juhlallinen nautinto

sykkiväN

vilkkaan mielikuvituksen myötä päätin kokeilla kirjoittamista. raakaversio, empätiedä kuinka toimiva on.
---------------------------------------------------

Kävelen kartanon käytävää pitkin. Hymyilen ja tervehdin tuttuja. Jatkan matkaani kohti ruokasalia, jonne kutsuvieraat kokoontuvat.
Lähestyessäni salia huomaan hänet. Juttelee rennosti muiden kanssa ja nauraa. Marcus. Hengitykseni salpaantuu ja käännyn äkkiä toiselle käytävälle. Mitä. Hän. Täälä. Tekee? Sydän alkaa takoa villisti ja puna nousee poskille.
Marcus. Tuo jumalainen olento, joka saa hymyllänsä jalat pettämään alta ja se katse joka riisuu sinut jo pienellä vilkaisulla. Ja se kosketus joka ei jätä ketään kuivaksi. Marcus. Tuo naisten kaataja. Jo ensi tapaamisestamme alkaen olen yrittänyt karttaa häntä. En ole nainen, jonka miehet saa helposti pauloihinsa. En ole helppo saalis. Minuun ei lempeät lässytykset tehoa. Mutta hän sai minut lumottua ensi katsellaan, hymyllään ja puheellaan. Tunkeutui joka soluun ja mielen sopukoihin, eikä lähtenyt kulumallakaan pois. Yritin olla joka tapaamisella kova, välinpitämätön, mutta aina hän löysi uudet keinot viekoitella minut. Hän nauttii siitä, kun saa ensin kiusoitella minua, härnätä pitkään ja oikealla hetkellä iskeä.
- Toivoinkin näkeväni sinut täälä.
Tuo ääni. Vedän hiljaa henkeä ja käännyn hitaasti katsomaan häntä. Viettelevä hymy huulillaan ja pilke silmäkulmassaan Marcus seisoo edessäni. Avaan suuni sanoakseni jotain nerokasta, mutta sanat juuttuvat kurkkuuni. Käännän katseeni pois.
- Väki alkaa olla jo koossa ruokasalissa.
En sano vieläkään mitään. En edes vilkaise häntä.
- Tää on sulle. Toivottavasti pidät.
Käännyn ja hän ojentaa minulle pientä pakettia. Otan paketin vastaan ja katson häntä kummastuneena. Salaperäinen virnistys naamallaan hän lähtee takaisin saliin päin. Jään sivukäytävälle seisomaan paketti kädessä. Mitä hän tuolla virneellään tarkoitti?
Pujahdan naisten vessaan ja avaan paketin. Klitoriskiihotin. Remmillä sidottava perhonen. Viitsisinkö kokeilla? Pyörittelen sitä hetken käsissäni, kunnes syke alhaalla päätti, että kokeillaan. Lasken pikkuhousut alas ja kiinnitän perhosen paikalleen. Kapistus asettuu mukavasti paikoilleen ja on pelkällä paikalla olollaan kiihottava. Mutta mistä sen saa päälle? Katson pakettiin jossa on pohjalla pieni leikattu pahvin palanen, missä kerrotaan kiihottimesta. Langaton ohjain. Missä se nyt on? Kuulen kuinka äänet käytävältä katoaa. Ei apua! Nyt tuli kiire ruokasaliin. Nopeasti heitän pikkuhousut laukkuun ja taitan paketin joukkoon ja lähden ripeästi kohti muita, kiihotin painaen klitoristani vasten.

10

3780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sykkiväN

      Istahdan minulle osoitettuun paikkaan ja hymyillen tervehdin vieressä istuvaa vanhaa pariskuntaa. Kun kaikki ovat päässeet paikoilleen, nousee juhlien isäntä pitääkseen juhlapuheensa. Iäkäs mies jo, joten luvassa on pitkä puhe.
      Juon kulauksen vettä ja laskiessani lasin takaisin pöydälle, tunnen sen. Nopean värinän jalkojeni välissä. Melkein kaadan lasin pöydälle. Hymyilen anteeksi pyytävästi vierustovereille ja käännän katseen takaisin puhujaan. Ei nyt! Yritän pitää hengityksen tasaisena. Värinä alkaa taas hiljaisena. Värähdän. Värinä jää päälle ja pyrin pitämään itseni rauhallisena. Juuri kun saan itseni totutettua uuteen mielentilaan, menee värinä seuraavalle asteelle. Selkäni suoristuu tuolin selkänojaa vasten ja puren hampaat yhteen. Painan reidet yhteen joka kiihottaa vaan lisää. Annan katseeni kiertää vieraiden yli. Missä hän on? Lopulta näen Marcuksen, joka rennosti kuuntelee puhujaa, eikä vilkaisekkaan minua päin, vaikka kuinka poraan katseellani häneen reikää. Sitten tuo suu kääntyy nopeaan hymyyn ja vakavoituu taas. Seuraavaksi värinä voimistui kolmannelle nopeudelle. Silmäni suurenee ja yritän pitää suuni kiinni. Painan laukkuani syliä vasten. Älkää vain kukaan kuulko tätä värinää! Tunnen kuinka kiimanesteet alkaa päästä perhosen reunojen yli ja lähestyy reisiäni. Nännit puskee mekkoa vasten. Enhän mä tästä voi lähteä kesken puheen. Kaikkien katseethan kääntyisi minua kohden. Vihdoin juhlien isäntä pääsee puheensa loppua kohden. Hengitykseni nopeutuu, isäntä kiittää vieraita, kaikki taputtaa ja minä nousen parin muun mukana ylös. Noustessani värinä nopenee ja inahdan. Värinä laskee takaisin kolmos tasolle ja anteeksi pyytäen vierustovereiltani, nopeutan askeleitani kohti naistenhuonetta. Kun pääsen käytävälle, kauemmas ruokasalista, juoksen vessaan ja lukitsen oven. Huudan hiljaa, huohotan kiimanesteiden valuen reittäni pitkin. Klitani sykkii villisti kunnes huikea hyökyaalto vyöryy lävitseni, silmissä pimeten. Jalat pettäen alta valun seinää pitkin lattialle henkeä haukkoen. Värähtelen klitoriskiihottimen mukana, kunnes se yhtäkkiä sammuu. Avaan silmäni ja pidätän hengitystäni samalla kuunellen käytävälle, sydän villisti rinnassa takoen. Oveen koputetaan hiljaa. Olen vaiti. Perhonen menee hiljalleen päälle. Sitten toiselle nopeudelle. Ei enää! Kädet täristen alan avaamaan perhosen solkia, värinän nopeutuessa. Saan kiihottimen irti ja roikutan sitä edessäni sen väristen vain kovemmin kunnes se sammuu. Kuuntelen käytävää. Ei mitään. Olen vielä hetken vaiti, kunnes uskallan kurkata oven raosta. Ei ketää. Vain lattialla langaton ohjain perhosta varten. Otan ohjaimen ja lukittaudun takaisin vessaan. Hengityksen jo paremmin tasaantuneena tutkin ohjainta. 5 nopeutta. Neljää sain kokea, mutta miltä tuo kaikkein nopein tuntuu?
      --------------------------------

      jätänkö tähän vai kirjoitanko loputkin?

    • Biin85

      Jatka ihmeessä.. Ihan hyvä tähän asti!

      • Jatka,todella hyvä ja kiihottava


    • sykkiväN

      Nojaan allaspöytään ja yritän koota itseni, kunnes kuulen kuinka oven lukko aukeaa. Käännyn ja Marcus pujahtaa oven raosta sisään ja lukitsee oven uudelleen.
      - Kuinka.. ? Aloitan.
      - Vessan ovi on helppo avata omilla avaimilla, Marcus sanoo voitokas hymy huulillaan ja tulee luokseni. Painaudun allaspöytää vasten, Marcus tulee eteeni nojaten pöytää, minut lukittaen käsiensä väliin. Käännän katseeni pois, mutta hän ottaa hellästi leuastani ja kääntää pääni itseänsä päin. Sydämeni suoraan sanoen pysähtyy kun hän kumartuu minua kohden, kohti huuliani. Ensin hän antaa pienen, hellän suukon, sitten toisen. Voi taivas kuinka haluan häntä! Vihdoin hän painaa kunnolla huulensa vasten huuliani. En pysty hillitsemään itseäni vaan vastaan suudelmaan rajusti. Marcus työntää minut kauemmaksi ja katsoo minua nauttien voitostaan.
      Hän nojaa uudestaan minua vasten ja suutelee kaulaani. Suljen silmäni nautinnosta. Hän näykkäisee leikkisästi korvanlehteäni. Tunnen iholla kuinka hän hymyilee. Hellästi huulillaan antaa pusun kaulalle, siirtyy olkapäälle samalla käden laskeutuen kyljeltäni lantiolle. Vedän vavisten henkeä. Toinen käsi nousee hellästi kutittaen kylkeäni pitkin, kohti vetoketjua. Vetoketju aukeaa hänen samalla suudellen kaulaani, olkapäitäni ja pikkuhiljaa siirtyen alaspäin kohti rintoja. Mekko valahtaa lantiolleni, pöydän estäen sen tippumasta lattialle. Hetken Marcus ihailee rintojani ja uljaasti pystyssä olevia nännejäni, kunnes hän ottaa toisen nänneistä huuliensa väliin imien, nuollen ja välillä näykkien. Toinen käsi hieroo vapaata rintaani. Sydän aloittaa villin tanssin ja alhaalla ei ole kuivumisen merkkejä. Nostan toisen jalkani hänen vyötärölleen, samalla työntäen lantiota eteenpäin. Marcus laittaa kätensä alaselkääni vasten, työntäen minua enemmän itseään vasten ja toisen kätensä jalalleni. Hän vaihtaa huulensa toiselle rinnalleni, itse upottaen sormeni hänen hiuksiinsa, painaen nautinnosta hänen päätään itseäni vasten. Käsi alkaa nousta reittä pitkin hameen alle, puristaen ensin pakaraa, kunnes löytää tien kosteaan vakoon. Marcus lopettaa rintojen imemisen.
      - Mitäs meiltä täältä löytyy?
      Kiimasta huohottaen lasken jalkani, hameen tippuen lopullisesti alas. Marcus katsoo syvälle silmiini, hiljalleen laskeutuen alas, kohti jalkojeni väliä. Levitän jalkojani antaen hänen nähdä kunnolla märän vakoni. Marcus liikuttelee kutittaen sormiaan pitkin reisiäni, välillä läheltä turvoksissa olevaa pilluani. Kylmät väreet kulkevat pitkin selkääni. Viimein hän nuolaisee vakoani, upottaa kielensä sisälleni ja sitten imien klitaani. Työnnän lantiota enemmän häntä vasten, mutta hän lopettaa heti. Silmissä viekas katse ja hymy huulillaan hän nousee ja nostaa minut allaspäydälle istumaan. Hän nojautuu ottamaan perhosen pöydältä.
      - Anna kun autan tämän takaisin päällesi. Huokaisu karkaa huuliltani, kun hän siirtyy takaisin jalkojeni väliin.
      - Hei auta vähän, hän sanoo leikkien. Viivytellen nostan viimein lantiotani, jotta hän saa remmin paikalleen.
      - Hyvä tyttö.

    • sykkiväN

      Perhosen mentyään paikoilleen, Marcus antaa suukon vatsalleni, rintojen väliin, kaulalle ja lopulta suutelee himokkaasti suulle. Kieltemme tanssien omaa tanssiaan perhonen aloittaa omat liikkeensä alhaalla. Värähtäen irtaudun Marcuksesta. Marcus nuolaisee huuliaan, hymyilee ja laittaa värinän seuraavalle nopeudelle. Vedän haukkoen henkeä ja katson häneen anoen. Hän antaa pikaisen suudelman suulle, nopen nuolaisun rinnoille ja nojautuu jalkojeni väliin. Sormi liikkuen hellästi reisien sisäpintaa, huulten antaen helliä pusuja, värähtelen perhosen mukana. Samassa Marcus irtautuu minusta ja jää eteeni seisomaan, silmillään minua syöden. Sitten oli kolmannen nopeuden vuoro. Työntäydyn samassa seinään kiinni, yrittäen päästä kauemmas tuosta kiusaavasta, Ah, niin ihanasta kapistuksesta, joka kuitenkin on minussa lujasti kiinni. Alan huohottamaan, välillä purren huulta muistaen missä olen. Vaikeroiden yritän pysyä pöydällä. Hengityksen tiheentyessä painan reidet yhteen ja saan vartaloa tärisyttävän orgasmin, silmissä tähtiä näkyen. Vartalon nytkähdellen orgasmin jälki aalloista, pyydän Marcusta lopettamaan.
      - Leikki vasta alkaa, on vastaus jonka saan ja perhonen hyökkää nelos voimakkuudella. Huudahdan. Hellä klitoris sykkii voimakkaasti perhosta vasten, nesteiden valuen reunoja pitkin, tunnen pian räjähtäväni. Työnnän kädellä perhosta kauemmas itsestäni, mutta Marcus nappaa kädestäni kiinni ja pistää värinän viimeiselle nopeudelle. Selkä kaartuen huudan, välittämättä jos joku kuulee. Marcus pitää jaloistani kiinni, pitäen minut pöydällä, himokas katse naamallaan. Kovasti huohottaen ja valittaen, yritän päästä Marcuksen otteestä, samalla pyytäen häntä sammuttamaan sen. Sydän takoen villisti ja huutaen, selkä nousten kaarelle, seuraava orgasmi valtaa kehoni, vavisuttaen koko ruumistani, melkein tiputtaen minut pöydältä, ellei Marcus olisi pitänyt jaloista kiinni.
      Henkeä haukkoen nytkähtelen orgasmin voimasta pöydällä, perhosen viimein sammuen. Hiestä märkänä katson raukein silmin Marcusta, joka katsoo takaisin silmät kiiltäen. Hän nojautuu minua vasten, antaa pusun poskelle ja kuiskaa; - Toivottavasti kukaan ei kuullut tuota. Hämmästyn hänen sanojaan. Hän laskee ohjaimen pöydälle ja virne naamallaan poistuu vessasta, lukitsien sen ulkopuolelta. Jään katsomaan sulkeutunutta ovea, pöydällä melkein puoliksi maaten, sydämen hiljalleen rauhottuen.
      Roiskin vettä naamalleni ja katson itseäni peiliin. Huokaisen syvään. Korjaan meikin ja laitan hiukset ojennukseen. Puen mekon ylleni ja katson pöydällä olevaa klitoriskiihotinta. Heitän sen laukun pohjalle ja valmistaudun poistumaan vessasta, kenties kohtaamaan kummastuneita katseista. Lasken käden oven kahvalle ja ajattelen, että vielä minä Marcukselle näytän.

    • 2+17

      lisää!

      hyvä tarina, vaadin jatkoa :)

    • hei sinä

      nii oisko seuraavaa lukua?
      kirjota romaani :p

    • sykkiväN

      oishan täs päässä jotain kehitteillä ;D viel kun sais sen kirjoitettua

    • Saraneito

      Oih ... jalkoväli tosi märkänä sain lukea ... haluaa tuollaista kiusaamista!

      S

    • Anonyymi

      Wow. Hyvä kirjoitus!

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe