Chalk Farm paikkana

Bamsu

Hei!!

Osaako kukaan sanoa onko Hotelli, joka on Chalk Farm metroaseman vieressä niin hyvällä paikalla et ei kannata isosti satsata bus/tube cardiin??? Tarkoituksena 4 pvän aikana käydä ainakin Madame T, London Zoo, British museum, Harrods, Big Ben, Buckinham palace, Tower Bridge, Govent Garden , Camden market, Olen lisäksi yrittäny ottaa selvää mitä pubilounailla yleensä on tarjolla...Englannin kielinen nimi ja mitä se on suomeksi...Tiedän vain munuaispiirakan, joka ei kyllä houkuta..Kiitos etukäteen tiedoista:)

2

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hotelli paikkasi on erinomainen nimenomaan ajateltuna eri paikkojen tavoitettavuutta. Mainitsemasi paikat tavoitat tosi helposti ja toimivasti esim busseilla, niillä kaksikerroksisilla. Ne bussit ovat siinä mielessä sinulle ilmeisesti parempia kuin metro, että näet sieltä bussin yläkerrasta hienosti samalla näkymiä Lontoosta etkä vain edessäsi istuvaa tiukasti laukustaan kiinni pitävää vakava ilmeista ihmistä.

      Camden Market on kävelymatkan päässä, itse asiassa hotellisi on melkein siinä sen Market alueen reunalla, kuljet vain Chalk Farm Roadia kohti Camdenin metro asemaa. Myös Zoo on kävelymatkan päässä: kannattaa mennä siitä Camden Lockista kanaalin reunaa Regent Parkin pohjois osaan. Näet ne sulut jne.

      Sieltä Chalk Farmin tienoilta kulkee ainakin kaksi erittäin hyödyllistä ja toimivaa bussi linjaa: numero 27 menee sieltä ihan Madame T:n eteen. Halutessasi Big Benille, Buckingham Palaceen ja British Museumiin bussi linja numero 24 menee ihan viereen niihin.

      Bussi 24 kulkee sieltä Camdenin seudulta alas Regent Parkin itäpuolta Tottenham Court Roadin seudulta ( British Museum ) aina Trafalgar Squaren läpi ihan Parlamenttitalon ( Big Ben ) edestä siitä Westminster Abbeyn vierestä. Jää siinä kohtaa pois bussista niin olet keskellä Westminsterin nähtävyyksiä: Big Ben, Abbey, London Eye jne.

      Siitä pääset myös helposti ja lyhyesti St James Parkin läpi Buckingham Palacelle. Matka sen kauniin lintu- ja kasvispuiston läpi on ihana. Siinä on hieno lampikin. Buckingham Palacen edessä vedä oikein syvään sitä Brittiläistä henkeä sisääsi. Suosittelen sitten Buckinghamilta lähtiessäsi että kuljet ylös Green Parkin läpi Piccadilly Circukselle ja sieltä edelleen jälän kiertelet siinä Sohon - Trafalgar Squaren alueella.

      Harrodsille suosittelisin että menet yhtenä päivänä kiertelemään Kensington Gardensiin ja Kensigton Palacen seutuun ja sieltä puiston etelä päästä Albert Monumentin, sinänsä erittäin loistelias ja vaikuttava, kohdalta kuljet sitten siihen Harrodsille, katso kartasta suunnilleen se sieltä. Luonnossa on sitten hiukan sokkeloisia nämä kadut täällä, joten minusta kannattaa kyllä miettiä kahdesti haluaako nähdä sen Harrodsin vai ei...

      Govent Garden on myös siinä kävelymatkan sisällä Sohon lähellä. Kokonaisuutena se Lontoon ydin keskusta on kävellen parhaiten tavoitettavissa, eli Oxford Street Marble Archilta Tottenham Court Roadille ja siitä alas Charing Cross Roadia Trafalgarille ja Piccadillylle. Hahmota kartalta ennen matkaa nämä pisteet niin löydät hyvin kaiken.

      Towerin seudulle suosittelisin että nouset jokiveneeeseen sieltä Westminster Pieriltä Big Benin ja London Eyen luota. Se silta kun on parhaimmillaan juuri joelta nähtynä. Yleensä ne veneet ajavat sen sillan alta pienen kierroksen ennen kuin tulevat sinne Tower Pierille. Me aina tulemme myös takaisin samalla veneellä sinne Westminsteriin kun minusta ainakin se London City alue on hiukan tylsä isoine enempi toimisto rakennuksineen.

      Syömispuolesta kannattaa syödä reilusti English Breakfast, sitä saa ympäri vuorokauden. Missään ei saa niin tiriseviä EB:tä kuin Englannista, siinä tulee päivän tai viikonkin kolesterooli annos tyydytettyä hetkessä. Tietenkin Fish and Chips on myös must juttu. Nämä EB ja FaC annokset maksavat noin 5 puntaa.

      Pubeissä minä yleensä syön uuniperunan enkä ole koskaan vielä kokeillut mitään Ploughmans Lunchia tai Roasted Peefia vaikka joskus olen ajatellut. Yleensäkään en ole mikään ruoka matkailija vaan syömisen pyrin hoitamaan mahdollisimman sujuvasti ja joudukkaasti alta pois.

      Olen itsekin viikon päästä lähdössä taas Lontooseen ja oli kiva hiukan itsellekin hahmottaa ja muistella näitä juttuja. Hyvää matkaa Sinulle.

      • bamsu2

        Kiitokset HIIHTOHOUSU!!! Tämäpä oli valaisevaa.. eihän tässä enää tarvitse ostaa edes Lontoo-oppaita. Olen siis tehnyt hyvän valinnan hotellin suhteen (ainakin sijainnin)
        Hyvää matkaa myös sinulle!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe