Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uusi single Queen

Plääh ja pöh

Oletteko kuulleet Paulan uutukaisen Queen? Kuulin tänä aamuna radiosta ja en voi tyrmistyneenä todeta kuin että todella mitäänsanomaton renkutus ja typerää typerämmät sanat. Miten ihmeessä hänellä on rima näin matalalla että viitsii edes levyttää tällaista? Kannattiko edes vaihtaa levy-yhtiötä? Paulan tulisi saada jotain ihan uudenlaisia tekstejä kuin tällaisia älyttömyyksiä tyyliin Kuka pelkää Paulaa tai Sata miestä.

23

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laiza

      Kuuntelinpa youtubesta ihan mielenkiinnosta ja samanlaista höttöpaskaa kuuluu olevan kuin itse esittäjäkin...ja kuvassa oli taas ollu photoshoppauksella töitä...harmi vaan että sitä ei voi käyttää telkkarissa eli viimeistäään voice of finlandissa koko totuus paljastuu!!

    • Sata miestä rulez

      Sata miestä on minusta paulan parhainpia biisejä. Tämä Queen on hiukan mitäänsanomaton. Kuulostaa välityöltä.

    • Gay?

      Sata miestä on Paulan kunnianosoitus sateenkaariväelle, jonka suuri suosikki hän on. Paula siis gayikoni. Biisi on superhyvä!

      • mörökölli

        Taitaa olla itekkin vähän gay....??


    • RakasPaula <3

      Biisihän on aivan mieletön!! :) Se kuullaan Voicessa tänään ja Paula upeana! Kuten aina!

    • ohi on

      Paula on jo vanha se näkyy ja tottakai kuuluu!!!Ääni ei ole enään entinsensä!! mikään välkky tai sana seppo hän ei näytä olevan!

    • Totuus Paulasta
    • Paula on kuningatar

      Hyvä kappale. Queen. Hyvä oli se voicen live veto Paulallla oman tiiminsä kanssa.

    • PKK-fani

      Sanon vaan, että Paula on kaunis itsensä, kuten 1990- (2000-luvun alussa) -luvulla!

    • Mun mielestä aika surkee kipale. Tyhjää täynnä oleva renkutus, joka menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Kai tällänenkin musa sitten jossain homokuppiloissa puree. Mut mun mielestä kyllä Paulan biiseissä vois olla jotain sisältöäkin joskus eikä aina tollasta turhanpäiväistä samaa kaavaa vuodesta ja biisistä toiseen toistavaa renkutusta. Ei mistään uusiutumiskyvystä ainakaan voi puhua kun kokoajan kalastelee vaan noilla helpoilla ja tutuilla vesillä.

      Katri-Helena on siinä just paljon parempi ,että sen laulamissa uudemmissakin lauluissa on myös sanomaa.

      • fgbdg

        Sanoitpa kyllä niin hyvin..täysin samaa mieltä olen minäkin että niin tyhjänpäiväistä höttöä kuin olla ja voi. Kannattais ehkä hänenkin jo tehdä viimein ja vihdoin lauluja joissa on sitä jotain eli tosiaankin sitä sisältöä jossa josta kuuluis elettyä elämää..tämä on sitä samaa paskaa kuin kuuntelen tomppaa ja ne muut viimeaikaiset höpö höpöt. Näissä ei paljon tulkintaa tarvita kunhan huutaa ääni käheänä ja kuvittelee olevansa joku disko-kuningatar. No Einihän meillä on sitä varten.


    • nothing but the trut

      Allekirjoitan kyllä joka sanan mitä sanoit, Justiinax. Katri Helenan tekemisessä on sellaista henkistä nautintoa tekemästään työstä eikä pelkkää radiohittibiisin kalastusta. Paula menee siitä missä aita on matalin.

    • Pasi K.

      Queen jatkaa Paulan bailubiisien linjaa.. Kuuntelen Tomppaa, Kuka pelkää Paulaa, Sata miestä, Fantasiaa, Sataa linjaa.. Ja on hyvä biisi omassa sarjassaan.. Seuraava singlebiisi on Anna Erikssonin sanoittma "Kaiken antanut", joten tuleva "Matka"-albumi sisältää hyvin monipuolista materiaalia, eli on aivan turhaa arvostella uutta albumia yhden biisin perusteella.

      • 30

        Samaa p.skaa eri paketissa vain nää koivuniemen biisit, siis niin tyhää höttöä kuin vain olla ja voi. Voiskohan yrittää tehdä jo sellaisiakin biisejä joisa olis jo välillä vähän sisältöäkin..eiköhän näitä "bailubiisejä" ole tältä mummolta tullut jo aivan tarpeeksi, ei tää elämä nyt yhtä bailaamista ole!


    • nothing but the trut

      Aivan, ei elämä voi olla yhtä bailaamista mutta se tuntuu jotenkin olevan näiden mummoikäisten valttikortti tänä päivänä. Esimerkiksi 80-luvulla Paulan biiseissä ja teksteissä oli todella sisältöä, joista loistavina esimerkkeinä mm. Aikaan sinikellojen, Lähdetään, Tää hetki hiljainen jne. Mutta joku kaunis päivä bileet on ohi eikä siihen ole kauaa...

    • Pasi K.

      "Queen" jatkaa Paulan bailubiisien sarjaa. Jokaisella albumillaan on myös aivan toisentyyppisiä kappaleita, varmasti ensi viikolla ilmestyvällä "Matka"-albumillakin. Seuraava singlebiisi on "Kaiken antanut", joka todennäköisesti edustaa Paulan toista puolta. Joten on turhaa leimata häntä pelkästään bilebiisien laulajaksi. On hyvä, että on erilaisia lauluja. Kertokaapa yläikäraja bailubiisien esittämiseen!

      • GeRklso

        No eiköhän se ole yläikäraja kun on lähemmäs seitenkymppinen..että eiköhän ne bailaamiset ole bailattu hänenkin kohdalla. Kauhulla tässä ootellaan että milloin tämä mummeli munaa ittensä ja tekee dueton tämän Robinin kans....meinaan vaan että häneltä voi oottaa ihan mitä vaan vanhuudenhöperyyksissään..!


    • ®$

      queen on paras laulu

      • niin on


    • 20

      Veteraanipissis...

      • KK

        ^
        Paulalla on oma räväkkä tyyli, jota toiset rakastaa, toiset inhoaa. Itse pidän.
        Lisäksi hänellä on mahtava ääni, tunnistettava soundi.
        Ei hän suotta ole yksi Suomen suosituimmista artisteista ;)

        Ei tarvitse tänne tulla dissaamaan..


      • 20
        KK kirjoitti:

        ^
        Paulalla on oma räväkkä tyyli, jota toiset rakastaa, toiset inhoaa. Itse pidän.
        Lisäksi hänellä on mahtava ääni, tunnistettava soundi.
        Ei hän suotta ole yksi Suomen suosituimmista artisteista ;)

        Ei tarvitse tänne tulla dissaamaan..

        Sinäkö sen määräät kuka saa kirjoittaa ja mitäkin?
        Tuskin.
        PK on syvältä, ei se asia siitä miksikään muutu.
        Joutaisi veteraanipissis jo eläkkeelle...


      • KK
        20 kirjoitti:

        Sinäkö sen määräät kuka saa kirjoittaa ja mitäkin?
        Tuskin.
        PK on syvältä, ei se asia siitä miksikään muutu.
        Joutaisi veteraanipissis jo eläkkeelle...

        Älä ota itseesi, en todellakaan luule määrääväni, esitin vain oman mielipiteeni ja totesin, että ei tarvitse nälviä, toki saat minun puolestani, jos se sinua tyydyttää..?

        Mielestäni PK ei ole syvältä, siksi hän on pysynyt ja pysyy pinnalla vuosikaudet.. ;)

        Minun mielestäni Paula paranee vuosi vuodelta! Toivottavasti ei ihan pian ole jäämässä eläkkeelle vaan tulee uutta matskua taas pian


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe