Delhistä Goalle

Intia <3

Moikka, osaisko joku sanoa kannattaako matkatavarat laittaa jo Helsingistä menemään Goalle asti, vai lähtöselvittää uudelleen Delhissä..siis voinko luottaa siihenn että ne saapuvat kanssani Goalle ykkösvaihtoehdossa.
Entäpä onko jotain lisäveroja joita joutuu maksamaan Delhissä, kun siitäkin on kovasti kirjoiteltu.
Odotteluaika on n.10 h lentojen välillä..kannattaako lähteä kaupungille hengailemaan, vaik löytyykö Delhin kentältä joku lepohuone, missä voisi jopa nukkua..entäpä matkalaukkusäilytystä, löytyykö kentältä? Terminaalien ero on käsittääkseni muutamia kilometrejä, kummassa terminaalissa aikaa kannattaisi viettää, jos päättää odotella lentoasemalla. Onko Indigolla lentämisestä kokemusta, onko lennot yleensä ajallaan, ja tarjotaanko koneessa jotain ruokaa/juomaa. Onko jollakulla kokemusta kuskin vuokraamisesta päiväksi (odotteluajaksi)..onko turvallista jättää matkatavaroita taksiin, ja mitä mahtaisi maksaa about?. Mitä maksaa suurinpiirtein taksi Goan kentältä pohjois goalle?
Paljon kyssäreitä, mutta kiitos etukäteen jos joku antaisi vähän infoa.

4

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kandeeko sun lähtee

      ollenkaa sinne Goalle, jos alat kyselee täällä tollassia. Mee jollaki matkatoimiston matkalla, ne paapoo. Muutenki Goa on aika kälynen paikka.

      Ota vaa laukut ulos Delhissä, riippuu tietty millä lennät Delhii. Älä jätä laukkuja taksii, ellei ihan tuttu luotettava taksi, siis tarkottaa OMAA AUTONKULJETTAJAA, joka on taattu luotettava. Tietty kaupungille voi mennä vähäksi aikaa, mutta 10 tuntia on aika vähän ja Delhi on iso kaupunki, jos sulla ei ole sitä tuttua taksia, niin voi olla aika tukala tilanne tiedossa. Ruokaa ja juomaa saa koneessa riippuen yhtiöstä. Kentältä löytyy aina jotai nukkumasoppee reissaajille.

    • indigou

      Indigolla ei vissiin ole yhteistyökumppania lentoyhtiöissä, jotka lentävät Helsingistä Delhiin, vai onko jatkolento Intiassa samalla lipulla kuin alkumatka? Mikäli ei ole, matkatavarat joutuu selvittämään uudelleen Delhissä.
      Indigolla olen lennellyt ja kone oli muistaakseni kokolailla uusi Airbus ja ajallaan.
      Ruoka- ja juomatarjoilu (pientä juomapullollista lukuunottamatta) on maksullista, kuten useasti muillakin halpalentoyhtiöillä.
      Lisätietoja aiheesta: http://book.goindigo.in/skylights/cgi-bin/skylights.cgi, Fags, Indigo Products and Services.
      Pohjois-Goaan maksaa karkeasti arvioiden n. tonnin.

    • Oletan sun

      lentävän suoralla lennolla Helsingistä Delhiin (kun et maininnut mitään Euroopan kenttää/Istanbulia vaihtopaikkana siinä välissä). Joudut tsekkaamaan laukut uudestaan Goan lennolle, sillä Finnairilla ei ole sopimusta Indigon kanssa.

      Voit tsekata IGI:n sivuilta mistä terminaalista Indigon lennot lähtevät. Nykyäänhän monet kotimaanlennot lähtevät samasta T3:sta kuin mihin Finnairkin saapuu. Muutenkin kentän tarjoamat palvelut löytyvät sieltä näppärästi, mm. tuntitaksainen capsule-hotelli, jonne voi vetäytyä tavaroineen nukkumaan.

      Kaupungille lähtemisessä 10 tunnissa ei ole kauheasti mieltä. Ehkä sitten jos tunnet kaupungin hyvin jo entuudestaan, tai sinulla on siellä tuttuja jotka noutavat/palauttavat sinut kentälle.

      Matkatavaroita ei missään nimessä voi jättää taksiin. Jos lähdet kaupungille tavaroinesi, niin on parempi kysäistä jostain hotelista tavaransäilytystä. Ei haittaa vaikka et olisikaan majoittumassa ko hotelliin. Rs 100-200 on riittävä korvaus siitä palvelusta. Itse olen muutamilla pitemmillä reppureissuilla ottanut hotellihuoneen muutamaksi tunniksi vain käydäkseni suihkussa, ja vaihtaakseni vaatteita kun on pitänyt nopeasti siistiytyä tapaamista varten. Samalla olen jättänyt ylimääräiset kantamukset hotellin tavaransäilytykseen.

      Kysyit myös Delhin kentällä maksettavista veroista. Verot sisältyy lipun hintaan. Ne maksut joista tällä palstalla on kirjoiteltu, olivat takautuvasti lipunhintoihin tulleita hinnankorotuksia. Niitä oli sitten peritty kentällä.

      Kummalla puolella sitten kannattaa hengata? Jos joudut vaihtamaan terminaalia, niin itse kyllä jäisin odottelemaan T3:seen. Ennen kentän remppaa kotimaanlähtöjen puolella oli kivempi odotella, sillä kansainvälinen puoli oli tosi ankea.

      Goasta ei ole päivitettyä tietoa. Siellä olen viimeksi käynyt yli 10 vuotta sitten, enkä suoraan sanottuna kaipaa sinne pätkän vertaa. Varmaan ensikertalaiselle yksinkertaisin tapa 'päästä sisään' intialaiseen elämänmenoon:) Mukavaa matkaa sinulle, ja älä stressaa liikaa etukäteen!

    • AY021

      No joo, kyssäreitä aika reippaasti...

      Finskillä jos menet, niin eipä voi tsekata kamoja perille asti.
      Immigration Delhissä ja kamat kantoon.

      Nukkumamestat T3 puolella "kapselit" on vaan lähtevien puolella.
      T3 terminaalista lähtee sisäiset lennot ainoastaan Kingfisherillä ja AirIndialla.
      (No KF.ää nyt ei hullukaan buukkaa, ku melkeen konkassa jo)
      Muutenkaan näillä firmoilla ei pääse suoralla Goaan.

      Kaikki muut halpikset: GoAir,Indigo,Spicejet 1D kotimaan terminaalista.
      Kaikilla ihan ok konekalusto
      Ajan vietto kyllä sujuu 1D puolellakin ihan ok, fasiliteetit kunnossa nykyään, kun aika uusi terminaali sekin. Mieluummin 1D:ssä kuin arrival puolella T3:ssa.

      Niinkuin joku totesikin, about 1000 ruppanaa Dabolimistä P-Goan kyliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2564
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      311
      2326
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1807
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1722
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1687
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1395
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    10. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      59
      1375
    Aihe