Chalk Farm paikkana

Bamsu

Hei!!

Osaako kukaan sanoa onko Hotelli, joka on Chalk Farm metroaseman vieressä niin hyvällä paikalla et ei kannata isosti satsata bus/tube cardiin??? Tarkoituksena 4 pvän aikana käydä ainakin Madame T, London Zoo, British museum, Harrods, Big Ben, Buckinham palace, Tower Bridge, Govent Garden , Camden market, Olen lisäksi yrittäny ottaa selvää mitä pubilounailla yleensä on tarjolla...Englannin kielinen nimi ja mitä se on suomeksi...Tiedän vain munuaispiirakan, joka ei kyllä houkuta..Kiitos etukäteen tiedoista:)

2

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hotelli paikkasi on erinomainen nimenomaan ajateltuna eri paikkojen tavoitettavuutta. Mainitsemasi paikat tavoitat tosi helposti ja toimivasti esim busseilla, niillä kaksikerroksisilla. Ne bussit ovat siinä mielessä sinulle ilmeisesti parempia kuin metro, että näet sieltä bussin yläkerrasta hienosti samalla näkymiä Lontoosta etkä vain edessäsi istuvaa tiukasti laukustaan kiinni pitävää vakava ilmeista ihmistä.

      Camden Market on kävelymatkan päässä, itse asiassa hotellisi on melkein siinä sen Market alueen reunalla, kuljet vain Chalk Farm Roadia kohti Camdenin metro asemaa. Myös Zoo on kävelymatkan päässä: kannattaa mennä siitä Camden Lockista kanaalin reunaa Regent Parkin pohjois osaan. Näet ne sulut jne.

      Sieltä Chalk Farmin tienoilta kulkee ainakin kaksi erittäin hyödyllistä ja toimivaa bussi linjaa: numero 27 menee sieltä ihan Madame T:n eteen. Halutessasi Big Benille, Buckingham Palaceen ja British Museumiin bussi linja numero 24 menee ihan viereen niihin.

      Bussi 24 kulkee sieltä Camdenin seudulta alas Regent Parkin itäpuolta Tottenham Court Roadin seudulta ( British Museum ) aina Trafalgar Squaren läpi ihan Parlamenttitalon ( Big Ben ) edestä siitä Westminster Abbeyn vierestä. Jää siinä kohtaa pois bussista niin olet keskellä Westminsterin nähtävyyksiä: Big Ben, Abbey, London Eye jne.

      Siitä pääset myös helposti ja lyhyesti St James Parkin läpi Buckingham Palacelle. Matka sen kauniin lintu- ja kasvispuiston läpi on ihana. Siinä on hieno lampikin. Buckingham Palacen edessä vedä oikein syvään sitä Brittiläistä henkeä sisääsi. Suosittelen sitten Buckinghamilta lähtiessäsi että kuljet ylös Green Parkin läpi Piccadilly Circukselle ja sieltä edelleen jälän kiertelet siinä Sohon - Trafalgar Squaren alueella.

      Harrodsille suosittelisin että menet yhtenä päivänä kiertelemään Kensington Gardensiin ja Kensigton Palacen seutuun ja sieltä puiston etelä päästä Albert Monumentin, sinänsä erittäin loistelias ja vaikuttava, kohdalta kuljet sitten siihen Harrodsille, katso kartasta suunnilleen se sieltä. Luonnossa on sitten hiukan sokkeloisia nämä kadut täällä, joten minusta kannattaa kyllä miettiä kahdesti haluaako nähdä sen Harrodsin vai ei...

      Govent Garden on myös siinä kävelymatkan sisällä Sohon lähellä. Kokonaisuutena se Lontoon ydin keskusta on kävellen parhaiten tavoitettavissa, eli Oxford Street Marble Archilta Tottenham Court Roadille ja siitä alas Charing Cross Roadia Trafalgarille ja Piccadillylle. Hahmota kartalta ennen matkaa nämä pisteet niin löydät hyvin kaiken.

      Towerin seudulle suosittelisin että nouset jokiveneeeseen sieltä Westminster Pieriltä Big Benin ja London Eyen luota. Se silta kun on parhaimmillaan juuri joelta nähtynä. Yleensä ne veneet ajavat sen sillan alta pienen kierroksen ennen kuin tulevat sinne Tower Pierille. Me aina tulemme myös takaisin samalla veneellä sinne Westminsteriin kun minusta ainakin se London City alue on hiukan tylsä isoine enempi toimisto rakennuksineen.

      Syömispuolesta kannattaa syödä reilusti English Breakfast, sitä saa ympäri vuorokauden. Missään ei saa niin tiriseviä EB:tä kuin Englannista, siinä tulee päivän tai viikonkin kolesterooli annos tyydytettyä hetkessä. Tietenkin Fish and Chips on myös must juttu. Nämä EB ja FaC annokset maksavat noin 5 puntaa.

      Pubeissä minä yleensä syön uuniperunan enkä ole koskaan vielä kokeillut mitään Ploughmans Lunchia tai Roasted Peefia vaikka joskus olen ajatellut. Yleensäkään en ole mikään ruoka matkailija vaan syömisen pyrin hoitamaan mahdollisimman sujuvasti ja joudukkaasti alta pois.

      Olen itsekin viikon päästä lähdössä taas Lontooseen ja oli kiva hiukan itsellekin hahmottaa ja muistella näitä juttuja. Hyvää matkaa Sinulle.

      • bamsu2

        Kiitokset HIIHTOHOUSU!!! Tämäpä oli valaisevaa.. eihän tässä enää tarvitse ostaa edes Lontoo-oppaita. Olen siis tehnyt hyvän valinnan hotellin suhteen (ainakin sijainnin)
        Hyvää matkaa myös sinulle!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe