En tiedä kuka olen

Moee

Aika kirjavasti sanottu. Mutta joo, oon 17 vuotias jätkä, ja saattaa kuulostaa oudolta, mutta tuntuu, että en itse tiedä että millainen ihminen olen.. Tai että minkälainen ihminen olen, kun en yritä esittää..

Kavereiden seurassa, ja tuntemattomien seurassa musta saattaa olla vaikutelma, että oon sosiaalinen ja puhelias, tai no, ei kaikkien, koska käyttäydyn eri ihmisten seurassa eri tavalla.. Miksi esitän joillekkin olevani tyhmä? Tiedän sisimmässäni että olen paljon viisaampi kuin monet muut.. Ja vanhempieni seurassakin olen yleensä ns. sosiaalinen..

Kuitenkin sisimmässäni minulla on hirvittävän paljon pelkoja ja ennakkoluuloja enkä todellakaan omista hyvää itsetuntoa.. Olen myös omasta mielestäni erittäin ujo, joidenkin mielestä en.. Minulla ei ole oikeastaan yhtään kunnon ystävää jonka seurassa voin olla oma itseni.

Inhoan olla draama queen tai jonkinlainen tunteiden vuodattaja.. Onko mun elämässä menossa jonkinlainen vaihe, jossa tavallaan etsin itseäni ja itsetuntoani?

12

2277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lonewolf 86

      Kuulostaa tutulta... oon ite 25 ja etsin itseäni edelleen. Omassa iässäsi olen muistaakseni käynyt läpi täysin samanlaisen prosessin. Jotkut ihmiset varmaankin etsii itseään koko elämänsä ajan siinä mielessä, että pääsisivät jonkinlaiseen lopputulokseen siitä, minkälaisia loppujen lopuksi ovat.

      Lukiossa psykologian tunnilta muistan, että yhdellä kurssilla käsiteltiin ihmisen oman, sisäisen identiteetin muodostumista eli toisin sanoen jonkinlaista mukautumista lopulliseen, omaan minähahmoonsa, mikä käytännössä tapahtuu ns. "sovittamalla" erilaiset roolit yhteen joita on nuoremmassa iässä omaksunut erilaisten ihmisten seurassa. Käytännössä tämä prosessi tapahtuu lähinnä tiedostamatta, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

      Tavallisesti oman identiteetin muodostuminen tapahtuu siinä parinkympin pintaan, ja pitää lähinnä sisällään sen, että olet vihdoin muodostanut oman, lopullisen henkilöhahmosi etkä enää mukaudu siitä niin paljoa erilaiseksi.

      No joo no, viimeiseksi niin haluaisin sanoa sen, että olen todella pahoillani kuullessani sen, ettei sulla kertomasi ole yhtään "todellista" ystävää, mielestäni kaikilla ihmisillä pitäisi olla ainakin yksi... mutta eiköhän niitäkin tule vielä vastaan sinullekin. Yksinäisyys ei ole pelkästään huono asia, yksinäisyys voi auttaa avartamaan ihmismieltä ja antaa mahdollisuuden rauhoittua ja tarkkailla omaa sisintänsä, niinkuin varmaan olet itsekin huomannut :)

      Toivottavasti en onnistunut liikaa sekoittamaan sun päätäs näillä identiteettihöpinöillä... avauksesi oli mielenkiintoinen, varsinkin kun tunnistin siitä itseni aika hyvin.

    • Olet tietenkin Moe, Springfieldin baarimikko.

      (Wow tuo kuvailu jopa osuu melko tarkkaan siihen simpsonien hahmoon)

    • rockingtilludrop

      Eiköhän se ole ihan normaalia, tai itselläni on vähän sama, en oikein tiiä vielä kuka olen.. Ja ikää kohta 18. On mulla kuitenkin kaks ystävää kenen kanssa voin olla ihan oma itseni, mutta muiden seurassa persoonani muokkautuu ihmisen mukaan..

    • guuda

      Mulla on sama tilanne, tosin oon vasta 13.
      Ahdistaa olla toisten samanikäisten kanssa.

    • Lakkaa esittämästä, niin johan alkaa hommat sujua.

      Ei ihme, että et tiedä kuka olet, koska et ole koskaan "tutustunut" itseesi.

    • hyi.

      Unohdit mainita multinikit ja vastakkaisena sukupuolena esiintymiset. Hyi, hyi, kauhea palsta! :-(

    • drake ft asap rucky

      i love bad bitches thats my problem

    • EmmySofia

      Musta tuntuu jotenkin samalta... En osaa ikinä päättää mistä pidän ja mitä haluan, yleensä pukeudun värikkäisiin vaatteisiin joskus en haluu! Kuuntelen teknomusaa ja japanilaista muassa esim rockia, pidän animesta ja peliään flirttistooria! Joskus tuntuu että yritän matkia pelin hahmoja ku en ite tiia mitä haluun...😭

    • 147381638

      Mulla on sama mut oon 12 v :(

    • Jkiuy

      Oot se tyyppi, joka tuntuu mukavimmalta! :-)

    • D-O-L-L-H-O-U-S-E

      Itsellä sama. Mun sisällä tämän kylkiluu"häkin" on kokoajan semmonen outo tunne. Oon niin tottunut esittämään, että nykyään heti aamusta nostan tän sosiaalisen paskoja vitsejä laukovan tytön esiin. Se tuntuu samalta kun ois paineita. Todellisuudessa oon psykopaatti, masokisti ja sadisti. Tätäkin kirjotan valeasu ja ikuinen naamio päässä.

    • Anonyymi

      Joo mä tiiän tää on suht vanha jää juttu mut mul on toi sama mut oon 11v... Ja ku kukaa ei tunne mua kunnol, ees mä ite nii se on jotenki tosi outoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe