Huonon palvelun talo = VR, ei saa lippua, eikä vastauksia

Pakkaspakolainen

Olen talvehtimassa Intiassa, ja kun kotiin lähtö lähenee, ajattelin ostaa itselleni junalipun, netin välityksellä, välille Tikkurila-Lieksa.

Aikatauluun asti homma pelitti, siiten kun olisi ollut lipun oston vuoro, se ei enää onnistunutkaan. Ei eläkeläislippua (johon olen oikeutettu), eikä normaalilippua saanut ostettua.
Ei yrittämälleni Suomeen saapumis päivälle, eikä seuraavalla (maanantai ja tiistai, 2. /3.4.) Tuskin junat viikon alkupäivimä NIIN täynnä ovat, etteikö siellä olisi tilaa. Vai onko pois ollessani vähennetty vaunut niin minimiin, ettei kaikille halukkaille enää löydykään tilaa?
Kuinkas tämä sopii Valtion rautatiet-yhtiöön? Eikö olisi tarkoitus tarjota kabnsalaisille mahdollisuus matkustamiseen?

Lähetin asiasta palautetta VR:lle, sieltä EI OLE asiaa kommentoitu millään tavalla. Palautteestani on kulunut jo lähes viikko, olisi tuossa ajassa luullut saavansa edes tiedon että palaute on vastaanotettu..mutta ei mitään.

Onko tämä palvelun taso VR:lla/Suomessa nykyään, jos on ei taida maksaa vaivaa palata enää.

ps. kateellisille tms. henkilöille kerrottakoon, että olen pois Suomesta terveydellisistä syistä. Suomen talvi liian raaka mulle, nyt kun on tämä "ilmaston lämpeneminen" laskenut lämpötiloja....

9

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kabnsalainen

      No älä palaa. Hirvee meteli kun oot ite mokannut ostotapahtuman ja palautteenkin varmaan lähetit tenussa intian rautateille.

    • Wille-Waltteri

      Odotan yhä vastausta asiakaspalautteeseeni puuttuvista junavuoroista talvilta -11 ja -10.

      Saan varmaan odottaa vielä tovin.
      Herroilla lienee kiireitä edustaa itseään Pendolinnassa , edustusvaunussa tai Pietarissa oopperassa.

      Minä olen vain maksava asiakas.

      • Valivaliruikutirui..

        Ethän ole maksava asiakas jos et ole vielä matkastasi mitään maksanut! Miten joidenkin yksilöiden elämä voi olla noin vaikeaa. Mulla ei ole ollut mitään ongelmia VR: n verkkokaupan kanssa. Aina oon lipun saanut, kun olen tiedot täyttänyt HUOLELLISESTI. Koittakaa oikeasti tsempata hiukan ja ottakaa itteenne niskasta kiinni.


    • Pakkaspakolainen

      "kabnsalainen", sorry vaan EN käytä alkoholia, ja vastaus tuli palautteen lähettettyäni "olemme vastaanottaneet palautteenne ja vastaamme teille mahdollisimman nopeasti". Vastaus siis VR:lta EI Intian, joka kyllä tuntuu toimivan.

      "valivalruikutirui.." voit ottaa sen sormen pois .....stäsi ja yrittää olla ihminen.Täytin jokaisen kohdan kuten tulee, olen ostanut ennekin lippuja netin välityksellä, aiemmin joka kerta onnistuen. En ole dementikko.

      Eniten asiassa ottaa päähän vastaamattomuus, ei se ole mielestäni asiakaspalvelua.

      Joo, en tulis, jos ei tarttis verohommia hoitaa jotta "kadnsalainen" ja "valivaliruikutirui.." saavan sossun rahansa...

      • Writewright

        Vedit sitten melonin nenään..=) Hiukan huvittaa nää "tein kaiken oikein, täytin joka kohdan, muut ovat väärässä, minä maksan kaiken" -pellet. Intian rautatietkö mielestäsi toimivat?! Oletko testannut intian rautateiden verkkokauppaa? Olisko nyt kuitenkin parempi että pysyt siellä kaltaistesi joukossa reikäpaskalla.
        Ps. Ne verohommatkin voi hoitaa netissä, mutta se onkin sitten jo täysin ylivoimainen suorite kaltaisellesi vajakille.


    • Pakkaspakolainen

      Ei o nenässä mitään yli määräistä.

      "writewright" voi katella peiliin ja miettiä, onko itellä kaikki kohdallaan...

      Katsos, toisilla ihmisillä, vaikka ei ole enää työelämässä, on erinäisiä juttuja/tuloja, joista täytyy maksaa veroja ja kaikki eivät ole hoidettavissa netissä, kun eivät ole yksinkertaisia juttuja. Mutta eihän näitä sossun rahoilla tartte hoitaa, eli sulla ei ole tietoa näistä asioista.

      Tiedoksesi, käytössäni on totaalisen länsimainen huoneisto, n. 1/10 hinnalla Suomeen verrattuna. Revi siitä.

      Intialaista rautatieyhtiötä ja sen nettipalveluita olen käyttänyt ja ne toimiviksi todennut. Täällä ei pieni myöhästyminenkään haittaa, kun ei tartte -30 pakkasessa ja tuiskussa junaa odotella.

      En keskustele livenäkään älyllisesti kehittymättömien henkilöiden kanssa, joten en tee sitä täälläkään.
      Lopetan osaltani keskustelun tähän.

      En ole edelleenkään saanut VR:lta minkäänlaista vastausta palautteeseeni. Tästä huonosta asiakaspalvelusta halusin informoida, mutta valitettavasti, asia on mennyt aivan väärille urille.
      Anteeksi jos tölväisin "suojatyöpaikkaanne".

      • Writewright

        "huonosta asiakaspalvelusta halusin informoida". Niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa. Kannattaisko kattoa peiliin ja miettiä syitä.. Mitäköhän kertoo sinusta se, että kaikki kanssasi eri mieltä olevat ovat mielestäsi sosiaalitoimen asiakkaita. Tuollainen älykääpiö ei ansaitse mitään palvelua.


    • raytheon

      Pakkaspakolainen: Kun etsit noita yhteyksiä Lieksaan, katsoitko, millä kulkuvälineellä Joensuu-Lieksa -osuus liikennöidään? Osa noista vuoroista liikennöidään linja-autoilla (JunaBussi). Näistä vuoroista VR:n sivuilla todetaan seuraavaa: JunaBussi-yhteysvälejä on lisätty 28.3.2012 alkaen. Katso alla olevasta taulukosta, mille kaikille yhteysväleille voit ostaa JunaBussi-lipun. Kyseiset yhteydet ja bussien aikataulut näkyvät JunaBussi-aikataulukirjassa sekä verkkokaupassa. Verkkokaupasta ei kuitenkaan voi ostaa JunaBussi-lippuja.

      Eli junalippu verkkokaupasta ja mahdollinen JunaBussi -lippu sitten lippuluukulta lunastaen.

    • 834ewrhf

      Joo'o joo'o.. sinne lähetetään aika paljon palautetta (suurin osa turhaa paskaa) joten kyllä siinä vastaamisessa nyt vaan kestää sen tietyn ajan. Ei siellä voida pitää satoja ihmisiä töissä ihan vaan pelkän sähköpostivastausten kirjoittamiseen. Kyseessä kummiskin on joukkoliikennepalveluita tuottava yritys jonka pääpaino on junan liikuttaminen, ei sähköposteihin vastailu.

      Kyllä se palaute sieltä tulee jahka ASPA kerkiää siihen vastailla. Heillä on kädet täynnä kaikenmaailman hörhöjen vuodatuksia.

      Ja mitä tulee siihen "kateellisuuteen" niin mikä saa sut ajattelemaan naurettavan ylimielisesti, että se herättää kateellisuutta, että sinä lähet kehitysmaahan lusimaan talveksi? Entinen työkaveri lähti Coloradoon joka talvi hiihto-opettajaksi, tuli kesäksi takaisin Suomeen. Vau.. siis aivan .. siis vau. Ihan sanattoman kateelliseksi vetää. (sarkasmia)

      Täällä ei oikeasti ketään kiinnosta, että sä asustelet jossain Intiassa :D Ei ainakaan mua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe