jälkeen. Eiköhän tämä tule yhteiskunnalle kalliimmaksi terveydenhuoltokuluina ym. Valtio vois lunastaa kaikki kalliit sähkönsiirto yhtiöt Huom pakkolunastaa halvalla ja yhtenäistää halvat hinnat. Loppuisi tämä ryöstö 33milj voittoa. Nyt on hankittava puukiuas, pönttöuuni. ja puuhella saa viherpiiperot ihmetellä ilmaston muutosta.

    • Anonyymi

      Sitten homopekka myöpi nekkii ulkomaille..

    • Anonyymi

      Miksi ei peritä metsänomistajilta pinta-alaveroa?
      Yli 650 000 metsänomistajaa voisivat aivan hyvin maksaa muutaman kympin hehtaarilta veroa omistamistaan metsistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe